När alla andra tankar skjuts åt sidan

Sponsored post: 
 
En veckas surf med La Point gick alldeles för snabbt! I söndags var det sista dagen med surflektioner och det avslutade jag med genom att vinna en t-shirt för bästa åket. Efteråt fick vi ta del av alla bilder som hade tagits under veckan. Jag känner  mig ofta väldigt ball när jag väl tar en våg och föreställer mig att jag måste sett ut som ett proffs efteråt, men dom här bilderna visar väl verkligheten antar jag. Jag har någ

Annars så har surfen varit helt ok hittills. Jag kommer antagligen aldrig att bli nöjd förrän jag är riktigt duktig, men jag ska absolut inte klaga. Med Rip Curl (La Points surfskola) surfade vi på två ställen, Legian Beach och Sanur. På Legian Beach stängde vågorna snabbt. Det var lätt att ta sig upp på brädan men desto svårare att få till några längre åk. På Sanur tog vi en båt ut till vågorna och surfade på ett rev, vilket var något helt nytt för mig. Det stället är jag helt säker på skulle kunna vara rena rama drömmen, under bättre förhållanden.  Tyvärr blåste det på hela förra veckan vilket innebar att det var rätt stökigt ute i vattnet. Första gången vi surfade där var jag ringrostig och andra gången var det så höga och oförutsägbara vågor från alla håll och kanter att det kändes som jag var med i en överlevnadsfilm. I mitt huvud hörde jag hur Adam sa åt mig att avbryta och i nästa sekund fick jag en  bräda i huvudet. Jag slog mig men hade inte direkt tid för att känna efter. Några timmar senare kom bulan i tinningen men annars klarade jag mig bra. No pain, no game.

Två morgnar har jag och Emelie gått upp själva och surfat på Batu Bolong, som ligger närheten av där vi bor här i Canggu. Att hyra en surfbräda där i två timmar kostar 50.000 indonesiska Rupiah vilket motsvarar ca 35 kronor. Där har jag hittills haft mina bästa åk och det är även där jag och Emelie kommer fortsätta att surfa på egen hand den här veckan. Det är lite tufft att gå upp när klockan ringer 05:30, men så fort jag har fångat min första våg i soluppgången vill jag fånga en till och därefter spelar ingenting annat någon roll. Jag kommer sällan ihåg vad jag tänkt på när jag surfat klart och det beror troligtvis på att jag inte tänkt på något alls. Jag är så fokuserad på att fånga vågor att alla andra tankar skjuts åt sidan. 
 
Jag önskar det kändes likadant att ta sig till gymmet där hemma.
Bali, Resor, Vardag | |
#1 - - Mams:

Wow, börjar bli stora vågor nu ;-)

Svar: Jamen visst, utvecklingen går framåt ;)
Lina Berg

Upp