VACKRA GRAVIDA JULIA

 I skrivandes stund sitter jag på flyget hem från Malmö. Jag & Lovisa har varit där och hälsat på Julia över helgen och vi har haft det så bra, så bra. Det är så häftigt och härligt att Julia väntar barn. Det lyser verkligen om henne när hon pratar om sin son som är påväg och hon är så fin i sin stora mage.

 

Jag vill berätta att jag är väldigt stolt över henne. Stolt över att hon vågade ta beslutet att behålla när samhällets alla oskrivna regler säger att det inte alls är optimalt att skaffa barn när man är så ung. Helst ska man ju hunnit resa jorden runt först, vara färdigutbildat och vara mitt uppe i karriären, ha ett fast jobb och bra inkomst, bo i villa och redan hunnit skaffa volvo och vovve. 

 

Jag är så trött på sådana där oskrivna regler och hur det påverkar vissa människor att inte våga lyssna på sig sjävla och följa sitt hjärta. I det här fallet kanske förnuftet och hjärtat inte alla gånger var överrens, men jag är 100% säker på att hon aldrig kommer att ångra sitt val. Det kommer att bli så bra så bra det här ♥

 

 

Vackra, fantastiska, härliga, spralliga, virriga, starka älskade vän ♥ Vad jag älskar dig och alltid kommer att finnas här för dig i alla stunder. 

Foto, Vardag | | Kommentera |

RÄKNAR DAGARNA

 
Det närmar sig Sri Lanka och jag är så pepp så pepp! Ovan är en kort film jag klippte ihop från förra surfresan till Costa Rica. Jag hade inte så många bra surfklipp därifrån som ni ser och jag bara ramlar och ramlar, men det är ju också det som blir roligt att jämföra med när jag blir bra tillslut. Det skulle vara roligt om jag blev så bra att jag klarade mig själv ute i vattnet, så att jag var jag än är i världen kan dra och surfa en dag om det är bra vågor i närheten.
 
Annars så beställde jag två stycken baddräker som kom hem igår. Den ena fick jag till en början absolut inte på mig och den andra passade storleksmässigt men inte raka höfter och små bröst mässigt. Skit också. Då jag inte skulle hinna byta storlek med posten kollade jag upp om den ena baddräkten fanns i någon H&M butik istället, men nej, inte det. Och då fanns bara ett alternativ kvar. DEN SKA PÅ ÄNDÅ! Jag är liten, jag SKA kunna ha 34. 
 

Tillslut gick den på utan att gå sönder och då sprang jag runt i hela lägeheten av lycka. Tight som f*n är den runt magen, men den kommer i alla fall sitta ordentlgit när jag surfar. Om den inte spricker förstås ;) 
 
 
Det är tur man har pojkvän hemma när man tvingas jämföra sig med hur baddräkerna sitter på henne...
Vardag | | 2 kommentarer |

EN AV OSS

Den här veckan försvann snabbt. I måndags efter jobbet lagade jag Bœuf Bourguignon. Jag visste inte vad det var för två veckor sedan så för er som fortfarande inte vet är det fransk husmanskost. En mustig gryta man kokar i rött vin och har i ugnen länge så köttet blir riktigt mört och fint. Det blev riktigt gott även om den här typen av grytor är långt ifrån det godaste jag vet. Jag är mer än sucker för fet mat, typ gräddiga pastarätter eller en riktigt fin köttbit med fet beanässås till! Tänk er sommar, färskpotatis, en nygrillad entrecote och nygrillad varm och mjuk haloumi, en sallad till som innehåller både fetaost och avokado och massor av chilibea! Massor av vänner samlade på en uppdukad altan på det, bra musik och massor av god dryck på bordet. Det måste vara bland det bästa jag vet. Det skulle också kunna vara livet beskrivet med några få ord. 
 
I tisdags och onsdags tränade jag. Både Body Combat och Body Pump har jag hunnit med så det känns bra. Nu ska jag låta kroppen vila de sista dagarna och återhämta sig ordentligt innan det blir surf 10 dagar i sträck. Jag drömde att jag blev skjuten i halsen häromnatten och vaknade upp och kände av några förkylningsbakterier, så nu håller vi alla tummar och tår att det inte är något som bryter ut lagom till nästa vecka! Jag brukar ju klara mig och tänker inte ta i trä för att jag skriver så.  
 
På tal om min sjuka dröm annars så fick den mig att fundera över om det är omöjligt att dö i sina drömmar? Någon som vet? Jag blev liksom skjuten i halsen och bestämde mig för att öppna upp halsen och låta han som skjöt mig få allt blod över sig. Sen gick jag in på toaletten, konstaterade att jag inte var död än och ringde ambulansen. Jag sa att det kanske inte var någon idé för jag kände själv att det blev svårare att andas och jag var helt rödsprängd i huvudet, men förealog ändå att dom kunde kunde komma och försöka rädda mig ändå. Ge det en chans. 
 
Sen vaknade jag. Jag hade sovit med halsband.
 
Imorgon åker jag till Malmö tidigt på morgonen. Jag och Lovisa ska hälsa på Julia! Hon är gravid och ska snart få en son. När jag tittar på gamla bilder på oss och tänker tillbaka på alla våra knasiga minnen känns det så konstigt att en av oss redan ska få barn. Det är helt fantastiskt såklart men också ofattbart. Jag kan inte se mig själv få barn inom dom närmsta åren men skulle jag bli det trots att jag skyddar mig ordentligt skulle jag nog heller inte vilja göra abort. Jag skulle vara för rädd för att det inte skulle gå senare i livet. Det kan ju vara svårt att få barn och det är en av mina största farhågor i livet. Att när man väl vill, så går det inte. Jag tror något sånt skulle vara väldigt jobbigt att komma över. 
 
Vardag | | En kommentar |
Upp