Gossjukan

Ibland känns det som att jag lika gärna skulle kunna döpa om den här bloggen till linasbloggomadam.se. Idag är det måndag och jag har återigen haft en helg med väldigt mysiga stunder med min man. I lördags var vi ute och åt på ett ställe som heter MEST kök & bar på medborgarplatsen och beställde in varsin entrecote med potatisgratäng, rödvingsspegel och vitlössmör. Det var riktigt gott och väldigt mysigt att bara vara ute vi två och sitta och prata om allt möjligt. Som att gå på dejt fast redan i förväg veta om att killen man träffar är en fullträff, en riktig keeper. 
 
Lite senare på kvällen mötte vi upp Osccar, Emma & Linda då tanken var att vi skulle följa med dem ut, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Efter mycket krångel hann vi alla tappa suget och eftersom jag skulle upp och jobba på söndagen bestämde vi oss för att åka hem. Vi hann möta upp Anton en kort stund på Storys men därefter blev det hem och däcka i sängen.
 
Sov några timmar och i söndags var jag tillbaka på Espresso House 9-17. Jag förstår inte själv hur jag kan ha sådan energi fast jag sover så lite men dagen flöt på bra och platschefen var glad. Vi slog nämligen dagskassarekordet i lördags (inte konstigt att det var stressigt) och eftersom enheten där jag jobbar på Birger Jarlsgatan är den största i Sverige ska vi såklart ha den högsta omsättningen, vilket vi nu har igen efter att ha legat på 2:a plats i ett dygn. 
 
Igår kväll gick vi och handlade bröd, oregano och bullar igen och gjorde varma mackor och hade filmmys. Bästa tänkbara avslut på en söndag med andra ord och helt ärligt så förstår jag inte hur jag klarat mig utan allt det här myset tidigare i mitt liv? Att gosa ÄR det bästa som finns. Skulle jag få välja en sak jag fick göra om jag bara fick göra en sak fram tills jag dog, ja då skulle det lätt vara att krypa ner i en säng med fluffigt täcke med Adam och gosa för resten av livet.
 
Jag tror jag har drabbats av gossjukan. 
Vardag | | Kommentera |

Lönelördag på EH

Idag var jag tillbaka på Espresso House och lönehelg har från och med idag fått en ny bemärkelse i mitt ordförråd. Så galet mycket gäster hela dagen och herre så stressigt...  Jag har varit med om liknande i förbutiken på Coop Extra men då har det ändå kommit ett par lugna stunder någon gång under eftermiddagen och förmiddagen. Idag, då utnyttjades varenda och minsta lilla sekund maximalt från 9:00-17:00. Jag jobbade i chock... 

Stockholmare är ju helt crazy. Så galet desperata efter gott kaffe ;) 
Vardag | | En kommentar |

Strandvägen 7A

 
Som velig 21 åring tycker jag det är väldigt kul att komma ut till olika platser och träffa nya människor och höra vad de jobbar med och varför de valt att bli vad de blivit. Igår pratade jag med en projektledare på Strandvägen 7A, som är en stor konferensanläggning i centrala Stockholm, och det tycker jag lät som ett intressant yrke.  I rollen som projektledare inom konferens/event är man ytterst ansvarig för att kommunikationen fungerar effektivt både internt och externt med gruppen/gästen samtidigt som man är ansiktet utåt både före, under och efter arrangemanget. Mycket ansvar men även mycket kundkontakt vilket alltid kommer att vara viktigt för mig. Jag är inte gjord för att jobba ensam på ett kontor med pappersarbeten och krånliga uträkningar utan jag måste jobba med människor på ett eller annat sätt och få prata mycket. 
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp