HÖSTENS FJÄRDE SUPERHELG

Världens bästa chef lät mig gå lite tidigare i fredags så att jag hann med flyget till Göteborg. Adams vänner Johan och Ida kom och hämtade oss på Landvetter och väl framme i Alingsås möttes vi igen på Magiamo och åt tapas. Det smakade absolut inte så som man vill att tapas ska smaka på restaurang, men vi hade det väldigt trevligt ändå. Efteråt åkte vi hem till dom och jag fick kika på alla fina saker Ida gjort själv till sitt hem. Händig kvinna det där! 
 
 
 
På lördagen bar det av ut till garaget där Adam och Johan har sina bilar. Där låg det bildelar utspritt överallt och jag förstod absolut ingenting.  Det regnade ute och var årets gråaste dag, men vi hade sagt att jag skulle springa därifrån så Adam skulle få lite tid med bilen och det gjorde jag också. Nio tråkiga och hemska kilometer längs vägen mitt ute i ingenstans sprang jag och jag skrek högt att helvete vad jag hatar det här samtidigt som jag fortsatte springa och tänkte på bättre tider. Ibland bara måste man ta sig igenom det där jobbiga. 
 
 
 
Till lunch bjöd Adams mamma Marianne på pannkakor och ni kan ju bara tänka er hur gott det smakade efter min runda. En 10 minuters kopp kaffe hos Lucas hann vi också med innan vi tog tåget vidare till Göteborg.

I Göteborg hälsade vi på Adams bror Elias och Sandra. Sist dom var här i Stockholm på besök lovade Elias att bjuda på Carnitas nästa gång vi sågs och det löftet höll han. Jösses så gott! Jag har inte ätit så mycket mexikansk mat innan men det här smakade gudomligt bra och var så sådär härligt starkt att det brände i hela munnen. Jag tackade mig själv som hade varit ute och sprungit tidigare och åt som en man med gott samvete. Vad vore livet utan nya smakupplevelser? 
 
 

I söndags började vi dagen med Badminton allihopa och därefter blev det sushi till lunch. Efter maten tog jag och Sandra en promenad och innan vi blev skjutsade till flygplatsen hann vi med lite kaffe, glass och en andra omgång plump för helgen. Jag kom sist i lördags och vann i söndags, men målet är att vinna över Adams andra bror, Daniel. 
Vardag | |
#1 - - lisa:

Hej! Lampan från erat sovrum? Har lamp-panik och måste få lite tips... ;) Kram!

Svar: Hej! lamporna är från jul förra året. Dom är köpta på Hemtex men vet inte om dom finns kvar där. Kolla By Rydens hemsida så kanske dom finns där om du har tur :)
Lina Berg

Upp