Alla svenskar klär sig i svart

 
Black Friday idag! Har ni passat på att fynda något? Själv klickade jag hem nya träningskläder (samma som jag lämnade tillbaka i Dubai) på Stadiums hemsida imorse till 25% rabatt. Det sparade jag sammanlagt 700kr på! För tillfället sitter jag på tåget ner till Malmö och spanar efter jul- och nyårsplagg men det går inte alls lika bra. Allt är fult och tågvagnen är full av lekande barn som gör mig både trött och irriterad. Jag älskar barn men inte på tåg och flyg.
 

Följande har hänt sedan jag kom hem från semestern:

 

- Adam har skaffat gymkort! Han lovade att göra det en gång när jag var ledsen över att jag inte kom iväg. Nu äntligen kan vi träna tillsammans och det är så mycket bättre! Adam är bäst.

- Vi har fått spontanbesök av Jakob och Nathalie!

- Jag har spenderat en helkväll med Miriam på Escalier. Tanken var att det skulle bli en tidig kväll i lördags men det var så länge sedan som vi sågs att det inte gick för sig. 

- Jag har klippt mig. Sedan jag flyttade till Stockholm har jag klippt mig hos trainees på Björn Axén och den här gången fick jag en frisör som inte ställde en enda fråga under hela klippningen! Jag som var solbränd fick istället sitta och fundera över om frisören kanske trodde att jag hade överdoserat solpuder? Jag satt också och tänkte på om jag såg dryg ut eller om jag plötsligt hade fått väldigt utstående öron, eftersom frisören alltid fastnade med kammen varje gång hon drog den genom håret. Hon klippte jättebra men bjöd inte på den behagligaste upplevelsen om man säger så. Någon som varit med om samma sak?

 

 

- Sist nämt men inte sämst så har jag och Adam träffat amerikanen Jessie över ett glas på Scandic Continental. Vi träffade honom i Norge i somras och i veckan var han på resande fot i Sverige och ville möta upp oss. Jessie tyckte alla svenskar klädde sig i svart och vi konstaterade att han absolut inte såg ut som en svensk ;)

Vardag | |
Upp