What Will They Do

Ursäktar om jag ännu en gång kommer att behandla bloggen som om den vore min klagomur, men nu är jag hemma i alla fall. Och jag är fruktansvärt trött. 
 
Det tar sin tid att ta sig hem från Dubai
Mycket väntan, för mycket stillasittande och långa köer
Mitt i natten dessutom
 
Har knappt fått sömn men självklart nackspärr
Ihop med träningsvärk så hela kroppen värker i princip
Jätte skönt
 
Lägger in lite bilder för tillfället 
Har inte använt en droppe smink på hela veckan så hade självfallet kunnat se lite bättre ut 
lite här och där men det kan jag absolut leva med 
 
Min lugg TVINGAS jag leva med 
Lägga i en toning i håret klarar jag bra själv men de här gångerna då jag... 
får för mig att klippa min lugg/sidlugg 
 
Varför har jag ingen som stoppar mig då?!
 
Jag måste lära mig att låta mitt hår vara. 
 
 
Nu ska jag sätta klockan och gå och lägga mig ett slag. Bortsett från stundens irritationer (som enbart beror på sömnbrist) så mår jag fantastiskt bra! Det känns som varenda cell i min kropp har fått ny energi efter en vecka med mamma. Jag känner mig sjukt taggad på att vara på det sista semesterdagarna och jag känner mig sjukt taggad på att ta vara på sista tiden i Linköping innan jag drar! Den tänker jag verkligen inte slösa bort på att grubbla över småsaker. Från och med nu har jag två månader på mig att hinna spendera så mycket tid som det bara går med alla jag älskar. Jag ska bara sova en stund, sen börjar det... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemlängtan

Sjätte dagen i solen. Sjätte dagen på gymmet. Sjätte dagen med mamma. Nu längtar jag hem. Speciellt längtar jag efter Hannes roliga kommentarer. Det finns så mycket kul hon skulle kunna klaga på här. Som man inte kan klaga på med mamma, för hon kan inte skratta åt saker man inte bör skratta åt. Om hon kan skratta alls förresten? Jag tror faktiskt aldrig att jag hört henne skratta.


Dubai

Jag hade mina aningar vart mamma bokat en resa. Fick inte veta vart förrän vi skulle checka in bagaget på flygplatsen, men då jag fick reda på att det var Dubai vi skulle åka tillbaka till - Då sken jag upp som en sol. Det är varmt här. Väldigt varmt. Att gå ut kan liknas med att öppna en ugn med nybakat bröd. Värmen överrumplar en. Att komma in känns ungefär som att gå och svalka sig i frysen på Coop efter att ha haft lite för bråttom till jobbet. Att ta ett bad i havet känns som att krypa ner i ljummet, ångade badkar. Det är tur att poolen svalkar.


You can have it all but not til you prove it

Stackars lilla bloggen
Den håller på att förfalla likt en trasig själ
 
Själv har jag varit på Öland ett par dagar 
Och inte knäppt en endaste bild 
 
Så kan tyvärr inte stolt visa upp hur bra jag haft det
men det har jag 
 
Har tagit det rätt lugnt 
Pendlat mellan Borgholm & Haglunda
Läst deckare 
Sovit 
Tagit hand om Farfar 
 
En kväll gick jag ut och käka med en som jag inte kände 
Hamnkontoret, Borgholms mysigaste restaurang
 
Vi hamnade på Strand 
Sista timmen mellan två och tre spenderades på Harrys 
 
Innan jag somnade den natten tänkte jag 
Att slutar det såhär bra
är det kanske inte så farligt att resa ensam ändå 

Imagine Dragons - On The Top Of The World

Då hade man semester. 
Tre oplanerade veckor som kan sluta hur som helst. 
Allt är upp till mig. 
 
Idag har det dock blivit en lugn dag.
 
Legat och läst i soffan på balkongen, i eftermiddagssolen.
Råkat fastna i Johan Theorins debutdeckare Skumtimmen
Den är så spännande att jag helst skulle vilja sträckläsa ut hela på en gång, 
men riktigt så mycket enstörning känner jag inte för att vara idag. 
 
Annars har jag varit på massage idag 
Nappade på ett Prova på erbjudandeEvas Massage.
30 min för 150:- 
 
Eva och jag kände igen varandra
Hon brukar handla snus på Coop
 

industrial chic

 
Så roande att låtsas vara redaktör
på Elle Interiör

Ett kollage by me and mina inredningsdrömmar
 

Death doesn't kill you


Efterbild Städat

Här kommer den utlovade efterbilden. Kan även med glädje meddela att det faktiskt fortfarande ser ut just precis såhär hemma hos mig, trots att det var några dagar sedan jag städade. Imponerade för att vara jag. 
 
Nu jobb 08-17:45 

Egentligen är det så enkelt.

Nu ska jag vara 100 % ärlig. Jag är inte inne i någon bra period i livet just nu. Varje dag jag vaknar och det är dåligt väder så försöker jag skylla på det, att allt är vädrets fel, men jag vet att det inte beror på vädret. Det är något annat. 
 
Ibland önskar jag verkligen att någon kände mig likabra som jag kände mig själv och kunde peka ut vad det är, för det är så jobbigt att fundera över det själv. Vad är det som är fel? Varför finner jag ingen ro? Varför låter jag så bitter när jag tänker högt? Varför stör jag mig på så mycket som jag inte brytt mig om förut?
 
Jag har jobbat på Coop i över tre år och jag har aldrig förut irriterat mig på kunderna som kommer och går och köper samma saker varje dag, men de senaste dagarna... De här människorna som kommer och köper samma ciggpaket, ett om dagen, varenda dag...Dessa människor har börjat väcka någon slags irritation hos mig. Vad gör de med sina liv egentligen? Hur kan de välja att hellre köpa ett paket cigaretter om dagen istället för att köpa två varannan dag? Är det så kul att gå och handla? Och varför verkar de bli så glada över att se mig? Nästan skrämmande glada. Som att jag, genom att bara vara lite glad och omtänksam på något sätt lyckas göra deras dag. 
 
Kunder öppnar upp sig för mig, de säger att de saknat mig när jag inte jobbat på länge, de säger att jag är så duktig, att jag är så snäll och det är så skönt att prata med mig. När jag är ute känner de igen mig och ropar Coop-tjejjen efter mig. Handlar jag på Ica är det nästan alltid någon som kommenterar att jag borde handla på Coop... Det har blivit så mycket jag och Coop på senaste tiden. För mycket för mitt eget bästa tror jag. 
 
Mamma är den enda som jag ringt när jag fått panik över att jag är kvar fast jag egentligen vill något annat. Det känns alltid tryggt att ringa mamma när man är upprörd, men egentligen är hon helt fel för mig för hon säger så fel saker. Hon har alltid sagt till mig att det är väl onödigt att säga upp sig om man inte har något annat jobb..."du har ju en hyra att tänka på" och blablabla. Alltid det säkra före det osäkra. För det är så hon är och så hon fungerar. Men är det jag? Är det jag och stanna kvar på ett ställe där jag känner jag inte utvecklas? Bara för att man trivs behöver det inte betyda att det är rätt.
 
Jag antar att ni redan förstått svaret själva.
 
Nej, det är verkligen inte jag. 
 
Jag har aldrig varit som mamma och varenda gång jag inte lyssnat på henne när hon sagt att det inte går, så har jag lyckats ändå. Varenda gång hon tvivlat på något som jag vill göra är det som att hon bäddat för mig att det ska gå. Visst att hon hjälper mig med mycket och jämt ställer upp när jag behöver henne, men något vidare bra för min personliga framgång är hon faktiskt inte. När hon ger mig råd utgår hon från sig själv och hur hon ser på saken istället för att försöka förstå mig och det blir liksom inte bra. 
 
Men ändå... Ni vet, man är ung och lite vilsen. Det vore ju så skönt om man kunde lyssna på sin mor och att hon sa de där rätta sakerna som man behövde höra. Som att man borde göra det man känner för, att man ska passa på att göra allt det där man vill medan man kan och Att Det Löser Sig. Jag skulle lätt anställa mig själv om jag drev en butik eller restaurang så det är väl klart som fan att det skulle finnas någon som vill ha mig om jag skulle sticka ut i världen och resa och sedan komma hem arbetslös. Jag glömmer aldrig när min förra chef Gabbi på Linds Café sa att jag verkligen har den där äckliga servicekänslan i mig och det är ju inte så att den försvinner för att man gör något annat ett tag. 
 
Egentligen är det så enkelt. Man lever bara en gång. Gör vad du känner för! Vill du något annat, så bara gör det! Jag kan inte sitta hemma och låta mitt humör påverkas av att det regnar. Det är så jävla onödigt. Sånt slöseri på tid. På liv, framför allt. Vill jag inte bli hon som blir kvar när alla andra försvinner så behöver jag inte bli det. Det är ändå inte jag. Jag är bättre än så. 
 
Jag är faktiskt det.
 
Och jag hatar människor som får mig att känna annorlunda. Som inte ser vem jag är och vad jag kan. Det är egentligen helt sjukt att jag låter mig påverkas av sådana människor. Jag har ingen aning om var min dåliga självkänsla kommer ifrån men den finns där och försöker bryta ner mig hela tiden och jag hatar det. Mest i hela världen. Ännu en gång, också sånt slöseri på tid. På liv, framför allt. Nu har jag redan erkänt att jag inte är inne i någon bra period i livet just nu, men från och med idag ska jag se till att ta mig ur det.
 
Och ja, jag kommer lämna Coop. Jag har sagt att jag inte vill ha några tider efter oktober men jag har inte skrivit på några uppsägningspapper än, men det kommer. På måndag går jag på tre veckors semester och därefter kommer jag avsluta min tid där med att göra ett grymt jobb den tiden som är kvar i Augusti och September. Det kommer bli lite tufft för jag kommer vara kvar medan jag redan gått vidare i mitt huvud, men jag kommer kämpa på ändå. Och ge alla de här kunderna som jag stör mig lite på mitt leende ändå. Kan jag göra någons dag genom att vara lite glad så är det alltid något, men i framtiden så vill jag kunna göra mer än så. 
 
 Godnatt ♥
 
 

I Wanna Be The One

Igår hade jag en underbar dag! På min långa rast mellan klockan ett och sju så hann jag både med att åka ut till IKEA, fixa naglarna, sola OCH träna! Efter kvällspasset på jobbet cyklade jag in till stan och mötte upp Amanda &  Henrik. Blev ett glas rosé på Charken innan vi skiljdes åt utanför Platens. Amanda skulle upp och jobba vid åtta så hon åkte hem medan jag följde med Elias och hans kompisar ut. De hade Linköping som sitt första stop på deras nyligen påbörjade roadtrip från Stockholm och skulle vidare redan idag så det var bara att passa på! Och sedan jag inte svarade i telefon förra sommaren när han var här och jag tydligen gjorde han så arg att han tog bort mig från facebook... så kände väl jag att det var dags att visa mitt sanna jag för en gång skull! 
 
Slutade med myckad lyckad kväll! Var flera veckor sedan jag gick ut i Linköping så var härligt att hälsa på massor människor som jag inte sett till på länge och så var det bra dansgolv och goda drinkar! 
 
Idag jobbar jag inte förrän vid sex så får se vad jag hittar på innan dess. Hade tänkt träna men det sägs ju att man inte ska träna dagen efter... Eller är det bara världens sämsta bortförklaring egentligen? Känner mig varken särkilt trött eller sliten i kroppen så vad skulle det kunna göra för skada? 

Nokimi

 
Något jag kan störa mig på väldigt mycket med min lägenhet är att jag har sängen och soffan i samma rum. Det finns två jobbiga saker med det. Det första problemet är att jag aldrig vet vad jag ska kalla själva rummet där allt är för något.  Varken vardagsrum ELLER sovrum passar bra. Tips, någon?
 
Det större problemet är att jag väldigt gärna skulle vilja inreda ett mysigt sovrum. Då skulle jag verkligen inte ha det som jag har nu! Vill egentligen ha en jätte stor säng och så skulle absolut inte ha massor av saker ovanför sängen. Det är inte så fint tycker jag, men nu har jag så för att det är praktiskt. Bor man i en etta så gör man ju. 
 
Kudden har jag fått av Hanne så den måste jag där bara för att. Den är rätt ful men jag blir glad av att ha den där. Vi hade så kul den där dagen då vi gick på stan och bestämde oss för att köpa varsin figur vars text passade in på varandra. Vi letade säkert i en timma bland alla figurer inne på Monki för att hitta någon bra innan vi köpte varsin "i hemlighet". Därefter slog vi oss ner på George Coffehouse, slog in dem med det medskickade presentpappret "i smyg" och hade världens pinsammaste presentöppning. Hanne började.
 
Lina, det är så att jag har köpt en liten sak till dig bara för att du är en så underbar vän... 
Åh, har du? Vad snällt! 
Ja, men det är du värd!! *stort filurigt Hanne smile*
Vad kan det här va då... Nemen är det en kudde.. Så fin! Tack så mycket gumman.
 
Det råkar faktisk va så att jag har köpt en liten sak till dig med... 

Letting Go - Sean Kingston

 
 
 
Nu ser det nästan obebott ut här hemma, SÅ städat är det! Och SÅ bra mår jag av att äntligen ha fått allt jobbigt gjort. Har tvättat hela dagen dessutom. Bland annat tagit tag i kuddfodralen till soffan på balkongen som behövde sig en omgång. Nästa moment är att göra klart badrummet (klipper ut svarta kakelklisterlappar och täcker över de sjukhusbeiga) som jag påbörjade för några hurtiga perioder sen. Har även en dörr att måla och två stolar att slipa. Vill slå ut en vägg också men det däremot, det får vänta ett tag. Det kan jag inte göra själv ändå. 
 
Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng och läsa lite ur Elsas hemligheter. Imorgon är det jobb som gäller! Först 8-13 och så har jag tagit ett extrapass på kvällen 19-22:15. Blir en lagom lång rast där emellan då jag tänkte cykla iväg till IKEA och handla fler galjar och ramar. Förhoppningsvis vaknar jag upp utan den här jävla förkylningen som kom som en blixt från klar himmel och kan återgå till träningen också. All träningsvärk jag hade från förra veckan är borta så nu är det dags för kroppen att få slita lite. 
 
Natti natti ♥

Just nu

Storstädning på G. Varenda vrå ska bli ren och allt som jag inte behöver ska BORT. Hoppas bli klar innan läggdags...

Petter - Logiskt

 
För jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
Grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
Deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
Jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
Lovar o inte håller, det som driver mig finns där
Jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger I min sfärd
Kanske tappat det helt, spelat för många spel
Målat in mig I ett hörn, fått en törn
Det är då jag hatar mig själv, å kommer på det
För jag har ingen jävla aning om vafan jag håller på me
 
 

Monday

Att skrika efter hjälp men skrika utan röst.
Som att du simma upp mot ytan för att få luft, men inte nå fram.


Min Bror

 
Till min bror 
Som är lite som en bästa vän
 
En vän som jag kan berätta allt för men som jag samtidigt kan kasta massa skit på
Det går liksom jämt upp för han beter sig också som en idiot ibland
 
Ärlig, rak på sak och ganska enkel 
Smart
Har alltid rätt 
Kan äta precis vad han vill utan att bli tjock
Har superbra kondis fast han aldrig tränar
 
Har lovat mig att vi aldrig ska bli sådana där syskon som
Mamma & Peter eller Kalle & Christina
Vi ska stå närmare varandra än så
Och inte bråka om massor av saker från det förflutna
Som man ändå inte kan göra något åt
 
Lite oskön
Beter sig som om han tror han är bättre än alla andra
Omusikalisk
Nördig
Hemskt morgonhumör 
 
Accepterar saker och ting som dom är istället för att säga ifrån och hoppas på förändring
Svarar inte på tal när han är irriterad
Vill krama mig väldigt mycket när han är full
 
Någon gång dagilgen stänger han in sig på sitt rum
För att tillfredställa sig själv framför en porrfilm.

Vad man sitter och tänker på när man är sjuk en lördagkväll...

 
Ikväll har jag ägnat timmar åt att söka runt på flygresor och framtida möjligheter. Det är nästan galet så många platser jag vill se och så mycket jag vill göra. Känner att jag måste iväg och börja någonstans. Det fungerar inte längre att jag är kvar i stan och låter dagarna passera utan att något blir gjort. Så onödigt. När man vill se så mycket och ändå har möjligheterna...
 
Och framför allt så länge som man fortfarande är ung och frisk! Anser jag. Man vet aldrig vad som händer. Jag tänker rätt ofta på döden eller på att vem som helst plötsligt kan drabbas av cancer och få hela livet förändrat. Inte så att jag mår dåligt över det, men det är ändå något som får mig att vilja leva här och nu. Vill jag resa i höst och mamma har varit duktig och sparat undan lite pengar åt mig utöver min lägenhet (kommer hyra ut i andra hand) så kanske det ändå är meningen att jag ska ta lite av dem och ge mig iväg? Ni som följer mig vet såklart att jag sparat undan en hel del själv också, men inte så att det räcker. 
 
Don't make plans, make options. Den inställningen kommer jag ha. Förhoppningsvis får jag med mig Amanda (helt säkert!)  & Lovisa i några månader, men väljer de att åka hem i januari så kommer jag nog välja att stanna kvar lite till. Troligtvis så lär man känna massor av människor under resans gång som antingen kan inspirera en till vad man vill göra eller som redan har roliga planer som det bara är att haka på. Sånt löser sig. Jag brukar inte ha särskilt svårt att knyta nya kontakter när jag är på resande fot.
 
Det är bara i Linköping som jag föredrar att hänga med dom jag alltid hängt med. En tanke som slog mig häromdagen. Saknade  David & Jakob lite och och kom och tänka på hur de alltid brukar tjata om att de hatar den här stan. Hur de vill härifrån, för att de känner sig så begränsade här. Det har alltid  gjort mig lite irriterad när de sagt sådär, då jag själv trivs väldigt bra i Linköping. Jag, begränsad? Nej. Det måste vara David & Jakob som är konstiga...
 
Tänkte jag fram tills det kom en dag då jag plötsligt kände likadant.Inte för att jag vet om vi syftar på samma sak när det kommer till just ordet begränsad, men det jag tänker på i alla fall är det här med att träffa nya människor. Det är en helt annan grej att göra det i andra städer, framför allt på andra platster i världen. I den här stan känns det ibland som att det är alldeles för lätt att placera en ny människa i ett fack, beroende på tusen olika saker som spelar roll. Jaha, så han har gjort det... han umgås med dom... han har varit tillsammans med henne... han jobbar där... han gör det här men har inte gjort det här... 
 
Det är alldeles för lätt att bilda sig åsikter om personer som man inte ens gett en chans. Omedvetet. För att man alltid känner någon som redan har en åsikt och det är svårt att inte påverkas. Även fast man inte vill. Är man i en främmande stad vet man ingenting om någon och då tycker i alla jag att det känns enklare att lära känna varandra. Men det kanske bara är jag. Flyr jag härifrån i höst spelar det egentlkigen ändå ingen större roll...

Put Me Back Together

Har plötsligt blivit genomförkyld. Helt oskyldigt. Förstår precis ingenting. Var kom de ifrån? Jag som precis hade kommit in i en sådan pigg och hurtig period - Måste det sluta såhär då?

Ingenting gör mig glad just nu. Livet kan fara åt helvete.Fredag!

Sitter för tillfället och dricker morgonkaffet. Om en kvart börjar jobbet! Kör 08-17:45 idag och det är alltid samma visa när någon kommer för att byta av mig på lunch redan vid elva.

Mååååste jag verkligen gå på lunch nu? På mitt schema står det faktiskt att jag ska ha lunch vid klockan ett! Tycker det blir lite länge att jobba 6 timma utan rast sen...

Ok... Jaha (bryr mig verkligen inte), men ja, det måste du. Det finns ingen annan som kan byta av dig senare.

Jahopp. Nemen då får jag väl gå då. 

Dagens träning

 
Dagens träning torsdagen den 5:e juli:
 

Milen: 60 min +++
Styrka: 30 min
 
Milen gick sämst. Sprang väl bort frukosten efter 10 min och inte hade jag tänkt på att dricka vatten heller, så medan brorsan sprang iväg i vad som kändes som 100 km/h gav jag upp och tog 1 km i taget. Hemskt var det! Kändes som jag skulle svimma vilken sekund som helst. Det hela slutade med att jag sprang i mål och började tjata tjutandes om att Niklas var socialt imkompetent för MATTE det kan han räkna men han kan inte räkna ut att om det tar Lina 100 år att springa en mil så kanske man borde springa tillbaka och kolla läget med henne, EVENTUELLT ta med en vattenflaska! Dumma bror...

One Day At A Time

Torsdag. Började dagen med lite morgonträning med brorsan. Därefter blev det bråttom in till stan för att hinna med en snabb lunch med Amanda. Blev en räksallad på Charken.

När hon gick tillbaka till jobbet gick jag och köpte mig lite böcker och cyklade därefter hem och deckade i balkongsoffan. Ikväll jobbar jag 18-22:15

Tassimo

 
Mamma gav mig en kaffemaskin när jag fyllde 20 år. Inte för att jag hade klagat på den jag hade innan, men nu är den gamla slängd i sopprummet och ersatts helt av den här. Gör jätte gott kaffe! Snabbt och smidigt går det också. 

Dagens träning

 
Dagens träning onsdagen den 4 juli: 
 
Inlines 90 min
PW 60 min
 
Nu har jag skavsår likt en ring på smalbenet så mina inlines får vila på hyllan ett tag framöver. Det var inte lika härligt att åka igår. Mest jobbigt. 

Lunch

Känner mig som en gamling idag, träningsvärk i hela kroppen! Har lunch nu och fint väder som det är så är jag ute och går.

Dagens träning

Tänkte göra ett försök att skriva träningsdagbok. Säkert bra!  Har lite mål jag skulle vilja uppnå men skriver inte ner dem än. Måste träna lite först och se om de ens är rimliga. Onödigt med ouppnåeliga mål som bara leder till besvikelse. 
 
Dagens träning tisdagen den 3:e juli:  
 
Inlines 60 min 
Milen ca 60 min 
 
Inte någon springtid att hurra över direkt, men med tanke på att jag precis hade åkt inlines och inte ätit så mycket så var jag ganska slut. Tog de väldigt lugnt de första 5km också. Lite för lugnt kanske... 

Skrillex

 
Skrillex. Lätt den roligaste spelningen på Peace And Love i år. Tackar Adam & Simon för det. Helt galna! Simon voltade hej vilt och Adam skulle upp i luften flera gånger. Höll såklart andan ifall något skulle hända då hela viharsåkulochviärsålyckliga bubblan skulle gå sönder ifall någon skulle bryta ryggen, men det hände inte som tur var.
 
Ibland är det bra att inte lyssna på sig själv och följa strömmen. Hade först inte tänkt gå då jag inte hade någon aning om vem Skrillex var innan, men nu i efterhand är jag mycket glad över att jag valde att följa med.  Kommer troligtvis aldrig lyssna på han igen, men LIVE - hur grym som helst! HELA publiken kom verkligen igång och vem älskar inte sånt?
 
Lyckorus. 
 

I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown

 
♦ Att komma tillbaka till jobbet och mötas av en glad butikschef som hälsar på en som om man hade återuppstått ungefär. Heeej Linaaa! Va kul att se dig igen! Hur har du haft deet? 
 
Hjärta sådana chefer. 
 
 ♦ Eller att slå sig ner på baksidan av Coop på lunchen med solen i ögonen och njuta av en god lunch. Är det äntligen sommarvärme och man jobbar, ja då uppskattas verkligen den lilla stunden på dagen. Blev gravad lax och mozarella idag.
 
 ♦ Eller att sluta så tidigt som fyra, cykla hem snabbt och hinna med att åka en timmes inlines ute på landsvägarna. Också här med solen strålandes i ögonen. Lyssnandes på hög musik i öronen och bara åka åka åka så långt som benen bär och inte riktigt veta var man är påväg.
 
Det om något skapar stunder i livet för mig då jag känner att det ÄGER att leva.
 

How the hell does a broken heart get back together when it’s torn apart?

Sådär. Nu har jag deppat klart efter att ha kommit hem från Peace And Love. Från och med idag det är dags för två veckors jobb. Två veckor väntar som jag har bestämt mig för ska bli två ta hand om mig veckor. Är så trött på att jag verkligen hela tiden försöker skapa mig bra rutiner när det gäller motion, mat och sömn - men alltid misslyckas. Alltid något som kommer emellan eller något som händer som jag inte kan säga nej till. Plötsligt vaknar man upp där i sängen klockan ett dagen efter och känner att dagen redan är förstörd, så det är inte ens någon idé att försöka göra något av den. 
 
Precis som när man bestämmer sig för att ha godisförbund men man ändå köper sig lite choklad efter lunchen på jobbet. Bara en liten bit för att man saltade maten  så mycket... Men nej, det fungerar inte för mig. jag kommer ändå omedelbart efteråt få känslan av den här dagen just blivit förstörd den också och då kan man lika gärna unna sig något mer. 
 
Kan verkligen inte råför att jag tänker då. Det är allt eller inget. Jag vet inte vad som är lagom ändå.
 
 

Mariam, den skäggiga damen

 
Den skäggiga damen, Mariam var på Peace & Love i år. Hon är en kvinna med skägg. Linda visste vem hon var och sa att hon var känd, så jag gick fram och sa Hello. Sen kom jag inte på så mycket mer att säga och eftersom jag inte stod på med någon samtalslista med henne så kunde vi inte prata så länge. 
 
Nu när jag hemma efter ytterligare några underbara dagar på resande fot så kunde jag inte låta bli att ta reda på mer henne. Vem är hon? Varför man vill man ha skägg? Jag själv skulle ju få dödsångest om jag upptäckte att det hade börjat odlas skägg på mig. 
 
Hittade till hennes blogg och tog del av en intervju som hon lagt upp där. Hon åker tydligen runt på festivaler och pratar med människor om vårt samhälle och hur folk anpassar sig efter trender och mode. Hennes mål är att uppmuntra alla till att vara fria, att våga vara sig själva och leva ut sina drömmar. Hon vill visa människor att alla är perfekta precis som hen är. Hon tror inte på skönhetsoperationer eller att ta bort sitt kroppshår utan alla variatner av hårborttagning är enligt henne en reflektion av dagens samhälle. Idag har vi skapat oss en natur som inte tillåter oss att vara som vi är och att vi då försöker få kärlek och uppskattning genom att klämma oss in i en fikiv och skapad mall, det är sorgligt. Man ska inte vara rädd att vara den man är.
 
Hon vill göra världen till en bättre plats och vill man fortsätta att raka bort sitt hår så har hon några andra väl genomtänkta råd. Arbeta med dig själv. Meditera. Ta hand om ditt inre barn. Älska dig själv och andra, var ärlig, ha roligt och var medveten om dina fördomar.

Jar Of Hearts - Christina Perri

 
Dear, It took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
'Cause you broke all your promises

Rihanna

 
 
Rihanna igår. Stod och väntade på att hon skulle börja spela alldeles för länge och för långt bak med Jossan & Linnea. Folk buade vilket retade gallfeber på mig. Det är väl ingen, inte ens Rihanna som blir taggad av det. Bara onödigt. 45 minuter sen kom hon igång och ja, det såg lite ut som hon läste ur ett manus när hon sa I love you sweden!! Men hon var ändå grym. Lite frånvarande och lite påverkad, men grym. Spektakulär.  
 
 Det är säkert inte lätt att vara hon. Läste precis att hon fick beskedet att hennes farmor gått bort några timmar innan spelningen och då kan det inte vara lätt om man dessutom har kollapsat några gånger nyligen och fått ställa in massor av konserter på grund av utmattning. Jag skulle säkert också börja knarka och röka weed om jag satt i hennes sist för att orka. 

RSS 2.0