You cut me wide open like landscape

Jag hatar mitt liv just nu. Inte så att jag mår dåligt psykiskt, men att jobba 10 timmar per dag och tvingas behöva städa både innan OCH efter jobbet, det är ett helvete. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle ta sådan tid att rensa min lägenhet. Optimist som jag är. Så som jag tyckt att jag storstädat stup i kvarten... Har jag ens städat då eller vad har jag egentligen gjort? Jag måste ha fuskstädat.
 
...Vilket får mig att komma och tänka på när butikschefen kom på mig med att fuskfronta hyllorna på Coop. Kommer ihåg den dagen mycket väl. Satt i kassan då, var ett par år sedan, och hade gjort det lite till min grej att så fort det blev lugnt sprang jag bort till gången med oljor och frontade den. Ställde lite snabbt fram första sort av varje olja så att hela hela gången såg jätte snygg ut på bara några minuter och tyckte, ärligt talat att jag var jätte duktig och effektiv.
 
Tyckte att jag var det fram tills den dagen när jag plockade upp varor med Hanne och hon frågade mig hur jag frontade egentligen. Sådär kan du ju inte göra Lina. Tänk om Mio skulle se dig!
 
Men vadårå? Det här är ju jätte smart! Det blir snyggt i hyllorna jätte snabbt! Det tar ju världens tid om man ska ställa fram ALLA varor... 
 
Fem minuter senare dök han upp. Berömde oss först för hur fint det var men tog sedan på måfå tag i en olja och såg vad jag hade gjort. ÄR DET NI SOM FUSKFRONTAR?
 
Hanne snabbt som fan: Nej, det är det inte! Det är Lina som gör det. Jag sa till henne alldeles nyss att man inte fick fronta så men hon sa att hon tyckte det var smart!!!
 
Mio: Lina, säg inte att du jobbat här i över ett år och fortfarande inte vet hur man frontar? Har du alltid frontat såhär? 
 
Nää... Asså.... 
 
Tagen på bar gärning.
 
Och det är väl ungefär vad jag blivit hela tiden så fort jag börjat rensa något här hemma. Fast av mig själv. Som när jag skulle rensa städskåpet igår till exempel. Vad kan det finnas där mån tro? En dammsugare, lite rengöringsmedel och några extra disktrasor tänker ni, men nej... Hemma i mitt städskåp fanns det påsar med GREJJER som jag bara mosat ner och slängt in där när jag "storstädat". Jahaja, här var en parfym ja... och en biobiljett... en strumpa...plåster...? Tamponger... Lite smycken... Smink... En nyckel...  Det är nästan sjukt hur många ALLT I ETT påsar som jag samlat på mig och gömt undan under dessa år som jag bott här. Jag är en sådan fuskare. Tror det finns genvägar till allt men NEJ LINA BERG, det gör det inte. 
 
Det finns inga genvägar till ett rent hem utan det enda man måste lära sig är att "ta tag i disken så fort man ätit upp". Likväl som det inte finns några genvägar till att bli fit för det enda man måste lära sig är att TRÄNA OCH ÄTA RÄTT. Aldrig ska det vara lätt utan svårt ska det va. Svårt, jobbigt och tråkigt. Allt som måste göras är outhärdligt och allt som är gott blir man tjock av. Det är så det är helt enkelt. Love life ♥
 
Börjar bli tomt...  

Från sexårs till ålderdomshemmet...

 
Idag åker Hanne till USA. Jag tänker som så att det är mycket möjligt att hon går in på min blogg medan hon sitter på flygplatsen och väntar på sitt flyg, så bara därför ska hon få en liten kärleksförklaring här och nu av mig.
 
Jag älskar dig Hanne. Du är bäst och vår vänskap är magisk. Vi två är som en uppblåsbar ballong vars luft aldrig tar slut tänkte jag skriva, men så kom jag på att jag inte alls kan likna vår vänskap med en ballong?! En ballong kan man sticka hål på men skulle vår vänskap någonsin förstöras, då skulle det krävas betydligt mer än så.
 
Vad som än händer så kommer jag alltid att göra ALLT jag kan för dig. Jag vill kunna sitta och läsa igenom min blogg om 50 år och småle för mig själv för att jag visste det, jag visste redan då att ingenting skulle kunna skiljas oss åt. Inga pensionärer kommer att ha lika roliga och sjuka konversationer som vi två på ålderdomshemmet och jag ser verkligen fram emot när vi sitter där runt köket med varsin dagblöja om midjan för att vi blivit så gamla att vi börjat läcka kiss och bara skrattar och skrattar tills det läcker igenom.  Så sköterskorna tillslut för komma och torka...

Rensa, Packa, Städa...

Ju mer jag städar, desto stökigare blir det?! Det är inte klokt. Det är saker precis överrallt och ändå har mamma varit här och hämtat flera kartonger idag. 
 
Nu måste jag avbryta det här innan jag blir knäpp och ge mig själv lite sömn. Imorgon ska det tvättas innan jobbet samt bäras ner med massor av kartonger till källaren. Gjort plats där idag så att jag kan skapa ordning och reda bland alla kartonger jag bär ner. Perfekt ska de va. Och inte ett skit som jag inte behöver sparar jag. Det känns bra att jag kan göra det. Att jag inte är som Kalle som har typ känslor för skräp?
 

Tack så mycket mamma för att du är bäst och hjälper till med allt ♥
 
Två bilder från Aruba, Karibien 2010/2011
Snart är jag där igen! 

Mamsen då...

 
Jag menar inte att vara taskig nu men... När jag säger att min mamma inte har den rätta känslan för någonting så är det precis DET HÄR jag menar. Hon köper hem ett litet löpband och placerar det i tvättstugan?! Vem vill stå och springa där? Sött..
 
Menade suck :) 
 
Fast bra att du är hurtig ändå mamsingen! Så du inte blir gammal, tjock och stel och det börjar fastna massa fett i blodådrorna på dig. Vill att du lever länge så att jag slipper växa upp ordentligt och börja ta hand om alla svåra saker själv ♥ Vill alltid kunna fråga dig om hjälp och få goda råd av dig som du sedan repeterar som om jag vore dum i huvudet och ingenting du säger skulle fastna. Du lär dig aldrig att jag är jordens smartaste unge. Att jag bara spelar dum ibland för att det är mycket roligare än att rätta folk när de har fel hela tiden...
 
Det jobbet gör ju redan min bror så bra ändå! 

Angels - The XX

Dubai, vintern 2011 
 
Jag överlevde källaren igår men det lär bli en skaplig utmaning att hålla energin uppe hela dagen idag. Kunde inte sluta packa igår natt...  

The more that I look around, the more I realize

Vilket härligt väder det varit idag. Kallt, regingt, mörkt och ruggigt...Nästan så att jag ångrar mig att jag ska till Karibien över vintern asså. Vill nog stanna här. Och frysa, plaska i pölar och få blött slickat hår runt ansiktet ♥ 
 
 
 
Ingen ångest över att jobba idag minsann. Stanna uppe och packa nu mitt i natten... lite ångest kanske! Måste egentligen ner i källaren och rensa så att jag får ett par flyttkartonger över men det känns lite läskigt. Inte för att jag är så rädd av mig men det är ändå obehaligt när man står där i sitt förråd och lamporna i korridoren plötsligt släcks och kvar blir bara ett litet sken från grannens förråd. Det är nämligen där lampan som lyser upp mitt förrråd sitter. Tänk om någon på riktigt skulle komma smygandes... Skulle nog skita på mig då!
 
Tar risken förresten. Kom precis på att jag nog aldrig läst en rubrik i tidningen där det står "KVINNA, 20 år DÖDAD. Letade efter flyttkartonger i sitt förråd och blev ihjälslagen bakifrån av granne som inte hade något bättre för sig"
 
Orimligt! 

Mirsad

 
 
Mirsad brukar hjälpa till med att göra våra travandelar. Han lånar alltid travronden av oss och läser om hästarna och har därmed fått mig att förstå att spel handlar BARA om tur. Det spelar ingen roll om man är insatt eller inte. Alla gånger jag fått in alla rätt på andelar har jag låtit experten/harry göra mitt spel och dessa spel går verkligen inte in färre gånger än de andras spel när de riktigt tänkt till innan de slagit ut det. Mirsads spel går aldrig in. 
 
Hur som helst. Idag fyllde han år. Han var på strålande humör när han kom till butiken för att i vanlig ordning få sin kaffe med lite mjölk och en sakett och förlora några småsummor på travet. När han ville ta kort sa jag först NEJ VERKLIGEN INTE men så verkade han så gärna vilja ha en bild på mig och Lina att jag inte kunde ta den glädjen det skulle ge ifrån honom. Jag blev väldigt ful och ser ut som en kines som jag alltid gör när jag är osminkad på bilder men ja skitsamma. Det roliga är att jag sa till honom att de där lägger du inte ut någonstans men så vips hoppsan hejsan, Hanne Petersen har taggat två bilder på dig. 
 

TACK FÖR DEN DÅ, Mirsad! Inget mera kaffe för dig inte denna vecka.

Pressad Vecka

Säger hejdå till alla vänner och mitt sociala liv den här veckan. Too much to do. 
 
Måndag: Ledig men fick inget gjort. Dålig dag. Gick inte utanför dörren. Var trött. 
Tisdag: Jobb 08-17:45 
Onsdag: Jobb 13-22:15 
Torsdag: Jobb 08-17:45 
Fredag:  Jobb 12-22:15
Lördag:  Jobb 12-22:15
Söndag: Jobb 17:30-22:15
 
Måndag nästa vecka: Ida får nycklen, jag flyttar in hos Amanda 
 
Skulle inte jobbat helg från början men kände att jag ville göra det då det kan va gött att få en extra fet lön i oktober då jag kommer gå arbetslös ett tag. Måste tänka framåt ni vet... MEN JA, när jag ser mina jobbtider och samtidigt tänker på HUR mycket jag har som måste packas ner i lådor här hemma, allt som måste rensas, sorteras, tvättas, diskas, skuras, förflyttas... Då känner jag lite att det är nog bäst att leka robot denna vecka, stänga av alla känslor och bara se till att få allt gjort. Jag jobbar ju rätt långa pass dessutom så det är lätt att man blir lite trött och seg efter sådana dagar men NEHEJDÅ DET HAR VI INTE TID MED HÄR. All in med all energi jag har bara. Tjoho älskar att ha många bollar i luften!!!!!!!!!! Älskar att tävla mot tiden och hinna med så mycket som möjligt under varje dygn och aldrig ta det lugnt ♥ 
 
Tänkte skriva skoja men så kom jag på att det kan jag ju inte göra eftersom det är jag själv som valt att ha det såhär...Det är jag som valt att inte börja packa tidigare och det är jag som valt att ta extra pass. Knäppjök kan man tycka men tänker man på mina kommande arbetslösa veckor som väntar innan jag flyger iväg till värmen så kan jag gott kämpa på lite innan dess. Nu är slutspurt på Coop och separation med mitt hjärta lägenheten. Heja mig! 

Lady In Red

Sådana här sms är bra att ha när dåliga dagar kommer. Tack för dessa fina ord ♥ Tänk om man skickade sådana här meddelanden till varandra lite oftare...Skulle ju aldrig skada bara göra nytta?

Väljer man vem man är?

Ibland undrar jag. Vem är jag egentligen? Jag som kan vara så duktig, ambitiös och klok men vissa dagar så korkad, dum och busig. Vissa dagar helt uppe i varv, nästan manisk medan andra dagar jätte lugn, nästan avslappnad. Känner man mig kan jag verkligen vara annorlunda men känner man mig inte kan jag verka som vem som helst. Ingen speciell. 
 
Är det att bli vuxen och mogen när de sistnämda egenskaperna liksom försvinner eller kommer jag bli en crazy mamma? Eller varför inte tänka lite mer realistiskt och på vad som händer snart. Vem ska jag vara när jag åker till Guadeloupe med massor av främmade människor? Förutom mig själv såklart, men jag menar inte så. Enligt mig väljer man vem man vill vara. Till en viss del. Jag tror att det är upp till en själv att välja att vara den som kommer någonstans i sitt liv eller vara den som lever ett likadant liv år efter år. Man kan vara den som vågar ta risker eller den som väljer det säkra före det osäkra. Livet formas därefter. Gör inget, bli inget. Bli något och få haters. Det är så det är. Man kan välja att vara den som bjuder till eller vara den som tar för sig. Man kan välja att vara den som jobbar på att få sin egen dröm uppfylld eller vara den som gett upp och jobbar för att hjälpa andra. 
 
Inga val är fel så länge du väljer något du själv trivs med, men gör du inte det och istället låter livet sakta men säkert forma dig till en bitter människa som är missnöjd med allt och alla. Då borde du tänka om. Kanske finns det en annan väg att gå? Bara för att man alltid varit den som är den betyder det inte att man alltid måste vara det.
 

Miriam i Los Angeles

 
I somras sa min vän Miriam upp sig på Coop och tog sitt pick och pack och flög till andra sidan jorden. Linköping byttes ut mot Los Angeles och livet som kundvärd i Shop Express byttes ut mot roliga kurser hon själv var intresserad av på college. Det kunde såklart gått åt helvete men hon tog chansen och numera verkar hon kind of living the dream, som hon själv beskriver det.
 
Tänkte tipsa om hennes BLOGG Californiadreaming där man kan läsa om livet hon lever därborta. 
  Det finns en risk att ens eget liv plötsligt känns fisljummet om man går in där, men det är en risk jag tycker ni ska ta. Förutom att det är kul att läsa om andras äventyr så är det bra inspiration om man själv inte vet man vill göra härnäst. 
 
IN OCH LÄS OCH LÄMNA EN KOMMENTAR VETTJA! Kommenterar är kul.
 
Annars så tycker jag att fler som flyttar härifrån borde börja blogga så att man kan följa deras liv och hålla lite koll på dem... *host* David *host* ♥ :) Förr skickade man ju brev och sådär men det gör man inte längre och vem orkar skriva ett PM till alla sina vänner på FB om hur man har det hela tiden. Nej, riktigt jobbigt. Därför ska man ha en blogg där vänner kan gå in och ta del av ens liv när de själva har tid för det (!) 

Måndagsuppdrag


London, Time Square by night

 
När jag tänker på resan till London i våras med Lina och Osccar. Då vill jag aldrig växa upp. Glömmer aldrig när vi gick och gick i Soho och letade efter en thai restaurang men aldrig hittade någon och jag började känna att nae, nu måste något kul hända annars orkar jag inte leta efter restaurang mera. 
 
Skrämde random människa på gata då. 
 
Vilket var som att få värsta kicken för Lina & Osccar var inte alls berädda på det och skrattade jätte mycket. Du är ju sjuuuk, sa det och jag ba åååh, är jaag ♥ Sen tänkte jag på vad uppvuxna mogna människior skulle säga om att göra så.  Att olika människor reagerar olika när de blir skrämda och sådär... Vissa blir rädda medan andra kan bli aggressiva. Och skrämmer man den sistnämnda typen av människor kan det sluta illa MEN som ni alla vet så tänker inte jag riktig så. 
 
Tänker rubriker i tidningen ni vet. "KVINNA, 20 år MÖRDAD. Skulle skoja och skrämde främling på stan. Främling överreagera."
 
Brukar INTE läsa sådana rubriker.

Guadeloupe

Blir ingen vinter för mig i år. Blir det här ♥
 
ALLA MINA LÄSARE MÅSTE KOMMA OCH HÄLSA PÅ!!!

En helg att minnas!

Har en riktig vilodag idag. Tänker ligga i sängen fram tills jag börjar jobba ikväll och bara göra ingenting. Haft fullt upp de senaste dagarna och nästa vecka lär också bli hektisk då ALLT i lägenheten plus källaren ska rensas, packas ner, slängas... Vad vet jag om hur mycket tid det kommer ta. 
 
I alla fall. Personalfesten i fredags, riktigt bra! Jag är så glad att så många ställde upp och hjälpte till. Vilka fantastiska vänner jag har ändå. Hanne hjälpte mig att handla i onsdags, Rebecca, Ida & Linnea hjälpte till att handla, duka och förbereda mat i fredags. Bageriet ordnade efterätten. Isa från charken hjälpte till med varmrätten. August och Anton fixade ljud och ljus. Jakob & Carl kom och spelade. 
 
Utan er hjälp hade det varken blivit bra eller överhuvudtaget blivit av. TUSEN tack och jätte roligt att så många kunde komma. Jag har så många fina minnen från min tid på Coop och det här blev ytterligare ett. Har några speciella händelser från kvällen som jag ALDRIG kommer att glömma. Fick sms skickade till mig som jag knappt kan läsa utan att bli tårögd och de två minnesbilderna på Anna, först när hon dansar i mitten på dansgolvet och sedan när hon senare under kvällen sitter med en chipsskål i famnen och moffar i sig. Så härlig! Älskar när chefer vågar bjuda lite på sig själva. På jobbet, bra med full kontroll men på personalfesten, BEHÖVS EJ!
 
Nästa vecka jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag och sen blir jag arbetslös ett tag innan jag drar vidare på nästa äventyr. Amanda flyttade in till en lägenhet i stan i veckan så jag får bo hos henne vilket antaligen kommer att bli hur bra som helst. Inte för att jag vet vad jag ska ägna all min fritid åt då jag plötsligt inte kommer att ha jobb att gå till men det kan säkert vara bra för mig det också, så som jag jobbat i mina dar... Blir nog bra.
 
Igår gick jag upp och städade lokalen med August & Anton. Mamma hjälpte till lite också. Vi gjorde en överrenskommelse med Anna under kvällen att gjorde vi det så skulle vi få något för det i veckan så nu ska jag bara klura ut vad som kan vara en rimlig belöning för allt fix. Jobbade därefter 12-22:15 och när jag väl slutat åkte jag vidare till Lovisa. Hon fyllde år i onsdags så hon hade haft födelsedagsmiddag och bland annat bakat en jätte god glutenfri tårta (snällt!) som jag fick smaka. Hade bil och hade haft jätte ont i magen de sista timmarnar på jobbet så blev ingen utgång för mig men det var ändå kul att hinna vara med på förfesten en liten stund. 
 
Några bilder jag tagit från Instagram så länge. Fler kommer!
 

Give Me That Slow Knowing Smile

 
 
Dagen: 
Jobbat 08-17:45
Afro 30 min 
Styrketräning 60 min
TRX 60 min
 
För att lugna mammas nerver mejlade jag även David på lunchen. Skrev att det vore skönt att få klara besked om hösten och han svarade precis som jag önskade. Att jag kan avsluta min tid på Coop med en riktigt trevlig personalfest imorgon och samtidigt veta att jag har en vinter i Karibien som väntar på mig! 
 
 Behöver alltså inte tröstdricka imorgon för att jag sagt upp mig och inte vet vart jag ska ta vägen... 
SÅ SKÖNT! Tack för det livet. 
 
Är riktigt taggad på imorgon nu!  Ulrika har åkt ändå från Coop Exta i Danderyd för att ersätta mitt spelpass imorgon så ska åka och hämta henne i Tannefors nu så ska hon få bo här med mig i helgen. Har även tänkt att hon ska hjälpa mig att fixa ihop de sista inför imorgon. Har lite roliga lekar på G ambitiös som jag är... 
 
Puss och kram! ♥

No Second Chance

Dagen idag:
Morgonrunda i V-sjö 5 km
Uträttat ärenden med Hanne plus hann med lunch på Rice and Bajs
Jobbat 17:30-22:15

Energi slut. Måste verkligen sova nu för imorgon jobbar jag 08-17:45
En vecka kvar på jobbet. En vecka kvar i lägenheten. 
 
Vad har jag gjort?! 
 
Skoja! Är det sista jag känner. Har tusen miljoner saker jag vill hinna med innan jag dör så dags att jag börjar någonstans. Hoppas verkligen att David från Langly ringer och bekräftar lite mer ordentligt att jag fått jobbet jag sökt för nu har det gått så långt att folk börjat tjata så mycket om huruvida jag fått några besked eller inte att jag börjat svara att jodå, jag ska till Karibien i höst! Ska säsonga lite. (???)
 
Kommer bli lite ledsen om jag inte får det med andra ord... Om han skulle ringa snart och ba Jadu Lina... du verkade jätte bra först och sådär och jag ville verkligen se dig säsonga hos oss men tyvärr så har vi hittat så många fler som verkat så mycket bättre än du så vi har valt att solla bort dig. Men du, lycka till i framtiden! Det löser sig nog. 
 
Skulle vara en riktigt mardröm. Hoppas den inte blir sann! Kommer börja gråta då...

Personalfest på fredag!

Kräftskiva med Coop Extra, sommaren 2011 
 
På fredag är det dags för personalfest igen! Det är jag som fixat lokal och har själva huvudansvarat kan man säga så nu inatt har jag drömt mardrömmar om att allt skulle gå åt skogen. Vilket såklart vore väldigt tråkigt och ett väldigt ovärt avslut på min tid hos Coop...Men såhär i vaket tillstånd tror jag inte att det gör det! Vad skulle kunna bli fel liksom? Kan bara bli kul??? Hanne ska hjälpa mig med inköp av engångstallrikar, bestick och glas samt alkohol på systemtet idag. 

Strong is the new skinny!!!! HEHE


 
Varit riktigt effektiv idag. Dagens träning:
 
2,5 km med Henke i V-sjö 
60 min Zumba 
30 min Core
60 min TRX 
 
Fråga mig inte var all energin har kommit ifrån men jag har ju mina perioder. Kör stenhårt på att få in ordentliga träningsrutinerna nu och jag tänker inte ge upp förrän jag sett resultat. Har mina mål. Ett av dom är att kunna göra flera chin ups på raken... Det kunde jag när jag var gymnast för många år sedan och jag stör mig på att jag knappt orkar en endaste idag. Vill känna mig lätt och smidig när jag gör sådana men just nu känner jag mig tung som en elefant SÅ klen jag är. Usch! 
 
Det här med matrutiner är mitt mål nummer två. En sak i taget! Tycker det är sjukt svårt att få in ordentliga sådana rutiner när man bor själv och jobbar så oregelbunda tider som jag gör. Skulle dessutom aldrig få för mig att laga en fin måltid till mig själv heller då det känns fruktansvärt ensamt att slå sig ner i köket och äta upp den maten själv. Då blir det hellre mat i farten eller lite choklad och det är ju inte så jätte bra... 
 

Ärlighet varar längst

Ärlighet varar längst. Det är min filosofi det. Allt blir så mycket lättare om man säger som det är från början. Om man skippar att tala i gåtor eller omformulera sig för att det ska låta bättre. Det är inte alltid så lätt och ibland kan det såra MEN så mycket enklare det blir att förstå varandra om man är öppen och uppriktig. Och inte låter det få komma ut på fyllan och sådär...Lätt hänt annars! Varit med om det några gånger men har förhoppnignsvis lärt mig nu (A)
 
I alla fall. Jag tror på det till 100%. Att man ska vara öppen och ärlig hur svårt det än är och idag har det varit en sådan dag då det varit väldigt, väldigt svårt. Då min egen moral satts på prov skulle man kunna säga. Då det hade varit så mycket enklare att ljuga men då jag kände att jag aldrig mer kan predika för att ärlighet varar längst med gott samvete om jag gör det, så jag sa som det var och det var jätte jätte jätte jobbigt. Dock det enda rätta. Men jobbigt. Jätte jobbigt! Tror jag blev några år mer mogen idag faktiskt.
 
Nu ska jag bege mig till EFC för att köra Zumba tillsammans med Simone. Provade det en gång för två veckor sedan och det var jätte svårt och jag kände mig jätte stel men just därför måste vi prova påt några fler gånger. Hatar att vara dålig på saker jag vill vara bra på. Var ute och sprang med Henke förut men med en Celsius i magen orkar man allt! 

Konsekvenser

Imorse vaknade jag av att någon låste upp min dörr. Det var lite läskigt fast jag blev ändå inte rädd för jag är jätte tråkig och blir aldrig rädd för något. Skrek Hallå och Vem i helvete är det (???) och då var det någon som skulle smörja min dörr. Hade väl missat det brevet från bostadsrättsföreningen...
 
Kom förresten precis på en gång när jag blev skrämd på riktigt bara för att jag skrev att jag aldrig blir det. Jag hade glömt att låsa för ett tag sen när jag bestämde mig för att ta en dusch. Älskar att duscha och stod väl och småsjöng lite lätt när någon plötsligt rycker upp dörren till badrummet och börjar herja! Helt utan förvarning. Och där stod jag naken och inte kunde ta skydd... Haha! DÅ blev jag rädd minsann. Innan jag såg vem det var såklart. Kan ni gissa vem? 
 
Rätt svar: Psykot Lina Gamsäter såklart!
 
 Gud vad jag saknar henne när jag tänker på sådana stunder. Hennes så sjuka idéer hon får för sig ibland... Älskar sättet hon fungerar när hon upptäcker att hennes bästa väns dörr är olåst och hon hör att jag duschar. Antar att de flesta skulle välja att gå in och knacka på dörren och säga typ "Lina jag är här nu bara så du vet" men Gamen hon, hon ser chansen att skrämma mig tills döds och eventuellt få mig att halka till i duschen, slå i huvudet och få en hjärnblödning. Och tar den!
 
Inte för att hon någonsin skulle tänka på några konsekvenser när det gäller sådana saker för det är just därför hon gör dom men det gillar jag också med henne. Ibland är det så skönt med människor som inte tänker. Även fast det kan vara jätte jätte jätte jätte irrriterande ibland också och vet ni vad jag tänker på då!?
 
 
JO, då tänker jag på när Hanne, jag och Lina går på stan och det är DOM TVÅ mot mig. Jag, tredje hjulet. Lyckas alltid bli offer för deras dumma fasoner. Finns speciellt en sak som dom alltid ska göra och det är att sätta krokben på mig. Hela tiden. De tycker dom är jätte kul för jag blir alltid jätte irriterad och säger att det inte alls är kul. Tänk om jag skulle ramla på riktigt!!! Och ramla på ansiktet och ha sönder mobilen och allt det där. Ni fattar ju inte att ni inte skulle skratta längre då!! :(
 
När jag säger så skrattar de bara ännu mer och så går de fem minuter innan de försöker fälla mig igen. Ibland hoppas jag nästan att jag en gång ska ramla och dö för då skulle de fatta hur tråkiga dom är när dom gör så, men troligtvis kommer de aldrig att hända. Vem har någonsin läst en rubrik i tidningen som lyder något i stil med "Kvinna 20 år, DÖDAD. Av hennes två bästa vänner. Dödsorsak: Gjorde krokben på henne på stan. 
 
Orimligt med andra ord. Men ändå! Det är ändå jätte irriterande när dom gör så... Vet inte vad jag ska göra för att få dom förstå ;/

Hanne & Linas kantarell- & baconpaj

 
Igår gjorde jag & Hanne vår goda paj igen och bjöd våra vänner på. Riktigt god och de verkade dom också tycka! Rekommenderar att ni provar att göra den själva. Så mysigt med svamprätter till hösten ♥
 
Pajdeg: 
125 g smör 
2 ½ dl mjöl
2 msk vatten
 
Fyllning: 
ca 200g kantareller
100 g bacon 
2 schallotenlökar
100 g riven ost
2 dl creme fraiche
2 ägg

Blanda pajdegen och smula sönder den med händerna. Låt stå kallt i kylen medan du förbereder fyllningen. Stek kantarellerna, baconen och löken. Salta och peppra. Vispa creme fraiche, ägg och ost. Ta ut degen ur kylen och tryck ut den i en pajform. Förgrädda i 200º ca 3-4 minuter. Häll över kantarellerna, baconen och löken. Därefter ostfyllningen så att det blir ett fint och jämt osttäcke. Fortsätt grädda tills pajen blir gyllenbrun! Ca 30-40 minuter. 
 
Servera med en god sallad till! 

Revenge


Min trygghet

 
Ni är min andra familj i livet. Den som jag valt ut själv. Noga. Mina bästa vänner i vårrt och torrt. I framgånger och motgångar. På fredagskvällen och på söndagsmyset. Jag älskar er och kommer alltid att göra ♥ Ni kommer alltid att komma först. Julia, Simone, Lovisa, Amanda & Hanne. Ni är dom allra BÄSTA! Har alltid varit och kommer förhoppningsvis föralltid att vara.
 
Och Lina Gamsäter såklart men hon är ju på Korsika... 

Night turns to whatever we want


jskdkdk

Jätte rolig kväll igår! Underbart med hemmafest. Massor av blandat folk jag inte brukar träffa annars och massor av dricka... Simone styrde upp lekarna. Beerpong och ngn annan skojig lek som ingen förstod först men som alla fattade sen.

Nu är jag påväg mot Ica. Har äntligen lyckats ta mig upp ur sängen och hungrig som jag är men tomt i kylen som jag har så blev jag tvungen att bege mig hit. Tänkte köpa sushi och äta i min ensamhet.

Ikväll blir det pyjamasparty hemma hos Hanne! Hon har vunnit på Lotto så hon ska bjuda på massor av gott att äta och så :-)


Like the meaning is lost in translation

 
Utvilad som jag var imorse begav jag mig till gymmet. Var med på morgonens cirkelträningspass 11:15 men det var inte alls som att köra TRX med Mia. Tyckte intervallerna på varje övning var alldeles för korta. Försökte köra så ordentligt jag kunde men varje gång instruktören sa att nu pressar vi det sista så kände jag att jag hade så mycket kvar att ge. Kanske gjorde alla fel? Eller så har jag blivit stark!!! Eller så var helt enkelt intervallerna för korta... 
 
Skitsamma. Klockan 13:30 hade jag bokat klipptid hos Charleb på Hårfixarna och det var lite väl länge sedan sist kanske, men Charleb var lika glad för det! Han toppade mitt hår och fixade till min lugg... Hävdade att jag hade den åt fel håll och bytte bena och klippte den efter det så nu måste jag vänja mig vid att ha håret åt andra sidan. Vilket jag inte haft så länge jag levt så från och med den stunden började ett nytt kapitel i mitt liv. Sjukt galet! Haha
 
Träffade Ida & Sanne efteråt och hann med en lunch med Amanda och ikväll blir det fest! Hemma hos Julia. Är tyvärr sjukt otaggad på det och vill helst av allt bara krypa ner i min säng och stanna där hela kvällen, men nu är det som det är. Verkligen ALLA tjatar på att jag ska gå och säger att det inte kommer att bli kul om inte jag kommer så jag får väl försöka rycka upp mig och pallra mig dit ändå med svansen mellan benen. Lite sprit brukar lösa det mesta! 
 
SKOJAAAAAAAAAA! Är på ett riktigt skoj humör idag :) Ska bli jätte kul såklart! Älskar när Julia är i stan. Vi har alltid lika roligt tillsammans när vi är fulla och dumma ♥

No matter what happens I can't let you go

Igår frågade Johan i spelet vad jag skulle hitta på ikväll. Svarade att jag inte visste men att jag måste hitta på något kul för jag gillar inte att jobba stängning och därefter inte veta vart jag ska ta vägen. Vill inte bara åka hem SJÄLV och lägga mig. Så jävla ENSAMT! 
 
Eftersom jag & Johan är väldigt olika så skrattade han bara till när jag sa så och kollade på mig som om jag var en rymdvarelse. Som om han verkligen inte kunde förstå hur man INTE kan tycka det är det skönaste som finns att bara åka hem och slappa efter jobbet. Å andra sidan har Johan en flickvän som han kan mysa med och då kanske man ser på saken lite annorlunda, men att bara komma hem efter 10 timmar isolerande från sina vänner och gå och lägga sig SJÄLV... Det känns verkligen ensamt. 
 
Kände mig alltså lite ensam igår eftersom det var precis vad jag gjorde. Var jätte pigg under min rast och jätte taggad på att hitta på något men sen hände något och all min energi förvann. Satt kvar framför ratten i över en halvtimme i bilen innan jag ens orkade gå från parkeringen till lägenheten så trött var var. Sedan, väl hemma somnade jag BUMS. Usch vilke tråkig kväll. 

Morning Glory

 
Jobb idag 12-22:15
Dagens projekt innan det blir att försöka få ordning på mitt förnuvarande typ rastahår? Har haft för bråttom för många gånger efter att jag duschat och inte hunnit reda ut det så det är världens tovor i det. Var ett kul ett tag som när till exempel Jakob tjatade om hur tjockt det var... Men riktigt så var det ju inte. Det var tovigt, inte tjockt! 

Du gjorde mig skör som glas


 
 Vissa dagar från barndomen minns man fortfarande som igår. Som den där kvällen då jag var ursinnig som vanligt på Kalle, hade planerat att fly och förberett cykelhjälm på huvudet för att rymma till mamma men Kalle låste ytterdörren och ställde sig ivägen. Blev tvungen att låsa in mig själv på toan för att slippa se honom och lyckades någon gång under kvällen springa därifrån till mitt eget rum. Där kunde jag, om jag var tillräckligt snabb, hinna klättra ut genom fönstret, ut på balkongen och sedan klättra längs sidan på trappan för att komma ner till markträdgården. Väl nere och med Kalle skrikandes på mig i hälarna sprang jag så fort jag kunde bort därifrån. Svängde till höger efter tunneln och tog en omväg genom skogen eftersom jag tänkte att Kalle säkert skulle tro att jag sprang till vänster. Var liten, mörkrädd och rädd för fullgubbar men allt jag tänkte på var mamma, mamma, mamma. Bara jag får komma hem till mamma så blir allt bra. 
 
Har nog aldrig känt mig lika trygg i mammas famn som den kvällen när jag äntligen kom fram. Bestämde mig samtidigt för att aldrig kalla pappa mer för pappa. Som han är ska inte en riktig pappa vara. Envis och bestämd var jag över den saken trots mina sju år. Tänker ibland att mitt liv nog hade sett ganska så annorlunda ut om någon hade lyssnat på mig vid den åldern och låtit mig få flytta därifrån, men ingen förstod för jag var liten och då är man dum i huvudet. Allt går i perioder och det går väl över. Det blir bra Lina ska du se sa mamma och lät mig stanna en vecka för att sedan packa väskan igen och ge honom nya chanser som han aldrig tog vara på. Jag förstod redan då att något var fel men ingen lyssnade och idag är jag 20 år och känner fortfarande likadant. Kalle förtjänar inte att bli kallad pappa och så länge han inte bestämmer sig för att förändra den han är så kommer inte den saken heller förändras. Spelar ingen roll om man förstår eller inte. Jag ser igenom hans falska spel han spelar och jag förstår hans oförskämda gåtor han försöker tala i när han försöker säga något men inte vill säga vad han menar rakt ut. 
 
För mig är Kalle idag en vuxen människa som behöver hjälp men som är för stolt för att be om det. Sorligt men sant. Har lärt mig att acceptera att det är som det är. Omständigheter som det inte går att göra något åt är onödigt att må dåligt över. I veckan hittade jag den här bilden hemma hos mamma och då tillät jag mig själv att göra ett undantag och fundera lite över det förflutna. Över sådana frågor som vart någonstans det gick fel och vad som egentligen hände? Och hur det ens kan vara möjligt att man lyckas få sin egen dotter att känna så mycket hat mot en? Jag skulle känna mig så misslyckad men han verkar fortfarande tycka att han gjort allt rätt...

Tjockgener

Idag jobbade jag först 08-17:45 och därefter blev det raka vägen till gymmet. Körde Afro pass och ett efterkommande styrkepass tillsammans med Simone. Har verkligen kommit in i något slags träningsryck nu. Tränar hela tiden känns det som och har kontant träningsvärk.

 

Det är synd att jag ärvt tjockgenerna från Kalles sida och älskar mat och allt som är sött, för åt jag bara lite mindre så hade jag väl snart inte haft något fett kvar på kroppen. Älskar mat, godis, nötter, såser (speciellt BEANÄÄÄsås), pommes, pizza... Allt som är onyttigt gör mig belåten och den dagen jag säger något annat så ljuger jag. Ni kan påminna mig om det då om ni vill. 

 

Lite nyttigare borde jag väl kunna bli dock? Tråkigt att träna och bygga muskler om det ändå inte syns... Har för nuvarande -10 kronor på kontot men med en lön som trillar in i natt kanske jag borde passa på att storhandla lite ordentliga matvaror imorgon... Vi säger så!

 

Nu ska jag basta. Ringa Julia och svara på Davids fina sms han skicka till mig idag. Hade precis fått världens mest ångestframkallande samtal innan och ville typ försvinna för alltid men så var det som om självaste livet kom på att nu var jag kanske lite väl orättvisst mot lilla Lina så det är nog bäst att jag gör henne glad igen. Och så plötsligt räddade David min dag! Tack, eller nått ♥

 


The Worst Feeling


Hörrudu Berg, vad styr du med egentligen?

 
Jag älskar den här jobbtröjan! Respekt. Ska lätt ha med den när jag flyttar utomlands och ha den att träna i.  Så kan jag om jag vill hitta på att jag spelat i lite alla möjliga sporter om någon skulle fråga. Fotboll, handboll, basket... Jag älskar att hitta på saker om mig själv och se hur folk reagerar. Reaktionerna jag skulle få om jag berättade seriöst om min tid som basketspelare till exempel... Hur bra jag var och sådär. Jätte kul! Ser ju verkligen inte ut som en basketspelare men vad ska man tro om man inte vet bättre?
 
Ja, eller alltså så berättar jag bara om min förubutik som jag jobbade i under ett år och som jag älskade som om den vore min egen. Om någon skulle fråga alltså. 15 dagar kvar på jobbet nu... 8 dagar kvar till personalfest! Mycket som snurrar i mitt huvud just nu men i min yrkesroll i min röda tröja som det står Berg på ryggen på, då känner jag mig alltid lika trygg. Alltid glad, social och positiv i den ;) De tre magiska egenskaperna...

It might drive you crazy, but don't let it phase you

Jobb idag 08-17:45
 
Efteråt kom Henke hem till mig. Han mådde skit sa han för han hade råkat förstöra sin mobil på jobbet och fått parkeringsböter under tiden han var och lämnade in den. Jag tyckte lite synd om honom då och lånade ut min gamla iphone tills vidare men tänkte ändå högt att han måste ju vara dum i huvudet som inte använt Icloud... 
 
Inte för att jag visste att jag själv gjorde det förrän jag provade att logga in på det idag men det kändes ändå bra att säga så. Kände mig bättre än honom då.
 
Blev femman i Vidingjsö för oss två innan vi åkte tillbaka hit och fick besök av Lovisa & Simone. Henke tjatade om mat men fattig som jag är såhär en dag innan löning har jag inte så mycket av det här hemma. Gick till köket och gjorde ett tappert försök att steka ihop en omelett till honom vilket jag kanske inte borde ha gjort... 
 
När jag frågade om det smakade bra och han frågade om han skulle vara ärlig och jag sa att jag, det är klart du ska va så kände jag mig plötsligt inte alls bättre än honom längre. Det är ju tanken som räknas Lina men jag känner mig inte så hungrig längre... Och så skämtade han om att nu jävlar måste han va skyldig mig en riktigt finmiddag! Ironiskt nog.
 
 Lina & Henke i oktober 2007 ♥ ALLTSÅ FEM ÅR SEDAN?! Hjälp vad tiden går snabbt...

Some Nights

Tänk vad många tankar man tänkt på den där stolen och vid det där skrivbordet... 

Sometimes You Just Have To Be Friends

Jag vet att jag har skrivit det förut, men Jakob är verkligen världens bästa killkompis. Så klok men samtidigt så barnslig. Han drar ner mig på jorden när jag tänker för svart eller vitt samtidigt som han han spenderar en sista sommarkväll utomhus med mig och hittar på massor av bus. Precis som om vi vore femton igen. Han och Carl var redan hemma hos mig när jag slutade igår och eftersom det var så varmt och skönt ute blev det en lång promenad genom stan istället för film. Vi gick från utkiksplats till utkiksplats, sökte adrenalinkickar och drog massor av sjuka skämt på vägen. Dom har lika sjuk fantasi som jag de där grabbarna så det känns bra att vara med dom och liksom få bekräftat att det finns fler som det kan bli lite fel i huvudet på ibland.
 
Lina & Jakob våren 2011
 
Idag har jag varit ledig och tränat som en idiot. Hade behövt en sovmorgon men Simone hade bokat in mig på ett MRL pass 09:30, så det var bara att snöra på sig inlinsen och rulla till gymmet när klockan ringde klockan 09:00. Efteråt begav jag mig hem till mamma för att äta frukost och där lyckades jag fastna i soffan bland massor av gamla framkallade bilder. Råkade somna dessutom så vaknade inte förrän klockan sex igen och då hatade jag mig själv en aning som bokat in mig på ett Core pass 19:30 + TRX Cirkelträningspass 20:15. 
 
Ville verkligen inte men begav mig dit ändå. Såklart! Körde som sist TRX träningen själv med Mia så det fanns inga genvägar att ta ens en endaste minut... Vilket självklart fick mig att vilja skjuta mig själv ett antal gånger men nu efterhand känns det bra. Och det är ju bra. Godnatt ♥

Måndag!

Storstädat idag. Hoppade in i duschen 30 min innan jobbet så tack tack för keps. Hade tänkt gå/springa men så kom bussen precis när jag fick förbi busshållsplatsen så nu har jag inte ens bråttom längre.

Jobb 17:30-22:15
Efteråt ska jag leka med Jakob!


Alla dessa personliga brev....

Då var denna jobbvecka över. Blev många timmar. De sista idag gick riktigt sakta men så kan det vara ibland. Det är inte alltid lika kul att jobba och man är inte alltid lika glad och gör inte alltid sitt bästa som majoriteten av alla som söker min tjänst skriver att de gör i sina personliga brev. Hej jag heter Lisa och jag är såhär många år gammal. Är en positiv, glad och social tjej som älskar utmaningar. Jag gör alltid mitt bästa och har lätt för att lära och att knyta nya kontakter. Jag är serviceinriktad, bra på att ta egna initiativ och har alltid ett leende på läpparna...
 
Nu är inte jag någon personlig coach här, men ett tips till alla er som söker jobb inom servicebranchen. Känner ni er träffade, gör om. Alla skriver att dom är positiva, glada och sociala! Kom med något nytt. Tänk lite outside the box när ni skriver era personliga brev... Får in flera CVn per dag just nu, tror det är över 500 som sökt min tjänst och skulle chansa på att ungefär 90% av alla som har sökt har beskrivit sig själva lika dant. POSITIVA, GLADA och SOCIALA! Muy bien but not enough. Som företag vill man veta varför just DU vill jobba hos en och vad just DU kan bidra med. Är du en grym säljare som skulle toppa försäljningen eller kanske en grymt sportintresserad kille som skulle ha mycket gemensamt med de sportnördar som kommer och spelar? Eller är du kanske en fantastisk kreaktiv kvinna som älskar att komma på nya sätt att skylta snyggt på med aktuella kampanjer? 
 
Skriv något som utmärker just dig! 

I better let you go

Denna låt kommer gå på repeat hela morgonen i spelet, First Aid Kit – Glad That You Called (feat. First Aid Kit)

Dreaming With A Broken Heart

Nehepp nejmen då var min helg slut då. Jobb idag 12-22:15 och imorgon 08-07:45 HEJDÅ LIVET SES PÅ MÅNDAG! 

When I passed you in the doorway, you took me with a glance

 
Jobbat idag 08-17:45. Fredag = sjukt stressig eftermiddag! Konstant lång kö de fyra sista timmarna. Måste springa av mig nu för att få bort inställning stressa men ha samtidigt full kontroll. Vill inte va sådan när jag är ledig. Ikväll blir det middag hemma hos Lina Lindblad på jobbet! 

When everything is out you gotta take it in

Blev femman med Henke. Bad han springa iväg sista kilometern för att han skulle få ta ut sig ordentligt (läs tänkte att bara han inte ser mig längre så kan jag gå lite...) men vad gör han då tror ni? Springer i mål, vänder om och dyker plötsligt upp bakom mig. Lina, vad göör du? Går du din fuskare?

Ertappad på bar gärning. Attans!

Körde lite mage efteråt och sen bar det av mot korpvallarna. Kollade fotboll med Hanne i höstkylan innan det blev två koppar kvällste hemma hos Amanda. Dagens ros går till August som kom och hämtade oss.

Fina Henke! ♥

 


Why Do You Raise My Hopes?

 
Mitt blåbärke ser inte direkt bättre ut såhär tre dagar efteråt... Dessutom är träningsvärken från i tisdags värre idag än var den var igår så just nu har jag bara ont överrallt. Kom varken iväg på någon springtur imorse eller orkade ta tag i att städa med all smärta i kroppen MEN, nu är jag på bra humör igen och tänkte ta igen förmiddagens långsamma timmar. En tur på inlinsen intill stan för ett ärende löste allt.
 
Nu väntar jag på att Henke ska komma och hämta upp mig för en runda i Vidingsjö. Han är rolig han som fortfarande frågar om vi ska springa tillsammans fast jag aldrig orkar med hans tempo... 

5 ÅR

Nu i september har jag haft den här bloggen i fem år... Sjukt länge! Brukar tänka på vad som skulle hända med den om jag plötsligt skulle dö. Om mina vänner skulle sitta och läsa om allt vi gjort tillsammans och gråta lite... Eller om den skulle stängas ner. Eller om folk fortfarande skulle gå in och lite halvt psyk hoppas på att jag plötsligt skulle uppdatera igen! Ungefär som när man ringer till en döds telefonsvarare bara för att höra hens röst men egentligen så hoppas man fortfarande på att personen ska svara. 
 
Inte för att någon närstående till mig har dött så att jag har gjort det, men jag kan bara tänka mig att man gör det. Ringer ibland till Farfar och när han inte svarar kommer hans telefonsvarare på och då är det ju gamla friska farfar som pratar... Inte handikappfarfar ;/ Blir rörd då.
 
Jag & Lovisa, September 2007 ♥ Vilka pluttisar! 

You Can't Have It All

Dagen igår. Jobbade tillsammans med Hanne i förbutiken vilket kändes som att få betalt för att fördriva tiden med sin bästa vän. BIG like. Jag älskar att vi ena dagen kan flamsa runt och skratta åt massa sjuka saker och andra dagen kan jobba en hel dag tillsammans och samtidigt göra ett bra jobb. Världens bästa oslagbara kombination ♥
 
Efter jobbet åkte jag hem till Lovisa. Vi stekte falukorv och kokade makaroner. Simone kom också. Jag hade ont i benet och var fnittrig. Idag vill jag gråta. Tycker livet behandlar mig orättvist. Det gör ont i mig på något sätt. Känner mig liten och hjälplös såhär klockan halv tolv på förmiddagen och vill helst av allt krypa tillbaka ner i min säng igen och stanna där hela dagen. 
 
Inte för att jag ska göra det men det är så det känns. Jag är inne i en hurtig period just nu och envis som jag är ska inga omständigheter i hela världen få påverka det. David från Langly ringde nyss och kom med goda nyheter inför hösten så det finns ingen mening med att gå ner sig över lite spilld mjölk. Ha en bra dag! Själv ska jag ta tag i och att städa nu, sedan ut och springa och låta smärtan i benet döva smärtan i bröstet (hehe) 
 
Hanne & jag på Coop Extra. 3 veckor på jobbet kvar... Kommer sakna massor men måste gå vidare ♥

Oh sometimes the blues is just a passing birdHaft damp mycket energi idag. Tio timmar på jobbet kändes som fem och efteråt blev det hem, käka och vidare mot gymmet. Körde ett TRX baspass med Mia som instruktör och fick all hjälp jag kunde få för att göra övningarna rätt då det var bara hon och jag som körde. Lyx! 
 
Efter passet lämnade jag kvar skorna och bestämde mig för att ta en tur på inlinesen innan jag begav mig hemåt. Hade fortfarande massor av energi kvar som jag ville göra av med och jag och inlinesen behövde bli vänner efter morgondagens incident. Blev en en timmes runda runt ån inne i stan med ett mjukt fall framför Kalle & Joels om satt och chillade på bänk. Hade för mycket fart igen... Kunde inte bromsa och vända mig om samtidigt så ramlade på rumpan framför dom :( Visserligen väldigt mjukt för min rumpa är mjuk ändå pinsamt! Vad händer liksom? Kan jag bara sluta ramla?! Kan bara åka snabbt men så fort jag ska trixa lite... plums i backen bara. Sämst.
 
Aja. Nu ska jag sova. Det blev lite senare idag då chefen bad mig göra en snygg kupong till Östria Lambohov som ska lappa bilar utanför sjukhuset imorgon. Kunde såklart inte säga nej till det när hon sa att hon hade hört att jag var så duktig på det... Och dessutom var det länge sen jag jobbade i Photoshop så det var väl på tiden att jag åstadkom något där tänkte jag! Sen att jag aldrig blir nöjd och hela tiden får nya idéer om hur jag vill ha det så att tiden bara rinner iväg är en annan femma. Anna kommer garanterat bli nöjd imorgon och det är huvudsaken. Puss och godnatt ♥

Klantigt fröken Berg

Orkar inte mig själv ibland alltså. Hade väskan över axeln, mobilen i den andra och lyssnade på jätte hög och härlig musik när det plötsligt slog mig att det inte var någon bra idé att hoppa över trottoarkanten inklusive allt grus där det håller på att bygga om. Bestämde mig för att bromsa in i sista sekund men var försent. Inlinesen gled i gruset och jag som inte hade några fria händer att ta emot mig med var tvungen att kasta mig åt sidan. 
 
Första tanke: Såg någon det där så skäms jag ihjäl
Andra tanke: Jag ska på TRX-pass idag ju! Orkar inte skada mig.
Tredje tanke: Har verkligen inte tid för det här. Börjar jobba om 10 minuter. Skitinlines. 
 

:(

Ramla och krossa iPhone...


Tisdag

Idag jobb 08-17:45. Därefter TRX-pass på EFC klockan 20:00
Har cykeln hos mamma så får bli inlines idag. Länge sen! Ful bild men bjuder på den så länge. HA EN BRA DAG!!!!!!!!!

Tips på kantarellställen?

Kantarellplockningen med Hanne då. Blev likt allt annat idag inte riktigt som jag tänkt mig... Vad vi letade och letade men så lite kantareller vi fann! Tre skogar provade vi. Samtliga lika dåliga. Har någon av er ett tips på en härlig kantarellgömma kan jag gå med på att ge det en till chans men annars lär det dröja innan jag ger mig ut i skogarna igen. För att plocka kantareller i alla fall.

Kvällen spenderades hemma i Hannes lägenhet. Vi kompletterade de kantareller vi lyckades samla på oss med ett extra paket från Priso och tillagade en god kantarell- och baconpaj! Med lök, paprika, ost och crème fresh. Förvånansvärt gott. Längtar redan till lunchen imorgonbitti då Hanne ordnade matlåda åt mig av pajen som blev över. 


Måndag!

Blev inget styrkepass. Hade missuppfattat Simone. Hon var på möte när jag kom till gymmet imorse så jag fick träna själv. Körde 11 minuter på löpbandet, 11 minuter på trappmaskinen och 11 minuter på Crosstrainern. Ett lagom morgondags innan frukost!

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Norrköping och är jätte irriterad på min bror. Det var verkligen slöseri på tid att hämta honom. Tog mycket längre tid än vad jag hade räknat med och jag har en ledig dag idag! Vill inte slösa bort den på att göra goda gärningar för någon som ändå inte blir tacksam. Suck!


You Appear Just Like A Dream To Me

@Aruba, Karibien
 
Då var denna vecka slut och jag ska sluta analysera sönder saker och ting och gå och lägga mig. Simone har bokat in mig på ett styrkepass imorgon klockan 9:30 så jag behöver komma i säng. Därefter ska jag åka och plocka kantareller med Hanne i någon skog och klockan halv sex ska jag hämta Niklas i Norrköping. Godnatt ♥
 

True


Vart jag än går - Stiftelsen

Var tröttare än tröttast efter jobbet igår. Absolut ingen energi kvar. Lekte att jag hade min egen spelning med Lars Winnebäck sista timmen för att hålla mig själv vid liv.

Somnade hyfsat. Klockan halv åtta idag ringde Lina från jobbet och väckte mig. Då ställde jag om klockan till 8:20 och nu klockan 8:32 ska jag bege mig dit igen. Tur för mig att det bara tar 6 minuter för mig att cykla för att jag börjar 8:45. Slutar vid tre... 

Linnelakan

 

Never say never

Gick ut igår! Bästa kvällen.

Nu jobb 12-22:15


RSS 2.0