Den 30:e januari 2011

Jag känner mig inte särskilt levande idag. Antingen är jag jätte bakis eller så håller jag på att bli sjuk. Tråkig måndag men desto bättre söndag. Vilken dag !! Vilken kväll och vilken natt! Jag pratade med Ulrika nyss som ringde från jobbet och hon sa att hon hade träningsvärk i magen för att hon hade skrattat så mycket. Bland annat åt mig! Hon och hennes kompis Leffe tyckte jag var så rolig igår. Leffe sa att han inte hade skrattat sådär mycket på han visste inte hur länge.

Sånt tycker jag är underbart! När man träffar massor av nya härliga människor som tar fram ens bra sidor liksom! Vissa personer man träffar kan man ju bli så tråkig med... Och sånt är ju mindre underbart.

Hur som helst. Jag checkade aldrig in på mitt hotell. Ullis hade hittat en ny kompis som vi sov oss istället för han hade dubbelrum på hotellet precis vid globen. Det var superkul för jag fick uppfattningen att de hade känt varandra hela livet men de hade träffats kvällen innan bara och nu fick vi lämna våra grejjer där. På morgonen såg jag att han hade tatuerat in en oxe på bröstet.

Det var för han var det stjärntecknet och han fyllde år på samma datum som jag. När jag fick kolla igenom hans bilder på hans mobil hade han fotat massor av sådana där sköna citat som jag älskar och då kände jag att shit, det måste verkligen vara något med att vi fyller år på samma datum!!

Fast jag hade ju aldrig tänkt tanken om det vore det motsatta. Typ Jaha, jag ser här att du verkar tycka om massor av sådana här bra citat här.. Du fyller möjligtvis inte år på samma datum som jag?

Jag hittade snabbt min favorit.
En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj.
Upp