Ny vägglampa, frukost på Gretas & antibiotika

 
Under veckan som gått har jag...

- Blivit bjuden på en ny god rätt med sashimi på lax. Adam tyckte jag hade gjort det så fint hemma innan jag åkte till Bali, så det minsta jag var värd när jag kom hem var att önska mig vad jag ville till middag.
- Fått ett infekterat sår på foten och besökt vårdcentralen för första gången sedan jag blev vuxen. Jag ska inte tro att jag är odödlig, hälsar kollegorna. Nu äter jag antibiotika och håller tummarna för att det inte är några resistenta bakterier jag fått med mig hem.
- Gjort hemmagjorda sötpotatisvåfflor likt dem jag åt Bali,  men inte alls blivit nöjd. Jag får jobba på att hitta ett bättre recept till nästa gång.
- Äntligen fått hem min vägglampa som jag beställde från Rum21 någon gång i mitten på mars. 10 dagars leveranstid stod det på hemsidan ;) I helgen sattes den upp ovanför soffan i vardagsrummet och det blev väldigt fint, tycker jag. 
- Spanat in Haymarket på Hötorget och provat deras frukost på Gretas ihop med Adam, Amanda K och Oscar. Jag provade deras chiapudding med kahlúa och deras glutenfria bröd med avokado, bakat ägg, färskost och krasse. Riktgt goda alternativ båda två, men aningen dyra. Frukosten i Canggu är svårslagen. 
 
Chilimarinerad sashimilax på salladsbädd a la Adam.
 
Sötpotatisvåffla på Avocado café vs sötpotatisvåffla på Jungfrudansen... 
 

Lampe Gras No 214 - Vad jag ska lösa böcker under denna i höst! 
Vardag | |
#1 - - Julia:

Så gott!! Jättefin lampa plus jättefin bild på dig :)

Svar: tack raring ❤️
Lina Berg

#2 - - Tilda:

Hej! Började bläddra i ditt arkiv och läste inlägg från sommaren 2008. Där hade du skrivit att du gör en bakåtvolt varje sommar som ett bevis på att du inte blivit vuxen än. Så nu undrar jag ju såklart. Har det blivit någon bakåt volt i år?

Svar: Hejsan! Det blev en tidig bakåtvolt på Nya Zeeland i år 😃 så än är jag inte vuxen!
Lina Berg

Upp