Dagsutflykt till Ubud

I måndags gjorde vi ytterligare en utflykt efter morgonsurfen. Vi hyrde en chaufför över dagen och begav oss till Ubud - alla yogisars favoritstad. Sedan jag såg dessa bilder på Janni Delér har det stått på listan på platser att besöka innan jag dör.
 

Första stoppet var Saraswati tempel. Hela Ubud är fullt av vackra tempel men det här var enligt Tripadvisor det finaste. Hade jag haft mer tid här hade jag tajmat besöket med en ceremoni, då turister bara får se en liten del av templet annars. 
 

Andra stoppet var på Yogabarn. Där stod såklart yoga på schemat, men jag passade även på att unna mig en lite annorlunda massage. Det var fullbokat vid yogastället, så jag gick in på ett random hotell i närheten och frågade första bästa balines om jag kunde få massage där. Det kunde jag inte, men hon jag frågade tog med mig ut på ett risfält och pekade tillslut på en litet bås, log och sa "massage". Jag trodde hon skulle ta mig till ett annat massageställe men jag fick klä av mig mitt i naturen och lägga mig där. Balineser verkar i allmänhet inte vara så bra på engelska, så det blir lätt missförstånd.  Efteråt när jag tog på mig mina korta träningsbyxor inför yogan sa hon "soo sexy, Lina" och det kändes lite skumt.


 
Tredje och sista stoppet blev den efterlängtade risterassen! Det såg inte riktigt ut som på Jannis bilder men det var väldigt vackert ändå. Det blev en ordentlig promenad upp och ner på alla lertrappor för att få se till så bra bilder som möjligt ;) Jag hade även köpt vad jag trodde var en billig rishatt inför detta. Balinsen på bilden nedan tyckte det var så roligt när jag kom gående och frågade hur jag såg ut i min nya hatt. Det var visst ingen hatt utan tydligen något man tvättade ris med...
 
Bali, Resor, Vardag | |
#1 - - Hanne:

Haha åh! Kommer vilja höra allt om denna resa och alla knäppheter ❤️❤️ Både sexy Lina och rishatten är redan favoriter

Svar: haha tyvärr är det inte så mycket mer knäppheter än så <3
Lina Berg

Upp