Stackars blusen


Igår kunde inte jag ta av mig jackan på flera timmar eftersom min blus råkade fastna i min dragkedja. Jag drog, slet och tjöt, men inget hjälpte för när den väl slets loss så var den trasig och förstörd. Akta er så att ni inte gör samma misstag!


Förutom det så har jag lite damp på livet just nu. Skulle kunna få mörda för att få lite tid att sova ut och inte ha tusen saker som ska göras. Personalfesten ikväll kommer tyvärr högst olämpligt, men jag ska göra vad jag kan för att kunna koppla bort allt runt omkring och ha roligt. Men det är ju för träligt, att när man väl har de rätta förutsättningarna att få ett roligt liv så ska så mycket "roligt" hända på en och samma gång att man blir stressad istället. Varför är det så? Är det mitt eget fel?


Ska förresten ändra inställning kom jag på. Eftersom Emanuel klagade på min attityd jag hade gentemot vintern igår, att jag borde rekonstruera den lite, så borde jag ju ta åt mig och tänka om. Jag borde tänka så att jag skulle ju aldrig klara av att vara duktig i skolan om jag inte hade den här jobbfesten att se fram emot! Och jag skulle aldrig klara av att jobba flera kvällar i rad för den delen heller om inte den här megafesten hade dykt upp! PRECIS. Fri bar var det ikväll va? ;)
| | En kommentar |

I wish I could be like a bird in the skyWish I knew how it would feel to be free
I wish I could break all the chains holding me
I wish I could say all the things that I should say
Say 'em loud say 'em clear
For the whole wide world to hear

I wish I could share
All the love that's in my heart
Remove all the bars that keep us apart
And I wish you could know how it is to be me

(I wish I knew how it would feel to be free - Lighthouse Family)

| | Kommentera |

Lina Gamsäter - Välkommen hemTitt så duktig hon är min vän! Är så glad att hon har börjat ta för sig och visa världen vad hon går för! Jonathan Alfredsson på piano.


Minns fortfarande hur mycket jag fick tjata på henne i nian för att hon skulle ställa upp på Kåpan, Nya Munkens sångtävling, innan jag fick min vilja igenom. Påminde henne gång på gång över att det var sista chansen att ställa upp på något, för på Katedralskolan skulle ju allt bli så mycket värre och det skulle hon aldrig våga!  Så satte vi på Singstar och tillslut så hittade jag en låt där som hon bestämde sig för - Perfect med Fairground Attraction. Tänk på hur du vill att första gången ska va, sa jag och därefter stod hon hela kvällen och övade i en låtsasmick samtidigt som hon spelade in sig i min cam.


Dagen efter lyckades vi få Edvin att ställa upp på gitarr och tredje dagen så gällde det. Var så stolt! Och det var jag idag också, såklart. Bara lite mindre stolt över mig själv som råkade ha helt fel inställningar när jag filmade, men äsch då. Kommer fler chanser!


Wolff WearWolff Wear
klicka :)
| | 2 kommentarer |
Upp