Dags att startas omJust nu skulle jag behöva att det var onsdag och klockan var nio på morgonen. Det är för många tankar som maler mitt huvud idag och vore det inte för att det är valborg och man firar att det just är min månad som väntas, då hade jag krupit under täcket och gömt mig ikväll. Jag känner mig lite som en överhettad dator om jag ska vara ärlig, som har för många program uppe samtidigt. Det är nog dags att startas om.
| | 4 kommentarer |

Nya Hyllor!


Satte upp två hyllor förra veckan så att studentmössan äntligen fick en hederlig plats att förvaras på. Hyllorna är placerade ovanför sängen och det känns egentligen jätte konstigt att ha några av sina skor där, men skor är så fint. Tänkte installera spotlights under understa hyllan så jag får en läslampa också, det kan nog bli bra.

Nu, skola!
| | 2 kommentarer |

Den 28:e april 2011

Årets Första doppet gjort av mig, den 22 april 2011

Sådär! Va skönt. Äntligen så är en inlämning klar! En skitinlämning som egentligen skulle vara inne i tisdags om hur Sverige kommer påverkas av den globala uppvärmningen. 1-2 sidor skulle den vara och det blev min när jag förstorade texten litet grann och drog in kanterna. Jag har redan sett hur vissa andra i kursen istället gjort textfältet bredare för att få plats med mer text utan att det inte blir fler sidor och jag blir nästan allergisk mot sånt. Det är inte ok och dessutom blir det jätte fult.

Nu ska jag städa... Sedan Lovisa kom och skjutsade hem mig från jobbet idag och körde upp på parkeringen som om hon och Simone hade tänkt att stanna till hos mig har jag forfarande lite ångest kvar i kroppen.


- Ni får inte komma in asså!! Det är jätte stökigt! Det är äckligt.
- Men Lina, jag vill bara låna toaletten? Det måste jag ju få.


Ah ok, tänker jag. Ingen normal människa har så skitigt hemma att man inte ens kan låta sina vänner låna toaletten. Och jag vill ju så gärna vara normal och nej, jag vill verkligen inte att att de ska få se riktigt hur stökigt jag har så...JAG SPRINGER! Fort, fort, fort och hinner gömma det värsta. När de åkt sin väg tänker jag FAN för jag vill att man ska tro att jag alltid har så fint och prydligt här hemma så att man alltid vill komma hit.


Så.
Nu så ska jag sätta på härligaste musiken och röja undan här och hädanefter så ska det aldrig mer bli stökigt. Jag ska alltid hålla världens jätte ordning här och alltid vara jätte fixad så att jag jämt är beredd på att kunna mottaga det livet har att erbjuda! WIHOOO, mitt nya liv börjar på... ETT TVÅ...TRE NU!
| | 2 kommentarer |
Upp