TROR JAG ÄR SJUK

Nu är jag hemma från Grekland! Hemma i Linköping hos mamma. Jag hade planerat att vara här tills tisdag och hitta på massor med skoj under mina sista semesterdagar, men för det första är det världens sämsta väder i vanlig ordning denna sommar och för det andra vaknade jag upp och mådde inte alls bra i morse. Jag har ont i halsen, är snuvig och känner mig oklar i hela huvudet. Jag som alltid säger att jag aldrig blir sjuk...Tji fick jag. Idag är jag faktiskt tveksam om jag skulle gå till jobbet om jag hade jobbat, eventuellt gå dit för att senare gå hem för att jag kan vara lite naiv av mig ibland.
 
 
Adam skulle komma från Alingsås idag men det gick ju inte, även om jag inte har träffat honom på över 2 veckor nu och saknar ihjäl mig. Jag behöver honom i mitt liv för att det ska kännas komplett och efter såhär lång tid blir det så påtagligt att det är något som fattas. Dessutom är han fantastiskt på att ta hand om mig när jag mår dåligt. Det hade jag behövt nu.
 
Annars har jag lyssnat på Zara Larssons sommarprat idag och det tycker jag alla ska göra. Jag backar henne alla gånger och tycker hon är helt fantastiskt. För att världen ska förändras behövs det fler som henne, som vågar ta debatten trots allt hat hon får på köpet. Det är sådana som hon som förändrar på riktigt. Inte vi andra som nöjer oss med att diskutera vad som är rätt och fel runt matbordet med endast familj och vänner. Givetvis är jag feminist precis som hon,  även om jag inte tror att hat löser några problem. Varken hat mot män eller hat mot Zara. Då ser jag hellre att vi tjejer lägger energi på att stötta varandra i motgångar och uppmuntra varandra till att våga ta mer plats! 
 
En annan sak jag inte kunnat sluta tänka på idag från soffan är att Hagamannen släpps fri nästa vecka. Enligt svenska lagar är det helt rätt men enligt mig är det helt fel. Det är vansinne att släppa fri en våldtäksman som fortfarande ses som en fara för samhället. Det är 2015 och jag tycker svenska lagar borde veta bättre. 
 
 
Vardag | |
Upp