You Make My Dreams Come TrueSimone & Amanda tog precis sina bilar hem. Lina är kvar här. Vi har bara tagit det lugnt i kväll och bränt två skivor som vi ska ha med oss, en med party låtar och en med lugna låtar. Jag gillar skivan med lugna låtar bäst, för där har jag fått lägga in några av mina favoriter som bara jag gillar. Typ Leende guldbruna ögon och S club 7.


Annars idag så har jag uträttat typ tusen ärenden. Hämtat ut pass, skrivit ut flygbiljetterna, packat, handlat det sista på stan, laddat kameror och växlat pengar är bara några exempel. Unnande mig även en lunch på stan med Lina, Hanne och Amanda på Ciocolatta. Bakad potatis med skagenröra. Som vanligt.


För övrigt så har jag har nog inte riktigt förstått att vi åker imorgon. Jag, Lina, Amanda, Simone, Hanne & Julia. Till Grekland, Kos. Jag känner inte så mycket om jag ska vara ärlig, men jag vet nog inte riktigt vad det är som väntar.  Har tänkt att ha det riktigt roligt i alla fall! Och bli brun som en neger! Och ta jätte fina bilder såklart :D


It's all about the details


Inflyttningspresenter från Lina

Min första tvätt har precis tystnat och jag har tror att jag lyckats riktigt bra om jag ska vara ärlig. Det doftar gott i badrummet (läs stinker sköljmedel). På golvet i stora rummet ligger början påmin packning till Grekland och stökar och över TV:n sitter numera en vit hylla uppsatt med två ramar som jag fyllt med linas presentpapper hon kom med idag. Jag hade först en idé om att jag skulle köpa sex lika stora ramar och rama in mina sex bästa vänner i svartvit där, men jag tror att jag får göra det någon annanstans nu, för det här blev så fint. Ni får se hur det blev imorgon.
Har jobbat 09:45-16:15 idag. Därefter övningskörde jag med mamma. Jag ska ta körkort nu nämligen. Har aldrig känt något sug efter det tidigare, men nu så. Nu vill jag verkligen ha ett.


Klockan 17:00 körde jag hem till mig och lägenheten där Lina stod och väntade. Eller, där Lina och hennes tusen paket stod och väntade utanför dörren. Hon hade varit på Ullared och köpt lite inflyttningspresenter till mig och oj vad jag blev glad!  Tack min fina vän ♥ Jätte fina saker! iv>

Klockan 18:00 var jag tillbaka till jobbet för att jobba kväll till klockan 22:00.

Bad Man A Bad ManHär har ni ytterligare ett litet smakprov från delar av min lägenhet. Min kärlek just nu.


Idag blev det ytterligare en dag på Ikea. Handlat jobbiga saker så som en dörrmatta, en strykbräda, ett diskställ, ljus, ramar och två hyllor. Har även köpt en taklampa av min granne Tove som nu hänger så fint i taket. Köpte även en byrå som vi ska bära hit ikväll. Efter en middag i hennes lägenhet. Trevligt!


Är dock väldigt väldigt trött ikväll... Gick inte hem förrän klockan sex idag så idag blir det minsann att krypa i säng tidigt! Imorgon ska jag jobba, jobba, jobba skit mycket! Måste jobba mycket nu så jag kan köpa mer saker till lägenheten.

Lever För StundenJag lever väldigt mycket i nuet just nu, gör vad som känns rätt för stunden. Det är ett skönt liv. Idag har jag varit i huset och hämtat lite saker, mött upp Lovisa och lämnat kvar henne här i lägenheten medan jag cyklade iväg till jobbet och jobbade 18-22. "Gör vad du vill och ta hit vilka du vill, bara du är kvar när jag kommer hem" löd mina sista ord. När jag kom tillbaka var hon & Sanne här, grabbarna hade precis åkt härifrån för att hyra film. De hade lagat taco och diskat åt mig. Gullungar ♥


Efter maten kom Karro och hämtade upp oss i hennes bil. Satellite med Lena spelades på radion och där glömde jag bort att jag var trött. Vi körde hem till Cristian där även Daniel, Joakim & Simon höll hus. Blev två skräckfilmer på raken. The Stepfather och The Butterfly Effect. Under den sista filmen var jag tvungen att förklara att jag köpte min första egna TV i måndags och inte har sätt så många filmer under mitt liv, för jag förstod absolut ingenting. Krånglig film!


Om jag hade varit normal hade jag väl varit livrädd för att komma hem ensam till lägenheten nu, men jag kan inte känna någon rädsla över huvudtaget faktiskt. Jag känner mer att det är rätt skönt att jag kan kila över till Pontus i regnet och hänga lite med han, Edvin & Båne nu UTAN ATT MAMMA MÅSTE VAKNA OCH TYCKA ATT JAG ÄR DUM I HUVUDET! :) Ä r i n t e t r ö t t ?I even painted my toe nails for you

Jag har aldrig känt mig så fri som jag gör just nu. Hela livet har jag velat bestämma över mig själv och nu är det precis så det är. Äntligen kan jag leva precis det liv som passar mig utan att någon ska ha tusen synpunkter på både det ena och det andra. Det är underbart.


// 1. En av Fasters hunder // 2. Ljusrosa ljus // 3. Inflyttningspresenter från Hanne // 4. Dörren //


Ni undrar säkert om det är ensamt, men det är det sista det är. Igår hade jag sällskap i princip hela dagen. På eftermiddagen kom brorsan och min faster från Stockholm med sina hundar och fikade. Mammas hemmagjorda cheesecake. Efteråt kom Hanne, Lina och så småningom även Josefine. På natten kom även Jonas, så i morse var vi tre som vaknade upp här hemma. Jag kände mig som värsta lillmorsan som stod och diskade gårdagens disk när de andra vaknade och kom in i köket.


Idag har jag haft sällskap av Jonas och varit  hemma i huset och hämtat hem lite saker, bland annat ett playstation och min gitarr. Mitt bredband hade även anlänt till Ekholmen centrum, så när allt var packat och klart hörde jag av mig till Tove som kom och hämtade upp mig. Vi kokade kaffe och slog oss ner på min balkong med en skål polly emellan oss.


Ikväll har jag jobbat och eftersom det var år och dar sedan jag umgicks ensam med min Mac uppkopplat på ett nät bestämde jag mig för att det bara skulle bli vi ikväll. Jag, datorn och alla mina bilder, det är en underbar kombination.New Soul - Yael Naïm


Olivia är här ikväll och dricker te med mig. Hon hade med sig ett mobilt bredband när hon kom, mycket snällt!

tjuvkikdet känns fortfarande väldigt overkligt, som om jag bara är på besök hos någon annan och snart ska hem till huset igen. Olle och edvin kom förbi igår och så sov julia här, vi två i mitt hem. Det känns lika märkligt som det låter.

halvligger för tillfället i en av mina vita fåtöljer på balkongen, dricker kaffe och läser en bok som är så hemsk att man inte kan hålla tårarna inne trots att jag mår hur bra som helst just nu. Bredbandet har inte kommit än, men jag hoppas att jag kommer att kunna skriva av mig imorgon. Ha det fint!

Imorgon Går Flytten!

Jag jobbar. Det är därför som jag inte har hört av mig till alla er som jag borde ha hört av mig till, nu när jag äntligen är hemma. Det är enda tiden som jag jobbar på hela sommarlovet just nu, så jag har rätt många tider fram till Grekland, men snart är jag tillbaka som vanligt!

Annars så känns det bra att vara tillbaka på jobbet. Det är kul att träffa alla arbetskamrater igen och extra kul var det att Hanne hade rast just precis när jag anlände idag. Saknar den tjejjen! Att hon förklarade för mig att hon hängt med sina andra vänner för att vi ändå ska till Kos i två veckor tillsammans snart förstod jag dock inte... Vad är två veckor om man jämför med för resten av livet?


Jag och Julia fick hur som helst avsluta vårt arbetspass med varsin chock idag. Jag har aldrig suttit i kassan och haft så lång kö som idag! Det var helt sjukt. Vi var tre 18-åringar som stängde, jag & Julia i kassan och Niklas som jour ute på golvet och aldrig har kön sträckt sig längre in i butiken. När jag bytte från en kassa till en annan rent ut sagt sprang kunderna fram till mig. De såg ut som en flock kossor under våren som precis ska få springa ut för första gången i hagen! Gräääääs, neeej en till KASSSA!!!! Typ så. Jag kunde inte låta bli att fnittra lite innan jag skärpte till mig och gjorde mitt bästa för att vara så snabb som möjligt men samtidigt vara samma gamla trevliga jag.


Imorgon går flytten! Klockan tio imorgonbitti kommer jag att befinna mig på swedbank för att betala lägenheten och få nycklarna och därefter kommer jag att krossa gatan för att gå till Lagerhaus och köpa på mig fyra koppar som jag har pekat ut och bestämt mig för länge sen att jag ska ha! Vi får se om mitt bredband jag har beställt kommer imorgon, annars lär det dröja ett några dagar innan jag dyker upp här igen. Jag såg precis att en läsare hade några frågor angående flytten, så om ni är fler som undrar något är det fritt fram att fråga så kan jag svara på allt samtidigt! Jag accepterar varje kommentar innan den publiceras, så om ni vill att bara jag ska se den är det bara att ni skriver det :)Packar

Jag packar. De kläder som jag tycker om just nu hamnar i en kartong och de kläder som jag tycker kan få vila lite hamnar i en annan. Tekniska prylar hamnar ute på hallbordet,  alldeles ovanför ett golv som för tillfället är fullt av papper, texter, album, block och foton. Gammalt som nytt. Det är berättelser som jag skrev på lågstadiet, det är framkallade foton för varje sommar som har varit och brev som jag har skrivit åt mig själv på senare år. Längst åt vänster på golvet ligger pärmar med prov, betyg, lön, kontrakt och räkningar.

Inget jag behöver får kastas, men allt måste sorteras. Rätt saker måste följa med till lägenheten, men inget som bara kommer och ligga och damma ska med. Det är ett skitsvårt jobb med mycket blandade känslor som blir inblandade. Ena sekunden sitter man och skrattar åt någon rolig sång man skrivit och i nästa sekund hittar man en jätte vacker dikt som påminner om en sorglig tid i ens liv.


För några minuter sedan hittade jag ett brev som jag skrev till Lovisa sommaren till sjuan. Jag har använt massor av effekter från photoshop och skrivit ut en fin bild på oss och därefter har jag fyllt baksidan med fina ord som beskriver hur mycket jag saknar henne. Vi hade bråkat tydligen, men jag minns inte vad vi hade bråkat om. Det är oerhört fint i alla fall, så fint att man blir rörd av sig själv.


Just nu så sitter jag och funderar på hur jag ska inreda. Jag tycks kunna samla på mig hur mycket inspiration som helst utan att kunna bestämma mig. Bild nummer ett visar hur hon som bor i lägenheten har det nu och bild nummer två visar hur jag skulle vilja ha det. Det påminner mig lite om en mysig koja på ett sagoslott. Tänk er själva att komma hem till det där rummet och slå sig ner på sängen varje dag efter skolan... ÅH!


.


Behöver man verkligen en soffa tror ni? 


When I get Older I Will Be Stronger

jag & Julia, Fjällbacka, Västkusten


Då var man hemma igen, efter 10 dagars resande från kust till kust. Efter 10 dagars äventyr som berikat mitt liv med så mycket upplevelser att det, åtminstone för den nuvarande stunden, nästan känns skönt att vara tillbaka i stan. Ens hem är ju ändå plattformen där man landar efter alla resor, stället där man slår sig ner och sammanställer allt som har hänt. Där man pusslar ihop sina olagda upplevelser  till ett enda stort pussel så att tiden som har varit får sig en helhet.


Det kommer att komma med tiden. Bilder, texter och minnen, så länge man inte kan leva om bra perioder i livet vill jag åtminstone kunna blicka tillbaka till dem.


Peace And Love
Stockholm
Göteborg
Grebbestad


Jag har lite att göra när jag får tid över.

Vill lära mig hoppa!Amandas pappa Pelle är cool.

Julia kom hit ner idag också :) Amanda och jag var ute och festade igår så det blev väl inte direkt överdrivet mycket sömn för oss, men nu ska vi ut och leka i alla fall!

Amandas plånbok


Lite bilder från livet i Grebbestad. Förstår ni mig kanske om jag älskar livet just nu?

Har gjort min wakeboard debut för i år idag. Det har regnet lite under dagen, men framåt fyra sprack det upp och blev klarblått igen och då passade vi på att dra ut med båten. Underbart! Det finns inget jag mår så bra av som att vara ute och fara fort fram i en båt eller bakom en båt på en wakeboard ute på i skärgård! Bara lycka.

Annars har vi varit nere i byn idag. Amanda tappade sin plånbok med mobil, körkort och legitiamtion igår i havet efter att krogarna stängde, så vi hämtade den hos ett killgäng som hade ägnat hela natten/morgonen åt att dyka efter den. (Jag tror personligen det var ett tappert försök att vinna Amandas kärlek.) Hon hoppade faktiskt själv i havet igår, full och dan med kläder på i ett misslyckat försök att hitta den. Galet gjort :D 

Jag fick reda på incidenten först när jag fick låna en mobil av en av mina nyfunna killkompisar under kvällen och lyckades få tag på Mathildas nummer. Jag satt och käkade kokt korv i gryningen men tänkte mest på att mitt favoritläppglans låg i hennes plånbok om jag ska vara ärlig. Jag förstod inte riktigt allvaret.

Det var Karneval här igår så förutom Amandas dramatiska nattdopp var det en riktigt lyckad kväll! Vi satt och förfestade här på altanen först och förfestade sedan vidare på en båt där vi lyckades hamna på listan till Terassen så att vi kom in gratis. Riktigt roligt där och fullt med folk! Och schtekare. Jag ville slita av varenda Ralf Laurent tröja jag såg och blev överlycklig när jag träffade två killar vid stängningen som hade slappa (läs snygga) kläder. Vi fann varandra direkt! ♥

Ikväll tar vi det lugnt och för tillfället sneglar vi på fotbollen. Det står chips framme på bordet men jag är mätt för vi var och köpte varsina stora glassar förut. Senare ikväll tar vi troligen bilen ner till byn och hänger med grabbarna som dök efter plånboken. De skulle dricka bärs, men vi ska ta det lugnt och gå ut imorgon istället :) Festande föder festande...


påväg mot grebbestad!

. Efter en dag på saltholmen här i götet tillsammans med lina, mange och john lemon var man tillslut på väg mot grebbestad. Hjärtat har precis börjat slå normalt efter att vi fick stressa ihjäl oss på station för att hinna med tåget. Eller, jag hann i alla fall men jag vet inte om lina gjorde det eftersom damen inte har någon mobil för tillfället. Orolig, yes.

Trippen till göteborg började i alla fall med frukost vid hamnen i det strålande vädret. Därefter gick vi på stan och vid sex slog vi oss ner för att dela på en stor sallad. Vid det laget hade det blivit dags att börja tänka på boende och det visade sig ju inte vara det lättaste nu när det var partille cup i stan. Receptionisterna hånade mig nästan i telefon när jag ringde och frågade om lediga rum. Minst 600 kr per person skulle det gå på och där började vi bli lite oroliga.

På väg till grabbarna som lina lärde känna på peace satt vi alltså och letade platser man kunde sova på utomhus. Lina låg i mitt knä och ville bli omhändertagen i all hjälplöshet och jag satt och fantiserade högt om olika sätt det hela skulle kunna sluta på. Vi åker och sätter oss på akuten eller super oss så redlösa att vi hamnar på tne var två varianter.

Men som med allt här i livet löste sig såklart även detta. Väl framme hos isac blir vi erbjuden sovplats, så efter en krökarkväll där och en lång nattpromenad till cafe skåne kryper alla fyra ner i isacs säng och somnar sött, skedandes.

Jag råkar dock knuffa bort johns hand i sömnen så han ligger trångt hela natten och tror att jag vill sova ifred. Och när jag trycker in han mot väggen vågar han inte flytta på mig, så jag har lite ånger över mitt taskiga omedvetna beteende när jag sover idag.

På morgonen begav vi hos hem till john för att käka frukost och efteråt tog vi manges bil ut till skärgården och slog oss ner på klipporna under en klarblå himmel och vid havet som bara väntade på att få svalka oss. Underbart!

En timma och 20 minuter är det kvar nu och sen är jag framme i tamushede där körkortsamanda kommer med bilen och hämtar upp mig! Det blir utgång ikväll och troligtvis ännu mer häng med göteborgare :)

på väg mot göteborg!

Godmorgon! Lina och jag är på väg till göteborg nu. Vi åker tåg medan solen går upp, lina sover och jag sitter och läser alex schulmans bok "skynda att älska". Det var olivia som fick mig att köpa den idag, för hon läser mycket och vet vilka böcker som är bra.
Igår åkte vi ut och la oss på långholmen. Vi badade, jag köpte en korv och så spanade vi in folket som mestadels bestod av mammor med nyfödda bebisar.

När molnen började samla sig tog vi tuben in till stureplan och gick och drömde oss bort bland alla vackra, men alldeles för dyra klänningar. På zara hittade lina en höstjacka och jagköpte en jeansskjorta och en kakigrön klänning. Lina ville egentligen ha den, men hon tyckte den satt fult runt hennes höfter så då blev den min istället. Jag ser rätt cool ut idag måste jag säga. Tack vare lina då.

När stan stängde åkte vi hem till min korta faster i vällingby. Där grillade vi, åt min glutenfria supergoda kladdkaka från semper till grädde och jordgubbar och utnyttjade varenda sekund för att få så mycket som möjligt sagt till varandra. Min faster är en bra faster hon.

Nu är vid framme i örebro och jag ska fortsätta läsa lite i min nya bok i hopp om att bli sömnig så att jag också kan få mig en blund.

Ha det bra och jobba på alla som jobbar där hemma! Finns många jag saknar, men ju längre tid jag är borta desto mer får jag att berätta för er :)

Puss och kram

Stockholm I Mitt HjärtaSaker och ting är som de ska. För tillfället så sitter jag uppe hos Malin Cronqivst  i Stockholm medan hon & Lina ligger och sover sött i sängen här intill. Jag är uppe först och har fått sova mina 8 timmar, vilket duger gott och väl för lilla mig.

Dagen igår var underbar! Det första Lina & jag gjorde när vi kom fram till Stockholm var att vi slog oss ner på plattan bland alla knarkare och åt lite frukost i morgonsolen. Därefter hörde Emelie (Olga från peace) av sig och frågade om vi ville hänga med och luncha med henne och det var klart vi ville! Var riktigt roligt att träffa henne igen :)

Därefter tog vi en runda på stan och trots att vi båda försöker hålla i pengarna så gott det går blev det lite fynd på rean för min del. Efter ett tag slog vi oss ner och efter att jag skrattat tillräckligt och Linas flummiga kommentarer tagna från Up In The Blue vid Strandvägen tog vi en cykeltaxi till Rålis.  Jag hade läst att Kenza brukar hänga där så tänkte att det skulle vara ett bra ställe att ta sig ett dopp på.

Vilket det också var. Och det var en jätte rolig cykeltaxi tur dit för vi drev rätt hårt med hon som trampade oss där fram. Lina skämdes lite över mig tror jag för hon sa att jag var hennes lillasyster, vilket är sånt jag får höra i sådana situatuoner.

Vi somnade till där på Rålis och fick plötsligt bråttom till Zinkensdamm. Jag har inte så stor koll på tunnelbanorna här, men jag antog att den närmsta var vid Slussen dit det är 3 km och eftersom vi skulle möta Emelie & Emelie där om 20 minuter blev det bråttom. Vi började gå, eller Lina gick lite efter för hon litade på att jag skulle lösa så att vi hann i tid och då insåg jag såklart att det är en drastisk lösning som gällde. 

Jag fixade lift. Av Mange & Ronny som hade varit och lagat en diskmaskin ute på en bar på vattnet. Lina tyckte jag var dum i huvudet, men jag älskade att hon insåg att vi inte hade något val om vi ville komma i tid så att hon följde med. Jätte trevliga var dom! Sa att vi skulle vara rädda om oss när vi var framme och att vi skulle hälsa hem till Linköping, så jag får väl hälsa till er då :) Från Mange & Ronny!

Vi Zinken handlade vi med oss lite mat från Coop och därefter gick vi upp på Skinnis och slog oss ner framför solnedgången och jag förstod i samma ögonblick varför man älskar Stockholm. Otroligt vackert! Och fridfullt! Vi satt där nästan hela kvällen vi fyra och berättade olika storys om våra liv. Mestadels om resor, fyllor och sex. Sånt som Lina och jag tycker om att lyssna på! Olga hade ju en del att berätta trots att hon bara är 20! Dags att börja leva ut ordentligt om jag ska hinna ifatt henne vid den åldern vill jag lova!

Det känns i magen att vi hade roligt igår i alla fall. Påvägen hem hann vi även träffa Elias från Campet som satt och drack bärs på Barcelona och när vi var framme i Bromma gick vi förbi Malin som satt och hade världens myskväll med hennes tjejkompisar. Inspiration måste jag säga. Blir att fixa en liknande myskväll där hemma sen!

Nu är Malin uppe och Lina börjar vrida sig så jag ska nog sluta skriva nu, men det var skönt att få starta dagen med att skriva lite om gårdagen :) Då finns den förevigad och sånt är kul tycker jag. Ha det bra! ♥

You Are The First, The Last, My Everything


Tänk att jag har dig i den bästa av alla världar ♥ Nu åker vi till Stockholm och sedan vidare till Göteborg! Tjo

Ain't No Sunshine

Ni anar nog inte hur ont det gör i hela kroppen när man får höra sin mamma säga att hon längtar tills att man flyttar, att hela familjen tycker att det ska bli så skönt för dom klarar inte heller av en här hemma.

Jag förstår inte hur man kan säga så till sitt lilla barn oavsett hur argt det är.
Bakom varje ilsket barn döljer sig ett ledset barn, men hon förstår ju inte sånt.
Ett argt barn behöver en kram, inte höra på alla fel hon har.

Jag ska aldrig säga sådana saker till mina barn, hur hemska och jobbiga dom än blir.
Om jag inte hade så otroligt fina och betydelsefulla vänner hade jag nog ärligt gått och dött ikväll.

Men nu blir det Stockholm imorgon i alla fall! Bokade precis biljetter på Bus4u för 100 kr till Lina & mig klockan 08:25. Vi har inte så värst mycket planer så det får bli som det blir! Vi är lite sugna på Göteborg sen och efter det vill ju jag till Grebbestad, så om jag kommer hem på ett tag det vet jag inte. Mosar väskan med kläder nu i alla fall!

Fången I Mitt Egna Hus

Ska vara rak på sak nu. Jag känner mig jätte tom nu när jag inte kan leva festivallivet längre.  Nu när jag inte vet vad ska hitta på kan jag inte bara få för mig att fylla en hink med vatten och gå och kasta den på någon utan att få konstiga blickar. Jag kan inte kila iväg på en konsert om jag inte har något bättre för mig och hoppa upp på en främlings axlar och känna adrenalinet pumpa runt i kroppen på grund av den mäktiga synen. Jag kan inte bara slå mig ner i en solsol och öppna en  cider samtidigt som jag har ett helt gäng runt omkring som jag kan känna samhörighet med.
Camp Badass och den röda mattan, Till Vänster: Tobias, Patrik, Rasmus, Lina, jag & Julia

Måste det va så mycket svårare att vara spontan här hemma?!?

Det känns lite som att jag sitter fastklistrad i datorsolen för tillfället. Har förvisso sovit bort hela dagen, men nu när jag vill hitta på något krävs ju världens ansträngningar...

Man Bara Går Och Är Med Dom Man Vill


Näst sista dagen var det så varmt att jag gick runt och nästan kände mig hög av bara värmeslag. Jag hittade en plats i skuggan på campet där jag slog mig ner och spelade in en video till alla jag älskade för stunden ifall att jag skulle svimma och bli nedtrampad på Jay-Z. Tillslut smet jag in där man kunde duscha och slog mig ner framför en spegeln och gjorde flätor i håret. Ett killgäng med jätte grymma tatueringar kom förbi och sa att jag skulle komma förbi deras camp när jag hade svalkat av mig tillräckligt så skulle jag också få en tatuering. Lidingö Inzest Camp tror jag det var.

Jag tog med mig Julia och gick dit efter ett tag. Man gör ju sånt på festivaler. Bara går och är med dom man vill. Det spelar ingen roll att hela gänget är främlingar, man pratar med alla.

En blond tjej med mörk utväxt och grov hårutväxt under armarna och benen var det som hade gjort alla dessa tatueringar. Hon tatuerade på riktigt där hemma på Lidingö, men här på festivalen körde hon på spritpenna.

Jag visste inte riktigt vad jag ville ha för så långt hade jag inte tänkt, men Julia & jag tyckte ju det där peacemärket som är format som ett hjärta var himla klyftigt så båda gjorde först ett bakom örat och lovade varandra att vi skulle göra en likadan fast på riktigt där hemma i Linköping. Fast mindre och smalare.

Men som det är med stöld, att det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål, så är det nog med tatueringar också kom jag snart på. Jag ville ju skriva något också. Som syntes lite mer!

Då fick det bli lycka för det var precis vad jag kände just då och hade känt under hela veckan. Jag gillar det ordet. Tatuerar hellre in lycka någonstans än ett peacemärke som är format som ett hjärta, trots att det lät så självklart just då. Jag har redan föreslagit att jag & Julia skulle tatuera in någon text från någon av Jay-Z's låtar istället, för hans konsert var bland det mäktigaste jag varit med om. Där känner jag lycka bara jag tänker tillbaka på den.

Ibland Gör Man Rätt, Ibland Gör Man Fel


Det blev allt mer och mer folk på tåget ju högre upp i landet vi kom. Med tiden tog vi mod till oss och satte på våran gemensamma nyinköpta stereo och bjöd kupén på musik.  Den kaxiga snorpiga konduktören gjorde ett försök att ropa ut i högtalarna att man inte fick ha koppla in stereos i kontaktuttagen, men det hjälpte inte ett dugg.

När vi var 10 minuter från Borlänge får vi reda på att strömmen gått på centralen där. Vi får åka tillbaka till Ludvika som ligger med tåg en halvtimma därifrån. Det sägs att det är buss som gäller och alla konkar ut sin packning. En del slår sig ner i sina solstolar och tar en cigarett, en del liftar.

Efter ett tag får vi reda på att vi inte alls ska ta bussen till Borlänge. Tåget ska börja gå igen och  alla får konka tillbaka på packningen och maka sig in i tåget och vi börjar hetsäta Linas köttbullar på grund av den hungernöd som råder.

Äntligen så kommer vi fram och väl i kön till festivalbussen som ska ta oss till campingen avsätter Julia & jag ett par minuter tillägnat bara åt klagomål. Lina vill inte klaga för hon föredrar mer att bli tyst och apatisk i dessa situationer så det enda hon klagar på är att vi klagar.

Väl framme vid campingen blir vi anfallna av kundvagnar. Jag råkar fräsa åt en troligtvis asylsökande kvinna att hon ska låta oss va och Lina & Julia ser hur hon viskar en förbannelse över mig och jag får med ens en hemsk känsla i kroppen.

10 minuter senare inser vi att vi nog behöver en kundvagn att lasta packningen i så vi kommer överrens med en ung kille att han för 20 kr ska dra våran packning till incheckningen. Packningen konkas upp och vi ska precis bege oss när vi upptäcker att...

VI HAR GLÖMT TÄLTET PÅ TÅGSTATIONEN.

Vi har inget tält tjejjer! Hur ska vi sova nu? Ae... Vem hade tältet sist? Nae, oviktigt. Någon av oss måste tillbaka till station! Lina Berg, varför fräste du åt hon med kundvagnen för? Fan, förbannelsen!

Julia springer och hoppar på första bästa buss. Snart ringer hon och meddelar oss att den inte alls går tillbaka till stationen. Då tänker jag på mamma. Mamma som alltid kan fixa allt. Jag måste va som mamma nu!

Så jag hittar en buss som går tillbaka till stationen och det ser ut som Lina gråter när jag vinkar hejdå genom fönstret. Jag sätter mig framme vid busschauffören och berättar om vår otur.  Han tycker synd om mig, säger att han hoppas att vi hittar tältet. Det hoppas jag med. När vi åker förbi Rusta funderar jag på hur mycket ett nytt tält kostar. Vi måste ha ett tält! Rusta stänger om 20 minuter informerar busschauffören mig om så jag hinner kanske om jag löper.

När vi kommer fram står inte tältet där man går på bussarna. Jag går runt busshållsplatsen flera gånger innan jag blickar bakåt i kön. Där står det. Alldeles själv med Linas gråa tröja hängandes över. Skönt!


När jag Får Va Som Barn På Nytt, Då Trivs Jag Bra

20100704_010221_22332620100704_010221_22332620100704_010221_22332620100704_010221_223326
2010-07-03 - Rockfotostudion @ Rockfotostudion. FOTO: Rockfoto/ROCKFOTO

Elias, Who The Fuck Is Olga, Johan, Julia och jag samlade i Rockfotostudion på festivalområdet. Alla från vårat camp The Badass som jag fick en hel del roliga stunder tillsammans med.

Kan väl nämna tisdagen till exempel när vi kom igång allesammans genom att köra min grova Sanning & Konsekvenskortlek och då vi bestämde att INGEN fick banga på något. Man fruktade att det skulle bli ens tur vill jag lova. Speciellt Julia, hon var värst och tittade på mig med värsta hundögonen som sa "Snälla snälla Lina om du drar något taskigt kort nu snälla dra ett nytt i smyg".

Alla konsekvenser skulle utföras på vår Röda Matta som vi hade som ingång till campet och det roligaste var helt klart när Rasmus skulle smörja in sig själv med bodylotion så sexigt som möjligt. Jag tror vi alla dog av skratt lite då och det är väldigt synd att min älskade digitalkamera blev stulen under Casablanca konserten så att jag inte har det inspelat, men man tror visst att det är fritt fram att ta vad man vill ha så fort man ser det på festivaler...

Johan juckade även fyra olika sexställningar med väldigt kraft, Gamen blev piskad på rumpan, jag fick gå och kyssa en främling och Emelie drog igång samtalet om muttfjärtar. Det var nog roligast tror jag, för det är ju ett ämne som är lite tabu. Eller, inte enligt henne fick jag snabbt lära mig.


(Till Julia & Lina: hjälp mig att komma med fler roliga saker som hände? :) Jag vill ha så mycket som möjligt nedskrivet här så att jag alltid kan låtsas ta mig tillbaka till den här kvällen och leva om den :D)

Lina Gamsäter:
"Personlig favvo är ju när Johan hjälper killen att bli insmörjd HAHAHA! Vattenkrigen men ballongerna! julius hihi! alla kidnappningar :D"

När Lina påminner mig om kidnappningarna... har jag då möjligtvis någon liten bloggläsare som känner sig träffad? :D

Since I Made It Here, I Can Make It Anywhere

Är nu hemma från den bästa veckan i hela mitt liv! Finner inga ord för alla upplevelser för tillfället, även fast det är så mycket som jag vill skriva om, men jag lovar att det kommer med tiden! Det får bli lite random bilder tills vidare.


RSS 2.0