Detox!

Då började helgen närma sig sitt slut. Mormor och Morfar åkte precis härifrån och lämnade efter sig en kladdkaka, lite sylter och ett nydiskat kök. Var på tiden att jag träffade dem, så känns bra att de har varit här i dag och sett lägenheten :) Hjälpte även morfar att skaffa facebook, så nu hoppas jag att han bekräftar medlemskapet på hans mail när han kommer hem så att vi kan bli vänner även där, så vi kan sitta och skriva till varandra om kvällarna :D


Annars så har jag jobbat i helgen. Idag fick jag blanda till en pesto i butiken som vi skulle ha som smakprov och den blev himla god vill jag lova, trots att jag knappt smakat på pesto förut. Minus för andedräkten efteråt bara.


Dragkamp mellan faddrarna och nollorna med mig i mitten... Inte ett dugg liten, neherå!

Hade ju även nollning i fredags som jag inte hunnit skriva så mycket om. Blev en rolig kväll om man frågar mig, trots att den var tvungen att vara alkoholfri på grund av all publicitet och uppmärksamhet vi fått av de svenska dagstidningarna. Det gick rykten om att vi skulle bli avstängda på skolan ett tag och blev ett jävla liv, men misstänker att de mesta snart kommer att vara bortglömt.


Blev utgång i fredags i alla fall. Efter nollningen så åkte jag och några tjejjer från klassen + två nollor hem till mig och krökade lite innan vi åkte in till stan och platå. Mycket rolig kväll! Igår blev det myskväll här med Lina, Julia & Jakob. Behövdes!


Är inte på skrivarhumör idag så vet faktiskt inte varför det blev så mycket text, men det jag tänkte berätta var i alla fall att jag ska ha 2 super hälsosamma veckor nu! Efter en hel sommar med massor av fest (P&L, gbg, Grebbestad, KOS?!)  och två fullspäckade veckor med nollning och sena kvällar så måste min kropp gå på rehab.


Ska verkligen ta hand om mig själv, se till att få tillräckligt med sömn, äta bra och träna. Blir ingen alkohol (klart man kan dricka en drink men inget mer!), absolut inget feströkande, inget kaffedrickande (inte mer än en kopp per dag i alla fall) eller något godis.


Eeh...


Erkänn ni tänkte så? 

Men, alltså jag ska klara det här nu.
Och jag LOVAR att jag ska skriva här i fall jag bryter något.
Men om jag klarar det, så ska jag unna mig något riktigt fint! Typ ett par nya skor :)

Tänk ett par fina kängor till hösten...
Istället för en påse godis?
Värt ju!


Minns dock inte ens senast jag klarade mig utan socker i mer än typ, två dagar. Så det lär ju inte bli så lätt.


| |
#1 - - Anonym:

å ja är med otroligt socker beroende !! men du kommer klara de tjejen, tänker man på belöningen så går de oftast :)!

#2 - - hannnebannnnnepäronpung:

alltså, fastän jag får massa belöning så klarar jag det aldrig.. fast för dig kommer det säkert gå toppen :) haha

#3 - - mormor:

Det var kul att få se din fina lägenhet,där kommer du att trivas när du har bott in dej och fått rutiner.Det var ett klokt beslut att leva sundare,du kommer att bli vackrare och piggare.Kram

Upp