LEDIG TORSDAG

Godmorgon!

För tillfället sitter jag på tåget hem till Linköping. Jag är ledig torsdag och fredag och tänkte passa på att hänga lite hemma. I helgen jobbar jag i butiken på söder och nästa vecka har jag semester! Adam och jag ska resa runt i Portugal och kommer att bo på sammanlagt fyra olika hotell. Under tre dagar kommer vi även att hyra bil och köra längs kusten, från Lissabon upp till Porto.

Under tiden vi är borta kommer en målare hem till mig och målar om i hallen och i sovrummet. Vi tänker oss att hela lägenhet ska vara genomgående vit och efter semestern kommer vi bara ha vårat hemska kök kvar att ta tag i. Det tänker jag att vi tar tag i till våren. Det vore så ballt att få bestämma varenda detalj i ett helt kök och i efterhand kunna säga att man gjort allt själva. Det är toppen att jag kommer jobba där jag jobbar också och kan få massor av hjälp och tips av duktiga inredare med massor av erfarenhet på jobbet!

Idag ska jag hänga på Tinnis och ikväll blir det ut och käka god mat! Sommaren är då jag lever och jösses vad jag njuter av livet just nu. Kommit igång med träningen ordentligt, äter bra och mår desto bättre!

Vardag | | Kommentera |

MARSTRAND, ÅSTOL & ALINGSÅS

 
Det är visserligen redan tisdag, men jag lever fortfarande på min underbara helg på västkusten. Jag flög ner till Göteborg i fredags där Adam kom och hämtade upp mig på flygplatsen. Därifrån åkte vi bil till Marstrand och mötte upp Lucas & Julia. Även Johan och hans flickvän Ida kom dit på kvällen och gjorde oss sällskap över middagen. Vi hade bokat bord på Shanti Shanti och jag tror jag åt den ätit godaste fisksoppan jag någonsin ätit den kvällen. Jätte kul att få umgås mer med Adams vänner också och lära känna dom bättre. Adam är världens snällaste kille och hans kompisar verkar vara precis likadana ♥
 
Vi sov på ett vandrarhem och på lördagen gick vi upp och åt varsin seglarfrukost på Bergs café. Därefter tog vi en färja över till Åstol. Dit kan jag verkligen rekommendera er att åka över en dag. Så sjukt mysig och hemtrevlig ö! Vi låg på klipporna i ett par timmar och åt sedan lunch på Åstols rökeri, som är ett måste om man tar sig dit. De rökta räkorna smakade prima! 
 
På kvällen sen blev det grill- och spelkväll och jacuzzi hemma hos Julia. I söndags sov vi ut, åkte till Borås och spelade minigolf i regnet och fikade på Viskan. 
 
"Lägg pengar i burken tack Gullan" Hur sött?
 
 Åstols fabulösa klippor! 
 
 Åstols hamn och rökta räkor
 
 Marstrand 
 
 Seglarfrukost på Bergs café
 
 Middag på Shanti Shanti, Åstol & grillkväll hemma hos Julia 
 
  Jag vill älska dig så länge som jag lever. 
Vardag | | Kommentera |

AW PÅ SEASIDE SÖDER

Kärlek. Idag är en sådan dag då jag är evigt tacksam över att just jag får dela det finaste som finns med någon annan.

Min andra dag i Täby flöt egentligen på utmärkt, bortsätt från att jag grät bort hela lunchen. Jag var så arg eller ledsen (jag vet egentligen inte vad) att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Bägaren rann över.  Det började med en tår sen kom alla känslorna på en och samma gång (hatar när det blir så).  Det fanns inget stopp och jag insåg att för att jag skulle lyckas bita mig samman, fanns det bara en person i hela världen som skulle kunna göra mig glad. 

Min livskamrat, bästa vän och älskare.

Ett samtal bort och han lyckades. Som alltid. Jag älskar att han vet precis hur han ska göra och vad han ska säga för att göra mig på bättre humör. 

Efter jobbet sprang jag hem igen från stockholm östra (Täby kommer göra mig fit) och tog ut de sista irritationerna i form av chins på hornsbergs strands utegym. Därefter tog jag en dusch och begav jag mig till Södra Mälarstrand, för en efterlängtad afterwork med Jesper, Linnea, Josefin och Alena på Seaside Söder. Det såg ut såhär:
 
Vardag | | Kommentera |
Upp