Dags att startas omJust nu skulle jag behöva att det var onsdag och klockan var nio på morgonen. Det är för många tankar som maler mitt huvud idag och vore det inte för att det är valborg och man firar att det just är min månad som väntas, då hade jag krupit under täcket och gömt mig ikväll. Jag känner mig lite som en överhettad dator om jag ska vara ärlig, som har för många program uppe samtidigt. Det är nog dags att startas om.

Nya Hyllor!


Satte upp två hyllor förra veckan så att studentmössan äntligen fick en hederlig plats att förvaras på. Hyllorna är placerade ovanför sängen och det känns egentligen jätte konstigt att ha några av sina skor där, men skor är så fint. Tänkte installera spotlights under understa hyllan så jag får en läslampa också, det kan nog bli bra.

Nu, skola!

Den 28:e april 2011

Årets Första doppet gjort av mig, den 22 april 2011

Sådär! Va skönt. Äntligen så är en inlämning klar! En skitinlämning som egentligen skulle vara inne i tisdags om hur Sverige kommer påverkas av den globala uppvärmningen. 1-2 sidor skulle den vara och det blev min när jag förstorade texten litet grann och drog in kanterna. Jag har redan sett hur vissa andra i kursen istället gjort textfältet bredare för att få plats med mer text utan att det inte blir fler sidor och jag blir nästan allergisk mot sånt. Det är inte ok och dessutom blir det jätte fult.

Nu ska jag städa... Sedan Lovisa kom och skjutsade hem mig från jobbet idag och körde upp på parkeringen som om hon och Simone hade tänkt att stanna till hos mig har jag forfarande lite ångest kvar i kroppen.


- Ni får inte komma in asså!! Det är jätte stökigt! Det är äckligt.
- Men Lina, jag vill bara låna toaletten? Det måste jag ju få.


Ah ok, tänker jag. Ingen normal människa har så skitigt hemma att man inte ens kan låta sina vänner låna toaletten. Och jag vill ju så gärna vara normal och nej, jag vill verkligen inte att att de ska få se riktigt hur stökigt jag har så...JAG SPRINGER! Fort, fort, fort och hinner gömma det värsta. När de åkt sin väg tänker jag FAN för jag vill att man ska tro att jag alltid har så fint och prydligt här hemma så att man alltid vill komma hit.


Så.
Nu så ska jag sätta på härligaste musiken och röja undan här och hädanefter så ska det aldrig mer bli stökigt. Jag ska alltid hålla världens jätte ordning här och alltid vara jätte fixad så att jag jämt är beredd på att kunna mottaga det livet har att erbjuda! WIHOOO, mitt nya liv börjar på... ETT TVÅ...TRE NU!

Lovisa Brandt

Grattis till körkortet, min fina vän! Nu ska jag härmas :D


Våga visa dig svagDet finns så många frågor som aldrig kommer att bli besvarade bara för att människor är så blyga. Man är rädd för svaret, att det blir något sagt som man inte vill höra. Tänk så många främmande känslor man har men som man aldrig visar, som man lägger band om och som aldrig ens får sin chans att bli besvarade. Det borde inte vara så. Jag tycker vi borde bli bättre på att visa oss svaga och erkänna vad vi känner. Allt blir så mycket enklare då.

Instoppad eller utstoppad t-shirt?


Min bror köpte en t-shirt på Öland. Den passar honom tyckte jag, för han gör verkligen aldrig fel utan gör allt perfekt hela tiden! Dessutom rättar han gärna mig när jag gör fel, använder fel tonläge eller inleder mina konversationer med olämpliga frågor, så på ett sätt så hjälper han även sin omgivning att bli lika perfekta som han själv! Kanon är det ;-)


Vi blev dock väldigt oense om huruvida han skulle ha sin t-shirt. Jag föreslog till jeansshorts, snygga skor och piloter i huvudet och det lydde han som ni ser, men sen...helt plötsligt när jag ska ta lite coola bilder på honom...då KNÖGGLAR HAN IN T-SHIRTEN innanför kallsipperna! Lovisa och jag började genast skratta såklart.
- Du kan inte ha sådär fattar du väl! Det är fult. Det blir fula bilder...

- Nej, det är inte alls fult. Det är snyggt såhär och jag ska ha så.

- Nej!

- Jo!

- Nej!

- Jo!

- Nej!

- Jo!

- Nej!

- Nej!

- Jo!

- Nej!

- Jo!

- Nej!

- Jo!

- Nej!Eftersom både vägrade att ge mig se tänkte jag låta er, mina FINA <3<3 bloggläsare säga vad ni tycker! Bör min bror ragga på brudar med den t-shirten instoppad eller utstoppad? Min åsikt räckte tyvärr inte för att övertala honom så nu behöver jag ert stöd!
RÖSTA!

 

Omröstningen Vad tycker du blir snyggast? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

2011-04-27 @ 18:47:06 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()


I Wish we can google

2011-04-27 @ 18:04:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Elevkårens Studentskiva @ nationernas

2011-04-27 @ 13:36:13 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mot Elevkårens StudentskivaPuss och hej! Nu ska det supas igen ;-)
2011-04-26 @ 17:56:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den 26:e April 2011

Jag och min hund Siri


Skola idag efter ett härligt påsklov som man lika gärna hade kunnat kalla för ett kort sommarlov. Jag har tagit mitt första dopp, solat, grillat och njutit av livet till 110 %. När jag kom till eftermiddagslektionen i skolan gjorde jag snabbt klart för läraren att nej, jag kommer inte att kunna lämna in någon uppgift idag. Vi har ju precis haft lov och då pluggar inte jag och dessutom har Katedral sin studentskiva ikväll så det finns ingen tid i eftermiddag heller. Ärlighet varar längst!


Det gick bra att jag lämnade in den imorgon förmiddag, kom vi fram till men hur hon fick det att gå ihop med en blivande student framför sig som säger att hon ska på studentskiva ikväll, det kan jag inte svara på. Jag kände mig varken respekterad eller förstådd.


Annars så har jag anmält mina jobbarkompisar till Vårruset den 16:e maj idag! Hela 18 personer blev vi tillslut och det är ju fett bra! Alla är så hurtiga på Coop Extra förstår ni ;-) Eller så har dom bara en rätt så tjatig Lina Josefin Berg på jobbet...det kan det såklart också bero på! Fast om det bara är lite tjat som krävs för att få folk att springa 5 km, då är det ändå värt det. Man mår bra av att springa! Jag hade en träningsfri dag igår och idag hinner jag inte heller springa och ni anar inte vilken abstinens jag har. Jag känner mig rastlös i hela kroppen, nästan så pass rastlös att jag borde prioritera att springa framför att gå på skivan... men nej, så kan man bara inte göra!
2011-04-26 @ 16:27:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Golden Touch

2011-04-25 @ 20:30:50 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


GårdagensSådär såg jag ut igår kväll. Det vart grill och vin på Jakobs altan och så lite Alias och ett fett dansgolv på det. Grabbarna hade fixat discolampa och DJ bås och grejjer så när Aqua och sådana där härliga låtar spelades var det riktigt roligt att leva ;-) Visst var det Bob?!?


Vart dock hemgång relativt tidigt för mig. Cyklade hemåt vid halv ett och gick och la mig ganska bums, men det behövds för nu är jag uppe tidigt och städar och fixar. Min disk ska vi inte ens tala om... Värsta berget! Ska nog gå till Ica och handla ett par diskhandskar för alla tusen ölburkar som mina killkompisar lämnat efter sig här och få ordning på det där. Sedan bär det ut till Borensberg och till min älskade mormor och morfar!


Puss och kram ♥
2011-04-25 @ 10:01:51 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


En av världens vackraste platserHör ni med mig så är allvaret på Öland en av världens vackraste platser. Det är något med hur solen går ner, hur ljuset faller och hur öppet allt är. Man kan se flera mil bort inåt land samtidigt som du har havet strax intill. Och så det tysta lugnet och den rena luften. Man finner någon slags inre ro där.
2011-04-25 @ 08:02:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den 24:e Mars 2011Från den ena släkten till den andra. När jag kom hem från Öland klockan ett hann jag inte mycket mer än att springa mitt 30 minuters varv runt ån och sedan duscha förrän det blev dags för att åka till Vårdsnäs. Där väntades en dignande påskbufé tillsammans med mammas och hennes sambos släkt och nu är jag så mätt att jag tror att jag spricker. Eller inte ;-)


Klart jag sparat lite plats åt ett par glas vin ikväll! Det vankas grillning och mys hos Jakob så nu när jag är hemma är det bara att byta om till nästa event. En promenad med hunden tänkte jag hinna med innan jag ger mig iväg bara! Och så måste jag vattna blommorna också.
2011-04-24 @ 18:26:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den 23:e april 2011Lovisa och jag har haft en bra dag idag. Ikväll  hade vi tänkt dra in till Borgholm och prova utelivet lite, men vi fastnade här ute på landet och sitter och spelar kort nu istället. Dricker te och äter godis gör vi också.

Hoppas ni haft en glad påsk idag, njutit av solen och ätit god påskmat :-) Kalle roffade åt sig rätt så mycket av vårat påskbord här på öland, men vi fick njuta så gott vi kunde av det som fanns kvar. Vad finns det som är godare än prinskorvar egentligen?

2011-04-23 @ 22:06:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen i bilder + videoBehöver jag ens skriva att jag trivdes igår? Vissa kvällar vill man bara återuppleva.
2011-04-22 @ 06:46:57 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Mot ÖlandNu bär det av mot Öland tillsammans med Lovisa !
2011-04-22 @ 06:45:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skin Skin som den sol du ärIgår fick jag äntligen min efterlängtade grillkväll nere vid Scandic. Blev upphämtad av Jakob och så åkte vi och köpte flintastek, potatissallad, chips, mashmallows och en engångsgrill. Det kom och gick lite folk under kvällen, men det var mysigt vare.


Till sist hamnade vi här hemma - jag, Jakob, Ralle, Simone, Henric, Sivert och Björn. Det blev film, BB och Sivert på gitarr/sång. Jag älskar när han spelar och sjunger till Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende, jag säger lys lys som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med, hur du rör mig, talar och sättet du ser mig, tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig, tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig. Den är så fin.


Idag har jag börjat dagen med en omelett hemma hos Simone. Vi hann även med en timma i solen innan hon skulle iväg och jag som hade träningskläderna på sprang hemåt. Dagens träning, CHECK. Mötte Julia på vägen som följde med mig hem och även Lovisa kom förbi och joinade våran härliga eftermiddag i solen på balkongen.


Nu blir det jobb, ikväll blir det spelning med July Crisis hos Anton. Imorgon 07:15 bär det av till Öland för att ta ikapp lite spilld sömn, umgås med Lovisa och släkten, fira påsk och bara njuta! Härligt härligt :-)  Jag gillar livet just nu. Det är med mig.
2011-04-21 @ 15:18:09 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


True LoveAdam & Julia - är de inte världens sötaste par ?
2011-04-20 @ 19:20:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sneakpeak på vad jag har gjort idag


Backstagebilder tagna med systemkameran ;-)
2011-04-20 @ 18:30:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den 20 april 2011Idag kom jag på att jag hade cyklen kvar på Coop, så det fick bli att ta inlines till sjukhustiden klockan nio. Därefter fortsatte jag med hög musik i öronen intill stan för att boka nagelförlängning klockan tolv och efter det gled jag hem igen. Dagens träning, CHECK.


Igår kväll blev jag och fem grabbar hemma hos mig. Henric, Rasmus, Sivert, Björn och Reakan. Det var som bäst när Sivert satt ute på min balkong och sjöng och spelade gitarr för oss. Då älskade jag livet sådär mycket som man bara gör vissa stunder.
2011-04-20 @ 11:38:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den 19:e april 2011Just nu är livet så himla bra! Jag älskar det. Nu är klockan inte mer än halv tolv och jag har redan hunnit med att åka inlines till Coop för att sätta upp lappar om Vårruset den 16:e maj och så har jag varit ute och sprungit efter det. Jag gillar att ta ut mig tills jag blir precis på gränsen till att spy och det är lite svårt på inlines så jag jag tog en kortare springrunda efteråt. Den jag brukar springa runt ån tar mellan 25-30 minuter men nu vände jag hemåt vid två broar tidigare och var bara ute och sprang i 15 minuter. Fast det blev ju lika jobbigt för det för om man springer kortare måste man ju springa snabbare...


Nu ska jag duscha och sedan cykla ner till stan för lite härligt häng i trädgårdsföreningen. Vindruvor, Cambozola och saft är nedpackat! Det blir min frukost det. Ha en bra dag!
2011-04-19 @ 11:25:30 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Life Can Either Be Accepted Or Changed

2011-04-19 @ 00:13:18 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den 18:e maj 2011
Vilken underbar dag jag haft idag! Så fort Lina hade vaknat till liv lämnade jag över datorplatsen till henne och begav mig ut för en morgonrunda. Jag hade som vanligt på mig min gråa jumper som jag brukar ha när jag springer, men idag minsann...då kunde jag bara springa i linne! Det var lycka.


Efter springturen blev det en promenad intill stan i alla fall. Blev en lunch på Steve's med Lina, Julia och Amanda och när Amanda gick iväg till jobbet traskade vi vidare till Bosses för att dra ut ytterligare på våran fina dag i solen. Vid sju traskade jag själv iväg för att jobba och nu är jag hemma igen och tänkte gå och lägga mig hyfsat tidigt. Ska nog upp och springa imorgon också om det är fint och då är det ju bra att vara utvilad :-)


Puss på er!
2011-04-18 @ 23:15:49 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att Visa Att Man Bryr SigMin mamma är kanske inte världsbäst (snarare världssämst) på att säga att hon älskar mig, men ibland gör hon ändå väldigt gulliga saker som visar att hon bryr sig så mycket om mig. Som igår till exempel, då hade hon varit här och lämnat utemöbler till balkongen och gjort i ordning en liten kruka med blommor medan jag var på jobbet.


Då blev jag glad, för då kunde Lina och jag sitta med varsin filt där ute och dricka te på kvällen. Spontanbesök av Hanne fick vi också, det var mysigt :-) Mer oväntade besök!
2011-04-18 @ 11:59:19 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vilda Western

på bild 1: Olivia, kan ej namn och jag
på bild 2: Simone och Olivia

Det har varit full rulle de senaste dagarna. Skola, jobb, studentskiva, sova hos Olivia, balträning, lunch på EH och så jobb igen. Med andra ord så är livet i sin ordning och studenten närmar sig med storm! Idag är det 52 dagar kvar tills jag äntligen kan lägga all tid jag lägger på allt som hör skolan till på helt andra saker och det känns så sjukt jävla bra!


Nu ska jag gå ner för trappen och se om hunden vill ta sig en promenad och traska bort till Lina och kolla läget. Vi ska leka ikväll men oj vad vi ska ta det lugnt. Lina Josefin Berg är i stort behov av att bara chilla just nu. Efter dessa dagar vill hon bara göra ingenting en stund, fast tillsammans med sin bästa vän då.
2011-04-17 @ 20:41:29 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tala från hjärtat!

Äsch, jag måste bara säga att jag har varit lite duktig idag.
Jag började faktiskt tjuta lite igår kväll när jag satt och tänkte på det där talet, att det var tvunget att skrivas.


När det blev lunch idag var fortfarande inget tal skrivet. 40 minuter återstod plötsligt tills det var dags och ångesten började krypa i kroppen. Ska jag skita i det eller få det gjort? Har ni andra förberett något tal? Jaja, ja det är klart ni har. Och ni har övat inför mamma och pappa också? Jag förstår. Ni är bra ni.


Och så gick jag upp till biblioteket med datorn och satte mig och skrev så pennan glöd. Tänk tänk tänk! Budskap, röd tråd...inledning, avslutning! FAN. Det här går ju inte. Och nu är det bara fem minuter kvar. Är jag normal nu så skiter jag i det här. Det här är inte hela världen och det här kommer inte påverka min framtid. GÅ HEM NU BARA!


Men nej, ni vet. Jag kan inte ge upp så lätt. Jag är för envis och jag hatar att skjuta på saker samtidigt som det är lite skönt att få adrenalin i kroppen som man får när man tvingar sig själv att göra saker man inte tror man kan... Så ja gick upp och höll det där jäkla talet tillslut. Inledningen kom jag på när jag stod där framme och så bara sa jag litet grann kombinerat med vad jag hade skrivit ner på det där pappret på lunchen. Jag improviserade det mesta med andra ord och det var hur läskigt som helst!


När jag efter lektionen kom in i klassrummet igen för att få respons och såg att Marcus hade skrivit mvg- på mig blev jag minst sagt förvånad. Har du verkligen skrivit mvg- där, frågade jag honom skeptiskt samtidigt som en förjävla bra känsla spred sig i kroppen och Lina Josefin Berg blev lika med nöjd.
2011-04-15 @ 23:44:21 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Skit i det här och prioritera det här

Vad skönt det skulle vara om någon sa;

Gör sådär och såhär,
så blir det bra.
Skit i det här och prioritera det där.
2011-04-15 @ 00:07:20 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Nytt Halsband!Det här halsbandet inhandlades bland annat idag. Jag cyklade till Ikano efter ha skrivit det nationella provet i svenska och inhandlade lite inför lördag då jag ska på vad som sägs bli Årets Vildaste Studentskiva! Oj oj oj va.

Igår var jag där igen fast med mamma och handlade hyllor och tavlor som ska sättas upp i helgen. På kvällen sen kom Lovisa och lagom till BB kom lilla Henke förbi med. Nu ska jag ut och springa med hunden, därefter vankas jobb och sen får det nog bli raka vägen hem för att skriva ett tal som jag ska hålla imorgon och så har jag rättskunskapsprov också. Kul torsdag va?!? Jag hade hellre klätt upp mig i fin klänning och dragit till Platå om jag ska vara ärlig, men nej, det funkar inte så. Det ska gå bra på provet imorgon har jag bestämt.


Ha det bra! ♥
2011-04-14 @ 14:40:37 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Never A Failure

2011-04-14 @ 00:36:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


More Than A Feeling


modell: Julia Rosberg
foto och styling: jag


Ikväll fick jag chans att styla Julia med mina nyinköpta sommarkläder. Tycker resultatet blev riktigt bra, eller vad tycker ni? :-) Svara gärna! Hiss eller Diss? Julia älskar att få bekräftelse!
2011-04-13 @ 00:23:42 Permalink Kommentarer (11) Trackbacks ()


Städat !Sådär! Då har jag i alla fall fått lägenheten städad idag :-) Funderar på om jag ska ge mig ut och springa lite nu... Jag vill hitta videung eller påskris att plocka någonstans, fast då kanske det passar bättre att ta sig en promenad med hunden? Börje, som jag hjälper med att motionera hans hund, han stod och putsade rent sin cab idag när jag kom hem. Det var en härlig syn vill jag lova, att se en gubbe över 90 bast stå ute i vårvädret och putsa på sin bil.


Undra om jag någonsin kommer få råd med min svarta stora jeep jag vill ha, kom jag och tänka på. Det kanske blir när jag blir 90 år jag med då.
2011-04-12 @ 19:20:10 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Den 12:e April 2011


Jag har ingen bra dag i dag och det var länge sedan jag skrev om dessa dagar på bloggen. Jag känner mig tom, rastlös och allmänt förvirrad. Har dessutom varken ork eller energi i kroppen till att göra något vettigt. Det var jobbigt att cykla hem från skolan och då brukar jag inte ha några problem med att sticka ut och springa i en timma.

Jag hatar dessa dagar, mer än allt. Jag önskar att jag alltid kunde få vara glad och vara full av energi. Jag skulle vilja ha de där riktigt härliga topparna i livet utan att det ska resultera i att jag faller till marken tillslut. Det är ungefär som att jag inte tillåter mig själv att ha det riktigt bra när allt väl är det, som att jag anser att jag inte är värd att må så bra som jag gör ibland. Typ, nu går det för bra igen, nu flyter allting på, då måste det lura något bakom hörnet.


Och så blir man tillbakadragen och drar sig ifrån i rädsla för att förlora det man har. Varför fungerar jag så? Det skulle jag bra gärna vilja ha ett svar på.
2011-04-12 @ 17:14:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snygga Clutchar från ZaraHur snygga är inte dessa clutchar?! De hängde på Zara sist jag var i Stockholm och om det inte hade varit för att de kostade 995:- kr styck hade jag helt klart köp med mig en hem, allra helst fyra stycken då jag gillar både den gula, blåa, vita och den som är orange!
2011-04-12 @ 11:34:36 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


If People Are Trying To Bring You Down

2011-04-12 @ 01:10:40 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vill man, så kan man.Jag har en himla bra känsla i kroppen efter den här helgen. För det första så är jag jätte glad över att just jag blev tillfrågad att vara mingelfotograf på studentskivan i helgen. När jag är Sveriges mest efterfrågade kvinnliga mingelfotograf och springer från event till event så kommer jag komma ihåg just den här lördagen extra mycket. Så ska jag titta på min framtida stora samling av objektiv och kameratillbehör och skratta åt vad lite jag hade att använda mig av på den här tiden. Petter Milds lånade blixt och bouncer inställd på TTL för då sköter den ljusstyrkan automatiskt, det var det. Tack, Petter!


För det andra så känts framtiden så ljus. I lördags var det 60 dagar kvar till studenten och det känts verkligen! Snart är man fri, fri att göra vad man vill. Satsa på vad man vill. Många frågar mig vad jag ska göra och vad jag ska bli men allt jag svarar är att just nu är min högsta dröm att kunna ta en dag i taget. Att få vara ledig när jag väl är ledig utan att ha skolan att tänka på. Jag vill jobba och spara massor av pengar och sedan ge mig ut i världen och "bara va" lite här och där. Kanske är jag med om en och annan nära döden upplevelse, bara jag samlar på mig massor av äventyr så jag får sådana där roliga historier som Lina Gamsäters pappa har att berätta hela tiden. Jag vill utmana ödet och dör jag så dör jag. Hoppsan.


Resten löser sig. Jag vet vad jag inte vill bli och det är fet och något som börjar med civil, typ civilekonom och civilingenjör. Det sistnämnda är det många duktiga elever som vill bli har jag hört men jag tycker det låter tråkigt. Det är ungefär som att jag först valde natur hum till gymnasiet för att jag var en duktig elev i nian. Det var någon onödig duktighetsprincip bara och det misstaget tänker jag inte göra om. Jag vill jobba med något roligt! Jag vill skapa, fota, inreda och skriva. Eller jobba med något lite mer äventyrligt, typ bli hoppa fallskärms guide nere i västindien ett tag. Eller, egentligen spelar det inte så stor alls. Vad jag bli alltså. Det är flera år kvar tills jag måste slå mina rötter till ro och envis som jag är så känner jag på mig att när jag väl bestämt mig så kommer jag gå all in och bli bäst. Det är sällan man hör människor berätta att det satsade allt men förlorade lika mycket (tänk bort svenska spel där). Vill man, så kan man.


Update: Vad sjutton ska ni bli när ni blir stora förresten? Har jag några blivande civilingenjörer som läsare jag nyss trampade foten på kanske? Eller några fotografer? Filmstjärnor? Affärsjurister? Lärare? Bagare? Uppfinnare? Designer? Journalister? Busschaufförer? Rikskapitalister? Reportrar? Modeller? Butiksbiträden? Dietister? Psykologer? Mäklare? Forskare? Frisörer? Musiker? Tell me!! Jag vill faktiskt veta... Och så jobbigt är det väl inte att kommentera nu när jag ändå ber er? ;-)
2011-04-11 @ 21:26:15 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Perfekta JeansshortsLite inspiration till sommaren. Jeansshortsen och den stickade tröjan skulle jag vilja ha :-) Synd bara att jag inte passar i shorts då jag hatar att ha shorts kombinerat med klackar och jag med platta skor... Då blir jag bara kort.
2011-04-11 @ 19:54:30 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Who Is Behind The Mask


2011-04-11 @ 11:29:09 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()


She turned her cant's


2011-04-10 @ 22:00:46 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ny VäskaDen här väskan köpte jag i Stockholm på h&m för 299:- Det är en sådan där väska man egentligen kan hitta uppe på mormors vind eller billigt på en loppis, men jag behövde en genast kände jag. På senaste tiden har jag börjat använda alldeles för mycket påsar för att ha något att bära alla papper och skolböcker i det och det är inte ok. Ica kassar ska man bara mat i och ingenting annat!
2011-04-10 @ 19:18:37 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Mingelbilder
Alla var sjukt snygga igår så det var inga problem med att ta bra bilder, men de här två gillar jag extra mycket. De andra bilderna har jag lagt upp på Annika Ledskogs profil på facebook.


Om ni vill se mer av dem här på bloggen får ni säga till :-)
2011-04-10 @ 18:21:13 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Annika Ledskog

2011-04-10 @ 14:23:46 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dance All Night LongIgår gjorde jag mitt första riktiga fotojobb! Jag var nämligen betald fotograf på studentskivan igår och idag känts det som jag har ungefär en miljon bilder att jobba med. Kul :-)


För er som var där och som läser min blogg så kommer bilderna upp i min mapp på Facebook ikväll!
2011-04-10 @ 09:51:01 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


På Med Masken!Om jag spenderade gårdagens kväll hemma hos Faster i Stockholm så blir det annat idag. Årets första studentskiva, here we go!
2011-04-09 @ 18:00:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påskplantering

Hela resultatet av min senaste plantering - som blir finare och finare för varje dag ju fler knoppar på påskliljorna som slår ut !
2011-04-09 @ 14:42:08 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tre Nyinköpta FärgklickarDet är smart av butikerna att fylla dem med färgglada kläder. Jag som normalt sett har en garderob som består av kläder med väldigt jordnära färger, jag känner plötsligt ett enormt BEHOV att köpa kläder med färg! Titta, en blå kavaj... och jag som bara har en svart och en grå. Det är klart att jag måste köpa den! Och så lite färgglada toppar till våren, tänk vad glada alla kommer bli när jag kommer och är klädd som en påskkyckling :-)


Färg i all ära, nu vill jag bara ha MER !
2011-04-09 @ 10:47:06 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


July Crisis

Från vänster: David Elliot (gitarrist/låtskrivare), Anton Thollander (trummis), Jakob Ödman (basist) & Kalle Andersson (sångare)


Nu har de precis släppt sin hemsida (http://julycrisis.com) och är aktuella med en grymt bra demo bestående av fyra låtar;


Were You A Ghost
'til I Lost Control
Before It Breaks Forever
I Want You Back


Texterna handlar om allt från ingenting till alldagliga känslor, enligt Jakob. Med det menar han att det är upp till var och en att tolka dem. I sommar åker de förhoppningsvis på sin första turné i Sverige men inom fem år ser Jakob att de har slagit igenom i England. Dessutom är de klara med sitt andra album och förbereder sig för en fullsatt konsert med slutsålda biljetter på Wembley.


LYSSNA PÅ DERAS MUSIK GÖR NI HÄR: http://julycrisis.com/
Eller här: http://www.myspace.com/julycrisismusic

Därefter kan ni visa att ni gillar deras musik här: http://www.facebook.com/pages/July-Crisis/167835363265669
2011-04-08 @ 12:17:00 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Den 8 april 2011

Nu bär det av mot Stockholm över dagen!
2011-04-08 @ 08:34:00 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Växter sprider glädje


En liten smygtitt på min senaste påskplantering jag satt ihop under veckan. Har använt mig av påskliljor, murgröna, kalanchoë och en fjärde bladväxt jag har glömt bort namnet på. Mormor, du kan säkert hjälpa mig? :-)


Visste ni förresten att gröna växter förbättrar ditt inomhusklimat, gör dig glad, suger upp giftiga ämnen och producerar syre?
2011-04-07 @ 23:57:30 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


They'll make an effort

2011-04-07 @ 20:33:14 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


You Found Me

En liten sneakpeak på gårdagens/dagens. Älskar ormarmbandet :)
2011-04-07 @ 20:06:04 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


You can run but you won't come farVilket fett liv att antingen vara Rebecca eller Fiona. Att både vara snygg tjej, grym dj, turnera runt och välta dansgolv och kunna spela sina egna låtar. Det skulle man inte direkt tacka nej till.

på bild; jag i kvällens motsvarighet till taxi
idag; vill jag typ pilla ut mina ögon för att de kliar så mycket
2011-04-07 @ 14:26:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rebecca & Fiona

Kör en onsdagsdebut på Platens ikväll ;-)
2011-04-06 @ 20:36:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


So She Did

2011-04-06 @ 09:20:20 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


PåskliljorVärt att veta om påskliljor:
- kan planteras både inomhus och utomhus
- Ska vattnas sparsamt vid behov
- Hållbarheten förlängs genom sval lagring
- Efter avslutad blomning ska man plantera ut löken så får man ny blomsterprakt år efter år
2011-04-05 @ 10:41:26 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


A little bit of love


2011-04-04 @ 21:21:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den 4:e april

Jakob Ödman, basist i July Crisis


Jag, Lovisa och Jakob hängde här igår och hade en riktigt skön dagen efter dag. Jag lekte journalist och intervjuade Jakob eftersom att han snart kommer att bli känd. Kan redan nu avslöja att han föredrar idominläppar framför röda läppar, pizza framför kebab, itunes framför spotify, ge framför att ta, London framför New Tork och barhäng framför att dansa etc.


Framåt kvällen och efter tre timmars jobb för min del kom han tillbaka. Då hade han med sig cola zero till mig men redan efter ett par glas var jag tvungen att springa på toaletten och spy. Tre spyattacker senare ville jag hem till mamma. Hon hämtade en hink men jag förklarade att det inte fanns något kvar i mig och sen somnade jag illa kvickt med tåren i halsen. Vad hade jag gjort för att förtjäna det där?


Idag har jag inte orkat göra ett skit. Jag har tagit en promenad till Ica och köpt påskliljor och därefter har jag suttit i köket, läst reklam och följt diskussioner på flashback om vad som händer när man åker fast för att köra bil utan körkort. Jag hade fruktansvärt tråkigt och ville ha lite adrenalin i kroppen och tänkte att det måste ju bli fruktansvärt spännande att låna bilen lite för fatta paniken om en polis kommer, men det blev aldrig så för jag vågade inte riskera att mamma skulle bli besviken på mig.
2011-04-04 @ 20:10:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårpromenad

2011-04-03 @ 09:55:58 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Den 2:a April 2010Det är lördag och jag knallar runt i min lägenhet med studentmössan på. Det mår man bra av.


Annars så tänkte jag promenera till Lovisa nu. Jag vill in till stan och göra ingenting. Vill bara njuta av att det är varmt och vår ute. Ikväll blir det utgång!
2011-04-02 @ 14:39:37 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


SconesLovisa och jag bakade havrescones i morse. Det är att ta vara på sin lediga dag tycker jag.


Nu ska jag ut och åka inlines! Jag glömde mina hörlurar hemma hos mamma igår och eftersom jag inte kan leva utan min musik om jag ska ut och röra på mig så blir det raka vägen hem dit. Behöver lite sköljmedel också :)
2011-04-02 @ 11:39:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


In A Crowded Place

2011-04-02 @ 11:08:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÄppelpajDagens andra höjdpunkt - mammas hembakade äppelpaj hon skickade med mig när jag var hemma och badade i veckan. Fast vaniljsåsen är såklart godast :-) Blev lite oproportionerligt kanske.


Nu: ta en promenad/springtur med grannes hund
Ikväll: laga middag hemma hos Amanda med mina favorittjejjer
2011-04-01 @ 17:26:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


StudentmössaDagens höjdpunkt - Att äntligen få hem sin studentmössa. Idag är det 69 dagar kvar!
2011-04-01 @ 15:30:30 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0