Where Do The Children PlayWell you've cracked the sky, scrapers fill the air.
But will you keep on building higher
'til there's no more room up there?
Will you make us laugh, will you make us cry?
Will you tell us when to live, will you tell us when to die?

Cat Stevens - Where do the children play

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag. Tog en fika på Linds Cafe tillsammans Lina, Hanne, Julia & Amanda efter skolan och drog ut på tiden i fruktan för att komma hem och tvingas sätta igång med klimatrapporten igen. Inte ett dugg sugen på att ta tag i en diskussion och göra en sammanfattning, men allt kan väl inte behaga en här i livet.

Var även inne en stund på Lin och Co eftersom de har stor utförsäljning nu, men jag förstår verkligen varför de har gått i konkurs. Inte ens när de säljer sina plagg för 150 kr oavsett tidigare pris gick det att hitta något som tilltalade en.

Ha en bra kväll!

Älskade vårdag!

Sicken fin dag det har varit idag! Som jag tidigare skrev att jag skulle så begav jag mig till gymmet direkt efter skolan och värmde upp genom att springa ett varv runt Stångån, vilket var så härligt att jag måste medge att mina brister i det svenska ordförrådet inte räcker till för att beskriva hur härligt det var! Klarblå himmel, sommarvärme i solen, småleende människor och East FM på högsta volym är precis vad man behöver för att få till den perfekta löparturen och det var precis vad jag fick. En gubbe hann även gå ikapp mig när jag hade sprungit klart och började småprata om dagens mobildjungel. Han hade fått syn på min SE Satio och undrade lite vad jag tyckte om den och jag berättade glatt att vi hade blivit bästa vänner samma dag som jag hade införskaffat den. Så önskade han mig en trevlig dag också!


Styrketränade innan jag duschade och ringde Hanne som följde med ner till ån för en kort promenad och ett par livsnjutare. Väl hemma åkte kläderna av för en stund i solen och vid halv fyra tog jag en rask promenad till Folktandvården. Hade inga hål som vanligt och allt var bra, vilket jag är extremt tacksam för med tanke på omständigheterna.

Nu blir det att hugga klorna i Klimatrapporten som ska vara inne på torsdag!  Blir att lägga sig tidigt idag med tanke på att jag agerade snäll tjej igår och erbjöd Anton en sovplats efter jobbet, eftersom han bor så långt ute på landet annars. Vi låg uppe och pratade till klockan ett och då hade det redan blivit så pass sent att vi lika gärna kunde vara uppe lite till, för 4 timmars sömn är bättre än 6 sex timmar om man ska sova lite någon enstaka natt! Man lurar kroppen på något konstigt sätt då. Han har för övrigt inga problem alls med att göra armhävningar om jag ställer mig på hans rygg, vilket är ganska grymt om man frågar mig. Om jag vill får jag även slå till honom så hårt jag kan. Sånt är också ganska kul, för jag vet att han får ont men det är ingenting som killar visar att dom får ;)


Fin dag!

Mitt Älskade Öland, sommaren 2009


Det är en fin dag idag!
Ska cykla iväg till skolan ny efter 4-timmars sömn ;)
Tänkte ta en joggingtur runt Stångån innan lunch.

Ha det fint!

Om jag vore lång...Om jag vore lika lång om Kenza skulle jag införskaffa tusentals långa klänningar till sommaren!
Hur fint?
Hur fint som helst!


Klimatrapport Samhäll BSåhär ser min datorskärm ut just nu...
Tror jag ger upp för idag faktiskt.

Ska ut och ta en promenad med mig själv och mörkret snart.
Har varit en intensiv dag med alldeles för lite frisk luft.


And I'll Always Remeber You Like A ChildJag brukar inte få tecken från ovan, men igår kväll fick jag nog vara med om  ett va mina mitt livs konstiga sammanträffande. Sjukt.

Delat ut heliumballonger och bjudit på godis på Coop Extra. Tittat på tråkig fackeluppvisning i Domkyrkeparken. Varit på modevisning på Strandgatan. Tack till Åhsen som fixade in oss. Fikat med Amanda, Louise, Alex, Moa och deras killkompisar. Följt med på fest hos Björne. Tittat på hockeymatch ute hos PH. Druckit kopp efter kopp kaffe. Fortsatt kvällen hemma hos Ruiz. Lärt mig att dansa lite bal till Cat Stevens. Kommit hem i gryningen. Gymmat. Gått på stan och shoppat med Lina & Adam. Köpt ett par nya jeans, stråhatt till KOS och en ring. Fikat med henne & Hanne. Varit med Anton & Leo och skrattat åt dödslängtan på youtube. Lördag, fredag & torsdag. Orkar inte blogg.

Säg aldrig till någon annan vad jag tycker och tänker om saker. Det gör jag så bra själv om jag vill.

Tove från Vietnamn


(klicka på bilden)

Det kan faktiskt uppstå kärlek vid första ögonkastet även när det gäller bilder.
Det här är min vän Tove som nyligen har varit i Vietnamn och volontärarbetat i en månad.
Hennes PA, som man kan läsa mer om på hennes
blogg.
Och ännu fler fina bilder finns där också att ta del av där såklart!


Något att inspireras av kanske? :)


den 25 mars 2010Det blev ingen skola idag på grund av diverse anledningar.
Lyssnar på dansmusik för tillfället, sånt gör mig glad :)

Såg att mamsen hade skaffat Facebook igår också. Det kändes lite lustigt, men efter att jag hade övervägt saken kom jag fram till att det är såklart att jag ska accpetera hennes vänförfrågan. Vad har man att dölja egentligen? Hon är ju redan medveten om att jag inte blev Guds barn...

Har era föräldrar facebook? :)
Eller om dom skaffade, skulle ni bli vän med dom då?

Bästa Mormor & Morfar

Mormor & Morfar i sin ungdomIdag har det minst sagt varit en konstig dag, då självförtroendet inte gjort något annat än dalat till marken. Känner mig oerhört förvirrad och vill egentligen befinna mig var som helst förutom i mitt egna hem som inte alls känns som något hem.  

Önskar jag kunde flytta ut till mormor & mormor och bo där under resten av skolåren. Jag må vara den enda i familjen här hemma som har ett behov av ett socialt liv och bra relationer, men mormor & morfar är precis som jag.Hos dem kan man prata om allt, och berätta det mesta. Samtalen vid matbordet handlar inte om vem som har rätt eller fel och leder inte till onödiga diskussioner.

Dessutom går tiden betydligt saktare där ute på landet. Jag hann med så mycket igår. Tog först bussen till Borensberg, där de höll på att fixa lite i det nya huset de ska flytta in i snart. Därefter åkte vi och handlade och senare bar det ut på landet, mot Älvan. Hann plugga lite, åt god middag, fikade och mormor hjälpte även mig att laga en av mina tröjor med paljetter på som hade hamnat helt i sin oordning.

Himla glad över att jag har er ska ni veta ♥
Se till att hålla er lika friska, klara och pigga som ni är idag länge, länge.
Jag behöver er i mitt liv. 


ARGDet finns en lärare jag verkligen inte tycker om på skolan.
Och han fick min bägare att rinna över idag.
Har bearbetat mig själv genom att skriva en jätte hemsk berättelse om honom, började redan på  ett papper på bussen hem faktiskt. Det funkar liksom inte att jag ska ha en lärare som aldrig kan ge beröm utan bara tala om ens brister efter varje seminarium/inlämning.
Jag tycker om svenska, och jag vill bli en grym skribent. Vill inte att mina svenska kunskaper inte ska räcka längre än att jag kan uppdatera min egen blogg.
Med en fortsatt Marcus Waldemar som svenskalärare lär det bli ungefär så.
Det accepterar inte jag.
Det accepterar inte rektor Magnus heller, tack och lov.

Är fruktansvärt sur idag. 


sitter på bussen :)

7

den 22 mars 2010Skola, fika, träning och bastu - så har min dag sett ut idag.
Känner mig nöjd med det :)
Har dessutom cyklat till och från skolan (1,6 mil x 2) så känner mig helt slut för tillfället, men det är bra!
Och godislöftet har jag lyckats hålla också, det är också bra!
Oj vad allt ska va bra.

Riktigt bra koreografi på dansen dessutom! Modern dans, lite skillnad från street men väldigt roligt :)
Imorgon blir det stryketräning efter skolan, därefter åker jag ut till mormor och morfar och stannar där över natten, så ni vet var ni har mig ;) Puss och godnatt!


Coop Extra 1-års jublieum
pic 1: Min ballonghörna där jag höll till och delade ut heliumballonger, godis och smakprov på kaffe!
pic 2: En söt Hanne i snabbshoppen

Har varit en riktigt rolig helg på jobbet som ni säkert förstår :) Riktigt bra försäljning, glada kunder och glad personal, det är ett bra koncept! Mio, butikschefen skickade ut sms till alla medarbetare förut där han berättade att vi sålt totalt 2100 wienerbröd, 2500 sillburkar och 1700 prinsessbakelser denna helg. Riktigt bra!

Söndagstankar


Tror minsann att jag mår som jag ser ut.
Trötta tomma ögon som speglar en aningen förvirrad och icke strategisk Lina Josefin Berg.

Men det är så man mår på söndagar.
Trots att jag gör ingenting springer tiden iväg och ger mig ångest för att allt går så ofantligt snabbt.

"Lite" om igår (har inte ork till att lägga upp bilder):

Jobbade hela dagen på Coop Extra och agerade kundvärd i och med att vi firade 1-års jubileum! Var världens kö till bageriet som sålde prinsessbakelser för 5 kr/st, så jag gick runt med en korg karameller och gjorde kunderna glada och feta på en och samma gång :) Barnen delade jag ut heliumballonger till och de var sådär obeskrivligt söta där de sprang runt i butiken lekandes med deras röda ballonger knutna runt handleden. Vacker syn vill jag lova. Barn är så vackra överlag. Att vara barn är vackert.

Stannade kvar där efteråt och väntade på Hanne i 2 timmar. Ni undrar säkert vad det finns att sysselsätta sig med på ett personalrum så länge, men återigen: min tid går så ofantligt snabbt. Blev sur ett tag också. Dels för att mamma inte ringde och frågade varför jag inte kom hem och dels för att mina vänner hade bestämt sig att de skulle gå ut. Jag är inte 18 än, jag fyller 18 snart och kommer att kunna spendera resten av mitt liv ute på krogarna för resten av mitt liv inom några veckor så varför kroghetsa?

Linas pappas hemmafriterade klyftpotatisar gjorde mig i alla fall glad igen och sen så glömde jag bort att jag var sur ganska snabbt.  Vi började förkröka och dricka vin och jag & Lina andades in helium samtidigt som vi ringde och sjöng för Edvin som fyllde 20 år igår! Det känns som igår när han fyllde 18 och vi anordnade en överraskningsfest en onsdag och hade bakat tårta och lagat tacos. Så spelade vi Lina Bergs extremt roliga och påhittiga ölspel med 100 % sexrelaterade frågor.

Tillbaka till gårdagen förresten. Det kom nämligen killar också.  Jakob, Adam, Anton, Joel, Leo, Joachim & Johan tror jag det va och det var kul för jag fick som jag ville och fick dansa till smurfhits. Vi spelade lite sanning och konsekvens också och när det väl blev dags för att ta bussen in till stan sprang jag & Leo till busshållplatsen vid braskens bro. Kommer verkligen inte ihåg varför, men det blev dagens träning i alla fall.

En kompis ringde när vi var framme och undrade vad fan jag skulle till stan för när jag ändå inte kommer in någonstans. Det var onödigt och meningslöst och det lät väldigt onödigt och meningslöst när jag fick höra det från någon utomstående, så jag gick genast av och tog bussen tillbaka igen. Blev en promenad innan vi gick hem till mig ett tag. Kul att det finns någon som är lika knäpp som jag ibland.

Fick ringa runt på morgonen och ta reda på hur de andra hade haft det. Mobilen hade såklart dött igår så jag hade både inspelade meddelanden, missade samtal och sms att roa mig med för en stund.

Ikväll ska jag jobba och jag är väl medveten om att jag jobbar jätte mycket just nu. Men det är bara för att jag inte är 18 än. Jag kommer behöva mycket pengar när jag väl blir fri och får göra vad jag vill. Flytta hemifrån vill jag göra, och investera i en fin bostadsrätt. Har många planer.

Ska nog ha godisförbud tills jag blir 18 också, med start imorgon. Ska aldrig ha varit i bättre form än dagen då jag fyller 18! Det är en stor dag för mig, har studiedag och allt.  Vill ha råd att ha en stor fest också, så jag kan bjuda alla mina fina vänner på allt jag vill bjuda dem på, men riktigt så rik är jag inte tyvärr.

Ska inte stressa nästa vecka, ska lägga mig i tid och leva hälsosamt! Låter himla bra. Har tänkt ge mig katten på att hålla det också. Brukar inte vara så bra på att hålla sådana löften.

Hoppas ni har en bra dag och inte lagt ner tid på att sitta och läsa igenom mina ord. Det var bara jag som behövde skriva lite, för det är så skönt att skriva på något sätt. Skönt att skriva för sin egen skull. Jag har säkert lite språkliga brister här och där, men idag så trotsar jag Marcus och skriver på mitt eget vis med mina egna skrivregler som jag uppenbarligen har.

Gillar för övrigt inte att Hanne & Lina kallar mig för Petra Mede.


Ain't nothin' but a mistake

Filip Tärnskärs land, Valborg, Våren 2009


Ska promenera till Simone nu och spendera kvällen med världens bästa tjejjer :)

Knäppt


den 19 mars 2010

Äntligen är skolveckan avklarad!
Fick endast 5 timmars sömn i natt då jag hade tänkt att ge dagens spanskaprov en sista chans efter hemkomsten från jobbet, men blev rådgiven att ge upp och lyssnade ytterst uppmärksamt på personen i fråga. Inte ska man plåga sig själv inte, det låter alltid så självklart när det kommer från någon annan.

Provet gick ändå rätt så bra...Eller jag får bara ha 8,5 fel för att få det betyg jag vill ha och skulle chansa på att jag kommer att ha ungefär 9-10 fel, så jag kommer nog bli rätt sur när jag får tillbaka det. Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att resultatet får avgöra om jag ska fortsätta läsa spanska i 3:an eller inte. Om det inte går som jag vill går jag till rektorn och gör ett omval helt enkelt. Det måste ju vara kul om det är svårt och spanska är inte kul. Det är bara det att jag fått höra så många gånger att jag ser ut som en spanjor att det på något sätt blivit en självklarhet att jag ska bli grym på spanska...

Öh, ja.
Kanske blivit lite undermedvetet påverkad där som det heter så fint inom psykologin.
Jag har ju inga som helst spanska framtidsplaner i framtiden?


Mina geners ursprung...


Min mamma när hon var liten, känns helt ok att jag inte blev särkilt lik henne ibland :)

Sista dagen på FN-rollspelet idag, blev sent. Skriver samt lägger upp bilder och videos om det i helgen när jag får lite tid över. Jobbat kväll idag. Coop Extra firar just nu 1 års jubileum med bl.a wienerbröd för 1 kr! Det är billigt!
Kom och köp!


Snodd bild från Sophie, facebook

Befinner mig inte i någon roliga situation här vill jag lova...Den där Josefin alltså, hon var farlig! Och den enda delegatan från den Ryska Federationens resolution som godkände frågor! Hade velat ställa min fråga till varenda en förutom Josefin för hon bara grillade en tillbaka!!!!!!


Måste bara klaga lite

Måste bara klaga på en liten sak till innan denna dag tar slut.
Jag känner mig skitstressad.
Jag gör allt för att pressa undan dom där onda tankarna, för jag tycker det är töntigt att säga att man är stressad.
Men jag har för lite tid för allting.
Hela livets tempo tar kol på mig. 

Måste verkligen sänka mina krav på mig själv. Det här funkar inte längre. Vill inte bara vara 17 år och redan gå in i väggen. Inte min grej. Samtidigt känns det så fel att lilla föredetta mvg barnet Lina Berg ska bestämma sig för att inte sikta högt i skolan längre. Jag skulle känna mig så misslyckad, som att jag gav upp och inte orkade hela vägen fram. Från superbetyg i 9:an till vanliga medelbetyg i 3:an. Det låter så sorgligt, åtminstonde för min egen del. 

Min högsta önskan för tillfället är i alla fall att:
Jag någon gång inom de närmaste veckorna får uppleva hur det känns att inte-ha-någonting-att-göra. Jag vill ha tråkigt, vill bli rastlös och känna att det är OK.  

Snyft snyft.
Livet är lite jobbigt just nu.

Vackra svullna ögon...Mohaha...Kände mig inte alltför vacker innan jag åkte till skolan idag.
Förvånad att jag ens gick dit faktiskt, men dagens diskussion i utskotten var inget jag ville missa faktiskt.

Träffade Ahlberg på busshållsplatsen: Han skrattade
Träffade Hanne i skolan: Hon skrattade så mycket att jag trodde hon skulle få en hjärtinfarkt.

Överlevde dagen tack vare mina solbrillor.
Henke kom och hämtade mig efter skolan: Han skrattade inte

Jag ser med andra ord ganska vanlig ut igen. SKÖNT!

Och ett litet tips till alla:
 Använd inte produkter som varnar för kontakt med ögonen.
Dom menar det verkligen.


BUHU!

Har inom loppet av 15 minuter:
- hämtat is från frysen och pressat mot ögonlocken
- smörjt in ögonlocken med ögonkräm
- doppat ansiktet i iskallt vatten och försökt hålla ögonen öppna
- legat på rygg med två svala gurkskivor på ögonen
- försökt "massera" ögonlocken för att rensa bort slaggprodukter
- BETT TILL GUD!?

Jag måste till skolan idag, jag vill till skolan idag! 
Varför tvättade jag då ansiktet med dusholja igår? 
Varför tänkte jag att jag var någon slags superwomen med supermega ögonen när det kliade som sjutton hela kvällen igår? Varför är jag dum i huvudet för? Varför ser jag plötsligt ut som en RIKTIG kines för!?! 

Jag kom precis på hur mycket jag älskade mina ögonen innan de blev såhär igensvullna...
Snälla ödet kan dom bara bli som förut!
 


Hur man får mig motiverad till att prestera bra


Dagens inköp: Skärp från Myrorna & jeans som är för långa på H&M's barnavdelning

FN-rollspelet gick som sagt av stapeln idag. Jag höll i anförandet för Kina och var så nervös att jag trodde jag skulle kissa på mig däruppe på scenen. Fast det var kul, för jag gillar att bli sådär nervös och ha den där jobbiga känslan i magen som sedan omvandlas till rent adrenalin när man sedan är klar. Och det gick ändå helt ok. Nu när jag kollar på den inspelade videon såhär i efterhand så låter det mest som att jag gör konstpauser när jag egentligen tappar bort mig. Uttalade materiel som matrial trots att det stod materiel och jag visste att det hette materiel och då tänkte jag direkt på min svenska lärare Marcus som omedelbart skulle gjort en äcklig liten anteckning i omdömet och därefter informerat mig om att jag har språkliga brister i mitt svenska uttal.

Pyttsan, säger jag bara. Eller, det tänkte jag såklart inte då, men nu har har jag såklart kommit över det där och istället blivit irriterad på att det finns lärare som bara trycker ner en. När jag kom till min samhällskunskapslärare vid namn Earl Grey idag och berättade att jag hade svenska brister och aldrig skulle lyckas hålla ett tal såg det nästan ut som han tappade hakan. "Du om någon skulle väl klara det galant!?" svarade han och då blev jag sådär glad som jag kan bli när det visar sig att det faktiskt finns de som fortfarande tror på mig.

 Men det är förstås en helt annan metod att försöka få sina elever motiverade. Marcus kan ju fortsätta att köra med att bara tala om vad man är dålig på. Skillnaden är bara den att:

- I samhällskunskapen håller jag ett anförande för större delen på skolan och på engelskan (har samma lärare inom svenska & engelska) gick jag och sjukanmälde mig på mitt senaste seminarium.


FN-ROLLSPEL

Fn-rollspel idag.
Jag är lite nervös...From this moment


Right next to the right one

valborg 2009

Inte långt kvar nu!


Något att se fram emot!Att vara 17 suger faktiskt mer än vad jag trodde! Vill bli 18, vill bli fri , rik och kunna göra vad jag vill! Inte långt kvar nu! (jo)

Laserdome + Bowling + fest med COOP EXTRA!Emanuel, jag, Jig, Hanne & Viktoria


Nanna med utan tvekan, kvällens snyggaste rygg! uuuuh!


Framifrån var hon ju också ganska läcker den där Nanna, fast det var hon tyvärr inte ensam om som ni ser :)


Hahah, tjejjerna och Mio! Misstolka inte detta bara... 


Min dag:
Julia sov hos mig, jobbade 11:00 - 15:00, tog en finfin promenad hem från jobbet i det finfina vårvädret, men somnade direkt när jag kom hem och vaknade inte förrän nu, vid nio. Hehe.

Så typiskt när man har massa plugg under veckan som väntar...

You must live the blues before you can sing it

Öland våren 2009


Det är mycket som händer just nu, knappt så att man hänger med men jag gör allt jag kan för att vara hon som inte stressar upp sig för någonting utan är hur lugn och cool som helst ändå.

Igår var det UF-mässa i Norrköping. Jag fick ledigt från Kemin för att följa med sammarna, så det var snällt och förståendeligt från Örjans sida. Väl hemma igen tog jag & Simone en promenad till Ekholmen som ledde till att vi gick hem till henne och drack kaffe, försökte komma  på prylar som väcker ett behov man inte visste fanns när man väl ser dom, kollade bilder från hennes resa till USA och chillade till ett Sex and The City avsnitt, mitt första för er som inte visste ;) På kvällen sen kom en Anton hem till mig. Det var kul, speciellt när Lina Gamsäter ringde och var lite... på lyset kan man väl säga :) 

Hoppas du mår bra idag stumpan ! Jag åker och jobbar nu så kan inte vara tillgänglig förrän vid tre igen så du vet ;) Ikväll blir det att fira 1:års jubileum för butiken! Laserdome + bowling + köttfrossa är planerat och ja, jag gillar verkligen mitt jobb ska ni veta! Vi kommer ha sjuka erbjudanden nästa vecka som ni inte får missa !

Ha det bra!

heheMohaha, mobbad bild som in i tusan! Men det går helt inte att ta normala webcambilder.
Har verkligen inte sådär svarta ögon egentligen, så ni vet.
Brukar inte torka håret framför datorn vanligtvis heller för den delen, det var en engångsgrej på grund av att jag hade lite mycket att göra. Det var rätt smart vare! Torka håret samtidigt som man uppdaterade sig lite om vad som skrivs i den stora bloggdjunglen.

Ha en bra fredagkväll!


Dagens...

Dagens upptäckt: Kvällste!

Lovisa på jobbet berättade att hon kunde dricka uppåt 10 koppar te/dag och det lät så vackert och hälsosamt på något sätt så nu ska jag bli likadan! Söder te med lite mjölk i är det som gäller ikväll och jag känner mig redan som en frisk lärka!


Dagens ord: Vederkvicka 


En glosa som jag frågade betydelsen på under senaste engelska lektionen, som min engelska lärare Marcus inte kunde förklara. Han skyllde på att det var ett av dom onödigaste orden han hade hört och jag bestämde mig direkt för att jag tyckte att det var ett riktigt fint ord.

Dagens rekord: Världens längsta hår


Dagens erkännande: Jag har inte tvättat bort min mascara runt ögonen sedan i måndags...
Men det ska bli jätte skönt att göra det nu! Godnatt :)

Dum blondin?

Lina Gamsäter öland 2008
fotad av: Lina Berg

Min kära vän ringde förskräckligt många gånger under min mattelektion idag. Jag tryckte bort och jag tryckte bort samtalet, men ringde därefter upp och frågade vad sjutton det var hon ville som var så viktigt att hon inte kunde skriva ett sms istället.

Från botten till toppen, ni underskattar väl inte min vän Lina Gamsäter?
För hon minsann, hon hade satt mvg på kursprovet i Matte B!

Riktigt bra gjort min vän!
Jag = stolt & glad för din skull för det var du värd :)


den 11 mars 2010

Jag är jätte tidig till skolan idag, så just nu sitter jag i biblioteket och har ingenting att göra. Tycker det är rätt så underhållande faktiskt att bara sitta här och studera andra människor. Tror jag har kommit på en tjej med att ha Adhd. Hon kan varken sitta still, hålla tyst eller hålla kvar blicken på datorskärmen en längre period utan att börja stirra upp i taket eller på hennes kompis.

Nu ska jag gå till spanskan.
Det är bra att Kalle har skaffat jobb nu så att han måste åka tidigare till skolan.
Att börjas dagen med att vara i tid är bra.

How To Wear a BustierFint Paow! Verkligen supersnyggt :)

Kort kjol √
Tunna strumpbyxor √
Höga klackar √
Löshår √
Ingen tröja, utan bara BH! √

Vad sjutton ska hon ha en kavaj för när hon ändå är naken under?

Eller mer:
 Vart är världen påväg egentligen?


PÅ RÄTT KURS! med Coop Extra- COOP Hanna "Vilken butik har vuxit mest och på kortast tid?" SVAR: COOP EXTRA LINKÖPING!
- Pris för bästa "Rookie" och hela Coop Extra fick springa upp på scenen!
- Firades med eget dansgolv såklart, så om det är någon butikskedja man lär komma ihåg från kvällen igår...
Då är det nog just oss!

Fantastisk kväll! Och vad man kan älska sitt jobb :)

den 9 mars 2010

Kort skoldag idag.
En timma kvar, sen bär det av till Jönköping med arbetskamraterna!
Har inte så stor koll på vad det är det hela handlar om, men misstänker att det är någon blandning mellan fest och prat om framtidsvisioner.


Never Ending Love

 Jag undviker att fråga, för att jag är för feg för att ta reda på sanningen.
Vänner och älskare? Bara vänner? Eller varken eller?


 Mycket man inte förstår i denna värld.
Och mycket man vill men inte kan förutspå.


Amazing FrontflipJag tror minsann att storasyster Lina Berg haft ett ganska så stort inflytade på sin lillebror. 
Detta skulle han aldrig göra om han inte kände att han hade något att leva upp till, om han inte kände att han ville bevisa att han minsann också kunde vara lite störd som Lina kan va :) 
 
Ja, precis.
Jag försöker ta åt mig lite av denna otroligt sköna idé att bara slänga sig ut från sitt fönster med huvudet före.

Egentligen tycker jag att det är jätte jobbigt att det inte var jag som kom på det där.
Vissa dagar går jag och hoppas på att det ska komma massvis med snö igen så jag kan göra något mycket värre.


VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!Jag blir lyckligast i världen av denna älskade och efterlängtade vårsol!

Hade endast en lektion idag. Fikade med Hanne & Amanda på Ciocolata. Pluggade lite psykologi med Nadine & Hannah på Cafe & Kök. Åkte bussen hem tillsammans med Linnea. Gick förbi Olles jobb på vägen hem och hälsade på. Och inte nog med det så ska  jag in till stan och dansa med Julia nu!

Puss på livet!

Every little thing she does is magic


Polismössa, benvit bluskjorta och massa kedjor runt halsen


Lina är här nu och fick ersätta en annan jag egentligen skulle umgåtts med, men det är ju sådär på söndagar att man inte orkar ta sig några längre sträckor :) Vi får se vad vi hittar på! Hon sover nog här i alla fall :)

 Update 00:30: olle och gusse åkte precis, blev att va med dom och spela lite sällskapsspel till sofistikerad saxofon - nästan så det blev lite harmoniskt ett tag. Avslutade kvällen med att se en tecknad film om pingviner :) Nu blir det att försöka sova! Önskar er en bra dag imorgonbitti!


Förfest hemma hos Gamsäter


Jag & min vackra vän Amanda Kaller.

Mormor Siv & jag

Klockan tio i morse kom mamma och hämtade upp mig hemma hos Lina och tog mig med ut till landet. Jag hade slagit upp ögonen endast 5 minuter tidigare och var både trött och sliten, men mormor hon bjöd på god frukost med Pucko till, muffins och en jätte god lunch med lax och potatis och lyckades göra mig ganska pigg ändå. 

Igår igår blev hur som helst väldigt rolig, men samtidigt väldigt omtumlande. Vakterna på Strandgatan var inte av det trevligaste slaget direkt, men jag hade kul där så länge det varade och det var väl vid ungefär halv två som jag begav mig inåt stan för att möta upp Hanne & Lina igen. Hann även följa med Anton & Johan när de fyllekäkade på Citygrillen och passade på att lura ur dom lite skvaller ;)Tog taxi och var hemma hos Lina vid tre och då blev det analys hjärna på, men det spelar egentligen ingen ingen roll hur mycket man försöker förstå sig på oss människor för vi är verkligen oförståliga.

Jag slänger in lite bilder ikväll sen :)

Visible CareDet här vädret gör mig så fruktansvärt lycklig! Ska snart iväg och jobba i 3 timmar nu :) Ska CYKLA! Ikväll blir det party och förfest hemma hos Lina så blir raka vägen hem sen och skynda sig att göra sig i ordning :)

Borde kanske tänka om.

Jag kom precis på en sak jag måste fundera lite över.
Varför har jag inte valt allt som har med webbdesign att göra i min studieplan för?

Jag har precis lagt ner 2-3 timmar på att ändra om min bloggdesign, bara för att jag tycker att det är så roligt. Har samlat inspiration från olika hemsidor, provat mig fram i Photoshop och använt min kreaktivitet till att göra allt till något eget.

Vad tycker ni? :) Tycker ni inte att jag är åtminstonde lite duktig? (A)


What do your jeans say about you?

sommarlängtan!

jeanskjol från H&M

Jag fungerar verkligen inte efter 3 dagar med bara 6 timmar sömn per natt. Med yrsel, huvudvärk och illamående tog jag mig till skolan imorse för min enda lektion och riktigt önskade att jag kunde njuta av det fina vädret. Självklart sen, men ändå ingen som bryr sig. Ska dock bättra mig!

Nu har jag varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt, för sova kan jag ändå aldrig göra mitt på dagen. Sitter för tillfället och funderar på vad jag ska göra av kvällen. Ska jag gå och lägga mig tidigt och satsa på kvällen imorgon eller ska jag hitta på något kul ikväll igen och skjuta på sömnen ytterligare några dagar?

Vet inte , vet inte vet, inte.
Vet bara att jag ska ta mig en promenad till macken nu och hämta ut ett paket!
Och dunka East Fm på högsta volym!


den 5 mars 2010Har precis vaknat upp hemma hos Lina Gamsäter :)
Edvin & Olle kom och hämtade upp oss på Coop igår så det blev en sen natt tillsammans med dem inklusive Hanne som kom lite senare och blev skrämd eftersom jag hade kämpat mycket länge med att bädda ner grabbarna på ett sånt sätt att det såg ut som jag låg och myste med världens största täcke bara :)

Snackades mycket gamla minnen och så blev det mycket snack om en viss dejt en viss person ska på idag ;)
Vi alla längtar till att höra hur det gick i efterhand.


den 4 mars 2010

Hanne och jag sitter i datorsalen på skolan. Klockan är 7 minuter i fem. Bubba har varit och sagt att vi måste vara härifrån innan klockan blir hel, men det kommer vi förstås inte att vara. Min mamma kommer ju inte och hämtar upp mig förrän 10 över...

Jobbar ikväll! Därefter bär det av mot Lina Gamsäter där jag ska bo de närmsta dagarna!  Hanne kommer också lite senare...vilket ärligt talat känns lite sådär. 

Tränade med Josefin på gymmet på håltimman så humöret är i alla fall på topp :)

När syster får bestämma


T-shirt - Denim Gallery
Skjorta - Denim Gallery


Och bara så ni vet. Det är jag som har satt på honom hatten samt sagt åt honom att ta upp benet sådär, ha uppknäppt skjorta och le sådär stort :) Men jag tycker det vart fint så på något sätt.

Falling DownTjoho!
Jag har en lite sämre dag idag. Åtminstonde halva mig har en dålig dag. Jag har varit så duktig och hälsosam de senaste två veckorna att det känns som att jag fått världens bakslag för tillfället. Kroppen bara skriker efter att få vara onyttig och ena delen av mig vill bara gräva ner sig och bli en sån där som inte orkar kämpa för någonting, medan andra delen av både kroppen och psyket bara skriker nej nej nej,  du får inte fastna i det där djävulska förbannade rutinerna igen! Fan att det ska vara så svårt att bryta ett mönster.

Skola idag i alla fall och jag hade bara lektioner där allting börjar bli så svårt. Klarade mig ändå hyfsat bra, men när Marcus informerade klassen om att vi skulle ha 5 min oral presentation snart, då minsann vände humöret snabbt och jag ställde mig direkt på tvären. Sa att jag vägrar, jag vägrar hålla ett tal när du ska hitta fel på precis allt jag gör och sitta och anteckna efter precis varje ord jag uttalar fel. Usch och fy vad han verkligen har gett mig fobi för att prata på engelska inför folk genom att bara klaga och aldrig berömma. Har han inte lärt sig att det är fel taktik, att man lär sig mer när man gör rätt och får beröm än när man gör fel och blir nedtryckt? Han som ska vara så allmänbildad... 

Men nog om det! Gick på stan med Niklas efter skolan och agerade personlig stylist! Hade sett ut ett par saker på Denim Gallery jag ville att han skulle prova och det slutade såklart med att jag fick som jag ville, så nu är brorsan en färgglad t-shirt i ljusa fina färger till våren och jätte snygg jeanskjorta rikare! Till mig fick det bli ytterligare en vårjacka att hänga på väggen och som jag kan sukta efter att börja kunna använda! En benvit lite kortare jacka blev det, med jätte fina knappar och detaljer på :)

Fint, Elin!Jag tycker om svenskt mode.
Svenskar och hur vi klär oss överlag faktiskt.


Oväntat besök

Sagolika kaffekoppar

Tro det eller ej, men livet kan verkligen bjúda på sina minst oanade överraskningar ibland. Anton, en vän jag lärt känna på jobbet kom till mig igår när jag lastade bananer och frågade om jag hade en sovplats över, sådär strax innan sju när han anlände till Coop Extra.  Hans väg ut till landet, där han tydligen bor, hade snöat igen så han kunde inte ta sig hem. 

Och ja, det är väl klart man har det? ;) Mamma bäddade och gjorde fint i källaren och så blev det inte alls sådär tidigt i säng som jag hade planerat. Men det gjorde förstås ingenting, för Anton är en rolig kille :) En sån där som det känns som att man känt i flera år fast man egentligen inte alls känner varandra särskilt bra. Dessutom fick jag jag ju sällskap vid frukosten + påväg till skolan så nöjet var väl egentligen mest på min sida. Kom inte för sent heller, vilket är mycket mycket bra för att vara mig!

Hann bli en fika på Linds Café med Amanda & Lina igår också. Vi hade mycket att prata och skratta åt. Och idag har det blivit att muntra upp min bästa vän Hanne med shopping på stan och boxning på kvällen med Josefin :) Har även hunnit köpa en bok på bokrean som jag ska krypa ner i sängen och läsa lite ur nu.

Godnatt :)

Doing your own thing or just being cool

Gonna change my way of thinking,
Make myself a different set of rules.
Gonna put my good foot forward,
And stop being influenced by fools

Bob Dylan - Gonna Change My Way Of ThinkingFrån och med idag börjar jag skolan 10:40 varje måndag! Det är typ hur bra som helst :) Och pecis vad jag behöver! Lite tid att leka med mig själv eftersom jag, förutom när jag har sömnbrist, är hur morgonpigg som helst. Så varje måndag kan jag härmed välja om jag vill

1. utnyttja tiden och komma ifatt i skolan

eller

2. Sätta på East FM på högsta volym och dansa hela morgonen!

Ska komma i tid till matten idag så ska kila nu. Blir troligtvis att träffa min syssling Maria om hon inte på något sätt får något förhinder i eftermiddag :) Ikväll blir det jobb igen! Är mycket jobb just nu I know, men när jag tänker på hur mycket fina vårkläder jag kommer kunna handla sen så gör det inte så mycket :)) Och på sommaren måste jag tänka också, då det blir 2 veckor på KOS och festival förhoppningsvis! Någon som varit på festival och kan tipsa om någon riktigt bra? :) Skulle ju vara riktigt grymt att se Lady Gaga... Eller Jay Sean!

RSS 2.0