den 29 juni 2009

Efter en lång dag på jobbet igår åkte jag och Hanne in till stan. Jag bjöd henne på middag (läs gottgjorde henne för senast) och därefter gick vi på bio. Såg Baksmällan vilket resulterade i att vi skrattade, inte riktigt men nästan konstant, under två timmars tid! Vilken klockren film! Den var precis i min smak, min humor och så Las Vegas på det, kan det  bli bättre? Jag vill vara med om precis lika galna äventyr som de där grabbarna när jag blir stor!Förutom det så var det härligt att äntligen få spendera lite tid med Hanne! Man mår bra efter en kväll med henne och jag tycker verkligen om hur vi ena sekunden kan vara jätte oseriösa och sitta och skratta åt en rad knasheter för att andra sekunden plötsligt bli allvarliga och diskutera saker med varanndra. Vi fastnar aldrig i något tråkigt mönster eller hakar upp oss på detaljer.

I lördags så var jag och badade på Victors efterliknande av Mallorca till baksida och fashinerades ännu en gång av husets inredning, familjen och Victors två småsyskon. Trots att jag bara har varit där några få gånger känner jag mig redan som hemma när jag kommer dit så fantastisk stämning man omges av! Simone och Lovisa var också med och innan jag cyklade iväg till jobbet vid halv tre bjöds det på grillad korv med potatissallad. Jag tvingade även i mig en vattenmelon.

Den kvällen spenderades hos Amanda, som för övrigt fyllde 17 år igår! Jag, Lovisa, Victor, Moni, Julia, Alex, Adam, Calle och Anton sjöng Ja må hon leva vid klockslaget och dess förinnan hade vi suttit ute på altanen, pratat och lyssnat på musik. Jag var sen på grund av att jag var med vid stängningen på Coop, så maten hann jag inte vara med och äta upp men däremot delades det på en jätte god, men väldigt liten tårta som de hade bakat alldeles själva! Någon present har det inte funnits tid till att inhandla, men jag lovar och svär på att hon ska få något fint så fort jag får lite tid över att åka in till stan!
| | 2 kommentarer |

den 26 juni 2009

Jag trodde att det var något tillfälligt spökeri att jag tappade rösten igår men idag är det ännu värre. Jag låter som en kraxande kråka. Ringde precis till Mio och frågade om jag kunde få stå ute i butiken och plocka i dag istället för att sitta i kassan, vilket gick bra som tur var!  Tiderna är 10.00-18.00 i dag, en timmes lunch så det klarar jag nog bra :) Vore ett stort plus om rösten kunde komma tillbaka under dagen också, för sjuker har jag inte det minsta lust att bli. Inte nu, när det är sommar och jag tycker att jag har det så bra.Såhär ser jag ut efter gårdagen. . Världens bästa Olle delad på en 1:a plats med min Farfar kom plötsligt förbi innan Hanne hade ringt och bad mig att följa med ut till Gusse. Och jag kunde bara inte...trots att det var taskigt mot Hanne...säga nej. Olle makes people naughty. Kändes som jag bröt  mot en oskriven regel. Fast ångrar mig, det gjorde jag ju inte, så jag kan inte säga förlåt. Jag kan bara lova att gottgöra henne på bästa sätt!

Hur som helst så åkte jag skateboard igår tills jag slog mig. Såklart. Men allting såg ju så lätt ut när Olle gjorde det!  Klart jag ville pröva att göra några saker likadant? Några skrapsår hör väl till sommaren förresten?

| | En kommentar |

den 25 juni 2009

Jag var uppe redan vid sex idag. Började jobbet en timma senare och slutade så sent som 18.00, vilket blev lite för sent med tanke på min lilla sömn jag gav mig själv i natt. Tappade rösten någon gång efter lunch. Ringde på hjälp 20 minuter innan jag slutade och informerade Robert om att jag höll på att brista i gråt i kassan, - jag kunde inte prata med kunderna, jag kände mig svimfärdig och fick en sådan ångest varje gång kön fylldes på med ytterligare en kund som hade vagnen full av varor. Varvade humöret med att skratta åt mig själv.

Värst var det när det kom en äldre dam och sa att "Nejmen lilla gumman, hur står det till egentligen? Du som var så pigg och artig när jag kom och handlade hos dig imorse. Sådana som du kommer man ihåg förstår du, men nu får du allt ta det lugnt fram tills du slutar så att du inte blir sjuk".  Jag blir så rörd av sånt där, fick kämpa för att hålla tårarna inne...

Bäst var att jobba ute på golvet, som det heter när man plockar upp varor. Jag fick order om att gå och plocka upp fjollsakerna och blev ledd till hygienavdelningen, vilken var rena rama befrielsen! Jag visste precis var allt skulle stå, lyckades övertala en jätte söt blondin att inte färga sig brunhårig till sommaren och fick hjälpa en gammal tant att leta fram trosskydd och dusch creme. Tiden gick snabbt,  och när det behövdes folk till kassan, då hävdade jag minsann att det nog var bäst om jag stannade och fortsatte att plocka upp varor eftersom ingen skulle kunna ge lika bra service som jag ;) Hår och sånt där vettni, jag är rätt så insatt...

Ikväll ska jag ta det lugnt och ta igen bortblåst tid med Hanne Petersén. Vi har bara hunnit träffa varanndra korta stunder på jobbet de två senaste dagarna och har sannerligen en hel del att prata om! Hon sa något om att hon skulle köpa med sig en fet godispåse, jag är inte riktigt säker, men bara det låter underbart efter den här långa dagen. Är tacksam vad som än sker förresten, bara lite variaton och det lär bli toppen :) Nya och friska tag imorgon, semester snart igen!

| | 2 kommentarer |
Upp