Ljuva balkongliv

 
I år har balkongen fått bli min lilla exotiska oas där jag valt att gå loss med starka färger. Det är egentligen något jag vanligtvis har svårt för, men är det någon gång det passar att göra något utöver det vanliga så är det på ytor som bara används några månader om året.  Då hinner jag inte tröttna och det är precis vad jag skulle göra annars. Balkongmattan & krukorna är från jobbet, Habitat Sverige.
Hemma hos mig, Inredning, Vardag | | 2 kommentarer |

Förra veckan i bilder

 
Förra veckan började med att en glad liten kille sprang runt hemma hos oss. Ossian kom på besök med både mamma och pappa som vi hade passat på att bjuda över på vegansk middag under deras vistelse i Stockholm. På bordet serverades hembakta pitabröd, nötfalaflar, tabbouleh, humus och en tzatsiki gjord på tofu. Till efterrätt blev det vegansk rabarberpaj som smakade precis som vilken paj som helst. 
 
 
På jobbet planerades bland annat höstens möbelmiljöer för Habitat. Kan ni lista ut vilka fyra teman som gäller? 
 
 
Midsommardagen avslutades med att jag & Lovisa lämnade våra killar hemma (fotboll) och trampade iväg på varsin cykel genom stan. Vid slussen mötte vi upp Amanda D som visade oss vägen vidare till Skinnarviksberget. Därifrån var utsikten magnifik som ni ser och är det något jag är svag för så är det vackra vyer. Hade jag kunnat hade jag avslutat varje kväll för resten av livet på liknande sätt. 
Vardag | | Kommentera |

Midsommarafton 2016

Under hela midsommarhelgen har vi haft Alex & Lovisa på besök. Tillsammans med Amanda D firade vi midsommar i fredags och hur den dagen var speglar bilderna bra. På dagen tog vi färjan ut till fjäderholmarna och åt en en somrig lunch på Rökeriet och på eftermiddagen blev det femkamp och midsommarbuffé hemma hos oss. Det blev ett lugnt men väldigt mysigt firande vilket passade oss bra. På midsommardagen vaknade vi upp till ett strålande stockholm och då mådde vi finfint och kunde ta vara på den dagen också. Vid fredhällsklipporna tog vi dagens första dopp, på restaurang Piren njöt vi av en god lunch och på Skinnarviksberget avslutade vi dagen med picknick och yatzy. Mer bilder från den kvällen kommer i ett separat inlägg nästa vecka :)
 
 
 
Festligt, Vardag | | Kommentera |
Upp