ALL KÄRLEK PÅ SAMMA GÅNG

Förra veckan kom all kärlek på en och samma gång. Två doser kärlek kom bland annat på posten i torsdags och det ena vykortet var från farfar som ville önska mig några fina sommardagar på Öland.  Det andra var från Julia och var det absolut finaste jag fått i hela mitt liv. Det innehöll så mycket kärlek att det inte gick att hantera. 

 
| | Kommentera |

NEW ZEALAND

 
Jag är helt genomlycklig. Nu är det bokat! I vinter flyger jag & Adam till New Zealand och reser runt i 3 veckor. Slående natur och massor med äventyr! Det här är en dröm som förverkligas. Jag har skrivit om min längtan efter just Nya Zealand x antal gånger i den här bloggen bland annat här: JUNI 2009 (lite pinsamt inlägg) & här: APRIL 2012 (lite mindre pinsamt) och nu äntligen blir det av!!! Hur bra är inte livet egentligen? 
 
Ös in tips om ni själva varit där! Vi tänkte slå oss ner någon dag och skriva ner vad det är vi vill göra och var det ligger någonstans och försöka få till någon bra rutt. Jag vill göra rätt mycket i vanlig ordning och några saker bara måste jag hinna med. Bland annat att hoppa Bungee Jump över häpnadsväckande natur i Queenstown, hoppa fallskärm över häpnadsväckande natur, rida häst och galoppera i häpnadsväckande natur, vandra långa leder i häpnadsväckande natur, ta en bild i häpnadsväckande natur när jag badar i turkost vatten med vinterberg i bakgrunden, prova på forsränning i häpnadsväckande natur, besöka alla häpnadsväckande Sagan om ringen platser osv osv. Våra dagar kommer inte vara annat än häpnadsväckande där borta och finns det något bättre än det?! Nej. 
 
 
 
Resor, Vardag | | 2 kommentarer |

464 LIKES

 
Det här är roligt. Den här bilden är just nu 2 likes ifrån att bli @roombutikens mest gillade bild! Det trodde jag inte när jag fotade dessa fat lite snabbt i farten. Kombinatitonen marokanskt och färgerna blått och vitt är visst en hit! Tyvärr passar dem inte jätte bra in i vår lägenhet men på mitt landställe jag någon gång ska köpa och inreda med medelhavstema, där skulle dem passa bra! 
 
Glöm ej gå in och följa oss på Instagram @roombutiken samt gilla bilden så jag kan bli ännu lite malligare ;) Jag vill såklart ha likerekordet som ingen någonsin kommer slå! 
 
Inspiration, Vardag | | Kommentera |
Upp