KVALITETSTID MITT I VECKAN

 
Hej där mitt i veckan!
 
Ikväll ligger jag utslagen i sängen och är mör i hela kroppen. Jag provade på Body Pump efter jobbet i tisdags och redan efter 20 minuter kändes det som jag hade tagit sönder varenda muskel jag tränade. Den träningsvärken kombinerat med att jag unnade mig en 1h kroppsmassage idag gör mig ganska så slut som människa. Jag har hittat ett litet thaiställe i närheten där jag bor där massagen inte kostar mer än 300:-/h på förmiddagarna, så då tycker jag att man kan unna sig det någon gång ibland. Mår man så dåligt som jag gör efteråt är det nog ett tecken på att man behöver det i alla fall. 
 
 
Jag har även hunnit klippa mig idag hos samma frisör som sist på Björn Axen. Jag klippte det bokstavligen jätte kort och känner knappt igen mig själv, men min tanke var att det ska hålla sig kort ett tag och inte växa ut så snabbt så det var väl lika bra. Dessutom går min frisör snart upp i pris (från Junior Hairdresser till Hairdresser) vilket innebär att om jag vill att hon ska klippa mig nästa gång kommer det att kosta 770:-, och så mycket kan jag inte betala för att klippa mig i fortsättningen. Visserligen har jag aldrig varit med om att någon klippt i mitt hår lika noggrant som hon, men ändå... Jag är ingen höginkomsttagare direkt. Jag kanske får spara ut håret efter den här gången helt enkelt. 
 
 
Annars så har jag haft Jonna sovande hos mig tills idag. Hon kom hit redan igår kväll och bidrog till världens mysigaste kväll. Jag hade fixat lite charkisar och plockmat som vi mumsade på och så delade vi på en flaska vin medan vi satt uppe och pratade om allt mellan himmel och jord. Imorse gick vi upp och unnade oss en sån där stor och god frukost jag älskar att börja dagen med på lediga dagar och så hann vi även ses en stund på stan senare idag. Vi har hunnit med en hel del kvalitetstid tillsammans det senaste dygnet och det är jag så tacksam för! Jag är så glad att jag lärt känna den här bruden och tycker så fruktansvärt mycket om henne ♥
Vardag | |
Upp