Ett kärt farväl

 
Sista dagen på Bali...
 
- Gick jag upp som vanligt innan frukost och promenerade ner till stranden för att hinna surfa i takt med att solen gick upp. Det var en magisk morgon vilket innebar att 90% av alla gånger jag försökte ta en våg hade någon annan graciös longboardare redan hunnit före. Det var inspirerande och otroligt vackert att titta på, men lite putt blev jag allt emellanåt.
- Läste jag ut boken Livet efter dig och låg och grät för mig själv i solstolen.
- Unnade jag mig 90 minuters helkroppsmassage på Goldust.
- Beställde jag in min sista riktigt prisvärda smoothie på Crate Café.
- Drack jag min sista Cappuccino  och åt mitt sista organiska, veganska och glutenfria bakverk The Shady Shack. Åh vad jag kommer sakna det stället!
- Surfade jag en andra gång på Batu Bolong Beach och tappade min andra fena för veckan. 50.000 indonesiska rupies kostar det utöver de 50.000 rupies man betalar för att hyra brädan i två timmar. Balineser verkar inte ha någon koll alls på vad det kostar att hyra bräda på andra ställen på den här planeten. 50.000 indonesiska rupies motsvarar ungefär 35kr. 
- Tog jag en taxi till flygplatsen 4 timmar innan flyget gick på grund av trafiken och alla långa köer en måste räkna med på flygpltasen. Avståndet mellan Canggu och flygplatsen är cirka 2 mil....Trafiken här kommer jag inte att sakna ett dugg! 
Bali, Resor, Vardag | |
#1 - - Lovisa:

Din resa ser magisk ut! 🙌🏼🙌🏼⭐️🏄🏻

Svar: Den var magisk! Saknar dig <3
Lina Berg

#2 - - Miriam:

åh!!! Så fantastiskt. Vill höra ALLT när du är i Stockholm! Alltså hur mycket gråter man inte till livet efter dig?

Orkar knappt slå på filmen, blir både psykiskt och fysiskt helt slut efter detta tårkalaset haha. PUSS LÄNGTAR EFTER DIG!

Svar: Det ska du få göra! Har dock skrivit det mesta på bloggen ;) Jag får försöka hitta någon som vill titta på filmen med mig nu när jag kommit hem! Längtar efter dig också <3
Lina Berg

Upp