Jobbilijobb


Det kanske inte är så kul att läsa om mina dagar när jag mest jobbar, men idag har jag i alla fall varit på så himla bra humör hela dagen. Jag vet inte varför, men kanske för att vi hade fått tillbaka en musikspelare till förbutiken...Eller för att Erik sa att jag skulle få ledigt mina tider jag önskat ta bort i maj för det får man om man är ute två veckor innan... Eller för att vi snart ska få en ny tjej till Coop som bland annat ska jobba lite i förbutiken också och hon är bara 1.54 cm... (knappt hälsat på henne men kort som jag är så älskar jag henne redan!) Eller kanske för att det slog mig idag att när jag tar semester sen i sommar så kommer man alltså slå ut 12% på allt jag tjänat den senaste semesterperioden (maj-maj eller något sådant), så när jag väl har ledigt kommer jag att kunna slösa massor ändå. Jag tänker nämligen ta en paus från mitt sparande maj-juli och verkligen försöka njuta av livet och bara vara ung och fri en period. Sen kanske jag kan jobba järnet i ett par månader i höst och spara lite till MEN SEN, sen gör jag något för allt när kylan tränger sig på igen!

Först och främst vill jag till Australien och lära mig surfa och hoppa bungy jump på Nya Zeeland men sen får vi se.  Man vet ju aldrig vad som händer! ♥ Bara man har pengar så är man ju rätt så fri att göra det man vill. Och jag är väldigt tacksam för att jag fått chansen att jobba så mycket som jag gjort ändå. Kan riktigt se framför mig hur jag kommer sitta och tjuta framför chefen om den dagen skulle komma då jag bestämmer mig för att sluta. Har liksom jobbat där i tre år nu och varit med om alla möjliga framgånger och motgångar. Det skulle bli tufft att bara lämna bakom sig.  Lite som att ta studenten kanske? Samtidigt som man känner en sådan enorm lycka över att äntligen vara fri och få göra vad man vill så känner man en enorm tomhet efteråt eftersom man lämnar en trygg vardag bakom sig som alltid funnits där.

Och vad är inte skönare än att känna sig trygg egentligen? Trygg i sig själv, trygg med livet, trygg med sina vänner, trygg med sin kropp, trygg med sin vardag, sitt jobb... Ja, jag tycker nog verkligen om trygghet helt enkelt. Även fast jag precis skrev ordet trygg alldeles för många gånger så att det plötligt låter väldigt konstigt.

Trygg. Så fult ord för något så fint. Det låter ju som tryne. Gristryne.
Vardag | |
#1 - - Sara:

Gud va kul att åka till Australien! Riktig drömresa ju! Måste säga att din blogg är riktigt bra! kram

Upp