Konstig känsla

Vet inte varför men helt ärligt så känner jag sådan ångest för att komma hem. När jag tänker på min hemresa får jag ont i magen, som om det vore rimligt att jag haft det för bra den senaste tiden och förtjänar att dö på vägen. Eller att det åtminstonde ska krångla till den grad att jag väljer att ge upp. Väskorna blir stulna eller att jag krockar med shutteln till hotellet i Managua, missar flyget, inte kommer igenom tullen i Miami, kraschar med flygplanet över Atlanten eller bli knivhuggen väl framme på Arlanda.

Eller att allt kommer att börja gå käpp åt helvete så fort jag satt ner foten på svensk mark...

Det är läskig att ha det för bra.

Att jag har världens bästa pojkvän samt världens bästa vänner som väntar där hemma, att mamma jämt fixar så allt blir bra, att jag just nu ligger på ett hostel med Anna och snart ska gå och äta frukost med henne och fastighetsmäklaren när jag för ett par veckor sedan inte hade den minsta aning om vad jag skulle hitta på efter Santa Teresa, att det löste sig så bra,att allt löser sig hela tiden, att jag inte har något jobb när jag kommer hem men ändå känner att det är klart jag kommer att fixa det om jag bara går all in och att jag mår såhär bra som jag gör och får vara såhär lycklig som jag är och att jag varit det så länge nu och att det tycks aldrig ta slut.

Vad väntar det för hemskt egentligen? Eller är lycka något man väljer, ett pris man får när man väljer rätt inställning till livet?

Costa Rica | | En kommentar |

Baldi Hot Springs Hotel & Spa

 
 Baldi Hot Springs Hotel & Spa. 
 
Mysigt och avkopplande ställe, men mycket folk just idag då det kändes som hela Costa Ricas befolkning ville fira in påsken på samma ställe. Perfekt för en regning och molning dag som denna men kanske inte det roligaste jag gjort under det här halvåret. Exotiska, naturliga trädgårdar och häftigt med det klara och varma vattnet som värms upp av den närliggande vulkanen Arenal. Tre rutschkanor varav två var lite småroliga. Poolbarer, jacuzzi och bastu. Mycket folk och aningen stressig känsla under middagen, men underbara nyfunna vänner till bords, god mat, bra snack och mycket skratt gjorde kvällen och dagen i det stora hela till en mycket bra sådan. 
 
Pris: 35 dollar inklusive middagsbuffe. 
Costa Rica | | Kommentera |

29 mars 12:29

Det är molnigt och regnar i La Fortuna men jag har precis bokat in mig på massage, så jag är väldigt nöjd med livet ändå.
 
Började dagen med Typical Costa Rica Coffee på ett mysigt café och i eftermiddag ska vi besöka ett hotell med massor av varma källor, Baldi Hot Springs. Middagsbufé ingår så krockar vi inte med en taxi på vägen kan den här dagen mycket väl bli en väldigt mysig och avkopplande sådan. 
 
Vilket jag tycker vi är värda efter 10 dagars surfing... 
Costa Rica | | Kommentera |
Upp