Where Do The Children PlayWell you've cracked the sky, scrapers fill the air.
But will you keep on building higher
'til there's no more room up there?
Will you make us laugh, will you make us cry?
Will you tell us when to live, will you tell us when to die?

Cat Stevens - Where do the children play

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag. Tog en fika på Linds Cafe tillsammans Lina, Hanne, Julia & Amanda efter skolan och drog ut på tiden i fruktan för att komma hem och tvingas sätta igång med klimatrapporten igen. Inte ett dugg sugen på att ta tag i en diskussion och göra en sammanfattning, men allt kan väl inte behaga en här i livet.

Var även inne en stund på Lin och Co eftersom de har stor utförsäljning nu, men jag förstår verkligen varför de har gått i konkurs. Inte ens när de säljer sina plagg för 150 kr oavsett tidigare pris gick det att hitta något som tilltalade en.

Ha en bra kväll!
| | 2 kommentarer |

Älskade vårdag!

Sicken fin dag det har varit idag! Som jag tidigare skrev att jag skulle så begav jag mig till gymmet direkt efter skolan och värmde upp genom att springa ett varv runt Stångån, vilket var så härligt att jag måste medge att mina brister i det svenska ordförrådet inte räcker till för att beskriva hur härligt det var! Klarblå himmel, sommarvärme i solen, småleende människor och East FM på högsta volym är precis vad man behöver för att få till den perfekta löparturen och det var precis vad jag fick. En gubbe hann även gå ikapp mig när jag hade sprungit klart och började småprata om dagens mobildjungel. Han hade fått syn på min SE Satio och undrade lite vad jag tyckte om den och jag berättade glatt att vi hade blivit bästa vänner samma dag som jag hade införskaffat den. Så önskade han mig en trevlig dag också!


Styrketränade innan jag duschade och ringde Hanne som följde med ner till ån för en kort promenad och ett par livsnjutare. Väl hemma åkte kläderna av för en stund i solen och vid halv fyra tog jag en rask promenad till Folktandvården. Hade inga hål som vanligt och allt var bra, vilket jag är extremt tacksam för med tanke på omständigheterna.

Nu blir det att hugga klorna i Klimatrapporten som ska vara inne på torsdag!  Blir att lägga sig tidigt idag med tanke på att jag agerade snäll tjej igår och erbjöd Anton en sovplats efter jobbet, eftersom han bor så långt ute på landet annars. Vi låg uppe och pratade till klockan ett och då hade det redan blivit så pass sent att vi lika gärna kunde vara uppe lite till, för 4 timmars sömn är bättre än 6 sex timmar om man ska sova lite någon enstaka natt! Man lurar kroppen på något konstigt sätt då. Han har för övrigt inga problem alls med att göra armhävningar om jag ställer mig på hans rygg, vilket är ganska grymt om man frågar mig. Om jag vill får jag även slå till honom så hårt jag kan. Sånt är också ganska kul, för jag vet att han får ont men det är ingenting som killar visar att dom får ;)

| | En kommentar |

Fin dag!

Mitt Älskade Öland, sommaren 2009


Det är en fin dag idag!
Ska cykla iväg till skolan ny efter 4-timmars sömn ;)
Tänkte ta en joggingtur runt Stångån innan lunch.

Ha det fint!
| | Kommentera |
Upp