Årstaviken runt + Hammarby Sjöstad

 
Vardag | | En kommentar |

Guld & Grönt

T-shirt och halsband från nya favoritbutiken & Other Stories
Vardag | | Kommentera |

Stockholm-Linköping

Nu sitter jag återigen på tåget, tillbaka hem till Linköping. Det har varit vad det känts som ett evigt pendlande på mig hit och dit den senaste tiden, men den här gången vet jag att det snart är över. På fredag, lördag och söndag jobbar jag mina sista dagar på kanalen (som avslutas med personalfest söndag kväll) för att därefter prova livet i storstaden på heltid.

 

Hittills trivs jag väldigt bra och dessa dagar jag varit där nu har varit underbara. Att leva med Adam gör mig så lycklig... Bara av att veta att vad som än händer under dagen så kan man alltid vara säker på att den kommer sluta bra eftersom jag får krypa ner i sängen tillsammans med den jag älskar. Det slår allt.

 

Rundan runt Årstaviken var hur fin som helst.  Jag började vid Skanstullsbron och sprang längs vattnet mot Liljeholmsbron och vidare mot Hammarby Sjöstad, som jag rundade tills jag kom tillbaka till Gullmarsplan.  Det blev en rätt lång runda men i och med att jag inte sprungit där förut och det fanns så mycket att titta på gick det väldigt bra. Imorse fick jag med Julia på samma runda fast ”bara” runt Hammarby Sjöstad och nästa vecka får jag se till att ta med mig Adam också, så han med får se hur verkligt vackert Stockholm kan vara.

 

I onsdags var jag tillbaka på Blue Hotel ute på Lidingö (där jag nyligen serverade på bröllop) och jobbade hela dagen. Även det här jobbet var via Ryska Posten och jag måste erkänna att jag är lite smått förälskad i det företaget De som jag varit i kontakt med hittills verkar vara riktigt härliga och det är kul att få jobba med så mycket nytt folk varje gång. Nu senast jobbade jag bland annat tillsammans en tjej som också hade jobbat på Coop Extra, fast i Danderyd, och som hade stenkoll på vem Mio (min f.d butikschef) & Ulrika (f.d kollega/nu god vän) var och då fick jag återigen den här världenärsålitenkänslan. Det känns riktigt sjukt att jag så ofta träffar nya människor som jag på något sätt har minst en gemensam nämnare med.

 

Utöver det har jag hängt massor mer med Julia & Adam. Eftersom Julia flyttar till Malmö snart kommer jag inte ha något emot att vara med henne ,om hon så vill , typ varje dag fram till dess. Vi har varit och fikat på EH, lagat mat och idag blev det en runda på stan tillsammans. Jag har fått ett enormt shoppingsug just nu (Stockholm kanske inte kommer vara så bra för min ekonomi…) och vill bara handla, handla och handla. Idag blev det två par skor, ett par ordentliga sulor (Julia som lärt mig) och ett iphoneskal till Adam, mest för att slippa att lägga den där kommenteraren i framtiden om att han kanske borde köpt ett skal i tid när den tillslut skulle gått sönder. Det är tydligen något som inte killar kan ta tag i för Julia berättade att hon fick göra likadant till sin Adam ;)

  

I torsdags kom Niklas & hans kompis Rickard över och sov hos oss och ikväll har jag & Adam lagat mat (mina fetaostbiffar fick godkänt och Julias tzatziki också!) och myst in i det sista innan det blev dags för mig att bege mig till tåget. Nu är jag snart framme i Linköping och tänkte ha ytterligare några underbara dagar framöver samtidigt som jag redan längtar tills det blir dags att åka tillbaka till Stockholm och vår lilla etta i Blåsut som är jätte liten och trång men där vi ändå kan bo tillsammans. Jag är fortfarande sådär förbannat kär och galen i Adam och ibland undrar man ju vad som är mest rimligt, att den känslan snart går över i någon slentrians eller att det faktiskt kommer att kännas såhär så länge jag lever. Låter jag psyk om jag faktiskt tror på det sistnämda?

Vardag | | Kommentera |
Upp