Stackars blusen


Igår kunde inte jag ta av mig jackan på flera timmar eftersom min blus råkade fastna i min dragkedja. Jag drog, slet och tjöt, men inget hjälpte för när den väl slets loss så var den trasig och förstörd. Akta er så att ni inte gör samma misstag!


Förutom det så har jag lite damp på livet just nu. Skulle kunna få mörda för att få lite tid att sova ut och inte ha tusen saker som ska göras. Personalfesten ikväll kommer tyvärr högst olämpligt, men jag ska göra vad jag kan för att kunna koppla bort allt runt omkring och ha roligt. Men det är ju för träligt, att när man väl har de rätta förutsättningarna att få ett roligt liv så ska så mycket "roligt" hända på en och samma gång att man blir stressad istället. Varför är det så? Är det mitt eget fel?


Ska förresten ändra inställning kom jag på. Eftersom Emanuel klagade på min attityd jag hade gentemot vintern igår, att jag borde rekonstruera den lite, så borde jag ju ta åt mig och tänka om. Jag borde tänka så att jag skulle ju aldrig klara av att vara duktig i skolan om jag inte hade den här jobbfesten att se fram emot! Och jag skulle aldrig klara av att jobba flera kvällar i rad för den delen heller om inte den här megafesten hade dykt upp! PRECIS. Fri bar var det ikväll va? ;)

I wish I could be like a bird in the skyWish I knew how it would feel to be free
I wish I could break all the chains holding me
I wish I could say all the things that I should say
Say 'em loud say 'em clear
For the whole wide world to hear

I wish I could share
All the love that's in my heart
Remove all the bars that keep us apart
And I wish you could know how it is to be me

(I wish I knew how it would feel to be free - Lighthouse Family)


Lina Gamsäter - Välkommen hemTitt så duktig hon är min vän! Är så glad att hon har börjat ta för sig och visa världen vad hon går för! Jonathan Alfredsson på piano.


Minns fortfarande hur mycket jag fick tjata på henne i nian för att hon skulle ställa upp på Kåpan, Nya Munkens sångtävling, innan jag fick min vilja igenom. Påminde henne gång på gång över att det var sista chansen att ställa upp på något, för på Katedralskolan skulle ju allt bli så mycket värre och det skulle hon aldrig våga!  Så satte vi på Singstar och tillslut så hittade jag en låt där som hon bestämde sig för - Perfect med Fairground Attraction. Tänk på hur du vill att första gången ska va, sa jag och därefter stod hon hela kvällen och övade i en låtsasmick samtidigt som hon spelade in sig i min cam.


Dagen efter lyckades vi få Edvin att ställa upp på gitarr och tredje dagen så gällde det. Var så stolt! Och det var jag idag också, såklart. Bara lite mindre stolt över mig själv som råkade ha helt fel inställningar när jag filmade, men äsch då. Kommer fler chanser!


Wolff WearWolff Wear
klicka :)

AdventssamlingarNågot man kommer sakna med skolan efter man tagit studenten och blivit fri och lycklig och så, det är nog i alla fall adventssamlingarna. Hur vackert i-sig, som vi pratat om på filosofin, är inte just adventssamlingar? Massor vackert!


Fick mig att tänkta lite på hur härligt det är att vara barn egentligen, för jag har alltid stått i kören och sjungit (förutom femman till sexan då jag tyckte kören var töntig) trots att jag inte kan sjunga. Nu när jag sägs vara vuxen, även fast jag fortfarande känner mig som ett barn dårå, så kan jag inte vara med i kören längre. Man sysslar liksom inte med sånt man inte kan när man blir äldre. Idag sjunger jag bara hemma i smyg när ingen hör på. Hehe, eller när jag vill bjuda på ett skratt såklart :)

Hey Jude


Uppe med tuppen och snart kommer skjutsen som går till mitt IV på Ljunkan.
Svenska C.


Därefter väntar en trevlig överraskning i kyrkan som ska bli kul, men annars kommer jag nog inte få ut så mycket av denna dag. Ser redan fram emot att komma hem från jobbet ikväll och få krypa ner i sängen. Tiden mellan skolan och jobbet vill jag inte ens tänka på. Plugg plugg plugg eller kanske rent ut av bestämma sig för att vara sjuk på onsdag och skjuta upp på en del? Det är ju faktiskt inte mitt fel att skolan är fett dåligt upplagd så att man får allt på en och samma gång och så att en sjukanmälan blir enda lösningen om man inte vill gå in i väggen?


Tyckte det lät bra, smart och hälsosamt.

HjärtanKänner ångest inför den här veckan.
Kan inte bestämma mig för vem jag vill vara.
Duktiga tjejjen eller hon som bara chillar och inte bryr sig?
Satsa eller ge upp?


Har mega ont i huvudet och känner mig jätte sjuk.
+ har andra kvinnliga problem för tillfället.
= känslomässigt rubbad.


Sova ♥

Underbara Utekväll!

Grebbestad sommaren 2010


Det här inlägget får bli som det blir, men nu är jag i alla fall hemkommen efter en hel dag på jobbet. Kom hem och fick förvånas över hur rent och fint det var överallt också, för vet ni? Jag kom på att jag inte ville sova själv igår när Platå stängde och lyckades få med mig Joel och Christian med mig hem, så när jag åkte till jobbet imorse så lämnade jag kvar dem här och då visade det sig att var det gulliga grabbarna som gjorde det fint efter sig! Alltså åh, skulle kramat sönder dem om de fortfarande hade varit kvar så glad jag blev! Tack tack tack!


Annars så är jag så himla himla glad just nu! Hade det helt underbart superkul igår att tiden bara flög iväg och allt var bara så bra så bra. Jag ville vara kvar en timma till när stället stängde vid 3 och hade mer än gärna hängt med på efterfest om de inte hade varit för jobbet idag.


Saker som var bra igår:
- Att vi hade det värsta mysigt och hemtrevligt här hemma i mitt nyjulpyntade hem jag, Julia, Simone, Lina, Oscar och Philip.
- Att jag blev homies med min nya granne
- Att vi var så fnittriga hela vägen påväg till Platå
- Att vi alla hade fribiljetter
- Att jag fick en balpartner!
- Att jag, Julia & Simone höll ihop och dansade hur mycket som helst på dansgolvet
- Att OBOY VILKET VACKERT VÄDER spelades! = jag togs till högre höjder
- Sista drinken i baren med Tilda
- Och att alla bara verkade så allmänt glada även fast det var vinter! Att ingen var vinterseg ♥


Och så ska jag tillägga att...
Jag har hittat min livs kärlek!


Lilla problemet:
Han är inte singel.


Slutsats:
Måste gå och dö.

Underbar morgon!

Godmorgon allesammans!

Just nu är klockan 10:39 och jag ska iväg och jobba.
11:00-19:00


Mitt huvud sprängs och jag mår illa och kan förutom det räkna mina sovtimmar på ena handen,
men det ni, det ska ingen få genomskåda på jobbet! Ha en bra dag!

Jul i hemmet!Titt så fint! Vill man inte bara komma hit och göra mig lite sällskap nu? :)


DrLove.se

Jobbiga Avstånd

Hittade den här texten på Bilddagboken, skrivet den 10 december 2007, men det skulle lika gärna kunnat vara skrivet för bara någon minut sedan.  Jag saknar dig.


"Att vara älskad av dig Lovisa är något jag alltid kommer att vara stolt över. Att ha varit din vän ända sedan dagis är en merit jag alltid kommer att bära med mig. Att våran vänskap har varit så stark så pass länge nu gör att jag inte kan leva utan den. Du finns ständigt i mina tankar och för var dag som passerar utan dig saknar jag dig mer och mer. Jag älskar dig så mycket Lovisa. Det vi har, det vi delar och det vi har varit med om tillsammans går inte att beskriva i ord. Att du alltid har funnist här för mig, att du alltid har varit du och att man alltid kan veta vart man har dig är saker som gör dig så otroligt speciell. Du försöker aldrig att vara någon annan än den du är. Du snackar aldrig skit om folk och du har gett mig så fina värderingar om saker och ting. Ett liv utan dig skulle inte vara något bra liv.Känslan av att veta att vad som än händer kommer vi alltid att ha kvar varandra känns så obeskrivligt bra. När det gäller oss tror jag verkligen på ordet Förevigt och det är nästan så att jag redan nu vet att det alltid kommer att vara så. Jag kan inte komma på en endaste händelse som skulle kunna skilja oss åt. Jag är för rädd om dig för att göra dig något illa och även om vi skulle flytta till olika städar när vi blir större är jag säker på att vi skulle fortsätta hålla kontakten. Våran vänskap kommer alltid att vara värd att kämpa för. Det kan inte bli mer sant än så."

Från Lunarstorm


Ha det lustigt


Rastlös


Idag hade jag sovmorgon till klockan 12:10. Jag vaknade klarvaken klockan 08:00 och hade kunnat vara effektiv och gått upp och pluggat lite inför min absolut värsta skolvecka genom tiderna som väntar mig nästa vecka (+ jobb och jobbfest), men nej så blev det minsann inte för jag var på noll plugghumör. Reste en gran istället och gjorde inget speciellt förutom att gå runt i lägenheten och känna mig rastlös.


Kom till skolan i tid i alla fall och hade svenska. Snälla Marcus lät mig skriva min recension som jag missade i måndags och eftersom jag är kung på att plugga in texter så hade jag förberett mig lite grann och kunde bara fatta pennan och skriva direkt från min inprogrammerade hjärna. Med andra ord: Om jag inte lyckades bra idag så är jag verkligen sämst sämst.

Annars då:
Har tråkigt.
Är trött.
Vill skjuta ihjäl mina tankar.
Kan inte bestämma mig om jag ska chilla eller hitta på något ikväll.

Efter Vinter kommer vårHittade den här bilden när jag kollade igenom bilderna från maj. Fint!

Nej, jag fyller inte år idag.Vet inte riktigt hur jag ska ta att vissa av mina vänner skriver grattis till mig för att någon har ändrat min födelsedag på Facebook så att det stod att jag fyllde år idag. Dumma. Sluta bara när ni själva var och firade min 18-års dag :(

(personerna på bilderna har dock ingenting med saken att göra som tur är!)

överskottsenergi


Det är inte roligt att vara pigg, glad och ambitiös när alla andra är vintersega. Är en sådan dag då mitt braiga humör håller på att vändas till det motsatta bara för att ingen har varit på min nivå... Känner mig faktiskt så pigg och på alärten att jag hade kunnat gå ut och springa en mil nu om det inte vore för vädret! Helt insane.


Saknar grabbarna i Norge en sådan här dag. Känner ett stort nödbehov av att åka upp dit och träffa lite glatt folk som hela tiden vill hitta på saker utan att allt ska ses som så omständigt och som är sådär naiva och tror att allt är möjligt! Eller ja, kanske överdriver en smula nu men ändå. Innehåller så mycket energi nu som jag inte vet vad jag ska ta ut det på att jag liksom måste hålla det inom mig och sånt är ju himla onödigt.


Ställde i alla fall upp och tog ett extrapass på jobbet ikväll. Tänkte att på jobbet så uppskattas det i alla fall att man är värsta glad? :) Borde väl egentligen ge mig ut på Ågatan en sådan här dag, men nej, jo, det skulle jag jätte gärna vilja men inte när alla varit så himla sega som jag träffat på i skolan idag! Nae, får köra fullt ös på lördag istället! Hoppas energin håller i sig tills dess.

Ralph Laurent HomeOm jag var rik, då skulle jag vilja inreda min lägenhet såhär. Kolla bara på sängen och alla fina kuddar! Mycket finare kan det inte bli om man frågar mig.

Onsdagsmys ute i EkängenNejmen godmorgon allesammans!
Idag vaknade jag kvart över sju och hade drömt om att min kväll hade fortsatt hela natten ute hos Filip och att vi hade skrattat och skojat tills vi dött typ. Det var jätte skönt att inte drömma en mardröm för en gång skull och så vaknade jag helt klarvaken, så nu är jag uppe och kan ta det lite sådär jätte chill innan jag måste pulsa mig fram till skolan. Skönt!


Så, som ni säkert förstod så bar det alltså ut till Ekängen igår. Köpte ett par kängor först bara! Och åt en korv på Ikea för 4 kr! Hur som helst. Var jag, Hanne, Oscar, Erik och Filip och vi hade det rätt så roligt faktiskt. Slant ur många roliga kommenterar ur folks munnar som fick mig att skratta. Mest skrattade jag åt Filips påhittade sexhistorier. Visserligen var det väl lite barnsligt av mig att skratta åt han råkade hoppa på sin flickväns katt och krossa huvudet på den, men asså, ibland får man bara upp så roliga bilder i huvudet som man inte påverka. Och Hanne skrattade faktiskt också jätte mycket åt det där.

DUKTIG TJEJ!!!


Nu skulle min mattelärare Roger ha sett mig! Har nämligen kämpat på som sjutton här hemma med Matte D i ett par timmar bara för att slutprovet närmar sig snart och jag tror verkligen att jag är kapabel att få ett litet VG bara jag ger det lite tid... Ligger lite efter med några prov och har väl inte världens bästa närvaro, men jag ska ta igen det! Det är ju perfekt nu när det är snöstorm och jag ändå inte kan ta mig någonstans!


Fick precis sms av brorsan att jag ska komma ut förresten! Hehe, så måste skynda mig! Vi ska till Ikano, för jag behöver ett par varma skor :D Fick visst ta mig någonstans i alla fall...

Marchesa Coleccion Resort

Den här klänningen skulle jag köpa mig om jag var rik. Från märket Marschesa, googla det om ni vill få inspiration på vackra klänningar!

Instängd


What to do?  Här sitter jag i min lilla lägenhet och känner mig fullkomligt instängd i och med denna fasansfulla snöstorm utanför. Jag försöker plugga lite för jag har hemskt mycket plugg som borde göras, men det är inte lätt när det är tråkigt hörrni. Önskar ibland att jag vore lilla Lina i åttan typ som ville bara bäst i allt och kunde plugga hur mycket som helst utan att bli rastlös, men nej, vet inte var hon tagit vägen. Dagens Lina vill bara resa bort till värmen och ta ett simtag, eller fler, ut i ett turkost och alldeles klart vatten och bara ha en fjällande näsa att klaga på typ.


Jag beundrar faktiskt alla er som inte klagar när det är sånt här väder och som tycker att bara för att det är så vackert och mysigt ute så är det VÄRT att lida sådant så fort man går utanför dörren. Ni alla är mirakel i mina ögon. Jag brukar ju annars kunna va rätt positiv till saker och ting, men inte nu. ÄCKLIGA JÄVLA SNÖJÄVEL är det enda som min hjärna kan formulera för sig själv så fort jag kommer ut och får pulsa mig fram i snön och dra bort blött hår som klibbar sig fast runt ansiktet i fula äckliga stripor.


Fast vet ni? Jag glömde visst bort för en sekund att jag är bortskämd med världens bästa vän för titta vem som kommer här om inte Lina Gamsäter!!! Wie :)

Människan är dömd till frihet


Om vi vill att våra liv ska vara meningsfulla, så måste vi själva välja att göra dem det och också bestämma vad denna mening innebär.

Julstjärna

Rosa ljus har blivit till rött ljus och vissna blommor har slängs ut och ersatts av röda lite tama julstjärnor. Notis: de kostade bara 15 kr :)


Skötselråd julstjärna:
("med kärleksfull skötsel kan du njuta länge av din julstjärna")

→ ska stå på ljus, varm plats nära värmekälla
→ Vattna med ljummet vatten endast när jorden är nästan torr
→ Tillför inte näring under blomningstiden
3 favoritplagg


Det här är väl ganska mycket jag då, 3 typiska plagg som skulle kunna motsvara hela min garderob typ. Väldigt flickigt och sött och ocoolt, men så länge man själv trivs finns det ingen anledning till att byta stil. Har ju fått fnatt några gånger och gått köpt mig ett par converse och ett par baggyjeans och sådär, men hehe, de är plagg som är ganska orörda faktiskt. Något i mig envisas alltid med att hitta tillbaka till mina söta blusar...Och lockigt hår! ♥

Don't look back in angerSitter med en varm kopp te för tillfället. Mår illa och är trött, trots att jag sov till klockan 13:30 idag. Har faktiskt aldrig sovit så långt in på dagen i hela mitt liv, men min kropp mår inte riktigt som den ska skulle jag tro.


Hoppas på att jag mår bättre imorgon, för jag hatar att komma efter i skolan. Åtminstonde när man väl vill gå dit, men inte kan för att man är så sjuk och istället ligger och drömmer om att man håller på att dö.


Har i alla fall hunnit städa idag och stekt på lite wook. Hade tänkt att äta quinoa till det, men efter att jag hade varit ute och slängt lite sopor så luktade det bränt i hela lägenheten och då hade jag låtit de koka på alldeles för hög värme. Inte haft för lite vatten alltså, utan kokat på för hög värme. Viktigt.


Five Little Birds

Vissa tatueringar är verkligen fina, speciellt de där svalorna. Sådana vill jag också ha.

100 foton eller fotobok gratis

Photobox - 100 foton gratis
Photobox

Varför inte bara ta tag i det och framkalla lite bilder för en gång skull? Två bra erbjudande här ovan faktiskt :)

Barhäng


Jag & kändis, ser ni vem det är? :D

Rätt svar: Trey i OC

ARUBAKolla på filmen om du vill bli lite avundsjuk vettja...En månad kvar, sen lämnar jag landet för en ljusare och varmare plats! Ska tänka på det nu när jag ska börja med min recension!

Rosa har blivit till RöttSåhär ser vardagsrummet/sovrummet just nu. Vita sängkläder har blivit röda och de rosa och lila kuddarna likaså. Lite mysigt såhär när det närmar sig jul :) I veckan kommer det även en julgran hit och så ska balkongen pyntas med massor av fina lampor så att det blir ännu mysigare!


Annars så har jag haft en fruktansvärt seg söndag och inte gjort ett skit typ. Det känns sådär om jag ska vara ärlig, men jag ska inte klaga i onödan. Lite tråkigt att bloggen har legat nere bara så att jag inte har kunnat sitta och uppdatera den i all min rastlöshet, men nej nej den måste blivit överbelastad efter Oscars feta länkning...

"Ni får inte flyga ut, in mer er igen!"Det bästa med att ens vänner har blogg är helt klart när man får läsa om sig själv.

Don't let the sun go down on me

på bilderna: jag, philip, filip, Oscar (klicka på namnet för att komma till hans blogg) och Klara.
fotograf: Julia

Var jag den som aldrig blev bakis så är denna dag ett stort undantag. Återigen är mjukiskläderna på och jag vill bara sova sova sova och inte alls behöva tänka på att jag måste ha skrivit en strålande recension på en bok jag läst ut lika snabbt som raketen tills i morgon. Skjut mig den som kan...


Nej men vet ni? Jag var kvar till stängning igår! På platå. Jag hade så roligt och var sådär hyper glad som jag blir ibland att jag inte ville därifrån! Och då hade ändå Oscar hjälpt mig att komma in på Sliver så att jag skulle kunna hänga på Harrys om jag ville och dansa till lite sådan där trallvänlig musik och inte bara till en massa dunk dunk, men nae där var jag inte länge för till och med musiken var bra igår!


Lite roligt att jag har en bild på mig och en av lhc's målvakter på mobilen för övrigt. Hängde lite med några lhcspelare i baren igår, men det trodde jag inte ett ögonblick på för jag har ingen koll på vilka som spelar där, så jag bad om att få ta en bild så att jag kunde kolla upp ifall de stämde när jag kom hem. Och det stämde, så nu känner jag mig värsta cool! Ska nog satsa på att bli hockeyfru tror jag :)

Råkade somna

Oj då. En nyduschad Lina Josefin Berg skulle bara lägga sig på soffan för att ta en liten tupplur innan kvällsutgången, men vaknade precis, en timma senare, av att hon drömde att hon ännu en gång hade somnat brevid helt fel person. Låg och sov på en killes bröst och hade det jätte mysigt, så min första tanke var att nej, jag skippar utgång och ligger kvar här och drömmer... men nej! Även fast det känns som att det är morgon för mig så ska jag sadla om och köra hårt! Kanske behöver en morgonkaffe bara? Måste få min energi tillbaka! Måste bli pigg och glad och hyper ju!

Positiva jag!

Jag repeterar:
Jag älskar mitt liv, jag är inte ett dugg trött och det ska bli jätte kul att jobba.
Jag älskar mitt liv, jag är inte ett dugg trött och det ska bli jätte kul att jobba.
Jag älskar mitt liv, jag är inte ett dugg trött och det ska bli jätte kul att jobba.

Beroende av att städa

Här har ni mig och dagens outfit för de två senaste dagarna.


Men imorgon så hade jag tänkt att hoppa ur de här kläderna och börja om på nytt! Ska upp redan klockan sex faktiskt och jobba, men i och med att jag stannat uppe i natt och städat (!?!), så kommer jag vakna upp och känna mig som Blair i och med mitt välstädade rum.


Tänkte vara glad imorgon också, så oerhört glad och positiv till allt!


Och så ska jag gå och påminna mig själv om att det bara är en månad kvar till jag drar till Västindien!
Wiho, ska bli assmal tills dess så jag kan ta massa fina och sexiga bilder på stranden!!!!!!!!!!


Eh...

Fläskfile eller Oxfile?

Ibland har man bara sånna där dagar då man inte känner sig som en människa. Ni vet, när man kommer i sånt där väldigt onaturligt och högt tillstånd så att man måste lyssna på dampmusik för att man blir stressad över om det inte dunkar tillräckligt mycket och när man blir helt överaktiv på Facebook och bara får ett behov av att snacka med allt och alla och det känns liksom som hela världen snart går under och snart exploderar hela jag och hjälp vad det går undan! Wie, come on Eileen!!!Gav för övrigt min bror en apelsin och ett päron inslaget i ett litet slarvigt paket och han blev SÅÅÅ besviken. Men jag bara tänkte In your face, för jag fick ingen julklapp av dig!


Mamma påminde mig: Ja...Vad var det du sa när du gav Lina en sådan där fin present när hon fyllde år? Skulle du släppa kontakten med henne om hon inte gav dig något lika fint tillbaka eller?


(mutter från Niklas och skön stöt av hämnd i min kropp)


Nej men vet ni. Jag är en så himla god människa så jag ska såklart ge han någonting även fast inte jag fick en julklapp. Han ska få något som han verkligen behöver nästa gång jag träffar på honom, något fint och dyrt så att han föralltid kommer att avguda mig! Syster jobbar ju så hon har ju pengar och hon hatar att spara!


Annars då. Mormor kommenterade att jag kom från topp till tå klädd i gråa mjukiskläder medan hon var så fint uppklädd med röd tröja och guldsmycke och blev lite förvånad eftersom jag annars brukar komma stylad med fina lockar i håret och sådär... Men så tillade morfar att jag, jag är ju alltid så fin vad jag än har på mig. Hihi. Gullig! Och mormor sa att jag skulle ta hand om mig innan jag sprang tillbaka in i lägenheten och sånt är också så himla gulligt, för trots att det bara  är några få små ord så värmer det så himla mycket ändå.


Och vet ni vad de hade köpt till mig? Det här är faktiskt också himla gulligt!


En pall till köket så att jag når upp och kan fylla mina översta hyllor med saker. Aw! De tänker då på allt. Ordning och reda ska det va.

The Drugs Don't Work

Röda ljus från Ikea


Har damp för tillfället. Vaknade klockan ett idag av att jag var helt tjutfärdig och då hade Farfar gått och dött på min födelsedag. = Gick direkt upp och skrev ett mejl till honom att han är tvungen att vara rädd om sig på riktigt så att han aldrig någonsin dör.


Eller nej, förresten gick jag inte alls direkt upp för jag kollade ett Gossip avsnitt först.


Annars då. Min bror fyller år idag. Ska snart iväg till huset och äta middag, men jag sitter och har det så mysigt här i mina mjukiskläder att jag inte orkar röra på mig. Hur ska jag ta mig dit liksom? Jag som vägrar att cykla i onödan...


Får ta och försöka lösa det.


Annars så har jag precis fixat till jonas visningsbild på Facebook. En jätte rolig uppgift jag fick!
Om det är någon av mina läsare som också vill jag ska bleka era tänder så är det bara att säga till så fixar jag det! Jonas Broogie heter han annars, gå in och kolla så snygg han blev!!! Jag fick gå in på hans fb och ladda upp den själv och det var mycket roligt för då kunde jag ju göra så mycket mer än att ladda upp en ny redigerad profilbild :)


Är helt cp idag.
Och har ingen aning om hur jag ska ta mig härifrån.
JAG ÄR FAST HÄR!!! MAMMA KOM OCH HÄMTA MIG :( :( :(
Hejdå.

What if I don't even want you in my life?Oj vad jag skriver och raderar ikväll. Inget blir bra. Jag mår inte bra? Olles chilllista på spotify som jag alltid brukar uppskatta skär sig plötsligt i öronen och jag vill tjuta samtidigt som jag vill skratta åt vilket litet skämt jag är. Inget stämmer överens med mig ikväll.  Föll från toppen till botten så fort som jag kom ut i kylan.


Du sa: Jag får aldrig som jag vill.
Jag svarade: Du fick precis som du ville.
Du: Men det är ju för att du tycker om mig.


Vissa saker fastnar i förståndet och vägrar släppa taget.
What if I don't?
What if I do, but I don't want to?
Or, what if I don't even want you in my life?
If I just use you to get over someone else?


Är en sådan knäpp tjej. Vill att tiden ska stanna så jag får lite tid på att fundera på några saker utan att något händer runt omkring. Vill skruva upp din hjärna och ta reda på hur du egentligen fungerar, och vad du tänker på när du svarar något annat.  Vill förstå mig på dig. Vill ha dig här. Vill till och med höra att jag förtjänar någon bättre men se charmen i att jag som är värd någon annan nöjer mig så bra med en sådan som du.Mot Cloetta!

Ska sälja som en gud ikväll!

Inställd historialektion ledde till...


Om man tänker långsiktigt så sparar man ju faktiskt bara en massor av pengar genom att handla på rean? :) Bik bok 50 % idag. Me like!

You Don't Understand


Studentresa?

London, 2008


Kilar till skolan nu.
Det är klassråd och jag ska dit därför att vi ska diskutera möjlig kommande studentresa!
Hanne och jag var på Apollo igår och det räckte för att göra mig sugen för att prova på ännu ett partyställe! Alayna rekommenderades, men vi får se vad det blir.


Någon som redan har bokat? Och i sånna fall, vad blev det och varför? :)

KvällsbönTvå bilder från Peace and Love 2010
Tänkte bara skriva att jag ska gå och lägga mig nu. Från att ha gått tre steg framåt har jag klivit ett bakåt idag och jag har en sådan där kväll då jag egentligen skulle kunna sitta uppe till klockan fyra inatt, men nej. Jag måste ta hand om mig själv så att jag mår bra.


Sitter och funderar på två saker bara:
1. Om jag ska åka hem mellan skolan och hockeyn imorgon?
Och 2. Om jag ska gå ut imorgon eller ej?


Är lite sugen på att hitta mitt livs kärlek så att jag aldrig någonsin ever never behöver sova ensam!
Det finns ju inget bra med det? Eller?


Nae just det.
Så jag tänkte avsluta det här inlägget med en liten bön till de de övre makterna.


Kan ni göra så att jag blir fruktansvärt förälskad i någon som blir lika förälskad i mig?
Aaah precis, som Chuck & Blair ja! Precis så vill jag ha det.


Godnatt!From People's Heart
Once upon a time there was a girl
around smiles and silver shoes
She thought she was in this dreadful time
and didn´t know what to do
There ain´t gonna be no guarantee
I know it from the heart
but an outcast would get there in the end
without the need to act and pretend, you know


Upon another time there was a boy
falling headfirst towards the floor
and no, my friends,
it wasn´t captain Morgan this time
but the circus inside that broken door
He thought, this happy city is soon falling apart
I know it from the heart
be quiet and drive me far away,
because it ain´t the place to stay
Fly As You MightJag vaknade upp med världens ångest idag.
Hade haft sex med Julias Adam.
Och visste att jag skulle förlora henne som vän om det kom ut,
samtidigt som det värsta jag vet är att ha söker som jag tvingas att dölja.
Usch.
Tur att det var en dröm...

Annars så ska jag ta och steka mig ett ägg nu.
Kommer hem sent idag då jag måste gå och lyssna på någon troligtvis tråkig person på Biblioteket 18-20.

Men ska fixa senaste avsnittet från Gossip innan jag beger mig så att jag har något att se fram emot när jag kommer hem? :) Thumbs up!

You Satisfy My Soul

Bilder från Öland, sensommaren 2010


Idag har jag fruktansvärt mycket energi. Det är nästan sjukt så bra jag mår om jag bara sover ordentligt och äter 3 regelbundna mål om dagen. Tar man hand om sig själv så känns det som att tankarna automatiskt leds åt det positivare hållet. Har inte ett skit att klaga på för tillfället faktiskt. Skönt!


Åkte och jobbade 3 timmar efter skolan, kom nyss hem och har precis ätit upp gårdagens rester från min underbara kycklingwook. Är fylld med energi nu så kommer tyvärr aldrig att orka slå mig ner vid köksbordet och plugga, så det ska bli en liten promenad med vovven nu. Tänkte uträtta några ärenden under tiden också och ta med Siri hem till huset för att hämta lite nödvändigheter. Har tjatat på att mitt sköljmedel är slut ett tag nu förstår ni, men mamma  har tydligen fått dålig hörsel för när jag kom hem idag så hängde det massor av tvättmedel på dörren istället...Har tvättmedel hemma?


Ska även hämta hem lite baksaker, för jag har 3 bruna och fula bananer som ligger och ser äckliga ut i köket men som jag inte förmår mig att slänga, så jag tänkte att slänga ihop en banankaka efter min kommande promenad. Kan bli gott eller så misslyckas jag totalt :) Vi får la se!

Hallen

Såhär ser min hall ut just nu. Bara jag som hänger upp mina nyinköpta kläder på väggen ibland? :)


Annars så blev det en mysig kväll igår. Jag orkade inte gå så jätte långt bara, utan efter att jag tagit lite fina bilder med systemkameran och kände mig nöjd så smet jag upp till Olle och Båne istället och värmde mig med en kopp glögg. Och så tittade vi på pensionärsjävlar, vilket ju är ett helt underbart program! Och så hann jag titta 45 minuter på Inception också, men jag förstod inte särskilt mycket och blev väl mest till ett irritationsobjekt som var tvungen att fråga massor av saker hela tiden... Stackars dem. Fast närå, vid de här laget borde de veta att man inte sätter på sådana där filmer när man är med mig om man vill att jag ska hålla käften. Går inte.

Born Into A LightBlus och frisyr från i lördags. Blus köpt på Bikbok och frisyr gjord av Hanne. Fick verkligen känna mig som Blair när jag fick frisyren fixad av mina vänner innan kvällen sådär. Åh!


För övrigt så har jag och Hanne precis lagat mat. Kycklingwook med thaigrönsaker och casewnötter och ris och quinoa till det. Mycket gott! Min favoritmat tror jag.


Annars idag så har jag varit i skolan, gått ut med hunden och övningskört till Ikea med mamma. Har ju börjat dra igång projekt "allt rosa och lila måste bytas ut mot rött och vitt vid jul", så medan mamma åkte till Coop för att handla lite mat så smet jag in på Ikea med ett påfyllt lönekonto. Två kuddar, tre röda ljus och lite påfyllning på de vita galgarna blev det :) Tar lite i taget, då jag inte tycker att man ska hetsa fram julen :)


Blir att gå vinterljus ikväll med lite girls om planerna blir som vi tänks oss. Mysigt!


Ha det fint!

My New Homies

Igår när jag kom hem från jobbet, då var Hanne här. Hallen var fylld av hennes fula kläder och en odiskad tallrik med en liten pizzasnutt låg kvar på köksbordet och luktade rutten. Ser fram emot hur fint allt kommer att vara under veckan som kommer, för jag tror att jag glömt att säga att hon ska bo här! Den sköna sovplatsen på soffan är hennes. Kan bli rätt en bra vecka, misstänker jag.

Honey Honey med Lina & Hanne


Signed, Sealed, Delivered

Bilder från igår, tagna från Malin


Den här helgen, den har varit allt från fartfylld, hektisk, rolig, spännande, mysig och galen till jobbig, stressig och lite deprimerande. Om fredagen visade mig allt fint jag har här i livet så avslutades lördagen med att jag också insåg vad det är jag inte har. Skit också. Har dock kommit över det nu, så är glad igen ifall ni ville veta.


Fast så är det i och för sig att vara jag. Varenda gång jag är glad så befinner jag mig alltid på en tunn tråd som går av så fort som jag inte får jag vill. Så fort mina förväntningar inte överträffas så finns alltid risken där att jag tappar lusten till allt och går och hämtar ut min jacka och åker hem. = Lördag.


(Måste dock poängtera att förfesten hemma hos Lina Gamsäter var helt underbar! Allt var på topp och jag har nu tre otroligt roliga dansvideos till Lollipop som jag ägnade större delen av tiden där att spela in!)


Fredagen såg lite annorlunda ut. På dagen hängde jag med några grabbar som kom har varit hemma från Norge över helgen, ajg klippte mig (och fick jätte fina lockar i håret!!!) och var hemma i huset och firade mammas födelsedag över en middag. Därefter åkte jag och Julia hem hit där Anton, Adam och Philip redan hade slagit sig ner och förfestade lite innan Johnossi. Inte för att jag hade tänkt att gå på deras konsert tidigare under kvällen, men jag kunde inte säga nej...


Och jag ångrar mig inte ett dugg att jag inte sa det för den delen heller, för det var HELT SJUKT BRA! Älskar konserter! Jag får värsta adrenalinkickarna av sådant och blir bara helt fylld av kärlek till livet i hela kroppen ♥


Fortsatte kvällen på Platå som var lika med en död öken, men vet ni? Det var bara bra, för då fick man mer uppmärksamhet av dom som väl var där (!). Underbart ju! Hamnade vid baren vid halv tre med ett par främlingar  till exempel och ägnade mina sista timmar där åt att vara den där sjukt ironiska och konstiga tjejjen som jag kan bli ibland när jag är typ hög av glädje. Väldigt roligt!


Väldigt roligt hur kvällen avslutades här hemma också för övrigt. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, på ett mycket positivt sätt ;)

Utkast: Nov. 14, 2010


It's All About Needs

Jag tror att livet har börjat älska mig igen, för det går bra nu, väldigt bra.

Gillar/OgillarOgillar:
- De som inte hämtar papper till mig i klassrummet när jag snällt ber om det
- När människor som man planerat umgås med dissar en så man plötsligt inte har något att göra
- När man har en bok att läsa ut till morgondagen och det känns jätte tungt
- När allt plötsligt blir så jobbigt att man tillslut inte vet man är


Gillar:
- De som hämtar papper till mig i klassrummet när jag snällt ber om det
- När inställda planer ersätts av annat kul utan att man behöver göra ett skit själv
- När man får en resa att se fram emot så allt känns jätte lätt
- När man plötsligt finner sig själv igen

Mot Västindien!Fick precis ett sms av Mamma Mia där det stod: "Aruba bokad, vi åker t Stockholm den 19 dec ,-)"


Snön älskar mig

Stockholm med Hanne, vintern 2010


Jag älskar snö. Snö älskar mig.
Jag älskar snö. Snö älskar mig.
Jag älskar snö. Snö älskar mig.
Jag är inte trött, jag bara inbillar mig.
Jag är inte trött, jag bara inbillar mig.
Jag är inte trött, jag bara inbillar mig.
Jag hinner visst läsa ut en bok idag.

Melissa Horn på Peace and Love

Peace and Love, sommaren 2010


Under konserten då Melissa Horn spelade. Sjukt fin stund i livet. Ännu finare blev det när vi klättrade över stängslet när hon hade spelat klart och vi jagade av vakter gick förbi tält efter tält ihop om att hon skulle finnas där någonstans. I samma veva som vakterna hann ifatt oss fann vi henne och vet ni vad Melissa säger då till vakten? Jo, hon ber vakten vänta med att köra iväg oss så att vi hinner ta en bild på henne. Våran hjärtan smälte.

Studiedag...

Min rapport börjar äntligen bli klar. Har insett att jag gjorde allt alldeles för komplicerat och jag tog mig vatten överhuvudet när jag med all min entusiasm skrev ut papper efter papper för några dagar sedan med fakta om Wikileaks tortyravslöjande rapporter om kriget i Irak. Så typiskt mig att tro att allt ska vara så lätt... Naiv tjej.

Aldrig mer säger jag. Från och med nu ska jag verkligen lära mig att det inte funkar att tro att man ska klara av att göra bra ifrån sig i skolan om man inte planerar ordentligt.


För övrigt så ville jag ge världens utskällning till en lärare jag har Miljökunskap när jag fick tillbaka ett prov i fredags. Jag hade suttit i över 2 timmar och bara skrivit och skrivit, men ändå så hade det gått sämst. Om man kan massor av saker, då ska det inte gå sämst. Så ska inte en kurs fungera. Jag hade missat massor av små fjuttdetaljer som hade gjort att jag bara hade fått typ hälften av poängen på varje fråga trots att varje svar var värsta långt..."ja men du glömde att nämna det här som jag tycker man ska nämna för att få full pott här." Och så skulle hon förklara varje fråga som om jag var värsta intresserad för mig, men jag, jag ville bara skrika hur mycket jag precis hade börjat hata henne och att det är just sådana här prov där man får sämre betyg pga att man missar NÅGRA DETALJER som gör elever stressade. Man ska inte behöva plugga på varenda jävla mening i en lärobok för att försäkra sig om att man inte kommer att missa några små fjuttsaker, utan en bra lärare föredrar helheter och att man kan analysera och diskutera saker. Men nej, inte hon och nu har jag så fruktansvärt svårt för henne. Fast jag sa ingenting, för det finns ju redan en lärare som jag inte kommer överens med och det räcker med det för jag vill inte vara hon som inte kommer överens med någon...


Fast egentligen... borde inte vara så att hon hatar mig istället om hon rättar mitt prov sådär knäppt? Jag minns ju nu hur många gånger hon försökte komma på mig med att "om du hade kommit då på den lektionen så hade du nog kunnat det där" (försökte ge mig pikar) men som jag alltid kunde kontra med "ja fast nu är det ju så att på den lektionen var jag ju faktiskt där..." (bara att du kanske gör allt så sjukt ointressant så att jag inte lyssnade så noga). Fattar nu varför hon bjöd på glass på första lektionen. Ett lurendrejeri! Typ, snälla älska mig även fast jag är sämst. Jag bjuder ju er på glass? Man snackar ju jämt om att första intrycket är så viktigt. Ja, USCH! FALSK MÄNNISKA!!!


Hehe OJ, där kom visst den ilskan ut.
Hehe, men det är ju för träligt vad skolan ska ha sina brister...Jag tänker absolut inte vara hon som säger att man inte får klaga på skolan för att det finns så många barn som skulle göra vad som helst för att få lära sig saker, för nae, de skulle dem inte alls det om de visste hur sjukt skolan kan få än att må.


Jaja, visst. Man kan också välja att inte ha något liv och bara ägna sin tid åt att gå i skolan och att sitta hemma och plugga om kvällarna och kanske gå på en träning då och då, för då är det klart att man inte blir stressad... men nu är det ju så att livet inte ser ut så för de flesta ungdomar och därför måste de sluta att behandla oss som typ robotar som uppenbarligen ska veta hur man tar vara på ett dygn så att de motsvarar två :( :( :( Buhu!!!

Ok, skitsamma verkligen. Hoppas ingen läste det där... 
Julia kommer tillbaka hit snart. Hon har varit här hela dagen och gjort mig sällskap, men har varit iväg på dans ett tag och usch vad jag känner mig ensam och uttråkad... Jag måste ha någon som jag kan ta pauser med och prata lite skit med när jag ska vara duktig tjej och plugga.Planet Earth


Hej mitt VINTERLAND!!!

Amy Diamond hjälper dig att uppskatta snön, visst? :)

Beautiful MonsterTjoho!


Idag har jag en bra dag :) Bestämde mig för att jag skulle ha det igår, så bara därför att jag somnade med en väldigt positiv inställning till livet så vaknade och gick direkt upp och satte på musik för att börja dagen med att köra igenom de två danserna som vi lärde ut till barnen i förra veckan. Så himla pigg tjej!!!


Sen så var jag glad i skolan och fick inte IG på mitt senaste matteprov jag gjorde innan lovet, vilket gjorde mig ännu gladare :) För det betyder nu att jag kan välja om jag vill lägga ner lite tid eller mycket tid på matten innan slutprovet. Lite tid och jag får G eller massor av tid och jag kanske får ett litet lågt VG. Vilket i och för sig skulle kännas jätte bra, i och med att det skulle betyda att jag skulle få samma betyg som alla som snubblar på MVG gränsen och som har kommit på varenda lektion och aldrig någonsin klagat och skött sig helt exemplariskt ( och som i själva verket också är tusen gånger duktigare än mig, men sånt syns ju inte i betyget för det nuvarande betygssystemet suger ju). Japp, men det skulle kännas skitbra faktiskt. Varför vet jag inte riktigt, men jag antar att det är den lilla bitchen i mig som spökar... För en sån har  vi väl alla i oss? :) Rätta mig om jag har fel...


Annars då så har jag precis skickat iväg Julia på min cykel till hennes danslektion. Hon har varit här och "pluggat" lite med mig ett tag, men jag kom inte så himla långt faktiskt för vi hade så mycket annat att prata om. Men jag ska sätta på superwomanknappen nu och vara skitduktig i en timma eller så, för sen kommer Lina och hon ska berätta ALLT för mig om hennes helgvisit i Göteborg. Kan la bli en smarrig karamell att suga på! *längtar*

Och mami, om du läser det här så kan jag göra dig stolt för jag har även tagit mig tid att byta bank till Länsbanken idag och startat en sådan där fond som du ville att jag skulle göra :) Satsade på Fastighetsfonden med risknivå 5, så blir antingen skitrik eller urfattig. Riskkapitalist, javisst!

Dagens Kloka


DET ÄR OKEJ......att inte veta vem man är, men det är inte okej att inte fortsätta försöka finna ut.
...att vilja dö, men det är inte okej att begå självmord.
...att "börja" om på måndag, den 1:a januari eller efter semestern, så länge vi försöker förstå att det inte är nycklen till den dörr vi vill ta oss igenom.
...att fly från känslor, men det är inte okej att inte försöka vara medveten om att man gör det.
...att tycka att allt är hopplöst, men det är inte okej att ge upp.
...att tycka synd om sig själv, men det är inte okej att göra sig själv till ett offer för omständigheterna.


Klokt sagt ur min bok som jag läser just nu. Annars så är det en bild från förra årets julafton som spenderades på canariöna med finaste Lovisa. I år spenderar hon julen i England (jag kommer snart och hälsar på!) och för mig kanske det blir... Egypten eller Thailand. Mamma är fruktansvärt velig, men jag röstar för Thailand såklart!

Två minnen från KOSDet är jätte jätte jätte mycket lycka på de här bilderna.


Bild 1; Tagen klockan 4 på natten kanske? Hade varit iväg med en nyfunnen vän på lite äventyr och tagit (brytit av) den här flaggan som jag gick och viftade med. Lite senare kom en polisbil och stannade mig och frågade om jag antingen ville ge ifrån mig flaggan eller följa med till polisstationen. Jag valde att lämna ifrån mig flaggan.


Bild 2; Lärde känna en grek där borta som tog oss med på på hans pappas båt och som lät oss som ville köra lite wakeboard få göra det. Väldigt mäktigt att få prova på det där borta i Grekland och jag fick även till mitt första riktiga hopp som gjorde mig så glad så glad!

Jävla Rapporter

Det är söndag och sista dagen på veckans ledighet är ett faktum. Även tanken på det faktum att jag fortfarande går i skolan börjar smyga sig på och vad har jag om inte två oskrivna rapporter kvar att göra...Sitter för tillfället och gör snygga framsidor till dem, för det är det enda som jag tycker är roligt med att skriva rapporter. Att göra dem snygga så de ser riktigt professionella ut. Att samla fakta och fylla rapporten med text är ju så sjukt tråkigt så jag vet inte vad.

Slutsats: Jag ska aldrig i hela mitt liv jobba med något där jag ska sitta och sammanställa långa, tråkiga och stela rapporter.


Orkar verkligen inte det här och jag har inte ens koll på när de ska vara inlämnade. Måste ha förträngt det. Kan mycket väl vara på tisdag och då är det ju jätte synd om mig för det innebär att jag inte kommer att ha något liv fram tills dess. Om jag ska göra rapporterna bra, det vill säga. Det är ju ingen som tvingar mig att göra dem bra i och för sig, men jag vet ju att jag kan och då känns det så hopplöst att jag inte ska göra mitt bästa bara för att jag är lat. Fast ändå, det är sjukt att jag känner så. Jag borde bara slafsa ihop två rapporter, få G och va så himla glad för att gjorde något annat roligt istället.


Ae, skolan alltså. Den är så jävla dåligt upplagd. Skolan borde vara mer som ett jobb, dit man går och JOBBAR för att sedan gå HEM och vara LEDIG. Vi ungdomar får nästan aldrig vara lediga, för även när vi väl är det så är det alltid något som måste göras men som man får tränga bort där långt bak i bakhuvudet för att kunna låtsas som att de inte existerar. Och jag tror knappast det hjälper i att strunta i allt heller för den delen, för då ska ändå vara så många kvar som sköter allt så bra och som får en att känna sig dålig fast man egentligen helst vill kunna stå för att man skiter fullständigt i det.  Ja, jag erkänner. Det hade varit jätte skönt om jag hade gått i en klass där alla var mycket sämre än mig och jag hade varit bäst. Nu ska ju alla vara så jäkla bra och det stressar faktiskt mig litet grann. Speciellt på matten när man ska gå så snabbt fram och man hör någon JÄVEL sucka för att man inte förstår och man får verkligen lust att slå till personen i fråga på käften för att hallå, vi läser Matte D och det är inte meningen att man ska förstå sånt!?!


Nae, nu svamlar jag. Stackars mig. Men är just nu så full av hat mot skolan och mina rapporter så jag vet inte vad. Jag förstår inte ens vad som får mig att ändå göra det jag ska? Vad är det som får mig att sitta här inomhus NÄR SOLEN SKINER UTE (ok, det är ändå för kallt för mig för att gå ut i onödan) och söka på information och va sådär hemskt duktig? Jag vill ju inte?


Fast åh, vet ni? Nu fick jag precis ett missat samtal från mormor och morfar så nu blev jag helt sammetslen inombords, bara för att de är så himla gulliga och snälla mot mig. De är så måna om att jag må bra och skickade bland annat värdens finaste meddelande på facebook i veckan där de skrev att de tyckte jag var så duktig och sådär och det är sånt som man behöver höra ibland. Och må bra var det ja... så jag ska nog göra något annat än att sitta här för ett tag.

Indian Pole Gymnastics


Ett ord: Grymt!

You Can Do It


The Designers GuildUnder någon tid av mitt liv skulle jag vilja bo såhär. Visst är det fint? :)

Inspiration från Katedralskolans bal 2010


Vi är många som ska dansa bal nästa år och säkert nästan lika många som inte har bestämt balklänning än, så varsegoda :) Här får ni ett lite inspirationsinlägg från förra årets bal. Själv har jag varken bestämt balpartner eller färg på klänningen, men det löser sig nog och så lutar det mot något färgstarkt i alla fall.


Har ni någon favorit bland bilderna ovan? :)
Själv så älskar jag Toras (bild nr 8 till vänster) modell på klänning, men jag kommer ihåg att jag också blev väldigt förälskad i Emmelies (bild nr 9) & Amandas (bild nr 10 till vänster) klänningar förra året. Fast jag är alldeles för kort för att ha sådana där stora utsvänga klänningar, så jag ska nog satsa på en liten enklare modell i kanske... någon fin röd eller marinblå färg?


Om ni vill se ännu fler bilder kan ni gå på min kategori Abiturientbalen 2010. Jag har tagit alla bilder själv :)

Dansuppvisning

Det var många som ville komma och kolla på sina barn på förmiddagens dansuppvisning.

Sista dagen på dansskolan = dansuppvisningLilla eftermiddagsgruppen: Fanny, Lisa, Sabia, Delnia, Maria, Linnea, Moa, Wilma och Klara.


Som ni säkert förstår så är det är blandade känslor efter att ha kommit hem från dagens andra och sista dansuppvisning. Samtidigt som jag är glad och tacksam för att veckan är över och att det gick så himla bra idag så känns det så tråkigt att jag inte kommer att få spendera mer tid med de här barnen. Jag har ju börjat tycka om dem nu, och så himla mycket också.


En som jobbade på Kulturskolan kom upp och frågade om jag inte ville skriva upp mig på deras vikarelista idag och när hon ytterligare en gång frågade om mina uppgifter på eftermiddagen så kunde jag inte låta bli att visa hur otroligt gärna jag skulle vilja göra det. Fast jag sa ju såklart att jag inte som Nadine hade haft dansklasser förut, men att jag lärt mig så mycket under den här veckan samtidigt som jag haft det så himla roligt, så det skulle inte bli några problem om jag skulle få rycka in. Vill man, så kan man!


Ska nog för övrigt börja dansa igen. Vill bli bäst!
Frågan är ju bara vart man ska vända sig... Och vart är det inte kö till att komma in?You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself

Det finns väl ungefär två personer jag skulle vilja gå igenom lite oskrivna regler med just nu, men nej. Ska inte. De får själva stå för sina konsekvenser. Men att man var full gör inte saker och ting mindre fel, kom ihåg det bara...

Nej men ärligt, jag blir så frustrerad när någon av mina vänner ringer och är ledsen. Det blir som att hela min kropp vill gå till försvarsattack direkt. Som en igelkott reagerar jag. Taggarna vänder sig utåt omedelbart.


Varför måste alla va så himla konstiga och helt cp i huvudet för?!? :( Livet är fan precis som i Gossip Girl. Alla har man något att dölja och alla är man falska. Vi människor är ena lustiga varelser.


Från och med nu så ska jag ska nog börja uppskatta alla som är lite normala lite mer. Man behöver inte va så extrem. Många klagar på att alla är lika dana, men nej. Vi behöver fler normala!  Jag kan själv va väldigt extrem och se väldigt svart eller vitt, men jag skulle nog aldrig stå ut med att umgås med en sådan som mig själv. Vi skulle repellera varandra, typ snurra in oss i ett trassel av röriga tanktrådar och så skulle vi bli så förbannade på varandra när... (och där skulle jag kunna skriva en miljon meningar till).


Ae men hörrni, vad roligt det skulle vara om man skulle få spendera en dag med en som är identisk med sig själv? Skulle inte det vara superkul? På tal om ledsna vänner liksom, för det blev ju en sådan väldigt sammanhängade text det här... Vad skulle ni hitta på? Skulle ni prova att ha sex med er själva? Hehe, nej va? Men kanske... nej, jag vet inte. Jag tror jag skulle vara så simpel att jag skulle ta en fika med mig själv och så skulle vi prata skitmycket bara för att jag skulle få se höra hur allt jag dillar om låter i andras öron. Men ni, vad skulle ni göra? Koka ihop något roligt nu och bjud mig på ett gott skratt :D

Får det lov att vara en Bomben ikväll kanske?


Ger mig själv en klapp på axeln idag. Har hunnit med mycket! Sista dagen på dansskolan innan morgondagens uppvisning och jag lekte och skojade med alla barnen precis som jag hade lovat mig själv att jag skulle göra. Snurrar man ett barn i luften så måste man ju snurra alla.

Åt på Ming Palace på lunchen med Lina Gamsäter, som följde med bort till Kulturskolan efteråt och tog sig en kik på vad vi egentligen sysslar med där borta. Tror hon hade det rätt roligt.


Ett barn under fikat: Egentligen så är vi ju alla syskon här inne!
jag: Va? (osäkert skratt) Vad menar du med det?
Barn: Ja men... alla är ju Guds barn!Klockan sex bar det av mot Cloetta Center. 80 st andelar skulle säljas och dessutom så ville Erik som aldrig haft fulla ansvaret tidigare slå rekord på den totala omsättningen. No problemas, tänkte jag. Sist jag jobbade där borta blev det rekord på andelar för säsongen och i den takten ville jag såklart att det skulle fortsätta.Jag har nämligen en plan.


När säsongen är slut förstår ni...och man ska jämföra antalet andelar som sålts och den totala omsättningen från gång till gång, då ska man samtidigt kunna se det faktum att en viss Lina Josefin Berg typ bara rååååkat vara på jobbet samtliga av de där gångerna! Som att hon bara rååååkar vara en väldigt bra försäljare! Och så att jag kan ta emot den kommande berömmen med att Åh, jaha... inte visste jag att jag var så bra! Va kul!


Fast nej. Jag vet om att jag säljer som en Gud. Jag är gjord för försäljning och nytt rekord blev det såklart! Och alla blev så hej dundrans glada och Erik ringde Emanuel och talade om en goda nyheten och han blev så stolt så stolt över oss :) Och jag gick dessutom 45 kr plus på att sätta 4-1 till LHC! Wonderbart!


Jag har ett till mål förstår ni... Och det är att jag ska vinna tillbaka mina typ 140 kr eller vad det nu var som jag spelade bort de två första gångerna jag jobbade där nere genom att lyssna på andra vad jag skulle beta på! Aja baja, när man ska tro på sig själv och allt?!? Mitt mål är alltså att Svenska Spel ska FÖRLORA på att ha mig som kund :) Har säsongen på mig. Vilka tror att jag klarar det? :)


Annars: Bra jobbat alla andra som jag jobbade med idag! Kan inte bara sitta här och skriva beröm till mig själv, för rekordet berodde såklart på att alla gjorde så bra ifrån sig tillsammans! Och så måste jag tillägga att jag älskar när alla är såhär GLADA på jobbet! Allt blir så mycket roligare om man inte är trött och bitter! :) Läs en pik till alla som är det i parentes. Att vara bitter, det är då något som man kan vara i graven, anser jag som dissade att det inte funkade att tänka att man aldrig behöver sömn. Läs ännu en pik till alla som är så bittra i parentes.


Ok. Alla som känner mig bra vet vilka jag syftar på och alla som känner mig vet att jag inte är personen som har ett behov att ge pikar åt människor på min blogg (läs pik till alla som ger massor av dolda pikar till människor på sina bloggar), men det här var ett litet undantag bara. Var finns det inte undantag liksom?

Jag & Justin TimberlakeSitter och tänker på när jag minglade runt på ett event i London sommaren 2008 och plötsligt fick syn på Justin Timberlake...Det var grejjer det.


För övrigt så blev lite senare idag i alla fall. Fick dagens sociala dos med två av mina nära och kära genom Skype och det är verkligen så himla bra så jag vet inte vad! Jag älskar Skype! Det är bäst! Att vänner som befinner så långt bort plötsligt kan kännas så nära, det är så coolt! Som nybliven skypare kan jag helt enkelt inte sluta att imponeras (vill fortsätta med ett utropstecken här men blir way too much of them då så jag sätter en punkt). Ska få mormor och morfar att fixa skype nästa gång jag åker och hälsa på tror jag :) Så himla mysigt det skulle vara!


OBS: Glöm inte att tipsa mig om någon bra frisörsalong som jag bad om i förra inlägget :) Måste verkligen klippa mig!

Lite TröttJag tror att jag har drabbats av trötthetssjukan för tillfället, för att det känns som att jag är trött hela tiden. Jag är inte alls sådär pigg som alla barnen på dansskolan som hänger sig i knäveck någonstans i danssalen så fort det blir lite tid över, eller som de som börjar stå på händerna och jula runt så fort som de har fikat färdigt...


Är helt slut i kroppen ikväll igen och orkar liksom inte göra något annat än att bara slappa, även fast det finns tusen miljoner saker jag skulle ville göra och även BORDE göra. (gäsp)


Nej men nu ska jag inte klaga. Jag går upp tidigt, håller igång hela dagarna och leker med massor av barn så det är väl inte så konstigt egentligen att jag är slut när jag kommer hem, men ändå. Jag kände mig ju verkligen som en tråkig tjej när jag tackade nej till bio ikväll bara för att jag kände att nae, kommer somna. Borde vara hemma och göra diplom och baka muffins till barnen istället, men hehe, tror ni att jag ORKAT det då? Njää...  (gäsp igen)


Nej men vet ni vad? Från och med imorgon ska jag bli så himla pigg!!! Alltså jag ska gå och lägga mig innan klockan elva, gå upp redan vid sju, gå och köpa mjöl för att sedan baka massor av muffins, göra fina diplom medan alla muffinsen är i ugnen och vid 20 över nio ska jag ta bussen in till stan (eller snälla kan inte någon skjutsa mig så räcker det med att jag åker 20 i tio?!)  och sedan ska jag dansa med barnen hur mycket som helst och bara springa runt och tjoa precis som dem och ha stå på händer tävlingar som jag kommer att vinna bara för att jag är så bra på det och sedan ska jag lyfta upp dem och snurra dem flera varv i luften så att de skrattar sådär jätte mycket och tycker jag är värsta härliga busiga stora tjejjen och sen ska jag ta fram de där muffinsen och säga att de får två om de vill bara för att jag och Nadine kommer att ha bakat så himla många bara för att vi tycker om er barn så himla mycket och så kommer de älska oss och jag kommer älska mig själv för att jag är precis som dem och sen blir allt bara KALASBRA!!!


Och sen ska jag jobba på hockeyn en timma efter dansskolan men det är ju också så himla roligt faktiskt så det blir ju inga problem alls!!! Man kan ju inte bli trött av att ha det FÖR roligt, eller?


Jo, det är ju precis vad man blir. Det där uttrycket som säger att sova, det gör man i graven, det suger kuk verkligen. Fast, va... "Är det verkligen så farligt att suga kuk, Lina? (medlidsam min) fick jag som fråga sist jag sa sådär, så jag får skriva att det verkligen inte är något uttryck att leva efter för man måste faktiskt vila för att ORKA ha roligt. Ja, precis.


Och jag bara råkar känna att jag är lite för trött just nu för mitt eget bästa...


Men ni kanske också känt så någon gång? Att ni varit lite trötta och tråkiga?

Det jag skulle komma till var egentligen att jag undrade om någon av er läsare skulle kunna tipsa mig om något bra ställe att klippa sig på, för jag behöver verkligen klippa mig nu men idag när jag skulle gå genom stan för att ta bussen hem så gick jag förbi så himla många frisörsalonger att jag ändå inte kunde bestämma mig? Jag har liksom ingen bestämd frisör som jag går till, utan jag brukar bara gå in på någon frisör när jag känner att det är dags och låta hundralapparna i plånboken få avgöra om jag ska gå in på något fint eller billigt ställe... Men nu kan jag inte bestämma mig och jag tänkte att jag vill bli klippt på fredag, så snälla hjälp mig? :D Skriv någon bra salong att gå till där topparna blir jämna och håret lent som silke efteråt? Och de får gärna bjuda på kaffe också, men kaka behöver jag inte ha för jag kommer troligtvis inte kunna äta dem i alla fall... Och jag vill inte lägga ut 500 kr för att bara toppa mig heller kan jag väl tillägga, för så mycket bättre är inte en dyr frisör på ett toppa ett hår  bara för att hon/han är så dyr, no way. Det där dyra priset kommer från att de har inrett lokalen för så himla mycket pengar bara, så att de ska locka rika kunder :) Ser igenom sånt där!
Men tips, någon? :)


Annars: Klicka här

Vanligaste livsmålen1. Gå ned i vikt

2. Sluta skjuta upp saker

3. Skriva en bok

4. Bli kär

5. Bli lycklig

6. Skaffa en tatuering

7. Dricka mer vatten

8. Gifta mig

9. Resa jorden runt

10. Åka på en resa utan fastställt mål

11. Se ljuset i norr

12. Lära mig spanska

13. Spara mer pengar

14. Kyssas i regnet

15. Fotografera mera

16. Skaffa nya vänner

17. Lära mig spela gitarr

18. Köpa ett hus

19. Bli kvitt mina skulder

20. Läsa fler böcker

 

(Källa: www.43things.com)

 

 
Mission strangerIbland lyssnar verkligen de övre makterna på mig. När jag var ute i lördags blev jag nämligen trött på att gå runt och småprata med människor jag bara kände lite halvbra och kom samtidigt fram till att krogen inte är det rätta stället för mig att lära känna nya människor på. Jag vet inte riktigt varför jag tänkte så, för jag brukar inte ha något problem med att vara social annars, men i lördags så tappade jag helt enkelt mitt sociala behov framåt kvällen. Jag tänkte att, jag nog borde bli som old times Lina a la 12 år och börja ta promenader med nya personer istället som jag bara pratat lite smått med på MSN. Så kan kan man lära känna varandra lite mer, på riktigt?

Men i och med mitt humör som jag blev på så tänkte jag också att: Nae, i sånna fall skulle det väl va att jag följde med ut om någon annan frågade, för jag tänker inte fråga någon själv.

Inte ens en dag gick förrän jag fick ett privat meddelande på Facebook där en näst intill främling frågade om jag ville ta en fika i veckan,  så idag har jag... Träffat någon jag inte ens hälsat på förut! Coolt va? Fast jag måste ju erkänna att jag var jätte nära på att balla ur först, för jag tänkte ju såklart att nej, jag är ju bara ett litet barn och barn gör inte sånt här... Var verkligen tvungen att intala OCH påminna mig själv om jag att jo, jag är ju faktiskt 18 så jag måste bete mig nu! Och dessutom så har ju grabbgänget som brukade hänga här flyttat  till Norge så jag behöver ju en ny killkompis!!!

Så det var ju såklart lite otur i turen där att hans tåg till Uppsala gick klockan sju och att han inte kommer tillbaka till stan förrän vid jul, men tack för en trevlig stund och tack för kaffet för jag glömde nog säga det :)

Bilder från DansskolanDet tar på krafterna att dansa 4 timmar om dagen, så jag måste verkligen påminna mig om att det är roligt nu när jag sitter hemma och känner mig helt slut i hela kroppen redan klockan 21:41. Och då har jag ändå sovit mina 8 timmar inatt...

Men dem är duktig barnen :) Och så himla söta!

Liljor från JuliaTack vännen :)


Dansskolan gick jätte bra igår och de kom till och med några fler än vad  vi hade räknat med, så det var väldigt roligt :) Ska dit nu igen så hinner inte uppdatera så mycket nu på morgonen, men tänkte ta lite bilder idag så håll utkik ikväll om ni vill se vad det är jag håller på med :)


Puss

Mot KulturskolanGodmorgon alla fina!
Nu ska jag cykla iväg till stan och dra igång vår dansskola :) Chokladbollarna (förlåt, ursäktar gårdagens ordval men lovar ska inte säga att jag har bakat negerbollar till barnen) blev jätte goda igår, så barnen kommer nog bli glada när det blir dags för en fikapaus! Tove kom över och hjälpte mig att baka, så jag slapp göra jobbet själv. Snällt :)


Ha en bra dag!
Puss & Kram

RSS 2.0