MITT ENDA SÄKRA KORT

Kör en kort men snabb uppdatering (blev det såklart inte) om vad som hänt den senaste tiden, så att det slipper eka här på bloggen.

 

Förra fredagen kom Jakob hit och jag behöver väl inte längre skriva ut vad jag bjöd på för middag.  Kantarellpastan är mitt säkra kort den här hösten, om inte det enda säkra kort jag har när det kommer till bättre matlagning.  Jag får inte nog av den och Jakob gav den 9/10 i betyg!

 

 

 På lördagen strax efter att vi ätit frukost kom Lovisa och tätt efter det även Julia.  Vi åkte in till stan, strosade runt i lite butiker, åt på Vigårda och kompletterade min tallrikssamling med sopptallrikar efter att vi bestämt att vi skulle laga tomatsoppa till middag.  Tomatsoppan blev inte läggauppreceptetpåbloggen god, men ändå god! Till efterrätt hade Julia och hennes vän Elin (numera även min bekant kan man väl säga) bakat brownie och efter det satte vi på en dålig film och så somnade alla utom jag i soffan.

 

 

 På söndagen promenerade vi in till stan och slog oss ner och fikade i ett par timmar tills det blev dags för Lovisa att ta tåget hem.  På kvällen blev vi bjudna på bio av Elin och såg Gone Girl. Jag har läst boken och tyckte den var riktigt spännande fram tills den spårade ur. Filmen var ungefär likadan.

 

 
 
 

I tisdags efter jobbet körde jag Body Pump och var så sjukt nöjd efteråt. Jag ökade mina vikter men körde på som vanligt och det kändes grymt. Det var några veckor sedan nu som jag körde Body Pump för första gången på många år och då orkade jag inte alls lika mycket. Kul med resultat! 

 

I onsdags var jag på intervju inför en tjänst/vikariat på kontoret på företaget där jobbar. Jag skulle tycka det var roligt att få lite mer administrativa yrkeserfarenheter så det vore såklart väldigt roligt om jag fick det jobbet, även om de inte är någonting jag räknar med att jag får. Men söka kan man alltid göra!

 

Igår var jag ledig men tog det inte speciellt lugnt. Jag gjorde ett par observationer för Daymaker, sprang runt på stan och uträttade ärenden, gick på ett spinningpass och så jag hann jag med en fika i Gamla stan med Adams syster, som är här i Stockholm över helgen.  Efter det hade Elin ordnat biljetter till Stockholm Horse Show till mig så jag skyndade dit och mötte upp Sara. Jag kanske inte skrivit så mycket om min kärlek till hästar här på bloggen men hade jag fått byta liv med någon så hade det lätt varit med en hästtjej som hoppar på hög nivå och vars familj äger massor av hästar.  Det är en dröm jag har som aldrig kommer att slå in, men någon gång kanske jag tar tag i att börja rida i alla fall. Helst av allt skulle jag vilja gå rakt på hoppningen och hoppa över alla grunder och tråkig teori men så kan man såklart inte göra.

 

 
Vardag | | Kommentera |

THURSDAY MORNING RUN

 
Jag var ute och sprang i det gråa vädret i morse. Jag läste igår att Stockholm endast har haft 2 soltimmar i hela November, så jag kände för att vara rebellisk och sprang framåt och tillbaka till solariumet. Det är ju inte alls bra, riktigt ute och alla vet ju att man får cancer av det och sådär, men kom igen. 2 SOLTIMMAR PÅ EN MÅNAD! Jag tror det är värre än 10 minuters solarium någon gång ibland. Jag har i alla fall ingen lust att bli deprimerad av en så banal sak som VÄDRET.
 
Finns det för övrigt en endaste person som tränar regelbundet och som är det? Deprimerad alltså. Det måste va himla svårt att bli det i alla fall, med tanke på hur bra man mår av att röra på sig. Tänk om varenda människa i Norden skulle ta tummen ur röven och börja träna ordentligt under det mörka vinterhalvåret. Vilken härligt samhälle vi skulle få! Det borde nästan vara en skyldighet mot sina medmänniskor. 
 
Nu jobb och sen hem och städa inför helgen... 
 
Städa är bland det värsta jag vet. 
 
 
Vardag | | En kommentar |

LILLEBRORS FÖDELSEDAG

 
Idag fyller Niklas år. Som syster har jag därför tagit mitt ansvar och sett till att han fått en värdig födelsedag med paket att öppna, finmiddag och tårtbit. Jobb och Body Pump har jag också hunnit med. 
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp