JUNGFRUDANSEN AW15

 
 
Lite bilder från hemmet just nu, hösten 2015. Jämför jag med hur jag inredde min första lägenhet har det hänt en del och nya förändringar sker hela tiden. Det ska bli spännande att se hur vi bor om en sisådär 20 år. 
Hemma hos mig, Inredning, Vardag | | Kommentera |

BEJAKAT ENSTÖRNINGEN

Den här helgen har jag bejakat enstörningen jag tydligen har inom mig. Jag har varit med enbart mig själv från fredag till söndag och tagit tag i alla dom där sakerna jag känner att jag aldrig hinner med annars. Jag har städat, rensat i flera timmar, lekt trädgårdsmästare och planterat om blommor, jag har jag har satt upp tavlor , fotat och flyttat runt på saker. Jag har även hunnit kolla på en hel serie, The 100, och på en romantiskt komedi för att kunna somna efteråt. Jag har varit ute och sprungit min standardrunda, gått på stan och letat efter en fin kappa (men utan resultat för jag ser ut som ett stort i hus i varenda en), lagat middag och bakat delikatess knäcke. Jag har också tänkt ihjäl mig angående en sak på jobbet och saknat tvåsamheten något otroligt. Ibland förstår jag bara inte hur jag klarade mig innan jag träffade Adam. Efter den här helgen har jag helt ärligt insett att jag inte ens skulle lämna honom om det till och med skulle bli halvdåligt mellan oss. Visst kan det vara skönt att vara själv ibland, men jag är helt enkelt inte den som är ensam och stark längre. Adam tar fram den bästa versionen av mig och utan honom vet jag inte längre vem jag skulle vara.  Det låter kanske lite knäppt men det är faktiskt sant. 
 
 
 
2013-02-06 Tänk att det verkligen hände mig
En fin text jag är glad att kunna gå tillbaka till ♥
Vardag | | Kommentera |

EN ELOGE TILL IKEA

Före & Efter
 
 
 
Det har varit ett litet kaos i sovrummet ett tag men nu äntligen är det ordning och reda! Byrån köpte vi på IKEA för ett par helger sedan och jag måste verkligen berömma dom för deras professionella reklamationsavdelning. När vi (läs Adam, jag lagade lasange) hade monterat byrån så upptäckte vi att tre fronter var i en annan vit nyans. Då vi inte har någon egen bil och jag själv har jobbat med en hel del reklamationer på jobbet och vet hur krångligt det kan vara så tappade jag det helt den dagen. 
 
Det jag inte hade någon aning om då var att det bara är att ringa IKEA om något blir knasigt. Så kommer man överrens om ett datum då dom själva kommer hem till en och byter ut det som blivit fel. Helt otroligt smidigt och bra! En eloge till IKEA! ♥
Hemma hos mig, Inredning, Vardag | | 2 kommentarer |
Upp