You Make My Dreams Come TrueSimone & Amanda tog precis sina bilar hem. Lina är kvar här. Vi har bara tagit det lugnt i kväll och bränt två skivor som vi ska ha med oss, en med party låtar och en med lugna låtar. Jag gillar skivan med lugna låtar bäst, för där har jag fått lägga in några av mina favoriter som bara jag gillar. Typ Leende guldbruna ögon och S club 7.


Annars idag så har jag uträttat typ tusen ärenden. Hämtat ut pass, skrivit ut flygbiljetterna, packat, handlat det sista på stan, laddat kameror och växlat pengar är bara några exempel. Unnande mig även en lunch på stan med Lina, Hanne och Amanda på Ciocolatta. Bakad potatis med skagenröra. Som vanligt.


För övrigt så har jag har nog inte riktigt förstått att vi åker imorgon. Jag, Lina, Amanda, Simone, Hanne & Julia. Till Grekland, Kos. Jag känner inte så mycket om jag ska vara ärlig, men jag vet nog inte riktigt vad det är som väntar.  Har tänkt att ha det riktigt roligt i alla fall! Och bli brun som en neger! Och ta jätte fina bilder såklart :D

| | 3 kommentarer |
Upp