Det här är livet.

Skulle jag bli dumpad en hemsk dag... Ta mig hit, kasta mig i vattnet med en wakeboard och jag glömmer allt.


Måste bli rik morsa som har råd med båt och allt det roliga som hör till när jag blir stor. Sen när jag känner mig redo ska jag fortsätta skaffa kids tills jag får ett som vill åka wakeboard med mamma. (Vore självklart smidigast om det blev första bästa men sånt är ju inget man kan bestämma över.)


På vintrarna ska vi åka till Costa Rica och surfa men på somrarna ska vi hänga på mitt och Adams framtida landställe och leka på sjön hela dagarna. Tävla om vem som kan göra högst volter och sådär...

Är så tacksam över att Jakob är min bästa vän så ni anar inte. Vi har alltid bara varit vänner och så kommer det alltid att vara vilket måste vara det bästa av allt. Det finns liksom inga känslor som plötsligt kan ta slut...

2 timmar kvar till Alingsås sen är jag framme hos min andra favorit. Jag måste haft mycket att tänka på igår för när jag kom till stationen imorse upptäckte jag att jag bokat tåg från Alingsås-Linköping istället för tvärtom. Känner mig dum i huvudet och är såklart jätte irriterad på mig själv för det är riktigt onödiga pengar man blir av med i onödan.

Hur lyckas man ens? Och vem var jag igår när jag bokade biljetten?

Gavin Degraws - Soldier. Vi lyssnade på den igår när alla åkt färdigt med båten och nu kan jag inte sluta lyssna. Så fin!


| | 2 kommentarer |

Vilken kväll!

Precis hemkommen från en helkväll på Froggys wakeboardbåt tillsammans med bröderna Heslyk och deras vänner.

Nu ska jag sova och hoppas på att lyckan i kroppen håller i sig hela vägen till Alingsås imorgon, så Adam får träffa sin flickvän i det esse hon befinner sig i just nu. Känner mig glad, lycklig, mättad på adrenalin och älskar livet igen som bara alldeles nyss kändes så grått och trist. Underbara kväll!

| | Kommentera |

Torsdag

 
Idag är det torsdag och det regnar ute. Jag har redan varit på gymmet och tränat men åkte hem igen för jag kände för att komma tillbaka lite senare. Nu är jag fast här hemma för att regnet har gjort mig irriterad och jag känner mig fast i världens mest rastlösaste kropp. 
 
Vad finns det för mening med att vara ledig dessa regniga dagar om man har en pojkvän som bor och jobbar i Alingsås? 
 
Känner noll mening, helt ärligt. 
 
Känns som jag hellre jobbar ihjäl mig när jag väl jobbar så jag njuter av ledigheten när jag väl är ledig oavsett vilket väder det är. Om det nu ska fortsätta såhär med att sommaren aldrig kommer och det bara fortätter att regna...
 
Sommar och sol vill jag ha. 
Noll irriterationer i kroppen och slappa dagar på landet. 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp