Inflyttningspresenter från Lina

Min första tvätt har precis tystnat och jag har tror att jag lyckats riktigt bra om jag ska vara ärlig. Det doftar gott i badrummet (läs stinker sköljmedel). På golvet i stora rummet ligger början påmin packning till Grekland och stökar och över TV:n sitter numera en vit hylla uppsatt med två ramar som jag fyllt med linas presentpapper hon kom med idag. Jag hade först en idé om att jag skulle köpa sex lika stora ramar och rama in mina sex bästa vänner i svartvit där, men jag tror att jag får göra det någon annanstans nu, för det här blev så fint. Ni får se hur det blev imorgon.
Har jobbat 09:45-16:15 idag. Därefter övningskörde jag med mamma. Jag ska ta körkort nu nämligen. Har aldrig känt något sug efter det tidigare, men nu så. Nu vill jag verkligen ha ett.


Klockan 17:00 körde jag hem till mig och lägenheten där Lina stod och väntade. Eller, där Lina och hennes tusen paket stod och väntade utanför dörren. Hon hade varit på Ullared och köpt lite inflyttningspresenter till mig och oj vad jag blev glad!  Tack min fina vän ♥ Jätte fina saker! iv>

Klockan 18:00 var jag tillbaka till jobbet för att jobba kväll till klockan 22:00.
| |
Upp