ALLT ÄR PÅ GÅNG

Eftersom en blogg utan bilder blir väldigt tråkig så kommer här en mobilbild från i fredags. Bara för att. 

Igår var jag ute och sprang efter jobbet. Det tog nästan två timmar för mig att komma ut efter att jag kommit hem efter jobbet, men tillslut gick det. Man kan säga att det är Adams förtjänst. Han är bra på att pusha mig att komma iväg om jag har sagt att jag ska ut och springa. Han vill mig väl. 

Det var tungt att springa igår eftersom jag helst av allt bara hade stannat hemma och gosat ner mig, men det var lite härligt på sitt sätt också.  Jag älskar att bladen på träden är sådär babygröna som dom är nu. Jag älskar också att man plötsligt ser massor av liv och rörelse överallt. Det är inte bara jag som är ute ch rör på mig utan alla andra är också ute och springer eller promenerar. Det är aktivitet ute på vattnet och det sitter folk på uteserveringarna. Allt är på gång liksom. Till och med Ossian är på gång! 
| | Kommentera |

NÄR KOMMER HAN?


Om det är något jag tänker på flera gånger i minuten just nu så är det när Julias pojke kommer välja att titta fram. BF var i tordags, den 23/4. Bilden är från Kos 2010!
Vardag | | Kommentera |

NYBROGATAN 38

Min helg började redan i torsdags kan man säga. Jag & Sandra möttes efter jobbet och hade dejt på Nybrogatan 38, delade på en flaska rött, åt middag och avslutade med varsin drink. Maten var lika god som vanligt och sällskapet likaså. Sandra är en underbar person. Sedan Sri Lanka har vi setts regelbundet på gruppträningspassen med Bikini fit, men nu när den perioden är över måste vi börja anstränga oss för att upprätthålla kontakten. Jag hoppas vi gör det. En dröm skulle såklart vara om våra pojkvänner fick träffas och komma lika bra överrens ;) Jag & Adam sörjer fortfarande Amanda & Andreas som vi hann hitta på så mycket roligt med innan det tog slut.

I fredags var det Let's Dance final ute i Frihamnen. Det var riktig roligt att få se hur allt går till bakom kulisserna och starstruckt som jag alltid blir var det såklart bara stort nöje för mig att spana på kändisar. Jag skulle vilja bli en b-kändis bara för att få vara med i Let's Dance faktiskt. Tänk att få träna sådär intensivt under en period så man blir riktigt duktig på att dansa och få klä upp sig i fina klänningar och få visa upp sig på fredagarna. Dröm! Älskar att man fick goodiebag också. 

Om jag fick välja några personer som skulle få vara med och dansa skulle jag vilja se Zara Larsson, Nellie Berntsson, Angelica Blick, mig själv, Fredrik Reinfeldt, David Helenius, Avicci, Signe Eklund & Hugo Rosas. Det tror jag skulle kunna bli en riktigt bra säsong. 

Annars så har jag tränat en del i helgen. Jag måste inte bara jobba på att upprätthålla kontakten med Sandra utan upprätthålla formen till sommaren vill jag också göra. Såklart! Adams vän Johan kom hit på besök så jag lagade middag till oss i lördags kväll och sen somnade jag tidigt. Söndagen spenderades på stan och sen vet jag inte var dagen försvann. A och jag satt och åt glass och drack kaffe på balkongen och just då älskade jag livet vi lever tillsammans lite extra mycket. Vi målade elementen vita också, men där jag hade målat droppade färgen så det blev inget bra och då tyckte jag inte det var roligt längre. Lätt ska det minsann inte vara att göra något bra!
| | Kommentera |
Upp