Trolltunga, Länna Möbler, Sturehof & så en vinlunch.

 I helgen har Adam och jag bokat flygbiljetter till Bergen. Vi åker dit på en långweekend sent i sommar för att vandra och se på mäktig natur!  Målet är trolltunganTyssedal, och det kan se ut såhär om vi har tur med vädret: 
 
Källa bild 1 & källa bild 2. 

 

Vi har också varit och besökt Länna Möbler i helgen. Jag har letat efter nya stolar till vardagsrummet i säkert ett halvår nu och ville ta med Adam dit för att visa mina favoriter. Nu har jag bestämt mig och i söndags la jag beställningen. Det känns egentligen inte helt rätt i magen att dem inte är original men jag har verkligen inte råd med äkta vara och det är designen jag vill åt. Någon av dessa stolar blev det:

 

 
 
Efter besöket i Länna åkte vi tillbaka till stan och provade varsin (eller jag delade faktiskt med en främlig brevid, superlustigt av mig) glutenfri pizza på bykrogen ROST Stockholm. Ett supermysigt ställe jag blivit tipsad om men som dessvärre var lite för fullt av folk när vi kom dit för att göra en rättvis bedömning. Det vi inte heller visste var att sång och ståupp med Malin Jacobsson stod på agendan och det var så alternativt/konstigt/punkigt att jag kände att jag nog inte alls passar in på Söder. 
 
 
 
 
Vi hade först tänkt att ha en lugn helg men plötsligt bjöd vår vän Ludwig Tjörnemo in oss till en födelsedagsfest med fri tillgång till allt gott att dricka och några timmar senare dansade vi loss på Sturehof. Det var inte lika alternativt. 
 
 
På söndagen gjorde vi inte mycket men vad gjorde det när lördagen hade varit så bra? Helgen bjöd nämligen på en härlig vinlunch också, tillsammans med ett gäng sköna damer på Strandgatan 1. Det var Henrietta som tog initiativet till att bjuda in ett blandat umgänge och det var så trevligt att jag höll på att ställa in utflykten till Länna. 
 
De två översta bilderna är tagna från Henriettas blogg som för övrigt har blivit en av mina favoritbloggar. Jag förstår inte alls hur hon hinner med allt hon skriver om men jag gillar verkligen kombinationen av att hon är en sådan driftig karriärskvinna samtidigt som hon så väldigt ödmjuk, varm och rolig. Det ena behöver inte utesluta det andra helt enkelt. 
Vardag | |
#1 - - Annie:

Kan inte du berätta vart du köpt stolarna vill också beställa.

Svar: Hejsan, jag beställde hem dem från Nlini.
Lina Berg

Upp