HAPPY NEW YEAR

 
Det här inlägget kan sammanfatta min största förändring detta år. Jag har blivit en sån där typ med framförhållning. Som är klar i god tid, som står på perrongen 5 minuter innan tåget går, som inte känner att det är waiste of time att vara på jobbet 10 minuter innan morgonmötet börjar och så vidare och så vidare. Det händer såklart fortfarande att man faller tillbaka till gamla vanor och får det stressigt ibland, men inte idag. Idag sitter jag här och är rastlöst i köket, är färdig med själv och väntar på Adam som precis hoppade in i duschen.  
 
Det är lustigt det där hur man förändras genom åren. När jag jobbade på Coop var jag alltid på plats exakt prick när mitt pass började. Aldrig sent, men alltid precis. Jag far alltid runt som en dåre precis innan jag skulle iväg någonstans och styrde med det ena och det andra. Nu är den tiden förbi. 
 
Nästa år ska jag bli bättre på att plocka undan efter mig. Det är inget som kommer naturligt för mig och kommer troligtvis aldrig att göra.  
 
ÖNSKAR ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA OCH ALLA ANDRA SOM LÄSER EN UNDERBAR KVÄLL! 
Vardag | | En kommentar |

ARTILLERIET & MANANA

I måndags eftermiddag tog jag tåget till Alingsås. Adam kom och hämtade på mig stationen och hans mamma bjöd på fisksoppa, som efter att ha levt på min mammas rester från julafton sedan den dagen tog mig till himmelriket. 
 
Igår hade vi en lugn och skön dag som avslutades i Göteborg. Vi strosande runt på stan och jag fick äntligen spana in Artilleriet som jag tjatat så mycket om. Drömbutik! Flyttar jag till Göteborg någon gång vet jag precis var plånboken ej bör följa med om inte alla mina pengar ska hamna där. 
 
 
 
 
På kvällen hade vi bokat bord på Mañana, som jag läst till mig ska ha stans bästa tapas. Nu har jag aldrig ätit tapas i Göteborg förut så jag har inget att jämföra med, men gott var det! Sådär gott att man känner att man vill blogga om det. Bra service, fantatiska små rätter,  god sangria och det bästa sällskapet jag kan tänka mig gjorde kvällen. Jag älskar att gå på dejt med Adam. 
 
 
 
Idag är det nyårsafton, Adam har gett sig av en sväng till garaget och jag har lite härlig tid för mig själv. Jag tänkte sammanfatta året som gått och tralla iväg till en stund till stan. Jag sminkar mig alltid likadant och kan överhuvudtaget inte särskilt mycket om smink, men ikväll tänkte jag ta hjälp av en av Linda Hallbergs tutorials (LÄNK) och försöka ge mig på en nyårssminkning. Det kan med stor sannolikhet skita sig, men ett försök ska jag ge det i alla fall. Ikväll firar vi hos vår vän (men mest Adams) Fredrik som var med till Guadeloupe. 
 
Vår roligaste minne är när vi inte kände varandra men flög tillsammans dit. Jag vet inte vem jag var då men jag snackade så mycket skit under den flygresan och hittade på så mycket saker om mig själv (finns typ inget roligare). Jag hade bestämt mig för att jag inte orkade sitta brevid någon under en så lång flygresa och ha det sådär stelt, trevligt och obekvämt som det kan bli i början ni vet, så jag gick in i någon konstig roll och hade jätte roligt istället. Han också. Jag får mina stunder ibland. 
Vardag | | Kommentera |

KONTRASTER

 
I våras vs imorse
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp