Dåligt Slut På Helgen

Avslutar denna helg med att vara ovän och besviken på mamma.
Är så fruktansvärt trött på att aldrig bli förstådd här hemma.
Så trött på vuxna som inte lyssna och förstå,  som bara hittar fel och säger emot.

Önskar nästan att jag inte hade så höga drömmar och planer för livet som gjorde att jag inte kunde
bränna alla mina pengar redan nu på en lägenhet och flytta ut.

Orkar.inte.bo.hemma.
Orkar varken med mamma, Anders eller Niklas just nu.
Orkar inte med tråkiga personer utan personligheter just nu som bara är bra på att klaga.

Förstår inte hur jag kunde bli så olik båda mina föräldrar, att vilja bli så tvärtemot redan som barn.
Varför blev jag så glad när mamma bara är så negativ?
Varför fick jag så stora drömmar när mamma aldrig tror att någonting är möjligt?
Varför älskar jag att va spontan när mamma måste ha allt förberett och planerat?
Varför blev jag så social och fick så många vänner när mamma bara umgås med sin sambo?
Varför måste mamma skriva kassabok när jag tycker det räcker med att man bara köper det man tycker man behöver?
Varför måste mamma alltid göra som man brukar göra när jag tycker att man kan tänka om?
Varför måste mamma alltid ha kontroll när jag älskar att ta saker och ting som de kommer?

Varför måste min egna mamma vara precis så som jag aldrig vill bli?
Varför måste hon leva det liv jag absolut aldrig vill leva?

Det är ju inte det att jag inte älskar henne.
Men jag är bara så trött på att aldrig bli förstådd, att alltid tvingas möta motstånd.
| | 4 kommentarer |

Lagom med transparentÖppnade mitt skåp i torsdags och såg att det plötligt låg en påse i min väska. Förstod inte riktigt hur det kunde komma sig, men tänkte väl att jag inte riktigt hade varit vaken imorse och stoppat ner något klädesplagg som jag skulle lämna tillbaka till någon i skolan. Tittade efter.

Hittade en lapp från Lina + denna nya tröja :)

Någon vet att jag gillar överraskningar, någon vet vad jag gillar för kläder.
TACK BÄSTA DU, det gjorde min dag!

| | 2 kommentarer |

På Äventyr Med Gamen


Bajs-Lina och blek-Dabro - båda ser lika äckliga ut ;)
Spelet

Man har så fina vänner ibland. Hade inga som helst planer när jag slutade skolan i går, men så plötsligt när jag satt och fikade med Lina & Josefine på Fräcka Fröken, så plingade det till i mobilen. Fixarhenric var i farten och hade löst mitt problem! Det skulle bli krök i Feggaos lägenhet. De hade redan varit och köpt ett nytt spel på Teknikmagasinet som vi skulle spela och skulle iväg och köpa krökvirke. Med andra ord: Kvällen var redan gjord innan den ens hade hunnit börja.

Blev en mycket rolig kväll med Henric, Lina, Feggao, Adam, Sivert, Cissi och Ina :) Spelet fungerde så att om man svarade fel på en fråga fick man till straff att trycka på en knapp som satte igång en roulette som efter lite ljud och blinkningar stannade på en viss shot, som man fick ta med ett svep! Fanns tre olika nivår -  grön, gul och röd och röd var en jätte stark salmiakshot så det blev väl en del om han inte hade kollen så att säga ;) Även Henric och Dabro kom framåt kvällen Dabro den mannen hade man inte träffat på evigheter så vi hade ju våra saker att prata om, höhö.

Innan det bar hemåt tog Lina & jag en taxi in till stan för att kolla läget hos Olle place med våra förhoppningar om att de skulle bli kul, vilket det såklart var till en viss del men det var ändå rätt så skönt när Linas mamma kom och hämtade oss och det bar av hemåt :) Jag somnade väldigt snabbt i Linas säng.

Idag har det blivit jobb hela dagen. Jag har tur som nästan aldrig får någon slags baksmälla så det gick bra :) Hashim sa åt mig att göra 10 armhävningar innan jag började jobba för att jag var kaxig, så jag började arbetsdagen med lite styrketräning. Har annars funderat väldigt mycket under dagen. Nästan för mycket. Suttit och tänkt på hur jobbigt jag tycker det är när vänner man har förändras. Hur svårt jag har att komma över att vissa plötsligt börjar bete sig annorlunda mot än. När man inser att det kanske var känslor inblandade förut som inte längre finns som förklarar allt. Jag vill kunna förbjuda att det blir så, för jag tycker verkligen inte om när sånt händer. Jag vill inte att folk ska komma och gå i mitt liv.

Och innan jag avslutar dagens långa inlägg måste jag bara säga det igen.
Lina, du är det bästa jag har och jag är så tacksam för att jag har dig. Och så glad över att just jag fick en vän som kan va så mycket på samma gång. En bästa vän som kan vara fullständigt galen och bjuda på sig själv så att alla skrattar, men också så förstående och full av värdefulla värderingar. Och bara tanken på att du vet allt om mig men älskar mig ändå, det ger verkligen mitt liv mening.  

Och...förbered dig för nu kommer du bli stolt över mig...


Jag ska skaffa gymkort på måndag!
Det bara slog mig att vad fan har jag slutat träna för när Anton satt och snackade bakom mig i kassan idag om att träna, det var ju det bästa som finns ju. Klart du ska skaffa gymkort igen, Lina. Jag kan börja gå på pass med dig, fast bara bodypump. Och så kan vi ångbasta efteråt, det är ju hur skönt som helst!

Det helt enkelt bara slog ner som ett blixt från skyn! Ett fast beslut om att jag ska skaffa gymkort igen. Ett som gäller fram till sommaren!

| | 2 kommentarer |
Upp