FJÄRDE LÅNGGATAN

  En dag ska jag ha en riktigt snygg bokhylla i mitt hem. Kaktusen i hallen tar jag gärna också. 
Inredning, Inspiration, Vardag | | Kommentera |

DET ÄR BARA ATT BITA IHOP

Den här helgen har jag bestigit berg. Släktberg. Det började i fredags när jag ringde till farfars fru och bokade in sommarens första semesterplaner. Hon skrev ner i sin kalender vilka datum jag och mina vänner skulle få komma till Öland och jag kom ivrigt tillbaka till kontoret och berättade om sommarens planer. 30 min senare fick jag ett till samtal från Kerstins dotter och kom istället tillbaka till kontoret och kunde inte sluta gråta. Öland är fullt de veckorna jag har semester, det är så det är och det är ingenting jag kan göra något åt. Jag förstod verkligen inte hur det kunde vara möjligt.

Resten är väl ingenting jag ska dela med mig av på bloggen. Jag har gråtit mina tårar i helgen och nu får jag bita ihop och gå vidare. Det är så livet är. Det ska inte vara lätt alltid.

Annars så tog jag en AW på Urban Deli med Amanda D i fredags. Jag behövde ett glas vin eller två och så delade vi på massor av ostar och charkisar. Det behövde jag också ;) 

I lördags var jag uppe och tränade, körde dubbla pass på gymmet. Efter att ha förälskat mig i alldeles för dyra skor på NK åkte jag hem och så tog jag och Adam en promenad till City Gross för att handla till texmex middagen. Efter maten somnade vi direkt i soffan och så hade den lördagen plötsligt sprungit iväg.  

Igår var vi på Elgiganten på kökskonsulation. Tanken var att gå vidare till IKEA efteråt och beställa ett, men efter besöket igår fick vi åka hem och tänka om. Ett kök från Epoq blir inte så många tusen dyrare och då får vi dessutom vitvaror från Bosch. Det känns som det skulle förhöja helhetsintrycket. Det har kampanj just nu också. För varje 10.000:- man han handlar kök för får man 2000:- i presentkort, som man exempelvis kan lägga på vitvaror. Det är det som gör att det inte blir så mycket dyrare än IKEA.

Vi får se om jag hoppar och tar sats imorgon. Vill vi kunna utnyttja kristi himmelsfärds helgen måste vi beställa denna vecka. Adam är helt säker på att vi fixar att montera köket själva men jag har inte riktigt det självförtroendet.
| | 2 kommentarer |

TEXMEX FRÅN GRUNDEN

 
Igår lagade jag & Adam mexikansk tacos. Vi kokade carnitas och till det åt vi Mangosalsa, Pico de gallo och den godaste guacamolen. Det blev så gott att det var det enda vi pratade om under hela middagen. Hur gott det var och hur duktiga vi varit. Jag har aldrig gillat koriander innan men Jonas Cramby har lyckats ändra på den saken. Så gott!! 
Matlagning, Vardag | | 3 kommentarer |
Upp