ÄNNU EN KAKTUS

 Ännu en kaktus har fått flytta in i vårat hem. "Krukan", böckerna och förvaringsboxen från Hay köpte jag på Lotta Agatons utförsäljning. Flufflampa från Eos och tavlor från fotografiska. 
Hemma hos mig, Inredning, Inspiration, Vardag | | Kommentera |

NYKLIPPT

Oktober 2014 vs Oktober 2015

Den här veckan har Adam blivit farbror till ännu en skönhet, lilla Belle har fått en lillasyster. Jag har också varit och klippt mig eftersom det var ett halvår sedan sist, blivit överraskad med renskavapasta till middag och ikväll ska jag se Johan Glans på Norra Brunn. I helgen ska jag umgås mycket med Adam men också gå på Oktoberfest klädd i tyrolerklänning. Träna ska jag hinna göra också, det är alltid något jag tycker är svårt att hinna med. Somliga bantar hela livet utan att gå ner i vikt och jag går hela tiden runt och önskar att jag hann träna mer än vad jag redan gör. 
Vardag | | En kommentar |

BIKRAMYOGA, SVAMPRISOTTO & BEBISGOS

Ännu en härlig helg har passerat. Lovisa kom åter igen upp på besök i fredags och vi två inledde helgen på det nyöppnade stället Vina på Söder, en supermysig liten restaurang där man verkligen fick känslan av att komma hem till någon. Jag provade deras lilla råbiff för 95kr och tyckte den var kanon, framförallt väldigt prisvärd. Till Vina går jag gärna igen. 
 
 
Efter middagen gick vi vidare till PSB och kollade bland annat på när The People spelade. Jag är inte mycket för rock egentligen utan gick mest dit för att lyssna på David, men tyckte dom bjöd på en bra spelning med skön stämning. Min favoritlåt med dom kan ni lyssna på HÄR.
 
 
 I lördags provade vi på Bikram Yoga på Yogahimsa på Östermalm. Julia höll på med det i en hel månad för något år sedan men hon har aldrig sagt att det är helt fruktansvärt första gången, så jag tänkte att det vore en kul aktivitet att prova på nu när vi går mot kallare tider. Nu har jag förstått att man inte ska döma Bikram Yoga efter bara en gång, men min första tanke efteråt var och är fortfarande aldrig mer. Det var hemskt rent ut sagt. Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv (det kändes som det kröp myror längs hela kroppen av svettdroppar) och jag ville bara därifrån mest hela tiden för att vara helt ärlig. Nu skulle jag aldrig ge upp i en grupp där det är så många andra som klarar det, kan dom kan jag, men jösses alltså. Det här toppar alla mina hemska minnen förnknippat med värme sedan tidigare. All respekt till Bikramyogisar. 
 
I lördagskväll så samlades jag, Lovisa, Simone, Julia & Ossian hemma hos mig och lagade god middag. Min vän mästerkocken Ludwig Tjörnemo är alltid så snäll och hjälper mig med tips och trix när jag vill lyckas på riktigt med maten. I lördags blev det svamprisotto med massor av skogskantareller och parmesan, toppad med en syrlig spetskålsallad. Jag fick lära mig det förtsår ni, att det är sjukt viktigt att toppa risotton med hög syra så man har något på som lättar upp! Till efterätt blev det som ni redan vet Creme Brulee och alla små ugnsbakade formar skrapades helt rena. 1-0 till mig. 
 
 
Imorse vaknade jag klockan halv sex av att Ossian pratade bebisspråk men det gjorde ingenting, för han var så söt där han låg och försökte göra sig hörd. För mig som annars inte vaknar av någonting alls kändes det mest bra att jag i alla fall väcks av rätt ljud, när det väl gäller. 
 
När Julia & Ossian skulle vidare så passade jag & Lovisa på att gå till Lotta Agatons utförsäljning. Där var det galet mycket folk men vi gjorde några fynd var till väldigt bra priser. Jag får ta lite bilder på allt nästa helg, då det antagligen är nästa gång jag är hemma samtidigt som det är ljust ute. Det är lite väl mörkt ute just nu för min smak men vem är jag att klaga på det, när jag har världens bästa tjejjer som lyser upp tillvaron? ♥ Tack till er och för den här helgen!
 
Gudmor älskar dig ♥
 
Vardag | | Kommentera |
Upp