4 RANDOMS


1. I helgen var jag på Mys 27-års fest. Temat var emoji och födelsedagsbarnet själv kammade hem priset för bästa utklädnad. En vindruva! Den idén ska jag sno om jag blir bjuden på fler emoji-fester framöver. 
2. Mitt hår är väldigt solblekt efter alla resor det senaste året. Jag har inte färgat det sedan december 2014 och kan inte bestämma mig för om jag ska låta det vara eller om det ska få bli mörkare igen. Eller om jag ska göra något annorlunda till sommaren och ljusa upp topparna? Det är väldigt ekonomiskt att köra på naturligt men samtidigt väldigt roligt att göra små förändringar ibland. Vad tycker ni? 
3. Vardagslyx en tisdag. För någon vecka sedan hörde Emelie från Borås av sig till mig och Sandra och sa att hon var på utbildning i Stockholm. Adam och jag hade planerat in att tvätta men jag fick ringa det mycket opopulära samtalet och ställa in... Att dricka bubbel med två härligheter mitt i veckan går inte säga nej till. 
4. Sushi på K25 för ännu flera veckor sedan. Det var efter att Amanda D fått med mig på årets första träningspass och jag trodde att nu händer det, nu kommer jag igång igen! Jag skrev ett helt inlägg om hur jag bara behövde träna en gång för att få motivationen tillbaka men som jag dessvärre inte kunde publicera. Inte förrän idag tar jag nya tag och kör årets andra träningspass och vem är det inte om Amanda D som fått med mig igen. Tack till henne! 
Vardag | |
Upp