MYKONOS CAVO DE PARADISO

Igår hade jag ingen bra morgon. Det blev missförstånd kvällen innan vilken resulterade i sura miner fram till lunch. Sen sa Hanne och jag förlåt och att vi älskade varandra och mycket mer än så behöver jag inte skriva på bloggen. Jag vill bara nämna det för att den här sidan inte ska få någon putsad fasad. Hanne och jag är bästa vänner men vi har väldigt mycket personligheter och starka åsikter, så ibland ryker vi ihop och hamnar i slagsmål. 
 
Idag trodde jag att jag skulle behöva semester från semestern, men trots att Hanne och jag dansade till Axwell fram till sex på morgonen och inte var hemma förrän halv åtta vaknade jag pigg som en piggelin vid elvatiden. Nu ligger jag här vid poolen och njuter av vår sista dag i paradiset. Jag har smörjt mig med solfaktor 50 hela veckan (medvetet val) men idag är jag lite galen och har gått ner till 30. Mitt mål är att fortsätta se ut som tjugo så länge som möjligt.
 
Annars igår så hängde vi på stranden en del och hade sällskap av några australienska killar vi träffade ute häromdagen. Jag var inte så intresserad av dom men det var det andra som var! På kvällen gick Hanne och jag ut och åt i Mykonos Town för att sedan bege oss vidare till en förfest som våra reseledare hade bjudit in oss till. Vi hade köpt biljetter till Axwell och ville göra en rolig grej av det. Marcus & Johanna från Ving får 5 av 5 stjärnor av mig. Kanonbra service och massor plus i kanten att dom till och med bjuder in till fest med massor av andra härliga människor!
 
Jag är inget stort fan av Axwell men det var kul att prova nattlivet i Mykonos. Det sägs tydligen att människor från hela Europa vallfärdar till Cavo Paradiso för att få en oförglömlig kväll. Det fick jag så det var det värt, även om jag önskade att Axwell hade spelat Sun Is Shining lite tidigare under kvällen, så jag inte hade behövt stanna kvar till sex på morgonen. Jag följde med för att höra en låt och den spelades efter tre timmar ;) Jag hade behövt vara väldigt full för att tycka det var lika roligt som alla andra.
Resor, Vardag | |
Upp