TILLBAKA PÅ GYMMETSådär! Då var jag igång med träningen igen. Jag som har som mål att träna minst 2 gånger i veckan för resten av livet och har ganska många pass att ta igen efter alla gånger jag inte riktigt känt för det under 2016. Den här veckan har jag hittills hunnit med tre pass varav två har varit på morgonen innan jobbet! I morse stod alarmet på 05:10 och jag kände mig som en kung när jag gick upp då får ni förstå. Det är en härlig känsla att känna att man äger världen. 

I veckan har det annars inte hänt något utöver det vanliga förutom att jag och Adam har varit ute och ätit på Supper tillsammans med världens bästa Lina Gamsäter! Hon var uppe i Stockholm på jobb och jag kunde inte ha föreställt mig en bättre tisdag. Vad jag kan önska efter stunder likt denna att jag och alla mina kära kunde bo lite närmare varandra. Min högsta prio i livet kommer alltid att vara att ta hand om alla fina relationer jag har men ibland kan jag önska att det krävde lite mindre ansträngning. Människan är ju lat av naturen!


Helgen spenderas i Malmö med Julia & Ossian. Jag har unnat mig en flygresa dit den här gången för att så mycket tid där som möjligt ❤️
Vardag | | Kommentera |

SAVE THE RHINOS


För länge sedan trodde världen att noshörningar var enstöringar och att de levde för sig själva. Sedan utvecklades kameratekniken som gjorde det möjligt att filma i kolsvart mörker. Då upptäcktes det att noshörningar samlas runt vattenhål om nätterna och visst umgås med varandra. Häftigt va?

Print från Vanilla Fly, Artilleriet. Oljelampor från Tell Me More, R.O.O.M. och agaveväxt planterad i betongkruka från Serax, också köpt på R.O.O.M. 
Hemma hos mig, Inredning, Inspiration, Vardag | | Kommentera |

4 RANDOMS


1. I helgen var jag på Mys 27-års fest. Temat var emoji och födelsedagsbarnet själv kammade hem priset för bästa utklädnad. En vindruva! Den idén ska jag sno om jag blir bjuden på fler emoji-fester framöver. 
2. Mitt hår är väldigt solblekt efter alla resor det senaste året. Jag har inte färgat det sedan december 2014 och kan inte bestämma mig för om jag ska låta det vara eller om det ska få bli mörkare igen. Eller om jag ska göra något annorlunda till sommaren och ljusa upp topparna? Det är väldigt ekonomiskt att köra på naturligt men samtidigt väldigt roligt att göra små förändringar ibland. Vad tycker ni? 
3. Vardagslyx en tisdag. För någon vecka sedan hörde Emelie från Borås av sig till mig och Sandra och sa att hon var på utbildning i Stockholm. Adam och jag hade planerat in att tvätta men jag fick ringa det mycket opopulära samtalet och ställa in... Att dricka bubbel med två härligheter mitt i veckan går inte säga nej till. 
4. Sushi på K25 för ännu flera veckor sedan. Det var efter att Amanda D fått med mig på årets första träningspass och jag trodde att nu händer det, nu kommer jag igång igen! Jag skrev ett helt inlägg om hur jag bara behövde träna en gång för att få motivationen tillbaka men som jag dessvärre inte kunde publicera. Inte förrän idag tar jag nya tag och kör årets andra träningspass och vem är det inte om Amanda D som fått med mig igen. Tack till henne! 
Vardag | | Kommentera |
Upp