You Make My Dreams Come TrueSimone & Amanda tog precis sina bilar hem. Lina är kvar här. Vi har bara tagit det lugnt i kväll och bränt två skivor som vi ska ha med oss, en med party låtar och en med lugna låtar. Jag gillar skivan med lugna låtar bäst, för där har jag fått lägga in några av mina favoriter som bara jag gillar. Typ Leende guldbruna ögon och S club 7.


Annars idag så har jag uträttat typ tusen ärenden. Hämtat ut pass, skrivit ut flygbiljetterna, packat, handlat det sista på stan, laddat kameror och växlat pengar är bara några exempel. Unnande mig även en lunch på stan med Lina, Hanne och Amanda på Ciocolatta. Bakad potatis med skagenröra. Som vanligt.


För övrigt så har jag har nog inte riktigt förstått att vi åker imorgon. Jag, Lina, Amanda, Simone, Hanne & Julia. Till Grekland, Kos. Jag känner inte så mycket om jag ska vara ärlig, men jag vet nog inte riktigt vad det är som väntar.  Har tänkt att ha det riktigt roligt i alla fall! Och bli brun som en neger! Och ta jätte fina bilder såklart :D

| | 3 kommentarer |

It's all about the details

| | 6 kommentarer |

Inflyttningspresenter från Lina

Min första tvätt har precis tystnat och jag har tror att jag lyckats riktigt bra om jag ska vara ärlig. Det doftar gott i badrummet (läs stinker sköljmedel). På golvet i stora rummet ligger början påmin packning till Grekland och stökar och över TV:n sitter numera en vit hylla uppsatt med två ramar som jag fyllt med linas presentpapper hon kom med idag. Jag hade först en idé om att jag skulle köpa sex lika stora ramar och rama in mina sex bästa vänner i svartvit där, men jag tror att jag får göra det någon annanstans nu, för det här blev så fint. Ni får se hur det blev imorgon.
Har jobbat 09:45-16:15 idag. Därefter övningskörde jag med mamma. Jag ska ta körkort nu nämligen. Har aldrig känt något sug efter det tidigare, men nu så. Nu vill jag verkligen ha ett.


Klockan 17:00 körde jag hem till mig och lägenheten där Lina stod och väntade. Eller, där Lina och hennes tusen paket stod och väntade utanför dörren. Hon hade varit på Ullared och köpt lite inflyttningspresenter till mig och oj vad jag blev glad!  Tack min fina vän ♥ Jätte fina saker! iv>

Klockan 18:00 var jag tillbaka till jobbet för att jobba kväll till klockan 22:00.
| | Kommentera |
Upp