Kanye West - Bittersweet Poetry (ft. John Mayer)Den versionen som jag fastnade för på i-poden finns varken på youtube eller spotify, men den är bra
och skön att lyssna på. Ska lägga mig ute i solen nu i väntan på att jag börjar jobba klockan tre.
| | Kommentera |

Vad gör en häst när du inte ser på?Alla ettor har som uppgift att skriva en rapport under läsårets gång, så vi som går natur ska självklart skriva en  vetenskaplig sådan som går ut på att man ska studera ett djur 45x3 min.

Jag och Sofie köpte med oss grillad kyckling, potatissallad samt jordgubbar efter skolan och cyklade iväg till Ullstämma för att studera några hästar. Och det var rätt så roligt, Sofie är rätt så rolig och jag tycker hela grejjen att jag är så fruktansvärt rädd för hästar är rätt så rolig. Så om ni tycker jag ser lugn ut på bilden har jag lyckats att fejka till den riktigt rejält. En häst får knappt gå mot samma riktning mot mig innan jag skriker att jag håller på att dö...Och absolut inte nosa på mig, för nej då tusan blir jag alltid bombens på att den kommer hugga av mig fingrarna med sina sylvassa tänder! 

Och själva hemläxan vi har låter kanske inget vidare att imponera med, men sanningen är den att det faktiskt var riktigt faschinerande! Och hur somrigt på en skala tror ni inte att det kändes att ha picknick i solen, smaska på jordgubbar med mörk choklad och springa runt barfota i hästhagen?
| | Kommentera |

Antingen har man rätt eller fel.Såhär har dagen sett ut idag:
- blev väckt klockan fyra på morgonen av ett samtal från...(finns ingen annan som brukar ringa och väcka mig om nätterna...) Olle!
- Tog en promenad till skolan som varade 8.10 - 10.20
- Gick lite på stan, promenerade hem.
- Räknade Matte B (slutprov imorgon)
- Jobbmöte på Linds Café
- Och nu ska jag räkna lite till!

Jag har precis kommit fram till varför jag tycker så mycket om matte. Till skillnad från så många andra ämnen så finns det alltid ett rätt svar när man undrar över något. Det finns inga frågor som det gäller att besvara på ett så djupt och ingående sett som möjligt, utan antingen har man alltid rätt eller fel. Punkt. 

Och de här låtarna har spelats på ipoden idag:
So far away - Sum 41
Underclass hero - The jester
The last resort - The eagles

De två första på mina promenader till och från skolan och sen sista på bussen hem i från jobbet, då jag kände för att vara lite mer djup och sitta och fundera över saker, som t.ex om  inte jag egentligen skulle trivas väldigt bra med att flytta utomlands ett år efter tvåan och ta mig an rollen som utbytesstudent. VIlken utmaning man skulle ta sig an och vad mycket man skulle få vara med om!
| | En kommentar |
Upp