Längtan

Orkar knappt skriva här om allt jag är med om och än mindre skriva till var och en av alla er som jag saknar om hur jag har det, men då jag antar att många av er fortfarande går in här lite då och då så skriver jag det här i ett försök att nå fram till er.

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter att komma hem och träffa er. Fantiserar ofta om hur glad jag kommer att bli över att äntligen få se er igen, krama om er och berätta massa konstiga saker för er. Jag drömmer om er på nätterna och ni bor i mina tankar på dagarna och vissa stunder kan jag bli tårögd bara jag tänker på att det inte är långt kvar. Jag älskar er så mycket och även fast jag fått väldigt många nya och underbara vänner så finns det några (hoppas ni vet vilka ni är) som har en sådan stor plats i mitt hjärta och som aldrig kommer att kunna ersättas med några andra.

Ha en bra dag och ta väl hand om <3

Costa Rica | |
#1 - - Julia:

Tårarna rinner. Saknar dig så mycket. Vilken tur att du har kunnat skriva på bloggen så mycket.. Hade nog inte klarat mig annars. Längtar tills du berättar allt allt allt!!!! <3 älskar dig

#2 - - Amanda :

SAKNAR och älskar dig<3

#3 - - Lovisa:

VI saknar ihjäl oss och längtar till du kommer hem. Ser verkligen fram emot det. Jag drömde faktiskt att du kom hem inatt. Jag var och hämta dig!

Fortsätt njut och längta lite till! Du har en JÄTTEstor plats i mitt hjärta.

#4 - - Hanni:

Kom hem nu så vi kan göra det vi planerat ;)))) älskar dig <3

Upp