Tankar, Känslor och Allt & Inget

Har för tillfället tajmat in solnedgången och tagit med mig datorn ut till klipporna. Nu ska det skrivas. Känslorna måste ut och jag fungerar som så att jag mår alltid bättre efter att jag skriver ner dem någonstans. Nu är det dags.
 
Adam vill åka hem... 
 
Han säger att varje gång han jobbar vill han säga upp sig och åka härifrån men varje gång han är med mig vill han stanna lite till. Det sistnämnda känns väl bra att höra men jag hatar att det inte finns mer här som får honom att vilja stanna kvar. Att den här lyckliga sagan närmar sig sitt slut. Att mitt drömliv snart kommer att återgå till att bli helt ok igen.
 
För mig är Adam som en drog. När jag kom hit och han plötsligt kom in i mitt liv blev allt så mycket bättre och allt så mycket enklare. Ingen har fått mig att känna mig så lycklig som honom och jag har vant mig vid det nu. Blivit beroende. Besatt av kärlek. Och om han åker måste jag avgifta mig och det spelar ingen roll om han säger att drogen kommer att finnas kvar när jag kommer hem för jag ser inget bra med att vara utan honom. Vill inte gå tillbaka till att sova själv och inte ha någon att pussa på under jobbpassen när ingen ser. 
 
Hur ska jag klara mig känner halva mig samtidigt som den andra halvan vet att jag klarar mig alltid. Som mamma alltid säger. Livet är fullt av motgångar och det är bara att bita ihop och ta sig igenom dom. Det finns en mening med allt... Och jag känner mig inte riktigt klar här.
Att bli bra på att surfa är en av de sakerna som jag skulle vilja lära mig innan jag åker härifrån och det är fortfarande svårt, väldigt svårt. I fredags hyrde jag, Fredrik, Dennis och Johan bil och åkte till St.Louis för att prova ett nytt ställe att surfa på och jag kände mig verkligen sämst i havet bland alla surfare. Det var inte alls som där vi tidigare varit och hade vi inte haft turen och hittat ett par schyssta killar som erbjöd sig hyra ut sina privata brädor hade dagen blivit ganska misslyckad, men nu har jag ändå surfat för en tredje gång om man nu kan kalla det för att surfa och jag tänker inte ge upp förrän jag är bra. Så är det bara. Envis som jag är. 
 
Ibland när jag ligger där på brädan och väntar på en våg tänker jag på mina framtida barn... Att jag måste lära mig att surfa så att jag kan bli en cool surfarmamma med coola surfingskids. Så målar jag upp en bild av mig och min lyckliga familj som åker på härliga surfingsemestrar på somrarna och grymma skidsemestrar till alperna på vintrarna och så får jag plötsligt ny ork och energi till att paddla ut lite till även fast det är skitjobbigt och armarna värker av mjölksyra. Snowboard ska vi åka hela familjen. 
 
Och på tal om familj så är ju mamma här just nu och det är fantastiskt. Gud vad jag älskar min mamma, precis så känner jag just nu. Hon är verkligen bra att ha. Hon tog hand om mig när jag kom och knackade på på hennes bungalow och behövde gråta ut och igår var vi på utflykt till vulkanen. Jag hade tänkt att den är något man borde bestiga när man väl är här på Guadeloupe, men så kände jag verkligen inte efteråt. Det var jätte jätte jätte långt att gå... I 3,5h gick vi, halva vägen uppför och halva vägen nerför och åt båda  hållen kändes det som man gick och gick men aldrig kom fram. Och så var det kallt, blåsigt och molnigt och inte alls sådär häpnandsväckande som jag hade tänkt mig att det skulle vara där uppe, väl på toppen. 
 
Vulkaner är från och med igår inte riktigt min grej.
 
Att få prova på att köra golfbil är mer min grej. Eller att bada i poolen fast man inte får om nätterna... Eller att simma ut så långt med madrassen att Benjamin tillslut kommer och hämtar mig med båt för det var ju precis vad jag hade hoppats på och jag älskar när får som jag vill. Shit vad härligt det var att få åka lite båt idag! Jag måste verkigen ha en egen båt när jag blir stor. 
 
Eller att vara med när andra busar med tjurarna som går runt här.. Dom busen är inte kloka..
 
Och livet är för mesta rätt kul här. Jag skrattar mycket och det är bra men nu är klockan 18:20 och jag ska möta upp mamma utanför restaurangen om 45 minuter så jag måste sluta skriva och gå tillbaka till rummet för att ta en dusch. Min kära rumskamrat Malin har även fått nog och satt upp en lapp i badrummet att nu måste jag faktiskt plocka iordning på mina saker så jag ska självklart försöka hinna med det också. Det är ju självklart inte bra att det gått så bra att hon måste be mig om sådana saker men det är ändå bra. Jag måste verkligen lära mig att ställa tillbaka saker när jag använt dom. Och att sluta att slänga kläder på golvet och låta dom ligga kvar där när jag tar av mig dom... 
 
Blir att storstäda efter maten! Kan se det som ett tidsfördriv i väntan på att Adam och Lucas ska sluta för då ska vi spela beerpong :) Hoppas såklart ni mår bra där hemma och att ni fick en bra jul. Här på Guadeloupe firade vi in julafton med att åka till det andra Hotellet kvällen innan ett stort gäng och unnade oss en middag. Musslor med vitt vin såklart. Och så vart det lite julemys med tomteluvan på Max med gitarren. På självaste julafton jobbade jag frukost och lunch, men därefter sprang jag över till mamma och fick lite julklappar. Bland annat en bok och lite pengar från mormor och morfar så om ni läser det här TACK SÅ JÄTTE MYCKET! Pengar är precis vad jag behöver så lite som jag tjänar här. Aldrig blivit så tacksam för ett par tusenlappar.
 
 På kvällen fortsatte julemyset inne hos Ulrika så vi gosa ner oss i hennes säng, tände ljus och tittade på Kalle Anka och efteråt gick jag och Adam in till honom och tog fram juleskum och pepparkakor (glutenfria såklart eftersom vi är ett glutenfritt handikapppar) och gosa ner oss till en ytterligare en film. Vart slutsligen en mysig jul även fast julstämningen lyst med sin frånvaro under hela december. Jag somnade lycklig. 
 
Guadeloupe | |
#1 - - Mamsingen:

Älskar dig också gumman. Är fortfarande förvånad att du inte blev irriterad på mig en enda gång (vad jag märkte i alla fall). Puss

Upp