Bara massor av otur

Jag måste verkligen vara inne i världens otursperiod just nu.Naturens krafter försöker bryta ner mig till noll. Allt som bara inte händer händer och jag orkar inte!! Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna all otur? Fan.
Och så håller jag på att bli sjuk också. Det märks på mitt humör för idag när inte jag fick byta bort ett litet tre timmars pass på jobbet bara för att jag inte var ute 2 veckor innan, då tog jag en promenad bakom Coop och ringde Lovisa och grät och skrattade på samma gång. Främst skrattade jag åt att jag satt där och tjöt som en liten snorunge.

Fast det var bara för att jag kände att känlsorna var tvungna att komma ut liksom. Annars skulle dem lysa igenom för bra i spelbutiken och kunderna ska väl inte behöva lida för att inte jag får som jag vill? Någon måtta får det va ju.

Fast egentligen så blev jag verkligen ledsen. Och arg på mig själv som inte kommit på det där med tiden tidigare. Varför är jag liksom inte super duper bra och har koll på precis allt i mitt liv i god tid? Varför gör jag ens misstag? Jag vill inte vara en sån som gör fel. Det blir ju bara fel då.

Har dock en liten, men tyvärr en ganska osannolik idé om hur allt skulle lösa sig. Tänker mig att någon blir sjuk på jobbet och ringer in och säger det på morgonen... och jobbet behöver någon som kan komma in nu!! Så de tänker... Lina bor nära, henne ringer vi! Och så kan jag svara i telefonen och säga att ja, jag jätte gärna kommer in... på ett villkor! Att jag får byta bort min tid :D

Fatta om jag skulle ha den turen ni. Så lätt som en plätt allt skulle lösa sig då.
Vardag | | Kommentera |

Den 30:e januari 2011

Jag känner mig inte särskilt levande idag. Antingen är jag jätte bakis eller så håller jag på att bli sjuk. Tråkig måndag men desto bättre söndag. Vilken dag !! Vilken kväll och vilken natt! Jag pratade med Ulrika nyss som ringde från jobbet och hon sa att hon hade träningsvärk i magen för att hon hade skrattat så mycket. Bland annat åt mig! Hon och hennes kompis Leffe tyckte jag var så rolig igår. Leffe sa att han inte hade skrattat sådär mycket på han visste inte hur länge.

Sånt tycker jag är underbart! När man träffar massor av nya härliga människor som tar fram ens bra sidor liksom! Vissa personer man träffar kan man ju bli så tråkig med... Och sånt är ju mindre underbart.

Hur som helst. Jag checkade aldrig in på mitt hotell. Ullis hade hittat en ny kompis som vi sov oss istället för han hade dubbelrum på hotellet precis vid globen. Det var superkul för jag fick uppfattningen att de hade känt varandra hela livet men de hade träffats kvällen innan bara och nu fick vi lämna våra grejjer där. På morgonen såg jag att han hade tatuerat in en oxe på bröstet.

Det var för han var det stjärntecknet och han fyllde år på samma datum som jag. När jag fick kolla igenom hans bilder på hans mobil hade han fotat massor av sådana där sköna citat som jag älskar och då kände jag att shit, det måste verkligen vara något med att vi fyller år på samma datum!!

Fast jag hade ju aldrig tänkt tanken om det vore det motsatta. Typ Jaha, jag ser här att du verkar tycka om massor av sådana här bra citat här.. Du fyller möjligtvis inte år på samma datum som jag?

Jag hittade snabbt min favorit.
En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj.

Ombudsgalan 2012

06:25 Nu fortsätter jag att sova på bussen som går mot Stockholm! Ombudsgala på Globen ikväll :-)

Upp