hakuna matata

Hallå bloggen!

Idag är det hannigirl som sitter vid tangenterna. Ville bara visa min favoritbild från kos. Ser ni den näst intill döda mannen i bakgrunden på detta foto? Han ligger i sjuksängen i fönstret bakom liksom, ni ser nog vad jag menar. Han gör ju hela bilden! Underbar utsikt när man satt & åt. Pirrade till i hela kroppen! (rubriken är det som gubben säger, han bara chillar, hakuna matata!)
Sov gott & puss!
HANNE " the BARBIE girl in town"
| | 2 kommentarer |

Jag & MammaJag är mörk, hon är ljus.
Jag är kort, hon är lång.
Jag är normal, hon är smal.
Jag är positiv, hon är negativ.
Jag är slösa, hon är spara.
Jag är social, hon är tyst.
Jag är impulsiv, hon planerar.
Jag är busig, hon är skötsam.
Jag är sen, hon är i tid.
Jag är glömskt, hon kommer ihåg.
Jag ser detaljer, hon ser helheter.
Jag är dum, hon är smart
Jag gör fel, hon gör rätt.
Jag är extrem, hon är neutral.


Som ni förstår så är det är inte många egenskaper som vi har gemensamt, men att vi både är väldigt envisa och omtänksamma tror jag att de flesta skulle hålla med om. Vi är självständiga, tar mycket ansvar och håller koll på saker och ting. (Fast ibland släpper jag allt ansvar och kontroll med flit, för det är tråkigt att ha koll.) Vi fixar, styr och ställer och hjälper gärna andra. Och så rim på det, för vi älskar ju även varandra :)


Bonanza Bidders
| | 6 kommentarer |

We are too stubborn to let go of something that doesn't belong to us anymore.
Jag tror jag börjar förstå nu.
Vi gillade varandra i olika faser.
Du ville ha mig för tidigt och jag ville ha dig för sent.

Har tänkt på en sak idag. På det där med att människor förändras. Man förändras verkligen. Inte för att den andra meningen är relaterad till Hanne, men jag tänkte lite på att vi gått i samma klass sen vi började sexors på bussen idag. Trots att vi har känt varandra så pass länge kan jag ju inte påstå att jag känt samma Hanne i snart 13 år, på samma sätt som hon inte skulle kunna säga att hon känt samma Lina i 13 år. Inte till personligheten i alla fall.


Idag skulle det inte spela så stor roll om en sådan vän förändrades eller inte, för när man känt varandra så pass länge älskar man ju den vännen lika mycket som man älskar sin egen mor; Villkorslöst. Man har en plikt att skydda varandra vad som än händer. Om någon skulle försöka döda Hanne skulle jag självklart se till att döda den personen först. Jag skulle kämpa även om jag skulle riskera livet.


Men vänner som inte betyder lika mycket men som ändå varit en stor del av ens liv, när de förändras blir det en helt annan sak. När någon som gjort så mycket för en och fått vissa stunder i livet så himla mycket bättre genom att bara finnas till, när en sådan person blir någon annan är det inte längre lika självklart vart man står. En gång i tiden träffades man ju för en helt annan orsak. Man går vidare men lämnar den andra med hoppet kvar.| | En kommentar |
Upp