Bloggen kapad


Fina Lina! Nu har du glömt att logga ut från din blogg på min mobil och då tar jag ju såklart tillfället i akt och busar lite med dig. Här är en bild på oss från vår andra kväll i Mykonos. Det har varit en fantastisk resa och jag är så glad över att få haft dig nära i över en veckas tid! Ty nu för tiden blir det ju inte lika ofta. 

Älskar dig! Puss! 
Vardag | | Kommentera |

TROR JAG ÄR SJUK

Nu är jag hemma från Grekland! Hemma i Linköping hos mamma. Jag hade planerat att vara här tills tisdag och hitta på massor med skoj under mina sista semesterdagar, men för det första är det världens sämsta väder i vanlig ordning denna sommar och för det andra vaknade jag upp och mådde inte alls bra i morse. Jag har ont i halsen, är snuvig och känner mig oklar i hela huvudet. Jag som alltid säger att jag aldrig blir sjuk...Tji fick jag. Idag är jag faktiskt tveksam om jag skulle gå till jobbet om jag hade jobbat, eventuellt gå dit för att senare gå hem för att jag kan vara lite naiv av mig ibland.
 
 
Adam skulle komma från Alingsås idag men det gick ju inte, även om jag inte har träffat honom på över 2 veckor nu och saknar ihjäl mig. Jag behöver honom i mitt liv för att det ska kännas komplett och efter såhär lång tid blir det så påtagligt att det är något som fattas. Dessutom är han fantastiskt på att ta hand om mig när jag mår dåligt. Det hade jag behövt nu.
 
Annars har jag lyssnat på Zara Larssons sommarprat idag och det tycker jag alla ska göra. Jag backar henne alla gånger och tycker hon är helt fantastiskt. För att världen ska förändras behövs det fler som henne, som vågar ta debatten trots allt hat hon får på köpet. Det är sådana som hon som förändrar på riktigt. Inte vi andra som nöjer oss med att diskutera vad som är rätt och fel runt matbordet med endast familj och vänner. Givetvis är jag feminist precis som hon,  även om jag inte tror att hat löser några problem. Varken hat mot män eller hat mot Zara. Då ser jag hellre att vi tjejer lägger energi på att stötta varandra i motgångar och uppmuntra varandra till att våga ta mer plats! 
 
En annan sak jag inte kunnat sluta tänka på idag från soffan är att Hagamannen släpps fri nästa vecka. Enligt svenska lagar är det helt rätt men enligt mig är det helt fel. Det är vansinne att släppa fri en våldtäksman som fortfarande ses som en fara för samhället. Det är 2015 och jag tycker svenska lagar borde veta bättre. 
 
 
Vardag | | Kommentera |

MYKONOS CAVO DE PARADISO

Igår hade jag ingen bra morgon. Det blev missförstånd kvällen innan vilken resulterade i sura miner fram till lunch. Sen sa Hanne och jag förlåt och att vi älskade varandra och mycket mer än så behöver jag inte skriva på bloggen. Jag vill bara nämna det för att den här sidan inte ska få någon putsad fasad. Hanne och jag är bästa vänner men vi har väldigt mycket personligheter och starka åsikter, så ibland ryker vi ihop och hamnar i slagsmål. 
 
Idag trodde jag att jag skulle behöva semester från semestern, men trots att Hanne och jag dansade till Axwell fram till sex på morgonen och inte var hemma förrän halv åtta vaknade jag pigg som en piggelin vid elvatiden. Nu ligger jag här vid poolen och njuter av vår sista dag i paradiset. Jag har smörjt mig med solfaktor 50 hela veckan (medvetet val) men idag är jag lite galen och har gått ner till 30. Mitt mål är att fortsätta se ut som tjugo så länge som möjligt.
 
Annars igår så hängde vi på stranden en del och hade sällskap av några australienska killar vi träffade ute häromdagen. Jag var inte så intresserad av dom men det var det andra som var! På kvällen gick Hanne och jag ut och åt i Mykonos Town för att sedan bege oss vidare till en förfest som våra reseledare hade bjudit in oss till. Vi hade köpt biljetter till Axwell och ville göra en rolig grej av det. Marcus & Johanna från Ving får 5 av 5 stjärnor av mig. Kanonbra service och massor plus i kanten att dom till och med bjuder in till fest med massor av andra härliga människor!
 
Jag är inget stort fan av Axwell men det var kul att prova nattlivet i Mykonos. Det sägs tydligen att människor från hela Europa vallfärdar till Cavo Paradiso för att få en oförglömlig kväll. Det fick jag så det var det värt, även om jag önskade att Axwell hade spelat Sun Is Shining lite tidigare under kvällen, så jag inte hade behövt stanna kvar till sex på morgonen. Jag följde med för att höra en låt och den spelades efter tre timmar ;) Jag hade behövt vara väldigt full för att tycka det var lika roligt som alla andra.
Resor, Vardag | | Kommentera |
Upp