FÖRSVARET MOT POLLEN


När som helst kan pollen komma som ett slag i ansiktet. Därför tar jag verkligen vara på våren för tillfället och försöker springa ute så mycket möjligt. Sara och jag har sprungit efter jobbet varje tisdag i tre veckor nu och det är härligt. Stockholm är så vackert! 
 
Angående pollen så ringde mormor för ett par veckor sedan efter att hon sett på nyhetsmorgon att alla allergiker måste börja knapra antihistaminer NU! Hon sa säkert det minst 5 gånger på telefonen. NU måste du börja! NU!
 
Det gäller er andra med besvär också. Kroppen måste hinna bygga upp sitt försvar i god tid.
 
Vardag | | En kommentar |

DET VAR DEN PÅSKEN.

Då var påsken för det här året redan förbi. I lördags mötte Adam upp mig på centralstationen i Göteborg följt av en heldag i solskenet på stan. Jag hade planerat in en inredningsrunda på agendan som vi bockade av innan vi avslutade med en sen lunch på Sjöbaren i Haga. Jag väljer att bo i Stockholm alla gånger före Göteborg men jag hade gärna sett att både Artilleriet, Vallgatan 12, Rum21 och Market 29 öppnade upp små butiker i storstaden, helst med gångavstånd emellan precis som i Göteborg. Huvudsta mot Haga skulle jag ändå kunna tänka mig att byta ut. 
 
På kvällen var vi ute och åt tillsammans med Fredrik & Nicole. Fredrik lärde jag känna i Guadeloupe och Nicole känner mig också jätte bra för hon läser min blogg (hej hej!) så vi hade väldigt mycket att prata om allihopa. Så mycket att jag alldeles glömde bort hur mycket vin jag fick i mig faktiskt. Jag dricker för mycket för sällan numera att jag visst inte tål någonting längre. Men nog om det.

 

 Påskdagen spenderades ute på Orust tillsammans med Adam och hans syster och bror. Deras mor och hennes gubbe bjöd på årets påskmiddag och en skön kväll innehållande kortspel och en hel del Anthon Berg chockladägg för min del. Tanken från början var att dra ner på sockret under hela mars månad men vi gav upp lagom till påsk, och kände oss ändå rätt så nöjda med att vi fick hela 2000kr över i matkassan den här gången. Det blev en del undantag så att säga men reskassan tackar ;)  

 

Annandag påsk spenderades i Borås med underbara Emelie, som jag lärde känna på surfresan till Sri Lanka förra året. Vi gick till simhallen och simmade (hur smidigt är det inte att ta med baddräkten istället för hela träningstjottahejsan när man åker bort?) och avslutade dagen med en varsin god sallad och ett glas bubbel på Café Viskan. Sen var påsken slut och bussen gick tillbaka till Stockholm och ekorrhjulet. 

 

 
Vardag | | En kommentar |

TÄNK ATT DET HÄR ÄR PLANETEN JORDEN

Om man kan vara kär i några av livets stunder så är jag fortfarande förälskad i helgen vi hade uppe i Gördalen i februari. När jag träffade Adam i Guadelope kom hans vän Lucas på köpet och det är jag så glad för! Inte bara för att jag fick följa med till hans vinterparadis förstås utan främst för att han är en sådan genomgo och härlig människa. Medan jag kan känna mig som en relativt avancerad människa som tänker, tycker och vrider på allt några gånger för mycket är han världens enklaste person som mest går runt och är nöjd med livet. Lucas är en riktig livsnjutare som är expert på att njuta av livets goda stunder och vad är inte härligare än när man får hoppa på tåget och följa med? 
 
 
 
På de två sista bilderna ser ni skillnaden på en Volvo V70 & en Jaguar om man jämför snöskotrar med bilar. Idag måste du ha snöskoterkörkort för att köra snöskoter så jag tänker inte erkänna att jag körde, men det var en enorm skillnad på dessa två. Snöskotern på sista bilden betedde sig som ett bångstyrigt monster! 
Resor, Vardag | | En kommentar |
Upp