What Will They Do

Ursäktar om jag ännu en gång kommer att behandla bloggen som om den vore min klagomur, men nu är jag hemma i alla fall. Och jag är fruktansvärt trött. 
 
Det tar sin tid att ta sig hem från Dubai
Mycket väntan, för mycket stillasittande och långa köer
Mitt i natten dessutom
 
Har knappt fått sömn men självklart nackspärr
Ihop med träningsvärk så hela kroppen värker i princip
Jätte skönt
 
Lägger in lite bilder för tillfället 
Har inte använt en droppe smink på hela veckan så hade självfallet kunnat se lite bättre ut 
lite här och där men det kan jag absolut leva med 
 
Min lugg TVINGAS jag leva med 
Lägga i en toning i håret klarar jag bra själv men de här gångerna då jag... 
får för mig att klippa min lugg/sidlugg 
 
Varför har jag ingen som stoppar mig då?!
 
Jag måste lära mig att låta mitt hår vara. 
 
 
Nu ska jag sätta klockan och gå och lägga mig ett slag. Bortsett från stundens irritationer (som enbart beror på sömnbrist) så mår jag fantastiskt bra! Det känns som varenda cell i min kropp har fått ny energi efter en vecka med mamma. Jag känner mig sjukt taggad på att vara på det sista semesterdagarna och jag känner mig sjukt taggad på att ta vara på sista tiden i Linköping innan jag drar! Den tänker jag verkligen inte slösa bort på att grubbla över småsaker. Från och med nu har jag två månader på mig att hinna spendera så mycket tid som det bara går med alla jag älskar. Jag ska bara sova en stund, sen börjar det... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

Hemlängtan

Sjätte dagen i solen. Sjätte dagen på gymmet. Sjätte dagen med mamma. Nu längtar jag hem. Speciellt längtar jag efter Hannes roliga kommentarer. Det finns så mycket kul hon skulle kunna klaga på här. Som man inte kan klaga på med mamma, för hon kan inte skratta åt saker man inte bör skratta åt. Om hon kan skratta alls förresten? Jag tror faktiskt aldrig att jag hört henne skratta.

| | 2 kommentarer |

Dubai

Jag hade mina aningar vart mamma bokat en resa. Fick inte veta vart förrän vi skulle checka in bagaget på flygplatsen, men då jag fick reda på att det var Dubai vi skulle åka tillbaka till - Då sken jag upp som en sol. Det är varmt här. Väldigt varmt. Att gå ut kan liknas med att öppna en ugn med nybakat bröd. Värmen överrumplar en. Att komma in känns ungefär som att gå och svalka sig i frysen på Coop efter att ha haft lite för bråttom till jobbet. Att ta ett bad i havet känns som att krypa ner i ljummet, ångade badkar. Det är tur att poolen svalkar.

| | Kommentera |
Upp