Miami & Costa Rica

 
Hyrt lägenhet i Miami 9-19 mars med Adam. Köpt biljetter till Ultra Music Festival som är mellan den 15-17 mars och för er som inte vet är det en tre dagars utomhusfestival där världens främsta DJ’s inom electronica spelar. I år kommer bland annat Swedish House Mafia, David Guetta, Avicii, TIesto och Deadmau5 dit... Vilket bara är ett fåtal av alla som kommer men dom som jag känner igen bäst. På hemsidan kan man se alla.

I morse blev det även klart att både Lucas & Sanna har köpt biljetter så de kommer och bor med oss under några dagar vilket kommer att bli helt galet kul! 
 
 
 
Den 18-28 mars har jag bokat 10-dagars surfkurs i Santa Teresa, Costa Rica, med Surfakademin. Jag flyger dit raka vägen från Miami, dagen efter sista dagen på festivalen för att förhoppnignsvis äntligen få lära mig surfa på riktigt. Vill bli grym! En riktig surfbabe.
 
Min plan är att sikta mot stjärnorna och förhoppningsvis nå trädtopparna. Fredrik sa häromveckan att jag påminner om Mowgli i Djungelboken för att jag tror att jag kan allt jämt och det kanske är lite sant, för ibland kanske jag tror lite väl mycket och sätter lite väl höga mål... 
 
Men det är ändå en bra drivkraft. Som gör att jag kanske inte springer 3 mil på en dag men i alla fall 1 mil. Och som kommer få mig att försöka resa mig upp gång på gång på brädan efter varje fall. Wish me luck.

No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep

Samboliv med Adam igen och såhär ser det ut. 

Langley Cruise @Guadeloupe

Langley Cruise bestod av tre stop. De första gjorde vi vid Réserve Cousteau. Det kan omöjligen fortfarande vara omtalat som världens bästa dykställe, men fint var det. Såg en del fina och färgglada fiskar men annars såg själva revet mest dött ut, tyckte jag. Jag gillar när korellreven överraskar en med regnbågens alla färger men idag såg jag mest nyanser av grått och grönt.
 
Bilden är från Max's blogg, Guideinparadise, som själv har varit där med sin undervattenskamera. Det är fint som ni ser men var verkligen inte ett av de finaste ställerna jag snorklat på. 
 
I väntan på lunchen låg Karin & jag i solen och läste varsin bok.
 
Till lunch serverades ett fat med skinka, salami och parma. Till det brieost, bröd och en "sallad" som bestod av ris, ärtor, paprika och majs. 
 
Andra stoppet var vid en plats där man kunde bada i en varm liten källa, där det heta vattnet som sipprade ut genom stenröset värmdes upp av öns aktiva vulkan La Soufrière. 
 
 
Tredje stoppet var på en liten strand inte alltför långt från Deshaies. Jag har varit där två gånger tidigare så jag kände igen mig men det är en mysig liten strand. Senast jag var där var det mitt i natten med Adam men idag var det mitt på eftermiddagen. 
 
Karin och jag slog oss ner i restaurangen och köpte varsin glass, hon iste och jag kaffe. Mysigt!
 
 
Vid halv fem var vi tillbaka efter en skön dag ute på havet. Utvilade dessutom då den där båten har en tendens att vagga mig till sömns... Var likdant på vägen till Ilet Caret. Samma båt och då somnade jag snabbt så fort båten börjat åka från det ena stället till det andra och vaknade så fort dn började sakta in av det brummande ljudet. Likdant för både Karin och mig idag. 
 
Min bränna beror på för mycket mys och för lite sol de senaste dagarna. Eventuellt veckorna? Låg ute ett par timmar häromdagen och så vips var jag bränd på nytt. 
 
Älskar eftermiddagssolen.
 
Karin & jag

Langley Cruise

Ledig idag så bokat in mig & Karin på utflykt. Har ingen större koll på vad Langley Cruise innebär men blir nog kul. Båt åker man i alla fall!


Tisdag

Tisdag idag och frukostveckan blev ett faktum när mobilen ringde imorse klockan 06:15.

Började 06:30.

För oss servitriser läggs schemat så att man jobbar två veckor morgon/lunch och en vecka eftermiddag/kväll och allt som allt är det precis vad jag har kvar.

Två veckor frukost och en vecka kväll.

 

Därefter säger jag adjö till Guadeloupe och reser vidare till Dominica där Adam, Erica och Rebecca kommer att befinna sig. Rosemond har hjälpt dem med att hitta en billig lägenhet som de ska bo i.

Annars så flyttade Malin ut idag. Hon ville inte bo med mig längre eller så ville hon vara snäll och låta Adam flytta in eller så kanske det var en blandning av båda? Vet inte. Skönt med dubbelsäng igen i alla fall! Och om jag är snäll kanske någon annan vill flytta in här med mig sen när Adam åker...? 

 

Ska jobba på det. 


Toga Party

Festen började redan på jobbet, runt sisådär klockan nio för min del. Hade egentligen ledig dag igår men blev erbjuden att hoppa in och jobba kväll och få en extra ledig dag på köpet, så nappade på det. Värt! Var roliga personer som jobbade och söndagar överlag är ganska så trevliga att jobba på. Det är liveband ute på terassen då. 
 
De två sista timmarna blev flummiga. Minns att jag tänkte att det kommer verkligen vara sådana här stunder som jag kommer att tänka tillbaka på sen när jag blir vuxen, ansvarsfull och förståndig samt bara fattar kloka beslut. Tiden som servitris på Fort Royal...Ja, där levde jag verkligen livet. Ung, kär och galen! En härlig period i livet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stor blåsa på liten tjej...

Tänkte börja måndagen med att berätta något roligt! Det har med Adam att göra. Ibland lurar han i mig sjuka saker och säger sånt som inte är sant och sådär. Men som ändå skulle kunna vara på riktigt...
 
Jag råkade somna med togalakanet på i natt och när jag vaknade någon gång under dygnets mörka timmar var det alldeles blött och fuktigt. Både lakanet och i sängen. Precis som om jag hade kissat på mig och det sa såklart Adam att jag hade gjort. Han sa att jag var torr när han kröp ner hos mig och frågade vad jag annars hade gjort. Va? Så Alice har nyckel in till oss och kommit in här och hällt vatten över dig utan att någon av oss vaknat?
 
Jag vet inte hur det kommer sig att jag sa att Alice hade hällt vatten över mig för jag har inget som helst minne från det, men det har jag å andra sidan inte från något vattenrkrig heller. Har heller inte sett till henne på hela dagen och kunnat fråga, om hon ens har något med det här att göra, så i skrivandes stund har jag fortfarande ingen aning om vad jag kan ha gjort. Kanske helt enkelt kissade på mig på riktigt i natt...
 
Men borde man inte vakna av det? Eller känna det på sig när man väl vaknar? Borde väl lukta? Och trosorna måste väl bli blöta av det och inte bara fuktiga? Haha, herregud. Att jag ens sitter och reflekterar över det här. Bara det är pinsamt. KLART JAG INTE HAR KISSAT PÅ MIG.
 
Måste hitta Alice. 
 

Måndag

Ont i huvudet.


Söndag

Julia tycker att jag uppdaterar för dåligt så med henne i åtanke kommer här en kort update om egentligen ingenting men om söndagen som den är.

Jag är ledig idag och planen var att vi skulle åka ett stort gäng till Club Med och götta oss, men det blev inställt. Hotellet hade fullt på gäster.

Det har inte Fort Royal...

Har istället, hittills, haft en ganska lugn och rastlös dag. Kollat film i allrummet, legat och läst på Bungalowstranden under en molntäckt himmel och nu nyligen slängde jag in en vit tvätt i tvättmaskinen för att göra denna tråkiga dag ännu lite tråkigare. Man får väl passa på.

Kvällens planer: Toga party! Madde åker hem imorgon så det är hon som styrt till fest. Tänkte försöka få till en krans när jag får lust men först ska jag ge solen en till chans och slå mig ner på klipporna för en halvtimmes läspaus. Läser just nu 3096 Dagar av Natascha Kampusch.

Dagens bild är från baren på JP, Matilda, mig och Malin.


Saknar

 
Jag saknar att vara med er en och en och jag saknar oss, tillsammans.
Min andra familj i livet. 
 
Lina, Simone, Hanne, jag & Julia + Amanda & Lovisa som ej är med på bild.
Jag älskar er ♥

Nyklippt

Väldigt opraktiskt med långt hår i Karibien där jag ändå inte kan locka det och göra det fint...


We're all a little weird


 

“We’re all a little weird. And life is a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall into mutually satisfying weirdness—and call it love—true love.”

 

Carnival in Sainte Rose

 
I söndags följde Erica, Matilda och jag med Vivian till Sainte Rose efter jobbet. Det var karnival och hela befolkningen på Guadeloupe hade samlats runt gatan i den lilla staden.
 
Det kändes i luften att det var något stort på gång. Det här skulle bli episkt!
 
Blev det inte.
 

Men här har ni Vivian! Hon talar knappt Engelska och förstår det lika dåligt men hon hade koll på oss som om vi vore hennes egna barn. Sött!
 
 
Från klockan fyra fram tills klockan åtta stod hon på samma plats, nästan helt stilla och såg ut att njuta precis lika mycket av varenda karnivaltåg. Ett fåtal gånger kunde man se henne gunga lite med fötterna, benen och höfterna i takt till trummorna.
 
 Själv drack jag öl fast jag inte tycker att det är gott och lekte med en liten snorunge. 
 
Jag tyckte han var fett cool.
 
Så småningom gick solen ner...
 
Och då blev Erica & Matilda hungriga och köpte varsin macka i vad det såg ut som ett snabbkök men där det inte alls gick snabbt. Typiskt kreoler.
Efter två timmar kände vi att vi verkligen hade fått nog av karnivalen och frågade Vivian när den skulle ta slut... 
 
Om två timmar ungefär fick vi till svar.
 
Det var efter det jag köpte min andra öl och drack upp.
 
Big lips
 
 
 
Ulrika, jag, Erica & Matilda. Skapligt trötta på karnivalen sisådär en fyra timmar senare.
Men ändå kul att vi följde med! Det var spännande att se till en början och när man väl befinner sig i ett annat land så pass länge är det väl alltid nyttigt att ha tagit del av ett par inhemska tradioner.Även fast man aldrig lär göra det igen. En kreolisk karnival i livet räcker. 
 
Kvällen avslutades hemma hos Vivian själv. Eftersom jag inte kunde äta macka i Sainte Rose serverade hon kyckling och ris till mig och Erica & Matilda bjöd hon på ost och -skinkcrepes. Coca Cola fick vi allihopa. 
 
Fina Erica & jag! 

Apelsinkrokant

Fick post av mamma idag och en lycklig Adam på köpet! Marabou apelsinkrokant är hans favorit. 

Middag på Le Rayon Vert

 
Inte så många bilder från själva middagen kanske... Men efter att Sofia hade knäppt bilden när vi sitter och dricker drinkar kände jag att kvällens finaste bild var tagen och då åkte kameran ner i väskan.
 
Hon kunde konsten att fånga ljuset hon.
 

Middag på Fort Royal

 
Från vänster: Malin, Amanda, Rebecca, Amalia, Karin & Alice

Såhär ser det ut

 
 

Things will be better if we live in love

Igår sa jag upp mig.
Ikväll skickade jag iväg ett påskrivet hyreskontrakt på en lägenhet i Miami för 10 dagar i mars. 
Igår kväll var jag på det andra Hotellet och åt musslor och drack massor av vin. 
Idag har jag myst på rummet hela dagen med Adam och kollat på The Girl Next Door. 
Jag är fortfarande lika galet kär i honom och för tillfället är vi sambos för att Fredrik har flyttat ut och det är underbart. Vi har det så roligt i vårt lilla rum. Mysigt framför allt. Morgonmys är det bästa myset. 
 
Vi bakade nytt glutenfritt bröd idag. 
Glutenparet. 
 
Har inte heller skrivit om när jag och några andra tjejjer här klädde upp oss och unnade oss en helkväll i buffén. 
Erica och & Matilda jobbade och erbjöd oss världens bästa service den kvällen. De bytte ut de annars så fula vinglasen till riktiga vinglas och kom emellanåt och överraskade oss med både drinkar och shottar. Och så ställde de fram en vas med blommor på bordet dessutom, som pricken över iet.
 
Blev en underbar kväll. Och nu äntligen vet jag hur det gick till när alla förlorade oskulden och sånt kul. Var min idé att börja middagen med att gå varvet runt... Såklart. Brukar skylla på min obotliga nyfikenhetssjukdom.
 
Måste även berätta om häromdagens roadtrip med Rebecca och Erica. Vi fick konstigt nog låna hotellbussen efter jobbet och bestämde oss för att åka till shoppingcentrumet i Destrelland. Vägen dit blev den sjukaste. Plötsligt när vi närmar oss Sainte Rose, grannbyn till Deshaies,  dyker det upp en utklädd gorilla framför bilen. Den hoppar runt och flaxar med armarna och börjar klänga på bussen och vi förstår absolut ingenting och jag tänker att vad i helvete händer och skrattar och skrattar när jag plötsligt vänder mig om till höger och upptäcker ytterligare en utklädd som stirrar med sina läskiga ögon, rakt in i mina. 
 
Fick lite panik när jag tänkte på att dörrarna inte var låsta... 
 
jag, Rebecca & Erica påväg i Fort Royal bussen
 
 

Mysigt...


She can ruin your faith with her casual lies

Dålig uppdatering, jag vet. Men har haft lite annat för mig den senaste tiden när jag suttit vid datorn. Kollat runt på hotell och flygbiljetter bland annat....
 
Mina nuvarande planer för våren är återigen som det mesta i mitt liv för stunden, alldeles för bra för att vara sanna. Ska berätta lite mer om dem någon dag men ikväll har jag inte tid.  Känner mig i skrivandes stund sjuk av träningsvärk i benen så jag behöver gå och ta en dusch så att jag kan gå till baren och bara chilla en stund innan läggdags. 
 
Sprang en mil i förrgår och jag tror jag sprang ungefär lika långt idag efter jobbet. Vilket var alldeles för länge sedan jag gjorde så visst, inte så konstigt att benen känns som träpinnar men skönt är det inte för det. Idag han det dessutom bli alldeles kolsvart ute och då jag sprang längs vägen tror jag att rädslan för att bli på körd fick mig att springa lite snabbare än vad jag tänkt mig. Ju snabbare jag springer, desto fortare är faran över...Vill inte dö. 
 
Men dör jag så dör jag i alla fall lycklig! 
 
 
Annars jobbar jag andra veckan frukost för tillfället och då handlar det om att kämpa ska jag tala om. Fy fan för att börja klockan sex... Frukostveckorna här har verkligen fått mig att komma fram till att jag aldrig mer ska ha ett jobb där jag börjar så tidigt! Det är människoplågeri. Och orättvist då Adam bara jobbar kvällar...så varje morgon när klockan ringer 05:45 och jag måste gå upp kan han bara ligga kvar där och gosa in sig i täcket och ha det skönt. 
 
Längtar ihjäl mig tills jag får sova ut igen höll jag på att skriva, men nae, det gör jag inte alls. Så farligt är det inte! Hade jag inte haft honom hade det väl varit ännu jobbare att gå upp kanske? Längtar jag ihjäl mig efter något så är det inte jobbrelaterat utan då är det att åka på semester och inte ha jobb att passa tider till på en hel månad. Och kunna vakna upp brevid Adam varje morgon och få välja själv hur länge jag vill ligga och dra mig innan vi går upp och tar tag i dagen... Vilken dröm.
 
Som snart blir sann...
 
Min pannkaksslav ♥
 

Jobbdags


My decisions may be regrettable, but my life is anything but forgettable


"Pannkakor"

Idag gjorde jag och Adam "pannkakor" till frukost. Vi hade först tänkt göra vanliga pannkakor utan citatstecken, men den bärbara stekplattan användes till lunchbuffen när vi kom till köket, så för att undvika att hela dagen skulle bli förstörd försökte vi komma på ett annat sätt att steka smeten på...

Gick sådär.

Adams idéer lät bra men fungerade tyvärr inte hur mycket han än ansträngde sig, så allt slutade med att vi hällde smeten i stekpannor som vi sedan hade in i ugnen. Då hände det ju något i alla fall men det är inget jag rekommenderar, hur sugen man än är på just pannkakor till frukost.

Blir att försöka igen nästa vecka!


Ilet Caret

 
 
Idag följde jag, Lucas, Susanna & Sofia med på en av hotellets utflykter - En båtutflykt till paradisön Ilet Caret.Efter att de som senast varit där haft en toppen dag med strålande sol förväntade vi oss såklart samma sak, men även den vackraste ön kan visst ha sina fuldagar... 

Idag var det molnigt och blåste det mest. Lagom till lunchen då det såklart serverades Chicken Colombo med ris (ätit det alldeles för många gånger under min vistelse här) började det dessutom regna.
 
Inte supercharmigt. 
 
Men grillad banan med smält choklad, romsås och grädde till efterätt, gott!
 
Och med ett trevligt sällskap blir såklart det mesta kul även fast förutsättningarna inte var dem bästa, så jag klagar på dagen. Den var bra. Vi fick sol på båtturen påväg tillbaka och hade det trevligt tillsammans. Vädret kunde varit bättre men kär som jag är och lycklig för det så gör det inte så mycket. Ön får en till chans en annan fredag.

Club Med

 
Ni vet när jag skrev att jag skulle till Club Med? Det blev ett sjukt nice dygn! Jag blev imponerad av allt. Så stort, så vit strand, allt så genomstänkt, underbar stämningen bland personalen, skön musik vid poolen, jätte gott kaffe, massor av aktiviteter och för 32 euro får vi hänga där en hel dag och ta del av allt och äta och dricka hur mycket som vi vill. Det var som att komma till ett paradis...
 
Och då trodde jag redan att jag var på ett? 


 
 
Hände vid poolen, tog promenad längs stranden och spanade in alla som kitesurfade, njöt av en delicous bufé som hade ALLT kändes det som, var med på vattengympan som hölls av en kille i baddräkt utklädd till storbröstad blondin och hängde på Bar Mango och hade skönt snack med Fredrik, Madde, Erika & Ulrika. Underbara människor! 

 
På kvällen när vi kom tillbaka blev det utgång i Pointe-à-Pitre. Nästan alla hängde med vilket såklart resulterade i att allt blev jätte kul och jag blev jätte full för jag shottade massa tequila men mer om det någon annan gång. Puss och kram ♥

När kärlek inte är galenskap är det inte kärlek...

Fick verkligen en wow! känsla när jag gick in här och såg hur ni tänkt efter att ha läst inlägget om min beslutångest. Speciellt eftersom ni som läser sällan har något att säga till om, men så plötsligt när jag går och blir kär och velar mellan att stanna här (tryggt val) eller att säga upp mig och resa runt istället (skulle kunna sluta hur som helst) ja då händer det grejer. Kärleken dominerar i kommentarsfältet och  alla vill jag ska resa med Adam! 
 
Tänkte att Är jag kanske dum i huvudet som ens velar? och gick till stranden efter jobbet med boken jag fick av mormor & morfar i julklapp - "VÄLJ rätt! En guide till bra beslut" och bestämde mig för att ge den en chans. Kanske står det något avgörande...
 
Lärde mig att vid förälskelse fattar vi beslut med "hjärtat" (läs:amygdala) och att samtidigt planera rationellt inför framtiden och se över sina pensionsbesparingar ligger inte nära till hands då. I stället vill vi bara mysa med den vi älskar och inte bry oss om världsproblemen. 
 
Varför ändra på det? 
 
Beslut fattat. 
 
Galen känsla! 
 
 
 

Beslutångest

Känner mig i skrivande stund sjuk av beslutångest och allt känns ganska hopplöst. Stanna eller inte stanna? Följa med Adam och resa i kanske en månad och därefter åka vidare på andra äventyr innan jag kommer hem eller bara vara kvar här och ha det skönt? Jag trivs bra här men samtidigt så kan jag inte sluta tänka på att det är just nu jag är på resande fot och kan passa på att göra roliga saker på just den här delen av världen... Guadeloupe är inte överdrivet stort. Med en månads uppsägningstid skulle jag hinna med det jag skulle vilja ha gjort innan jag åkte härifrån utan tvekan. 

 

Surfakademin har till exempel 10 dagars surfingkurser i Costa Rica... Och läser man om det, då vill man verkligen åka dit. Jag vill ju verkligen lära mig att surfa och bli grym så egentligen, varför inte? En tur och returbiljett härifrån kostar betydligt mindre än en hemifrån Sverige... Och karibien är dessutom perfekt för att lära sig kitesurfta och jag har ju jobbat hur mycket som helst innan jag kom hit så pengarna har jag ju. Det kanske är nu jag ska ta chansen? 

 

Eller vad annars kan det finnas för mening med att den här beslutångesten ständigt ska komma tillbaka...

 

Maxa det som är kvar av vintern och början på våren eller ska jag bestämma mig för att förbli nöjd med det liv jag har här och bestämma mig en gång för alla att stanna? Vad skulle ni gjort om ni var jag? Hur skulle ni tänkt? Jag vet att om man bara läser min blogg och inte får några privata meddelanden eller skypesamtal där jag gråter ut om allt som är jobbigt så verkar allt såklart som ett paradis men allt som glimmar är inte guld. Det finns alltid en baksida som man sällan får se. 

 

Baksidan här är alla som lämnar hela tiden... Sköna människor som man börjat tycka om som har kommit hit och förväntat sig något helt annat jobbmässigt och blir besvikna. Jag trivs på jobbet men jag vet även att jag är en världsmästare på att ha en positiv attidtyd till saker och ting för att göra det bästa av det man har. Alla är inte så och all den negativa energin som kommer från de som är kvar här fast de bara längtar efter att flyget ska ta dem härifrån, den dödar även mig ibland.

 

...vilket kanske var att överdriva men den får mig åtminstonde att verkligen börja reflektera över vad det är som egentligen gör att jag vill stanna kvar här? Är det jag som person som gillar att slutföra saker och ser det som en princip att stanna tills kontraket går ut? Eller är det här en skön flyktplats för mig där jag kan fördriva tiden utan att behöva tänka på framtiden? Den kan jag ju ta tag i när jag kommer hem sen i vår... Eller trivs jag faktiskt och har det så himla bra här bara att jag låtit mig påverkats för mycket av alla andra?

 

Eller kanske det mest centrala. Hur hade jag egentligen sätt på saken och hela jobbsituationen här om jag inte träffat Adam och blivit såhär kär? Just nu får han mig att känna mig som världens lyckligaste men om en månad finns han inte längre kvar om inte jag följer med...

 

SVÅRT VAL...Men hjälp mig? 

  


Årets första dagar

 
Årets första dag var ingen höjdardag. Jag vaknade brevid Adam 11:17 och mindes inte alls hur jag hamnat där. Nu i efterhand ångrar jag att jag frågade dessutom men så kan det va ibland. Klockan 11:30 började jag jobba och jag hann såklart men det dröjde ett par timmar innan jag hade vaknat till på riktigt och inte kändes det bättre när klockan blev fem och jag hade fem timmar kvar...Huvudet vägrade sluta värka på hela dagen och tiden gick som kanske inte helt oväntat oerhört sakta fram tills jag slutade klockan 23:00.
 
En förfärlig arbetsdag. 
 
Årets andra dag var dessto bättre. Den dagen bilderna är från. Jag vaknade klarvaken och fick upp Adam så tidigt som nio för att gå raka vägen till köket och lyxa till det med pannkakor till frukost. Glutenfria pannkakor på maizenamjöl...det trodde jag aldrig det skulle bli gott med Adam hade skillsen. Han behövde inte ens recept! 
 
Började jobba 15:30 men innan det blev det strandhäng och på kvällen efter jobbet hamnade vi i baren.
 
Årets tredje dag har jag mest myst och jobbat bort. Imorgon är jag ledig och då blir vi troligtvis ett gäng som drar till Club Med men vad det är får ni läsa om en annan dag. Godnatt!  

Someday everything will all make perfect sense

Nyårsafton 2012.
 
Det nyåret kommer jag föralltid att minnas som den dagen då jag var galet kär i någon som var lika kär tillbaka.
 
Då jag hängde på Bungalowstranden på dagen och Adam kom och överraskade med glass.Magnum mandel. 
 
Då jag jobbade kväll och serverade tre rätters på stationen 260-270 i Siberia. Hummer och vitt vin till förrätt, oxfilé och rött vin till varmrätt och någon slags choklad dessert och rött portvin till efterätt. 
 
Då personalen började dricka champange inne på kontoret vid tio tiden och då jag på tolvslaget stod på restaurangens terass med alla andra och tittade på klockan och tänkte att nehepp, Adam hann inte... Men så plötsligt dök han upp från ingenstans och jag fick min nyårspuss och jag kan inte ens beskriva med ord hur lycklig jag kände mig just då. 
 
Då jag tänkte som jag så ofta gör nu förtiden att det här är för bra för att vara sant. Vad kan jag ha gjort som är så bra och som gör att jag förtjänar någon som dig?  
 
Han är allt jag någonsin önskat. 
 
 

Lycklig


Nyårsafton

Bild från dagen och bild från tolvslaget. Nya året börjat bra!


RSS 2.0