Bräckelids bär i Sollebrunn

 
 Bräckelids bär, Adams gamla sommarjobb. Han har pratat om hur goda deras jordgubbar är sedan typ dag 1 jag lärde känna honom och efter i torsdags så jag förstår jag varför. Vi stannade till där på vägen från Alingsås till Smögen och blev bjuda på flera liter till Midsommar för gamla goda tider och vet ni vad? De var verkligen hur goda som helst!
 
Får inte missas om ni har vägarna förbi i sommar ♥ Som om några av mina läsare skulle ha det men ändå... Jordgubbarna var verkligen utöver det vanliga. 

Orättvisa liv.

Tillbaka i Linköping efter att ha återigen blivit bortskämd med mys och gos i flera dagar. Körde hem tidigt i morse, samtidigt som Adam började jobba och tänkte på min nuvarande chef medan jag körde. Han har ett fadderbarn långt där borta i något fattigt land som han så gärna vill visa Sverige för, men som han inte får tillstånd till för myndigheterna.
 
Det kan göra mer skada än nytta att få se hur vi har det här i Västvärlden om man sedan ska tvingas tillbaka till sitt fattiga land efteråt.
 
Mina jämförelseser kanske inte alltid är dom klockrenaste... Men på vägen hem satt jag i alla fall framför ratten och tänkte på mig själv och min kärleksbubbla jag befinner mig i just nu. Hur jag gått från att vara helt ok nöjd med livet till att känna att jag är världens lyckligaste tjej när jag är tillsammans med Adam. I hans famn känns allt så bra och framtiden känns så ljus och självklar. Inga problem existerar och allt kommer lösa sig för det har det alltid gjort. Jag älskar honom och han älskar mig och tillsammans älskar vi varandra som vi aldrig älskat förut. Vad skulle kunna gå fel? Love is all you need. 
 
Men tänk om det skulle ta slut... 
 
Om om om alltså plus tusen gånger om till eftersom det är det mest otänkbara jag kan tänka mig just nu, men om ändå. 
 
Undra om det skulle kännas likadant som för ett fattigt barn i Afrika då, som får komma och hälsa på i ett rikt land för sedan tvingas tillbaka till fattigdomen? Om det skulle kännas likadant att plötsligt förlora så mycket kärlek i livet. Nu när man ändå fått prova på det och vet hur fantastiskt livet faktiskt kan vara. 
 
Tänk att få fortsätta leva med vetskapen om hur bra man kan ha det samtidigt som man är säker på att man aldrig kommer att få det lika bra igen. Att livet kommer att vara skit fram tills man dör, för man kommer föralltid leva i svält eller i mitt (om)fall få leva ensam eller nöja mig med någon som jag aldrig kommer att kunna tycka lika mycket om eller som aldrig kommer att kunna vara ens i närheten av lika bra. 
 
Hemskt ju. 
 
Men kanske är det ännu mer hemskt att vara den som mår sådär dåligt men som ändå tvingas vara kvar, mitt i bland alla andra som verkar ha det så bra? Att ständigt vilja fly härifrån och varje dag kämpa för att hitta något som skulle få en att vilja stanna kvar.
 
 
Fick ett hemskt samtal idag som påminde mig om det.  Att jag har det väldigt bra men det har långt ifrån alla andra. Ta vara på allt fint ni har ♥

Jun. 23, 2013

hjälpte Adam på jobbet idag! Baggenparet.


Sovplats bilen


Midsommarhelgen

Tillbaka i Alingsås.


glad midsommar!


smögen

Bor på Sandras segelbåt tillsammans med hennes bror + flickvän, Elias och Adam såklart. Ätit god middag tillsammans och druckit vin men nu är det dags för att krypa till kojs. Imorgon, Midsommar!


Onsdag morgon

Fyra bilder från Stockholm. Idag är jag hemma i Linköping över dagen innan det av mot Adam tidigt imorgonbitti! Midsommar i Smögen.

Påväg mot stan nu för att fixa naglarna och uträtta några ärenden. Packar och jobbar på gymmet i eftermiddag. Ikväll får vi se. Känner mig stressad för något men vet inte riktigt för vad.

Ha det bra ❤


Tisdag påväg till tuben

Träningsvärken från H. Julia har PT så hon visade såklart massor med bra övningar som måste tränat min kropp där den inte blivit tränad förut. Får fortsätta med dom hemma på EFC sen...

Påväg mot stan för att möta upp Rebecca. Ska ta en morgonpromenad med henne innan jag och Niklas åker vidare mot Uppsala. Sommarloppet där ikväll!


Friday's


Måndag i storstaden

Stockholm. Jag och Niklas bor hos Faster och igår var jag med honom och jobbade på ett litet lopp i Saltsjöbaden. På eftermiddagen somnade jag gott i Christinas hammock och efter en god middag och alldeles för många chokladpraliner åkte jag in till stan. Hann träffa Ulrika en stund på centralen innan hon åkte tillbaka till Göteborg och därefter mötte jag upp Julia på Odenplan för ett gympass på Nordic Wellness.

Idag är jag tillbaka dit och ska möta upp Julia på samma ställe. Vi ska träna lite igen innan vi tar oss en runda på stan. Möter upp Simone lite senare som ska visa oss runt på Lidingö där hennes pojkvän bor.

Ha en bra dag ❤


Racetimer


Lördag morgon

Vi ger denna morgon ett nytt försök.

På cykeln på väg till Berg. Solen skiner och jag mår bra.

Igår kväll åt jag på Aioli med Lovisa, Amanda och Hanne.

Ikväll åker jag till Stockholm! Ska jobba med Niklas.

Han jobbar på Racetimer och åker runt lite hit och dit i Sverige för att ta tid på hurtiga löpare och behövde assistans.

På tisdag jobbar vi i Uppsala.

På torsdag åker jag till Adam. Firar Midsommar och hoppas jag får med honom till Grebbestad över helgen. Amanda flyttar dit över sommaren på tisdag så det vore riktigt roligt om vi kunde komma och hälsa på.

I höst flyttar jag till Stockholm.

Adam fick jobbet!

Han tycker jag ska börja söka jobb där, sluta jobba i mitten på Augusti för att kunna följa med ut och resa i två veckor och sedan flytta med dit när vi kommer hem.

Om jag på den idén behöver jag inte ens skriva va? Drömmen.


Vad gör dig lycklig?

I eftermiddags frågade jag mamma när hon senast kände sig riktigt lycklig.
Vad är lycka för dig mamma? 
 
Visste hon inte. 
Hon kände nog mer lycka när hon var yngre, svarade hon. 
Då var allt så enkelt. 
 
Jag är yngre och för mig är väldigt enkelt. 
Adam är lycka för mig. 
När jag är med Adam känner jag mig lyckligast i världen. 
 
Jag kunde känna mig lycklig innan jag träffade Adam också, 
men inte alls på samma sätt. 
 
Vänner gör en lycklig, absolut. Men jag tror ingen vän i världen skulle kunna ersätta den lycka
som kärlek ger en när man är galet kär i någon som är lika galet kär tillbaka. 
 
Adam är liksom mitt allt i ett. Min pojkvän, bästa vän & älskare. 
Den enda personen i världen som kan tillfredsställa alla mina behov på en samma gång. 
Som ger mig allt jag behöver, samtidigt. 
 
Det är nytt och jag är ung och jag vet att mamma tänker att vänta du bara lilla flicka, 
så får vi se hur du känner om några år. Man är alltid lycklig i början när man träffar någon.
 Förälskelse kallas det. 
 
Du var ju så kär i någon när du var femton och honom skulle du minsann aldrig komma över.
Han var din livs kärlek och du skulle aldrig hitta någon bättre. 
 
Skrattar åt mig själv.
Lilla dumma och naiva femtonåringa jag... 
 
Vad det känns annorlunda den här gången ♥ 
 
Och herregud vad jag önskar att mamma har fel och att hon fortfarande kommer att få skylla på att
jag är ung och att det är nytt år efter år efter år fram tills den dagen äntlligen kommer då jag kan svara att Vad var det jag sa mamma, visste jag inte att det var rätt redan som ung? Och nu sitter jag här med ungar som skriker och är fortfarande lika lycklig.
 
Är det inte helt otroligt? Att jag efter alla dessa år är lika kär som om jag fortfarande vore 20... 

Belles dopdag del 4


Tisdag morgon

Godmorgon från cykeln! Igår jobbade jag på gymmet men idag bär det ut mot Berg igen.

Måndag igår och jag hade världens vanligaste dag. Inget speciellt hände utan jag flängde mest runt på cykeln. Fikade med Lina och Linnea på stan poch köpte ett par nya skor och solglasögon. Innan läggdags åkte jag förbi Amanda en stund.

Idag ska jag cykla raka vägen till EFC efter jobbet så har fullt upp. Jobb hela dagen innan jag får sova igen. Skönt ändå!


Belles dopdag del 3


Belles dopdag del 2

 

Belles dopdag del 1

 

Om Stockholm, 8-9 juni

Förutom att Adam råkade kasta in mig i sängkanten på hotellrummet och gav mig en fläskläpp dagen till ära så har jag haft en underbar vistele i Stockholm. Adam har tre syskon, Elias, Linnea & Daniel, och alla är lika goa att umgås med tillsammans med Elsa & Sandra som är flickvänner. Jag har själv bara ett syskon och inte så stor släkt så jag tycker det är riktigt mysigt att Adam har det. Det är något speciellt med den gemenskapen man får när en syskonskara samlas. Precis innan vi åkte hem idag satt vi alla och spelade plump tillsammans i Dannes & Elsas kök medan det både blixtrade & oskade utanför fönstret och det kändes som en riktig typisk men väldigt mysig sysselsättning som man mest gör när familjen är samlad. 
 
Igår var det dop och världens sötaste lilla Belle döptes. Prästen hette Peter och jag tyckte han såg bekant ut från första början men kunde verkligen inte placera honom. Förrän han på vägen in genom kyrkan hälsade tillbaka med mitt namn. Då visade det sig att det var  gammal stamkund från Coop Extra som brukade komma och köpa snus av mig och som nyligen flyttat upp till Stockholm...
 
Lilla världen alltså. Det känns som att jag aldrig slutar att förvånas. 
 
 
Efter dopet blev det smörgåstårta (Adam som hade gjort dem såklart!), fika och presentöppning i en lokal strax intill innan kvällen fortsatte hemma hos Danne, Elsa & Belle. När alla gäster åkt och efter att jag slagit ut samtliga syskon på plump åkte jag & Adam vidare till hotellrummet, som Kalle så snällt varit snäll och ordnat åt oss. Tack! Riktigt gott med hotellfrukost och ännu en helg har jag & Adam fått en underbar tid tillsammans. Nu är jag tillbaka till Linköping igen men lyckokruset som jag får när jag är med honom är fortfarande kvar i kroppen och det får hela mitt liv att kännas som en dans på rosor. Jag är så kär så kär och Adam får mig att känna mig så hel. Det är precis som att han fyller ett tomrum inom mig som jag alltid haft men inte vetat om att det funnits där. 

Belle

 
Hemma från Stockholm och mitt hjärta smälter när jag kollar igenom bilderna från dopet.  Världens sötaste lilla Belle... Är hon inte helt bedårande vacker? 

Ett mirakel

Finner inga ord för att beskriva hur kär och galen jag är i den här killen. Ren lycka och magi.
Omständigt att va kort ibland


fredag från cykeln

Nationaldagen igår. Hade riktigt go energi hela dagen tillsammans med nypumpade cykeldäck. Bra kombo. Riktigt kul dag på jobbet dessutom!

Lika härligt väder idag och jag mår bra. Ska boka tågbiljett till Stockholm så fort jag kommer fram till Berg. 14h & 20 min kvar tills jag får träffa Adam igen!


Om helgen, Alingsås

 
 
 
Torsdag morgon och jag har äntligen fått sova ut ordentligt efter min sena hemkomst från Göteborg i söndags och tidiga morgon på båten. Idag börjar jag inte förrän klockan ett på kanalen, hoppar på i Borensberg, så jag ska försöka hinna till gymmet innan och komma ifatt lite där och eventuellt hinna träna lite också. Fint väder ute så jag känner för en springtur! 
 
Annars var helgen i Alingsås underbar. Jag kom dit i fredags förmiddag och fick ringa på dörren ett antal gånger innan en trött Adam, som jobbat i 24 timmar inför studenten (smörgåsspecialister...), äntligen vaknade och kom och öppnade och jag i samma stund blev världens lyckligaste tjej på nytt. 
 
Det suger med distans... Men Den Känslan, när man till slut får krypa ner hos sin kärlek som man längtat och längtat efter, den är magisk. Helt plötsligt känns livet bekymmerfritt och ingenting spelar längre någon roll. Nu är jag äntligen här och här vill jag föralltid vara. Ingenting har känts mer rätt i mitt liv förut. 
 
På eftermiddagen gick vi och åt varsin glutenfri pizza och på vägen tillbaka mötte vi Adams brors flickväns härliga mamma. Hon var på väg ut till landet och visste hur det var, så hon vände om för att ge oss nyckeln till hennes lägenhet och la fram rena sängkläder utifall att ;)
 
På kvällen grillade vi och spelade beerpong hos Lucas. Det blev nästan som en liten Guadeloupe reunion för både Fredrik, Berik (Bar-Erik), Erica & Ulrica kom dit och myste. Kul! 
 
Lördagen bestod mest av mys hela dagen. Vi sov ut länge i Adamsbrorsflickvänshärligamammaslägenhet innan vi gick hem till Adams egen mor som hade bakat glutenfritt bröd till frukost.  Därefter gick vi från frukost till kaffe och glass med Oscar och embracade sommarvärmen, planerade in en eftermiddag i solen och skulle bara gå och käka lite lunch på Baggen innan när molnen började komma tillbaka och det blev en eftermiddag med gos i Adamsbrorsflickvänshärligamammaslägenhet iställetInget mig emot. 
 
På kvällen lagade jag finmiddag medan min älskade var och tände ljus vid en olycksplats och bjöd på lövbiff, hasselbackspotatis, ungsbakad paprika och hemmagjort vitlökssmör. Till efterätt blev det Marabou apelsinkrokant, bara för att det är hans favorit, och ännu mera mys för vi har alltid så mycket mys att ta igen när vi ses. Man får liksom inte nog. 
 
Efter en skön och lång söndagsmorgon tog vi bilen till Göteborg. Mamma hade varit och köpt en ny Passat där i helgen och lämnat den gamla bilen kvar till mig i Alingsås, så´efter lite tjafs om vem som skulle bära sängkläderna hemifrån lägenheten där vi sovit åkte vi dit. Jag tyckte Adam skulle bära för han är kille men han förstod inte vad problemet var, varför kan inte jag bära när han ändå får ett samtal och det handlar om 50 meter....Det här med att ta saker för givet Lina, hur tänker du nu? Kan du snälla förklara dig så jag förstår? Hehe.
 
 Blev sams över en kaffe på Nääs hotell. 
 
Tänkte väl inte alls men tänkte nog att vi bråkar ju aldrig om något och att det var lite kul...Jätte omoget jag vet. Förlåt! Jag älskar dig. 
 
Helt Galet mycket. 
 

onsdag morgon från cykeln

blev ingen hemkomst igår. Kändes för segt att cykla hem så jag ringde Hanne, som var påväg till gymmet, och frågade om jag fick komma och hämta hennes nyckel.

Fick jag.


Så jag sov där och nu är jag påväg tillbaka ut till Berg för en dag på jobbet igen. Jobbar 40h där denna vecka plus gymmet på torsdag, sen tar jag helg!

Blir Stockholm lördag morgon. Lilla Bell ska döpas och jag och Adam ska sova på hotell. Kan även bli en del shopping för underbaraste skatteåterbäringen som kom igår.

Tack mamma Ekonom för att du hjälper din dotter att deklarera och tack mig själv som skattade 1000:- för mkt varje månad under tiden på Coop! Att vara orolig för att skatta för lite är smart.

Ha en bra dag!


trött

hade tänkt skriva lite om helgen och lägga upp resten av balbilderna, men då jag kom hem sent igår och sov i fem timmar innan jag gick upp och jobbade dubbelt så länge så behöver jag sova ut ikväll. åkte ut till Sättuna efter jobbet så blev sent hem idag med.

vi hörs imorn kväll!


Kärlek

Vi två.
Oss tillsammans.
Adam och Lina.


Det absolut bästa jag vet.


RSS 2.0