Gott nytt ännu bättre år!

Gott nytt år allesammans!
Det verkar bli relativt lugn kväll för mig som väntar, men nu på dagen ska jag och Niklas iväg och dyka! Dyka sådär på riktigt vettni, med tub och grejjer. Om det inte blåser för mycket det vill säga. Man ska ju inte ropa hej förrän man tagit sig över ån.

Och jag hoppas ni förstod att jag inte var fullt så seriös med det där att ha halva inne. Han fann mig såklart igår, kom gåendes mot bordet där jag satt och var helt uppslukad av internet och avbröt alltsammans. När jag hälsade med mitt finaste leende svor jag egentligen inombords. Orkade ju inte prata engelska!

Idag har jag tagit en omväg hit för att inte riskera att stöta på honom. Vilken mogen tjej jag är va. Mendetärbaraförattdetkännssomatthanharblivitkärimigmenjagärverkligenintekärihonom.
| | 2 kommentarer |

Halva inne
Jag har fått en dejt (och som inte är 26 år den här gången). Om jag var man skulle jag nog påstå att jag hade "halva inne" som man så manligt uttrycker det, men saker och ting tycks aldrig riktigt bli helt perfekt i min värld. Alltid ska det vara något som är fel. Den här gången är det språket som krånglar till det. Han är från USA och jag är från Sverige - han pratar engelska och jag föredrar att uttrycka mig på svenska.

Nemas problemas tycker kanske ni, men om man heter Lina Josefin Berg har man aldrig riktigt tagit sig tid att bli något vidare bra på något annat språk än just svenska och det är just därför jag sitter här ikväll, framför datorn. Här kan han inte nå mig och speciellt inte komma fram till mig och tvinga mig att svara på ett språk jag måste anstränga mig för att svara på. Nix pix, på min blogg är det ju fin hederlig svenska som gäller! (Och tack gude gud för det.)

På gymmet träffades vi för övrigt. Och lilla jag la märke till han direkt. Han var lite snyggare än alla andra som gymmande, så jag passade på att spana in honom lite i smyg. Ni vet, man tittar lite och så ler man tillbaka när man blir påkommen, och fladdrar lite med ögonfransarna. Plötsligt hade jag honom tränandes brevid mig, som om jag vore värsta killmagneten, och så började han prata och så sken han upp sådär fint som alla gör när man talar om att man är från Sverige för vi är ju LITE FINARE ÄN ALLA ANDRA! och så frågade han vad jag hette och så presenterade han sig själv och sen var det vi helt enkelt.

Och det skriver jag samtidigt som jag sitter här och gömmer mig. Det får jag inte ens själv att det går ihop, men nu är det i alla fall så. Jag har redan uppofftrat mig två kvällar i rad med att sitta uppe vid baren med honom och babblat på fastän jag inte kan och jag känner att jag måste få vila lite ikväll.

| | Kommentera |

Brun, röd och Bränd
Jag har aldrig varit brunare, rödare och mer bränd på en och samma gång. Ska man inte frysa ihjäl i Sverige så ska man tydligen få känna på hur det känns att brinna upp i utlandet. Man skulle lätt kunna koka ett par ägg på mitt ansikte ikväll så hett det är. Det är nästan så outhärdligt att jag vill hem till kylan igen, bara för att få svalka av mig.

Haha, eller inte. Jag överdriver bara. Men bränner gör det, fast det är mitt eget fel så jag får helt skylla mig själv. Efter min dagliga morgonträning på gymmet i en timma idag blev jag nämligen så slut att jag, så fort jag kom tillbaka till rummet, begav mig ut på havet med luftmadrassen. Glömde totalt bort tid och rum och plötsligt var jag alldeles för långt ute på havet, ej insmord i solkräm och som gjord för att få hudcancer.

Mamma klagar på att jag klagar, men jag har snällt förklarat att det är en helt annan sorts klagan att klaga på att det hettar om huden än att klaga på att man fryser och får pulsa sig fram tiill skolan. När jag klagar hemma på att det är vinter går det stötar av irriation längs hela kroppen, men nu när jag klagar på att jag har bränt mig lite, då ler jag liksom inombords.
| | 2 kommentarer |
Upp