& OTHER STORIES

 
Igår jobbade jag i Mall of Scandinavia hela dagen. Det var bra tajmat för & Other Stories öppnade äntligen sin butik där, strax brevid oss. Det var 20% rabatt i hela butiken så jag kunde inte låta bli att handla massor vilket kanske inte var så smart. Nya Zeeland närmar sig och det finns lite annat att lägga pengarna på. Som ett bra objektiv till systemkameran till exempel! Det kommer ju med all sannolikhet finns en hel del instagramkompatibla vyer under resan. 

Idag åker jag hem till Linköping efter jobbet! 
Vardag | | 2 kommentarer |

VÄLKOMMEN HEM - LINA GAMSÄTER

 
 
Julias lillebror William var snäll och filmade med min kamera på Ossians dop i somras. Lina G sjöng Välkommen Hem med Sonja Aldén och det är så man får rysningar. Jag är så stolt över henne ♥
Vardag | | En kommentar |

ORÄDD ELLER NAIV?

 
Det är väldigt mörkt ute just nu. Det är kolsvart när man går till jobbet och  det är kolsvart när man går hem. Aldrig ser man ljuset. Alltid undrar man om det gömmer sig någon bakom busken som är beredd att förstöra ens liv. 
 
Jag är inte mörkrädd men kan tycka det är svårt att hitta var gränsen går mellan att vara orädd och naiv. Ibland är jag så säker på att jag ska leva lycklig till dagen jag dör. Jag ska minsann inte låta några rädslor ta över. Jag går igenom vilka mörka skogar jag vill och känner för.
 
Ibland är jag inte lika säker på min sak och tar en omväg. Ibland väljer jag tunnelbanan framför bussen bara för att slippa den där långa, jobbiga uppförsbacken genom skogen.
 
Ibland undrar jag vad som är värst? Att gå igenom en mörk skog där ingen skulle höra mina skrik eller ta tunnelbanan hem i rusningstrafiken? Om jag får välja mellan pest och kolera, blir jag hellre våldtagen än bombad?
 
Eller är det helt enkelt bäst att bestämma sig för att inte vara rädd alls, och fortsätta vara lycklig tills något hemskt eventuellt händer? För tänk om det inte händer! Tänk om man tittar tillbaka på sitt liv när man är 80år och inser att man levt hela sitt liv i rädsla? Har man inte gått och varit väldigt mycket rädd i onödan då? Eller har det inte hänt för att man alltid varit så rädd? 
 
Jag tror på det förstnämnda.
 
Det är onödigt att vara rädd. 
Jag avskyr att göra saker i onödan.
Alltså är jag inte rädd.
 
Jag tror man helt enkelt bara måste bestämma sig.
Tankar, Vardag | | En kommentar |
Upp