SRI LANKA MED SURFAKADMIN

 
Ingen är lyckligare än mig ikväll! Precis så känns det som. Strax innan jag gick hem från jobbet idag fick jag svar från chefen. Boka! stod det i mejlet och nu är det gjort. Jag flyger till Sri Lanka i februari, tar fram pitbullen i mig själv som blir helt galen ute i vågorna och surfar med Surfakademin. Jag drömmer mig alltför ofta tillbaka till Costa Rica när jag var där och surfade med dom våren 2013, och en dag slog det mig att det är precis det här jag ska göra i vinter för att hålla humöret uppe och motivationen vid liv. 
 
Jag åker själv och det kanske är lite ballt ändå. Det är inte alla som gör. Men jag åkte själv till Guadeloupe också och där träffade jag min livs kärlek, så det är ingenting jag är rädd för längre. 
 
Vardag | | Kommentera |

KVALITETSTID MITT I VECKAN

 
Hej där mitt i veckan!
 
Ikväll ligger jag utslagen i sängen och är mör i hela kroppen. Jag provade på Body Pump efter jobbet i tisdags och redan efter 20 minuter kändes det som jag hade tagit sönder varenda muskel jag tränade. Den träningsvärken kombinerat med att jag unnade mig en 1h kroppsmassage idag gör mig ganska så slut som människa. Jag har hittat ett litet thaiställe i närheten där jag bor där massagen inte kostar mer än 300:-/h på förmiddagarna, så då tycker jag att man kan unna sig det någon gång ibland. Mår man så dåligt som jag gör efteråt är det nog ett tecken på att man behöver det i alla fall. 
 
 
Jag har även hunnit klippa mig idag hos samma frisör som sist på Björn Axen. Jag klippte det bokstavligen jätte kort och känner knappt igen mig själv, men min tanke var att det ska hålla sig kort ett tag och inte växa ut så snabbt så det var väl lika bra. Dessutom går min frisör snart upp i pris (från Junior Hairdresser till Hairdresser) vilket innebär att om jag vill att hon ska klippa mig nästa gång kommer det att kosta 770:-, och så mycket kan jag inte betala för att klippa mig i fortsättningen. Visserligen har jag aldrig varit med om att någon klippt i mitt hår lika noggrant som hon, men ändå... Jag är ingen höginkomsttagare direkt. Jag kanske får spara ut håret efter den här gången helt enkelt. 
 
 
Annars så har jag haft Jonna sovande hos mig tills idag. Hon kom hit redan igår kväll och bidrog till världens mysigaste kväll. Jag hade fixat lite charkisar och plockmat som vi mumsade på och så delade vi på en flaska vin medan vi satt uppe och pratade om allt mellan himmel och jord. Imorse gick vi upp och unnade oss en sån där stor och god frukost jag älskar att börja dagen med på lediga dagar och så hann vi även ses en stund på stan senare idag. Vi har hunnit med en hel del kvalitetstid tillsammans det senaste dygnet och det är jag så tacksam för! Jag är så glad att jag lärt känna den här bruden och tycker så fruktansvärt mycket om henne ♥
Vardag | | Kommentera |

HÖSTENS FJÄRDE SUPERHELG

Världens bästa chef lät mig gå lite tidigare i fredags så att jag hann med flyget till Göteborg. Adams vänner Johan och Ida kom och hämtade oss på Landvetter och väl framme i Alingsås möttes vi igen på Magiamo och åt tapas. Det smakade absolut inte så som man vill att tapas ska smaka på restaurang, men vi hade det väldigt trevligt ändå. Efteråt åkte vi hem till dom och jag fick kika på alla fina saker Ida gjort själv till sitt hem. Händig kvinna det där! 
 
 
 
På lördagen bar det av ut till garaget där Adam och Johan har sina bilar. Där låg det bildelar utspritt överallt och jag förstod absolut ingenting.  Det regnade ute och var årets gråaste dag, men vi hade sagt att jag skulle springa därifrån så Adam skulle få lite tid med bilen och det gjorde jag också. Nio tråkiga och hemska kilometer längs vägen mitt ute i ingenstans sprang jag och jag skrek högt att helvete vad jag hatar det här samtidigt som jag fortsatte springa och tänkte på bättre tider. Ibland bara måste man ta sig igenom det där jobbiga. 
 
 
 
Till lunch bjöd Adams mamma Marianne på pannkakor och ni kan ju bara tänka er hur gott det smakade efter min runda. En 10 minuters kopp kaffe hos Lucas hann vi också med innan vi tog tåget vidare till Göteborg.

I Göteborg hälsade vi på Adams bror Elias och Sandra. Sist dom var här i Stockholm på besök lovade Elias att bjuda på Carnitas nästa gång vi sågs och det löftet höll han. Jösses så gott! Jag har inte ätit så mycket mexikansk mat innan men det här smakade gudomligt bra och var så sådär härligt starkt att det brände i hela munnen. Jag tackade mig själv som hade varit ute och sprungit tidigare och åt som en man med gott samvete. Vad vore livet utan nya smakupplevelser? 
 
 

I söndags började vi dagen med Badminton allihopa och därefter blev det sushi till lunch. Efter maten tog jag och Sandra en promenad och innan vi blev skjutsade till flygplatsen hann vi med lite kaffe, glass och en andra omgång plump för helgen. Jag kom sist i lördags och vann i söndags, men målet är att vinna över Adams andra bror, Daniel. 
Vardag | | En kommentar |
Upp